90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon szivesen!
belelestem az oldalba , a maxik sajna rapidosak voltak... too longer period...
az albumoknál pedig a tököm tudja mit ad be...
te használtad?
az albumoknál pedig a tököm tudja mit ad be...
te használtad?
Ja, semmit. Kéri a jelszót!
Kár érte, de még nagyobb baj, hogy a Jetune.ru nem mûködik csak orosz tagok látogathatják!
Na ott aztán mp3 paradicsom volt!
Kár érte, de még nagyobb baj, hogy a Jetune.ru nem mûködik csak orosz tagok látogathatják!
Na ott aztán mp3 paradicsom volt!
( http://www.eurodancemania.eu/singles/ ) ez a link tegnap még müködött, tuti maxik voltak fent, ma felhasználonevet+jelszót kér!!!
tudtok valamit róla???
tudtok valamit róla???
Ez nekem vhol megvan rajta szokott leni német válogatásokon
Ha nem rakják fel szólj nekem a 80-asban vagy priviben és rákeresek otthon
valószínû nem 320-as lesz
Ha nem rakják fel szólj nekem a 80-asban vagy priviben és rákeresek otthon
valószínû nem 320-as lesz
Jó Reggelt! Srácok nem tudjátok mi van a Jetune.ru oldallal?
Nekem nem jön be pedig regizve vagyok. Ezt írja ki:Sorry, Jetune.ru is available only for visitors from Russia.
Nekem nem jön be pedig regizve vagyok. Ezt írja ki:Sorry, Jetune.ru is available only for visitors from Russia.
Hirtelen ezt találtam:
Captain Hollywood Project - Love And Pain (Eurodance Mix) (3:50, vbr)
http://www.speedyshare.com/199122216.html
Captain Hollywood Project - Love And Pain (Eurodance Mix) (3:50, vbr)
http://www.speedyshare.com/199122216.html
Köszi szépen, elõre is .....
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
Szevasztok !
Nem nagyon szoktam felétek járni, inkább a 80-as évek zenéiben nyomulok, de szükségem lenne a segítségetekre ! Keresek egy zenét, ez a 90-es évek legvégén volt tuti siker, pontosabban 2000 nyarán és a vége felé, meg 2001 tavaszán ! Talán még befér:
DJ. ÖTZI - HEY. BABY
Ha megvan vkinek, és van rá lehetõsége, legyen olyan jó, és tolja fel vhová !!!
Nem nagyon szoktam felétek járni, inkább a 80-as évek zenéiben nyomulok, de szükségem lenne a segítségetekre ! Keresek egy zenét, ez a 90-es évek legvégén volt tuti siker, pontosabban 2000 nyarán és a vége felé, meg 2001 tavaszán ! Talán még befér:
DJ. ÖTZI - HEY. BABY
Ha megvan vkinek, és van rá lehetõsége, legyen olyan jó, és tolja fel vhová !!!
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
Vagy ha az elöbbi linken nem jön be rendesen az oldal akkor itt egy másik elérési cim Eurobeat 2
Amikor be jön az oldal akkor megjelenik egy kis ablak nem tom mi van bele irva nem tok azon a nyelven én csak simán le okéztam. :-)
Amikor be jön az oldal akkor megjelenik egy kis ablak nem tom mi van bele irva nem tok azon a nyelven én csak simán le okéztam. :-)
Na épp az imént találtam megint egy oldalt szintén olyan mint a joval lentebb emlitett weboldalak szintén reggelni kell és szintén hozzá kell szolni a témához hogy lácodjon a letöltési link:-)
Eurobeat
Ez a weboldal valoszinüleg nem rég indult legalábbis a feltöltések pár naposak :-)
Jo töltögetést
Eurobeat
Ez a weboldal valoszinüleg nem rég indult legalábbis a feltöltések pár naposak :-)
Jo töltögetést
Sajnos az eurodancemania.eu tényleg le lett védve jelszoval :-((( fenébe a jelszot én sem tudom <#violent>#violent><#boxer>#boxer>
hali.
