40708
:Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
egyeki #3435 Mi ujság,felétek itt már majd nem esik. -
csazso #3434 www.grammy.ru ingyenes, változó minőségű, lassú, de van pár dolog rajta, abc szerint lehet nézelődni -
Ismerem,de a ritka zenéket nem találom rajta meg! -
Csá!Ezt nem tudom megszerezni sehonnan:O-Mega Feat. Adrian Johnson-Come into the party(Euro dance)Kibaszott jó kis dance zene!!! 

-
Storung #3431 Cool Note - Hard Work -
csazso #3430 Aranybánya!! -
csazso #3429 www.mp3.club.hu ismeritek? -
csazso #3428 Nagyon köszönöm, 12-13 éves koromban halottam utoljára. -
Ok,azért köszi!Ezek közül nincs meg valamelyik?
Beautiful ballett-Energy
Hyperactive-Tanz Brüderchen
Cool Note-Hard Work
Esetleg te mást nem keresel,csak a Plaza People-t? -
Szeva!Csak Így van meg! -
Sziasztok!
Kalyhacsu:Nagyon köszi a zenéket!
Amúgy ugyanezek a zenék,hosszabb változatban esetleg,nincsenek meg?Jó tudom,kicsit telhetetlen vagyok,csak megkérdeztem!
-
Urgent C-Wish you were here -
Plaza People-Layla(Francis D.j. mix) -
Osmania-Face of a stranger -
Szia!
Meghallgatnám azt a verziót,ha lehet!
Sajnos,nagyon sok zenét keresek a 90es évekből is,amik csak kazin vannak meg nekem,de annyira ritkák,hogy szinte senkinek nincsenek meg!
Csak egy pár példa:
SAM-Nataka Safari
Osmania-Face of the Stranger
Hyperactive-Tanz brüderchen
Urgent C-Wish You Where Here
Üdv. -
ha rövidebben írom,akkor csak négy betűt írok le,amit meg majd nem érted,miért teszek!
ezért lett kicsit hosszabb....
egyébként no problem.....és a szar egy fórumon nem feltétlenül pejoratív szó,így nem kell kerülni a használatát vagy undorodni tőle, esetleg inzultálva érezni magát senkinek sem miatta, bár lehet abban is használni,mert elég választékos az anyanyelvünk,de ha azt írom, nagyon-nagyon rossz,az nem fejezi ki eléggé a lényeget,amit az alkalmazott szóval csak kiemeltem,nyomatékosítottam....

ja, és te nem vagy hibás semmiért sem!
-
Storung #3419 Hali!
Felfogtam volna rövidebben is, valamint viszonylag kevesen és keveset használjuk a "sz@rt" a fórumban...Egyébként igazad van. Nem az én készítményem, az én hibám csak annyi, hogy idő hiányában nem halgattam meg...Megyek tovább vadászni rá...
-
Evidens!A dc-n kerestem,de ott nem találtam meg!Ha érdekel Francis Dj.mixben fel tudom rakni,de az nem az igazi,mint amit keresünk! -
Szia! A kért zene:
Ice Mc- Cinema 128
Sajna csak 128as ,de nem olyan rossz! -
Sziasztok!
Persze,csak találjam meg!De remélem ez visszafelé is így lesz,ha esetleg te találsz rá valahol!
-
engem érdekelt volna,hisz egy időben nagyon vadásztam jó minőségben vagy akár csak bármilyenben ezt a ritkaságot,így hát már csak a kíváncsiság kedvéért is töltöttem le!
nem tudom,ki volt az alkotó és feltöltő,de ennek köze sincs az előadó és számcímhez, mert azon kívül, hogy elég booooáááá a minősége, ráadásul az ifjú hangmérnökjelölt még fel is gyorsította vagy 10%-al az egészet,amitől az egész csak 1 bazinagy NYIVÁKOLÓS-NYÁVOGÁS lett,amivel jól el is lett cseszve az egész!
EZ ÍGY SZAR!
felesleges letölteni....
BÁR ha ehhez neked semmi közöd sem volt, akkor persze a jószándékot magasra értékelem!!! -
csazso #3414 Szia , +köszönném! -
Szeva!Látom te is Plaza People Layláját keresed!Nekem is ebben a verzsönben van meg kazin!Én is keresem több hónapja,ha netán előbb szerzed + fellöknéd? Köszi! -
Szeva!
Keresem az egész albumot én is,s nekem csak a Cinema számuk van meg!Azt ha gondolod,feltehetem!
Üdv. -
csazso #3411 Esetleg Ice mc - cinema album nincs meg valakinek? köszi
-
csazso #3410 Üdv! Volt egy szám: Lineaa - sending on my love. Ismeritek , esetleg meg van valakinek? Kb. 1990-91 körűli zene, kazettán meg volt / ANNO/. Köszi -
Szeva!
A kért zene:
indra-misery (192)
Üdv.How -
Storung #3408 African Business - In Zaire ha valakit érdekel
http://www.sendspace.com/file/dawck9 -
adriika #3407 köszi
-
adriika #3406 okés, megköszönném, ha feltennéd! -
nandika22 #3405 Adrika!
Indra - Anywhere (HotExtended) 256kbps -
Szia!
Tudom,nem ezt keresed,de nekem van egy olyan zeném tőlöük,aminek Misery a címe!Ha kell felteszem neked!
Üdv. -
adriika #3403 hello!
Indra - Anywhere, valakinek lenne esetleg? Nagyon megköszönném! -
Storung #3402 Hali!
Valamint volt olyan is, hogy:Császár Előd & Szalontai Szilvia - Tiltott szerelem.
Ez valami maxin is megjelent, a csaj hangját leszámítva egész használható volt.
Ha valakinek megvan és felteszi azt nagyon szépen megköszönöm... -
Chris 2000 #3401 Bingo...
Ez az a szám!!! Köszi!
-
nandika22 #3400 Asszem nem lett kirakva:
Dance In Peace - Give me your lovin Maxi single 320kbps
DIP - Give me your lovin MAXI SIBGLE 1994 -
Szulák Andrea-Xénia láz Alexa ekkor még nem borotválkozott! -
De nem Auth Csillával duettezett hanem Eördögh Alexával! -
Nem emlékszem,hogy lenne angol verziója!De elképzelhető! -
Sziasztok.Nem tudja valaki hogy auth csilla és császár előd tiltott szerelem című számának van e angol verziója,ha igen honnan lehet leszedni???????Fontos lenne