40708
:Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
nala #1472 Igen megkaptam. -
MrSister #1471 Átment a "vizsgán"! Halvány 4eskével... Nálam... Köszi! 
-
MrSister #1470 Na! Hát szóból ért az ember...
Javítsatok ki, ha tévednék, de szerintem aki a 90-es évek zenéit szereti -és ide betéved- az nagy valószínűséggel nem Dr.Alban-t, Mr.President-t, Fun Factory-t akar töltögetni, hanem valami ritkaságot. Ezek is fantasztikus előadók és nekem is nagy kedvenceim (rengeteg maxi-m van Tőlük), de a csapból is ezek folytak. 10 megjelent válogatásból 11-en rajta voltak!
Persze nem akarok itt téríteni, mert nem csak az a zene amit én szeretek! Én csak azt kérem, kicsit jobban becsüljük meg ezeket a ritkaságokat, mert jó minőségben nem olyan könnyű ám ezekhez hozzájutni.
DISCO! Megkaptad az email-em? -
dlajcsi #1469 Késői jó éjszakát!
tgolyó kérésére egy remek kis muzsika. Ezt én is nagyon sokáig keresgéltem, mire végre sikerült beszerezni.
Stylus Force - We Love Girlyz (CD single 1993) -
nala #1468 SUNBEAM - ARMS OF HEAVEN (320 - 3:36)
http://www.sendspace.com/file/iszwtg -
nala #1467 PERFECTO - REACH UP (320 - 3:34)
http://www.sendspace.com/file/kt3w5v -
nala #1466 LIGHTFORCE - TAKE YOUR TIME (320 - 3:30)
http://www.sendspace.com/file/mor1zj
Ebből a zenéből nincs hosszú verzióm ha valakinek van segítsen ki vele! -
nala #1465 MrSister!!!
Én bevallom a három zene közül egyiket sem ismertem de bexarás mekkora muzsikák.

Ugyhogy továbbra is kérnék még az ilynekből! -
nala #1464 Sziasztok! 
SLAM_-_BACK_TO_MUSIC (320 - 3:42)
http://files.to/get/230038/40932/SLAM_-_BACK_TO_MUSIC__ORIGINAL_MIX_.mp3 -
Kosmonova - Ayla (Extended Mix).mp3 -
Kosmonova - Ayla (Single Edit).mp3 -
Kosmonova - I'll Bop You (Long Version).mp3 -
Kosmonova - I'll Bop You (Short Version).mp3 -
Nehogy elmenj a topikból.Királyak a nótáid.
-
Sziasztok egy picit benéztem hozzátok:
[IMG]http://www.fotoupload.be/files/141/allatka.gif [/IMG] -
MrSister #1457 Na végre, valaki értékeli az erőlködéseimet!
Köszi tgolyo!!!! Most vagy ennyire hurka zenéket rakok fel, vagy ennyire ismerteket? Nem is tudom lehet, hogy visszavonulok... -
Minden lustálkodónak egy videoklipp:
Dr.Alban - It's My Life -
Le vagyok kötelezve:-)) Nagyon Köszi!!!!!!! De az Úrtól messze vagyok!!!!!!!!:-))))))))) -
dlajcsi #1454 Sziasztok!
tgolyo este felrakom a Stylus Force maxit. Ha addig nem késik. Most még nem tudok a közelébe férkőzni, de majd ha hazaértem.
-
-
75 min.Non Stop Dance Mix 1995.
Ahogy az úr óhajtja 320-as
[URL=http://www.speedyshare.com/137244938.html]Itt a "cue" fájl hozzá[/URL] -
MrSister #1451 Ne csak szedjünk, rakjunk is...
E*U*R*O*D*A*N*C*E P*A*R*Á*D*É
Wallalah-Runaway from you(Radio Version)(256)
Beat Society-Feel the beat(Radio Version)(256)
Victory-Ready for your love(Club Mix)(256) -
Phil Stanley #1450 Sziasztok!
Jens - Loops & Tings (Smile On Your Faces) CDM
B. Cap - Send Me An Angel (Extended Club Mix)
-
Robert Noir #1449 Vannak olyan zenei szerzemények amikre az ember hallomásból emléxik. Elég meghallani a rádióban és valami olyasmi érzés fog el hogy „ te vazze én ezt hallotam már régebben „ és közben míg a zene szól azon meditálsz hogy vajon ki lehet az előadó…. Nos egy ilyen ritkaság Sophie B Hawkins is és egy nagyszerű felvétel a Right Beside You 1994 ből a Synth-pop, Downtempo stílusban is remekel a maxin ez a mű. ( Be kell hogy valljam, vannak féltett zenéim amit nem igazán adok ki másoknak, de most kivételt teszek evvel. )
>> Sophie B. Hawkins - Right Beside You -
Robert Noir #1448 A Snap! Formációt aligha kellene nektek bemutatnom, mert tuti mindeni ismeri 1991 Decemberében kiadott maxi lemez Colour of love, singlet pakoltam most fel, mert úgy érzem ez ritkaság.
>> Snap - Colour Of Love -
Robert Noir #1447 Napot Emberek!
Létezik egy Magyar csapat ami, akkori idő zenéit vagyis 1993 egyes szerzeményeit elektro ruhába öltözteti ez a Digital Scream a Várj című singlet mindenki ismeri és egy olyan most amit ritkábban lehet hallani. Régi Pierott felvétel, Tegnap összetört álom.
>> Digital Scream - Tegnap Összetört Egy Álom -
szlafko #1446 tudom nem mind kimondotta 90-es, de hátha érdekel valakit(nekem tetszik) :-)
EVELYN-You & I
MILLANCE FERNANDEZ-Boom Boom
FLYING STEPS-Breakin' It Down
DANNY and G.MORODER-From Here To eternity
ZOO INC- Lay Down
OLLI'S CLUB-iT'S Allright
CARDALIS-Vamos A La Playa
CHILL OUT - Drunken Sailor
TOKIA-Big In Japan -
merlot #1445 Királyok vagytok minden ti akik itt vagytok ezen a fórumon és nyomjátok a jobbnál jobb zenéket 
-
merlot #1444 Nagy nagy KÖSZÖNET érte 