Pont ez a [email protected]ág az ilyen helyeken mert szét van offolva mert ugye mit irjon az ember.?.
Vagy irja oda az ember ,hogy kösz vagy irjam oda neki ,hogy 00:45 kor megy a utolso metro éjszaka.
Értem én ,hogy ez a szabály csak hát...............off.
jo hétvégét mindenkinek.
Nincs meg valakinek ez? Captain Hollywood Project - Love and Pain single
Pont ez a [email protected]ág az ilyen helyeken mert szét van offolva mert ugye mit irjon az ember.?.
Vagy irja oda az ember ,hogy kösz vagy irjam oda neki ,hogy 00:45 kor megy a utolso metro éjszaka.
Értem én ,hogy ez a szabály csak hát...............off.
jo hétvégét mindenkinek.
Nincs meg valakinek ez? Captain Hollywood Project - Love and Pain single
Az eurodance.cl-en valoban 30 karakternyi szöveget kell be gépelni a hozzászolásba! FONTOS NE IKONOKAT RAKJATOK MERT ELÖBB UTOBB KI TILTANAK!
STORUNG a perui oldalon szinte csak ikonokat raktál és ha jol látom az egyok moderátor már figyelmeztetett is <#ejnye1>#ejnye1><#nevetes1>#nevetes1>
STORUNG a perui oldalon szinte csak ikonokat raktál és ha jol látom az egyok moderátor már figyelmeztetett is <#ejnye1>#ejnye1><#nevetes1>#nevetes1>
Szivesen nincs mit! :-)
Fenébe...
Valaki nem tudja a jelszót?
Valaki nem tudja a jelszót?
eurodancemania lejelszavazva...😊
Szia ! Én is felregiztem mindkét oldalra és nagyon köszönöm neked!
Baba mindkét oldal!!!<#worship>#worship>
Baba mindkét oldal!!!<#worship>#worship>
Nagyon köszönöm...<#worship>#worship>
A www.eurodance.cl-en a hozzászólás nem lehet 30 karakternél rövidebb...idézzetek😊
Úgy látom, senkinek sincs meg RuPaul száma.
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
Nem szükséges regisztrálni. Mikor bejön az oldal elõször klikk erre a linkre: "Download for free with FileFactory Basic", majd az új oldalon beírni a megerõsítõ kódot, klikk a "continue" gombon, és az utolsó klikk ezen a linken "Click here to begin your download", aztán mentheted is le a számot. Remélem így sikerülni fog!
Ja sajni van ami elég gyengén szól! Nekem sajnos nincs meg a Texture - Over the night maxi csak a Power of love 192 kbps minöségbe!
Tengermély Tiszteletem!
A lentebb említett perui oldalon találtam ezt:Texture - Over the night(Maxi). Sajna elég "fosh" a minõsége.Ha esetleg megvan vkinek nagyon megköszönném...
A lentebb említett perui oldalon találtam ezt:Texture - Over the night(Maxi). Sajna elég "fosh" a minõsége.Ha esetleg megvan vkinek nagyon megköszönném...
nes, regisztráltam, de nemértem hogy kell letölteni a számot
aumgy köszi!!
keresem még a TOTALDANCE fesztivált
és a DNS -töl az earth move c számot
aumgy köszi!!
keresem még a TOTALDANCE fesztivált
és a DNS -töl az earth move c számot
Na igen,de a linket te osztottad meg velünk😄
A La Bouche mix-klip sajna nekem csak VHS-en van meg😞
A La Bouche mix-klip sajna nekem csak VHS-en van meg😞
Hát igen azok a 90's évek ejj de szép volt!! Azok a jo kis dance zenék áááá én is visza mennék az idöbe ha lenne rá mod!
