40708
:Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
Hajaj most időm van tengernyi. A nap bármelyik szakában bele tudok hallgatni.Itthon lábadozok egy Achilles-ín szakadásból kifolyólag.
-
222Alexandra222 #6795 Nem emelnék ki, ha van rá lehetőséged hallgass bele a nap különböző szakaszaiban, aztán eldöntöd tetszik-e.
-
Nem hallgattam még.
Azon belül egy műsor blokk?
Majd beizzítom a rádióerősítőt mert az tökéletesen jön. -
Megvan valakinek Bonnie Tyler - Matter Of The Heart cimü száma a Wrath soundtrack-röl?
Tudom, hogy nem tartozik a 90-es évekhez de nagyon kéne.
-
222Alexandra222 #6792 http://megadanceradio.uw.hu/index.html
Az új Petőfit hallgattad már?
-
Nehogy összekeverd a szezont a fa...zonnal!!! 

-
Hát igen:Fiatalkori rajongásom tárgya:
-
Sejtem!
Látom, ott figyel Sandra a képgalériádban.
-
Utólag már énis tudok rajta nevetni.
De amikor kellett vennem a havernak egy ujjat,hát az nem volt olyan vicces.
-
Az fogható kábelen vagy csak Pest körzetében hallható?
Nem tudok róla semmit.
-

-
A 90-es évek elején sikerült úgy összetörnöm a haveromnak a két kazettás Aiwa gyorsmásolós deck-jét hogy mind a két kazetta fészek kifigyelt a helyéböl.A tetejében meg olyan homoruság lett hogy leért a deck alsó lemezéig.
Siettem átt a haveromhoz télen honomalatt a deck-el.Kisgyerekek meg felöntötték a a lépcsőház elötti járdát vízzel.Életemben nem estem akkorát mint akkor a jégen.
Soha nem fogom elfelejteni azt a hangot amit a deck adott amikor leért a súlyommal a jégre.
Egyböl lett 12000Ft deficit. -
Hallgat valaki közületek Jean-Michel Jarre-t? -
222Alexandra222 #6783 Én most Megadance rádiót hallgatok...nagyon jól szól... -
Bizony. Nem írtam el egy nullát .
Hárman fizettük és utánna az eredetiröl másoltuk egymásnak.
Minden zene bakelitrol volt.
Nem volt egyszerü kiválogatni sem.
Gondold el.Olaszoktol jöttek a lemezek,mi meg semmitt nemtudtunk róluk.
Ezért mindegyikbe bele kellett hallgatni hogy kell vagy sem. -
222Alexandra222 #6781 Hűha...
Válasz 'legutóbbi sok' üzenetre (#6743-6775) -
Mennyi???
-
csazso #6779 Én egy sporttáskába tettem az akkori 220-as Aiwámat / ez volt az első gépem/ felakasztottam a nyakamba a táskát, felűltem a sb-51-es Simsonomra, és GOOO !! -
Jelen pillanatban Jean-Michel Jarre-t hallgatok analogban a Sony-rol. K...va jól szól! Igaz, a kazetta sem semmi; egy Sony Metal-XR, studiófelvétellel.
-
Kérdezz rá! -
Mi meg a Haluska Imihez jártunk vasárnapomként vonattal, deck-el a táskában.
Egész du ott válogattunk és ilyenkor összejött vagy két kazettára való zene.
87'-et írtunk kazetta/1000Ft!!!! -
Helló! Tudod az a baj hogy a kazettás korszaknak vége.
Szóval már én sem akarok deck-et cserélni.
Meg őszintén szólva mit lehetne már kapni egy ilyen Technics-ért.
Holott ezek a kinézetü magnók legyen az Sony, Pioneer vagy Technics még mindíg baromi jól szólnak.
De azért én is kiváncsi lennék a CT-777-es mennyiért megy?
A Nakamichi Dragont úgy tudom egy évtizedik meg sem tudták szorítani.
