40708
:Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
hosszu72 #4156 Hi!
De lehet, hogy ez:Maxx - Move your body (airplay mix) 320 -
Storung #4155 Ez is Move Your Body:Anticapella feat MC Fixx It - Move your body -
Storung #4154 Vagy ez?Unit feat. Red Bone - Move your body (Single) -
Esetleg ez lesz az?! -
Storung #4152 Esetleg:Odyssey - Move Your Body (Extended)? -
köszönöm,csak sajna nem erre gondoltam,de azért tetszik
de ha esetleg mégis lenne valakinek 94-es ilyen cimű szám
-
Storung #4150 "jorbádimájbádievribádimúvjorbádi" 
-
Interspar #4149 A let's all chant miatt egy kicsit OFF:
Ha már a Let's all chantnél járunk, akkor muszáj megemlékezni Michael Zagerről, akinek köszönhetjük ezt a dalt, hiszen nélküle soha nem lett volna "jorbádimájbádievribádimúvjorbádi":
Michael Zager Band - Let's all chant -
Storung #4148 Hali!
Ha már Let's all chant, akkor egy igazán használható:Mecanic MC's - Let's all chant (US Club Mix) -
Chris 2000 #4147 Köszi!!!! -
nandika22 #4146 Szép reggelt!
Gondoltam feldobom még indulás elQtt!
Unlimited Nation - Move your body (Energy Dance) 320
Igaz, ez '96os, de lehet erre gondolt. Ha nem akkor bocsi, de remélem azért tetszik majd! Most erre volt csak idQm. A többi is mind megvan (Go!, Look Twice M.O.S., Unit). -
Interspar #4145 ...vagy ha a Let's all chant (Move your body) feldolgozásokat nézzük, akkor még az alábbiak lehetnek (1994 igen termékeny volt ezen a téren):
Ministry of Sound - Let's all chant
Look Twice - Move that body
Go! - Let's all chant (Move your body) -
nandika22 #4144 Az a Move your body lehet tényleg a Unit & Red Bone, vagy pedig az Unlimited Nation - Move your body-ja. Honap lehet feldobom őket, ha lesz időm, mert ballagáson leszek... -
dlajcsi #4143 Nandika22 köszi a zenét.
Említettétek a magyarokat pár napja. Tennék én is hozzá még, ha nem késtem el túlságosan.
Szűcs Judit - It's High Life
-
bajusza #4142 Talált, süllyedt.
Zalrobto-nak a dal linkje:
http://musicfond.com/music.phtml?id=135748 -
az biztos nem,mert 98-as
zalrobto
Ministry of sound egy feldolgozással (let's all chant) vagy a Unit esélyesebb, talán ha lekottáznád a dallamot, könnyebb lenne.......
-
Jhon Balu #4140 eiffel 65 szerintem -
Sziasztok.
keresek egy számot,csak sajna nem tudom az elöadót.
a cime - move your body,1994-es
ha valaki tudna segÍteni???
-
Szevasztok!
Nandika:Gratula a sok jó zenéért!
A segítségeteket szeretném kérni!Itt egy zene,a cím s az előadó nem biztos hogy jó,mert rákerestem a neten,és nem talált róla semmit!
Szóval!Nekem nagyon tetszik ez a zene,de csak egy agyonhallgatott kaziról tudtam leszedni,s megmutatni nektek!Ha valakinek ismerős lesz,kérem segítsen!Köszönöm!
Tehát a muzsika: S.A.M.- Nataka Safari
Várom a segítségeteket! -
nandika22 #4137 Ööööööööööö....
1996.
Marky Mark - Hey DJ (Extended version) 192
Ezzel a számmal "robbantak" be.... szintúgy '96-ban... Nagy sláger volt!
Garcia - Vamonos (Extended version) 192 -
nandika22 #4136 Na akkor vissza 1995-be...
Ma Radscha and The Sham - Right now (X-Tended) 192
-
nandika22 #4135 Igaz ez 2001 áprilisi, de sztem megér egy misét... :)
Shortie vs Black Legend - Somebody (Sharam Jey Vocal Mix) 256 -
nandika22 #4134 Asszem így jobb lesz!
Stanley Foort - Love makes the World go round (World Love mix)(6:34) 192 -
Key Biscane - Rhythm is a Dancer verzió szerintem a legjobb -
dlajcsi #4132 Jóestét mindenkinek!
Howkeddlee köszi a Powerpackot!
STANLEY FOORT-love makes the world go rounds(128)
Sajnos gyenge minőség, de jó zene.
Lentebb láttam, hogy bejön neked a SNAP. Volt réges-régen a Rhythm Is A Dancer-nek egy különleges mixe kazettán, de persze már nincs meg a kazetta sajnos. Így részletet sem tudok mutatnibelőle.
Amit eddig sikerült kideríteni, az nem Purple Hazed Version, és nem 12" mix. Van esetleg valami ötleted ezzel kapcsolatban? Vagy valakinek? -
hosszu72 #4131 Michael Jackson - Smooth Criminal (Mixed By Ben Liebrand) 320 -
hosszu72 #4130 Michael Jackson - Smooth Criminal (Mixed By Mario S. David) 320 -
nandika22 #4129 Nos...
Alvajárók - Induljon a tánc & Crazy Dance & Extázis -
Storung #4128 Olyanokat keresnék, hogy:Baby Roots - No woman, no cry és KGM(?) - More than a woman. Ha van valakinek azt nagyon megköszönném... -
Storung #4127 Digital Scream - Túlélem én (1-2-X Remix)? -
hosszu72 #4126 Szevasztok!
Technocop - The Vision 320 -
Storung #4125 Digital Scream - Hé várj (Ragga Gipsy Mix) -
Storung #4124 Ne fogd vissza magad...
-
Storung #4123 Anettka tornázik:Jungle Brothers - V.I.P (Original Full Lenght Version) -
nandika22 #4122 Hát nekem Digital Scream-zQl csak egy van.... Igaz ez is bakelites... :)
Digital Scream - Hé várj (Gold mix) 320
Amúgy 90es magyar.... Hmm. Azért nekem eszembe jut, mondjuk az Alvajárók, amikor még tudott normális zenét is csinálni homoKozsó... (Induljon a tánc, Crazy Dance, Extázis..)... Meg ugye a Náksi Attilla vezette Soho Party.... stb...
Lehet teszek is fel belQlük... -
Storung #4121 Régészkedem:Wordy Rappinghood - Wordy Rappinghood (Sexy Secretary Mix) -
Storung #4120 Hali!
Ez talán még nem volt:Monie Love - Grandpa's Party ( Jazzie B's Love To Love Remix) -
Köszönöm a Jackot!
Másnak más verzióban esetleg??
Addig egy kis C-Block: Keep N Moving & Shake Dat Azz
(A Shake Dat Azz nótának,érdekes és jó a zenei alapja!!Érdemes meghallgatni!) -
S ha már remix,akkor itt van egy!(Remélem,hogy ez még nem volt...)
Snap-The Power (Power 12'' Remix) Laza 8 percben! -
Interspar #4117 A magyar zenékről nekem még eszembe jut a Digital Scream nevű nagysikerű formáció. Én ugyan nem voltam törzsrajongója a csapatnak, de két dalukra emlékszem, és mindkettőnek a zenei alapja csórás volt.
Az egyik daluk (sajnos a címét elfelejtettem) a Fun Factory - Groove me zenei alapjára készült, egy másik daluk a "Vörös Dögös" meg a Basic Element - Move me című dala volt.