90-es évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon szivesen!
Breki33
nem
zsoltford
belelestem az oldalba , a maxik sajna rapidosak voltak... too longer period...
az albumoknál pedig a tököm tudja mit ad be...
te használtad?

Breki33
Ez hátha segít

klikk
Italo forever
Ja, semmit. Kéri a jelszót!
Kár érte, de még nagyobb baj, hogy a Jetune.ru nem mûködik csak orosz tagok látogathatják!
Na ott aztán mp3 paradicsom volt!

zsoltford
( http://www.eurodancemania.eu/singles/ ) ez a link tegnap még müködött, tuti maxik voltak fent, ma felhasználonevet+jelszót kér!!!
tudtok valamit róla???

zsoltford
üdv tagok, devotee32! köszi a no show bo-t!!!

Breki33
Ez nekem vhol megvan rajta szokott leni német válogatásokon

Ha nem rakják fel szólj nekem a 80-asban vagy priviben és rákeresek otthon

valószínû nem 320-as lesz
Italo forever
Csak russzkik látogathatják?????
Tegnap regiztem be, akkor mi a fenének engedték?

Italo forever
Jó Reggelt! Srácok nem tudjátok mi van a Jetune.ru oldallal?
Nekem nem jön be pedig regizve vagyok. Ezt írja ki:Sorry, Jetune.ru is available only for visitors from Russia.

bigalexander
szia
köszi jo lessz ez is.

Claud
nekem csak a X-MAS TIME c. száma van meg :-(

Claud
Hirtelen ezt találtam:

Captain Hollywood Project - Love And Pain (Eurodance Mix) (3:50, vbr)
http://www.speedyshare.com/199122216.html

bigivan
Köszi szépen, elõre is .....

Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !

bigivan
Szevasztok !
Nem nagyon szoktam felétek járni, inkább a 80-as évek zenéiben nyomulok, de szükségem lenne a segítségetekre ! Keresek egy zenét, ez a 90-es évek legvégén volt tuti siker, pontosabban 2000 nyarán és a vége felé, meg 2001 tavaszán ! Talán még befér:

DJ. ÖTZI - HEY. BABY
Ha megvan vkinek, és van rá lehetõsége, legyen olyan jó, és tolja fel vhová !!!

Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !

Vagy ha az elöbbi linken nem jön be rendesen az oldal akkor itt egy másik elérési cim Eurobeat 2
Amikor be jön az oldal akkor megjelenik egy kis ablak nem tom mi van bele irva nem tok azon a nyelven én csak simán le okéztam. :-)
Na épp az imént találtam megint egy oldalt szintén olyan mint a joval lentebb emlitett weboldalak szintén reggelni kell és szintén hozzá kell szolni a témához hogy lácodjon a letöltési link:-)

Eurobeat

Ez a weboldal valoszinüleg nem rég indult legalábbis a feltöltések pár naposak :-)

Jo töltögetést
Sajnos az eurodancemania.eu tényleg le lett védve jelszoval :-((( fenébe a jelszot én sem tudom <#violent><#boxer>

bigalexander
hali.

Pont ez a [email protected]ág az ilyen helyeken mert szét van offolva mert ugye mit irjon az ember.?.
Vagy irja oda az ember ,hogy kösz vagy irjam oda neki ,hogy 00:45 kor megy a utolso metro éjszaka.
Értem én ,hogy ez a szabály csak hát...............off.
jo hétvégét mindenkinek.

Nincs meg valakinek ez? Captain Hollywood Project - Love and Pain single

Az eurodance.cl-en valoban 30 karakternyi szöveget kell be gépelni a hozzászolásba! FONTOS NE IKONOKAT RAKJATOK MERT ELÖBB UTOBB KI TILTANAK!
STORUNG a perui oldalon szinte csak ikonokat raktál és ha jol látom az egyok moderátor már figyelmeztetett is <#ejnye1><#nevetes1>
Szivesen nincs mit! :-)
Fenébe...
Valaki nem tudja a jelszót?
eurodancemania lejelszavazva...😊

Italo forever
Szia ! Én is felregiztem mindkét oldalra és nagyon köszönöm neked!
Baba mindkét oldal!!!<#worship>

Nagyon köszönöm...<#worship>

A www.eurodance.cl-en a hozzászólás nem lehet 30 karakternél rövidebb...idézzetek😊

Úgy látom, senkinek sincs meg RuPaul száma.

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

Nem szükséges regisztrálni. Mikor bejön az oldal elõször klikk erre a linkre: "Download for free with FileFactory Basic", majd az új oldalon beírni a megerõsítõ kódot, klikk a "continue" gombon, és az utolsó klikk ezen a linken "Click here to begin your download", aztán mentheted is le a számot. Remélem így sikerülni fog!
Ja sajni van ami elég gyengén szól! Nekem sajnos nincs meg a Texture - Over the night maxi csak a Power of love 192 kbps minöségbe!
Tengermély Tiszteletem!
A lentebb említett perui oldalon találtam ezt:Texture - Over the night(Maxi). Sajna elég "fosh" a minõsége.Ha esetleg megvan vkinek nagyon megköszönném...

nes, regisztráltam, de nemértem hogy kell letölteni a számot
aumgy köszi!!