<#vigyor2>#vigyor2><#nevetes1>#nevetes1><#guluszem1>#guluszem1><#hawaii>#hawaii>
<#vigyor2>#vigyor2><#nevetes1>#nevetes1><#guluszem1>#guluszem1><#hawaii>#hawaii>
Ja ez lemaradt! Szinte minden nap van valami "újdonság" felrakva! Ja amugy valakinek nincs meg a La Bouche- Megamix video klipp?? Ma akadtam rá véletlenül de nem tom letölteni csak neten nézhetö az alábbi linken:
http://www.dailymotion.com/hakim93200/bouche/video/x10svi_la-bouche-megamix
Ha valakinek meg van az lécci jelezze:-)
http://www.dailymotion.com/hakim93200/bouche/video/x10svi_la-bouche-megamix
Ha valakinek meg van az lécci jelezze:-)
Szia! A felhasználok rakják fel a cuccot, tehát nincs külön feltöltö emberke :-)Én is raktam már fel sokmindent! Ami számomra negativ hogy szinte minden rapidra van felrakva .....
Ezzel mindannyian így vagyunk.
Számomra is szinte hihetetlen,hogy a mai fiatalság nem ismeri ezeket az elõadókat,pedig nem is olyan rég volt ugyebár...
Én is ezen a zenén nõttem fel,és most gyûjtögetem azokat az albumokat,maxikat,amik anno csak kazettán jöttek ki.
Szóval üdv neked a TOPICBAN!
Számomra is szinte hihetetlen,hogy a mai fiatalság nem ismeri ezeket az elõadókat,pedig nem is olyan rég volt ugyebár...
Én is ezen a zenén nõttem fel,és most gyûjtögetem azokat az albumokat,maxikat,amik anno csak kazettán jöttek ki.
Szóval üdv neked a TOPICBAN!
Én is nagyon köszönöm a linket,nagyon-nagyon jó.
Egy kérdésem lenne azért.
Ezt az oldalt frissíteni is szokták?Azért elleszek az egész pár napig az egész single letöltésével😄
Mégegyszer nagyon köszi.Örök hálám😉
Egy kérdésem lenne azért.
Ezt az oldalt frissíteni is szokták?Azért elleszek az egész pár napig az egész single letöltésével😄
Mégegyszer nagyon köszi.Örök hálám😉
Hát én elég rég reggeltem a perui oldalra de emlékezetem szerint erre kell kattintani "Estoy de acuerdo con estos términos y condiciones y tengo más de o exactamente 13 de edad"
Na és még egy oldal http://www.eurodance.cl it is reggelni kell és ugyan ugy lehet töltögetni mint ahogy azt pár sorral lejebb le irtam! :-)))
Na és még egy oldal http://www.eurodance.cl it is reggelni kell és ugyan ugy lehet töltögetni mint ahogy azt pár sorral lejebb le irtam! :-)))
Atom! Hála és köszönet...<#worship>#worship><#vigyor2>#vigyor2>
<#help>#help> pls help! Amikor regiztél erre a perui oldalra, a reg. oldalon a két felsõ lehetõség közül melyiket választottad? Kicsit hézagos a spanyol tudásom... annyit vettem ki belõle, hogy az utsó azt jelenti, hogy nem fogadod el a feltételeket, a felsõ kettõ meg nemtom mit takar (13 éves korra hivatkozik, én elmúltam, de sztem nem mindegy melyiket választom).
Elõre is köszi!
Elõre is köszi!