-
Had szóljon. Ha lehet 320!:-) Köszi -
merlot #1442 Tisztelt "tgolyo"
köszi a zenét füleimnek

de LÉGYSZI LÉGYSZI LÉGYSZI A LEGJOBB SZÁMUKAT IS TEDD FEL A DANCE FLOOR ŐRÜLETET
KÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖSZIKE -
Ha érdekel valakit,holnap feldobom.
[IMG]http://www.fotoupload.be/files/141/hitmix95l.jpg [/IMG] -
Robert Noir #1440 1997 Forró Augusztusában egy Francia csapat korszakbontó debütációval robbant be a zenei iparba, felborítva minden rendet a cspat neve : Wes és a bemutatkozó zenéjüket játszotta minden rádió ez volt az Alane, emléxek a videóra az a fekete, hosszú hajú csaj aki az elején a sziklán állt… háth nyugodtan állhatott volna nálunk is a barackfa alatt példának jeléül velem szemben. Nah de no erotika yes music és sok sok, emlék….
[IMG][/IMG]
>> Wes - Alane -
Robert Noir #1439 1995 Meghatározó korszak az Eurodance szempontjából hiszen ilyenkor jöttek létre a legtöbb formáció, meg különleges alkotások. Pontosan emlékszem 1995 December.01 mikor kint esett a hó és kurva hideg volt, akkor adták ki Sin With Sebastian Német formáció maxiját a Shut up ot aztán a singlet hallhatuk a Golden Boy albumon is. Mikor megláttam a srácot a tv ben azt hittem lehidalok hát travi vazze, travi újjal mutogattam, szégyentelen… de a zene jó.
>> Sin With Sebastian - Shut Up -
Robert Noir #1438 Estét Emberek!
Cherry Night, mindenkinek, Régebben imádtam azokat a filmeket amikor a nyomozó a film végén elkapja a tettest főleg a Tom Selec filmek a Magnum sorozatok káprázattak el és minden részt megnéztem, mint egy nyálas szájú hülyegyerek, képzeletben én is nyomozó akartam lenni aztán rájöttem dehogy akarok. Nah vissza amiért itt vagyok. A Magnum film zenéje jó volt olyan ütős illet a filmhez és akkor 1997 ben jött Celvin Rotane és fogta, a soundtracet és feldolgozta, istenem de jó hogy megcsinálta még ma is helytáll ez a zene.
>> Celvin Rotane - Theme Form The Magnum -
Ha esetleg valakinek megvan,légyszi dobja fel:STYLUS FORCE - WE LOVE GIRLYZ nekem Lp-n megvolt,csak tönkrement. -
MrSister #1436 Minden jó, ha a vége jó....
Superfly-Is it love(Would Be Love Version)(256)
További kellemes időtöltést kívánok! EURODANCE RULEZ!!!!!!!!!! -
MrSister #1435 Hááát, megvan maxi-n, de csak a 4 verziós.
Ha Datura, akkor nálam a Will be one a number one. De azt hiszem az már 2000 utáni.
New Times, yes! Még Szentesen tanultam, amikor a kolesz ebédlőben adtak koncertet! Olyan Depeche Mode-os hangzása volt, ha jól emlékszem. 1987 nem most volt, meg akkor éppen heavy metal-os lázadó korszakomat éltem, úgyhogy egy Helloween koncert jobban lázbahozott volna...
Neked van tőlük valamid az archívumodban? CD-n tuti nem jelent meg szerintem, max. kazin. -
Clint Eastwood & General Saint - Stop That Train -
sultan71 #1433 Ha mar szo esett regi elfelejtett dance formaciokrol, emlekszik meg valaki a New Times csapatra?
Nem tudom cd-n megjelentek-e, en annak idejen egy demo bakalitlemezt lattam toluk olyan szamokkal, mint a "20. szazad barbarai", vagy a "Crazy techno". Kesobb a csapat frontembere (Lala) a Kozmixban valt ismertte.
Esetleg van valakinek megosztani valo zeneje toluk?

[/IMG]