keresem még a TOTALDANCE fesztivált

és a DNS -töl az earth move c számot
Na igen,de a linket te osztottad meg velünk😄
A La Bouche mix-klip sajna nekem csak VHS-en van meg😞
Hát igen azok a 90's évek ejj de szép volt!! Azok a jo kis dance zenék áááá én is visza mennék az idöbe ha lenne rá mod!
<#vigyor2><#nevetes1><#guluszem1><#hawaii>
Ja ez lemaradt! Szinte minden nap van valami "újdonság" felrakva! Ja amugy valakinek nincs meg a La Bouche- Megamix video klipp?? Ma akadtam rá véletlenül de nem tom letölteni csak neten nézhetö az alábbi linken:

http://www.dailymotion.com/hakim93200/bouche/video/x10svi_la-bouche-megamix

Ha valakinek meg van az lécci jelezze:-)
Szia! A felhasználok rakják fel a cuccot, tehát nincs külön feltöltö emberke :-)Én is raktam már fel sokmindent! Ami számomra negativ hogy szinte minden rapidra van felrakva .....
Ezzel mindannyian így vagyunk.
Számomra is szinte hihetetlen,hogy a mai fiatalság nem ismeri ezeket az elõadókat,pedig nem is olyan rég volt ugyebár...
Én is ezen a zenén nõttem fel,és most gyûjtögetem azokat az albumokat,maxikat,amik anno csak kazettán jöttek ki.
Szóval üdv neked a TOPICBAN!
Én is nagyon köszönöm a linket,nagyon-nagyon jó.
Egy kérdésem lenne azért.
Ezt az oldalt frissíteni is szokták?Azért elleszek az egész pár napig az egész single letöltésével😄
Mégegyszer nagyon köszi.Örök hálám😉
Hát én elég rég reggeltem a perui oldalra de emlékezetem szerint erre kell kattintani "Estoy de acuerdo con estos términos y condiciones y tengo más de o exactamente 13 de edad"

Na és még egy oldal http://www.eurodance.cl it is reggelni kell és ugyan ugy lehet töltögetni mint ahogy azt pár sorral lejebb le irtam! :-)))
Atom! Hála és köszönet...<#worship><#vigyor2>

<#help> pls help! Amikor regiztél erre a perui oldalra, a reg. oldalon a két felsõ lehetõség közül melyiket választottad? Kicsit hézagos a spanyol tudásom... annyit vettem ki belõle, hogy az utsó azt jelenti, hogy nem fogadod el a feltételeket, a felsõ kettõ meg nemtom mit takar (13 éves korra hivatkozik, én elmúltam, de sztem nem mindegy melyiket választom).

Elõre is köszi!
Helló mindenkinek! <#wave>
Tök örülök hogy megtaláltam ezt a topic-ot! Már azt hittem hogy egyedül vagyok a 90-es évekbeli zenék iránti rajongásommal. Sokan õrültnek tartanak hogy én még ilyen zenéket (is) hallgatok. A fiatalabbak a környezetemben azt sem tudják, mit jelent: La Bouche, DJ Bobo, Maxx, Mr. President, Corona... én tudom, mert ezeken nõttem fel, életem eddigi legszebb éveit kísérték végig! Mindig kellemes emlékek ébrednek bennem, ha meghallok egy-egy régi dalt! Egyedül az szomorít el, hogy sajnos nem emlékszem minden elõadó/dal nevére/címére, és így veszettül töltögetek mindenhonnan, hátha rábukkanok egy-egy ismerõsre! És szomorúan gondolok a régi, elveszett kazettáimra, amiket ezerszer is meghallgattam... <#szomoru1> Eltûntek, ködbe vesztek. Nagy meghatódottságot érzek, amikor felcsendül egy régen hallott ismerõs hang, dallam... végigfut rajtam a borzongás, és vissza szeretnék menni abba az idõbe! Tenni egy idõutazást, újra ott lenni forró nyárban, hideg télben, átélni újra minden jót és szépet! Gondolom, ezzel sokan így vagytok!
Igazán nincs mit :-) Itt egy másik cim ez egy perui oldal http://eurodanceperu.tk/ itt regisztrálni kell! Letöltési linkek csak ugy látszodnak ha hozzá szolsz az adott topichoz! Én annyit szoktam irni hogy köszönöm :-) persze angolul! Rengeteg ritka régi maxi van fenn meg albumok , megamixek, video klippek! Gyözétek tölteni! :-)))))))
Mekkora csávó vagy!!!

Ezt sok régi dance-es arc nevében köszönöm!!!

<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>
Nes! Szivesen! Ha kell még valami a La Bouche-tol pl maxik vagy klippek szolj mert meg van minden <#crazya><#nevetes1>
(1997) 4F-Club - Tanga

Itt találtok egy 4F-Club Maxit. Losslessbe.

password: quadrat
PEACE!

Megvan valakinek RuPaul Snapshot címû száma eredetiben?

Ha megvan, akkor rakja fel legyenszíves a Speedyshare-re (a kedvenc feltöltõoldalam).

Egyébként a www.jetune.ru oldal egész jó, már regisztráltam is magam, le is szedtem jó pár régi számot.

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

sziasztok

a 4fclub nak, a !fclub cimü száma nincs meg valakinek, videon, vagy audion?

emergency house- peace, love unity?