Jól tudom Wind 67? -
csazso #6774 Annak idején, amikor még nem volt cd lejátszóm, főleg rádióból vettem fel zenéket / kívánságműsor, slágerlista, stb / igyekeztem a lehető legjobb minőségben venni az a rádióadást/ szereltem fel tetőantennát, vettem jó minőségű technics rádiótunert/ , sokszor amikor éppen meghallottam egy zenét, felkevertem a felvételiszintet a végén pedig lehalkítottam, vittük egymáshoz a magnónkat, másolgattunk a haverokkal, utánna ha valaki vett cd lejátszót, arról másoltunk, itt a városunkban volt egy cd lemez kölcsönző, onnan szereztünk zenéket, valamint egy Dj shop nevü üzletben lehetett a legújabb zenéket egy 3 fejes géppel felvenni. ez 1992-95 körűl lehetett, amikor közép sulis voltam. Hihetetlen jók ezek az emlékeim!! -
Hát már hogyne haraptunk volna! Ritkaságszámba megy!
-
Ez az enyém utóda csak a kijelző szine más és a kezelő szerv nincs elrejtve -
csazso #6771 Örűlök , hogy ráharaptatok a vintagecassette oldalra!
-
Nekem ez a Nakamichi tetszik!
-
Papa, akciózunk az idei utolsó alkalommal, vagy lemondtál a jórol? -
"A Nakamichi a világ vezetõ gyártója a csúcsminõségű audió- videó- és multimédia rendszerek területén. Régóta ismert kifinomult otthoni és mobil hangrendszereirõl, és a jövõben is úttörõ szerepet kíván betölteni mind az öt kontinensen.
A Nakamichi név a minõség messzire visszatekintõ büszke hagyományát, és folyamatos fejlesztést képvisel az elektronika terén. A mai cég története 1948 -ban indult egy kis kutató laboratóriumban, ahol fõként elektromágneses és akusztikai kísérletek zajlottak.
A kutatási eredményeket számos helyen hasznosították, kormányok, egyetemek, és természetesen a magánszféra. Az elsõ Nakamichi termékek orsós magnók voltak, amelyek az akkori nagy márkák számára készültek, alvállalkozóként. Amikor megjelentek a kazettás magnetofonok, a Nakamichi ezen irányba fordult, és csúcsminõségű készülékeket gyártott. Ezeket szintén más márkák neve alatt forgalmazták.
Azóta nagy változás történt, mára a Nakamichi saját név alatt készít különleges minõségű termékeket. A ma is a Nakamichi család tulajdonában lévõ cég az utóbbi évtizedekben híressé vált egyszerű, de nagyszerű dizájnjáról, valamint elõremutató fejlesztéseirõl, melyeket számos nemzetközi díjjal honorált a szakma." -
MrSister #6767 Na! Csudijó! Itt is van a szakértőm! -
MrSister #6766 Megkérdezek egy-két hozzáértőt és mihamarabb visszajelzek. Azt azért leszögezem, hogy kb. annyit volt használva, mint a fütyim 14 éves koromig... 
Komolyra fordítva... Tényleg jó állapotú! Majd küldök fényképet! A deckemről (természetesen)...
-
Majd Pesten eladjuk ....
-
Ha Kaposi lecseréli a magnóját a Pioneer-ra, istenuccse érdekel a Technics-e! Je!
-
How much it cost? 
Mennyi? -
infracore #6762 
Down Low - Once Upon A Time
link -
MrSister #6761 Van egy újszerű állapotú Pioneer CT-777-es. Ha érdekel... -
Na!...
Na igy, na!
-
Itt egy ReVox Deck is!
ReVox B710
http://www.vintagecassette.com/srv/images/56317
Egyszerü, strapabiró, kemény studiógépek voltak ezek.
-
Arrol nincs képed? -
Láthatjátok, hogy tulajdonképpen három Rec. gombja van. Ez a gép amilyen egyszerünek látszik, pont olyan komplikált volt. Az egyetlen gép, aminek, esküszöm, elő kellett vennem a kézikönyvét (még szerencse, hogy meg volt), mielött nekiálltam volna felvételt készíteni.
De viszont szebb hangzást nem-igen hallottam életem során, mint amit ez tudott produkálni.