Helló mindenkinek! <#wave>#wave>
Tök örülök hogy megtaláltam ezt a topic-ot! Már azt hittem hogy egyedül vagyok a 90-es évekbeli zenék iránti rajongásommal. Sokan õrültnek tartanak hogy én még ilyen zenéket (is) hallgatok. A fiatalabbak a környezetemben azt sem tudják, mit jelent: La Bouche, DJ Bobo, Maxx, Mr. President, Corona... én tudom, mert ezeken nõttem fel, életem eddigi legszebb éveit kísérték végig! Mindig kellemes emlékek ébrednek bennem, ha meghallok egy-egy régi dalt! Egyedül az szomorít el, hogy sajnos nem emlékszem minden elõadó/dal nevére/címére, és így veszettül töltögetek mindenhonnan, hátha rábukkanok egy-egy ismerõsre! És szomorúan gondolok a régi, elveszett kazettáimra, amiket ezerszer is meghallgattam... <#szomoru1>#szomoru1> Eltûntek, ködbe vesztek. Nagy meghatódottságot érzek, amikor felcsendül egy régen hallott ismerõs hang, dallam... végigfut rajtam a borzongás, és vissza szeretnék menni abba az idõbe! Tenni egy idõutazást, újra ott lenni forró nyárban, hideg télben, átélni újra minden jót és szépet! Gondolom, ezzel sokan így vagytok!
Tök örülök hogy megtaláltam ezt a topic-ot! Már azt hittem hogy egyedül vagyok a 90-es évekbeli zenék iránti rajongásommal. Sokan õrültnek tartanak hogy én még ilyen zenéket (is) hallgatok. A fiatalabbak a környezetemben azt sem tudják, mit jelent: La Bouche, DJ Bobo, Maxx, Mr. President, Corona... én tudom, mert ezeken nõttem fel, életem eddigi legszebb éveit kísérték végig! Mindig kellemes emlékek ébrednek bennem, ha meghallok egy-egy régi dalt! Egyedül az szomorít el, hogy sajnos nem emlékszem minden elõadó/dal nevére/címére, és így veszettül töltögetek mindenhonnan, hátha rábukkanok egy-egy ismerõsre! És szomorúan gondolok a régi, elveszett kazettáimra, amiket ezerszer is meghallgattam... <#szomoru1>#szomoru1> Eltûntek, ködbe vesztek. Nagy meghatódottságot érzek, amikor felcsendül egy régen hallott ismerõs hang, dallam... végigfut rajtam a borzongás, és vissza szeretnék menni abba az idõbe! Tenni egy idõutazást, újra ott lenni forró nyárban, hideg télben, átélni újra minden jót és szépet! Gondolom, ezzel sokan így vagytok!
Igazán nincs mit :-) Itt egy másik cim ez egy perui oldal http://eurodanceperu.tk/ itt regisztrálni kell! Letöltési linkek csak ugy látszodnak ha hozzá szolsz az adott topichoz! Én annyit szoktam irni hogy köszönöm :-) persze angolul! Rengeteg ritka régi maxi van fenn meg albumok , megamixek, video klippek! Gyözétek tölteni! :-)))))))
Mekkora csávó vagy!!!
Ezt sok régi dance-es arc nevében köszönöm!!!
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Ezt sok régi dance-es arc nevében köszönöm!!!
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Nes! Szivesen! Ha kell még valami a La Bouche-tol pl maxik vagy klippek szolj mert meg van minden <#crazya>#crazya><#nevetes1>#nevetes1>
Megvan valakinek RuPaul Snapshot címû száma eredetiben?
Ha megvan, akkor rakja fel legyenszíves a Speedyshare-re (a kedvenc feltöltõoldalam).
Egyébként a www.jetune.ru oldal egész jó, már regisztráltam is magam, le is szedtem jó pár régi számot.
Ha megvan, akkor rakja fel legyenszíves a Speedyshare-re (a kedvenc feltöltõoldalam).
Egyébként a www.jetune.ru oldal egész jó, már regisztráltam is magam, le is szedtem jó pár régi számot.
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
sziasztok
a 4fclub nak, a !fclub cimü száma nincs meg valakinek, videon, vagy audion?
emergency house- peace, love unity?
a 4fclub nak, a !fclub cimü száma nincs meg valakinek, videon, vagy audion?
emergency house- peace, love unity?