40708
:Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
csak tipp -
Sziasztok!
Ismeri ezt valaki ?
Keresik,és nekem is kellene.
-
MrSister #10797 Át hát! 
-

-
A+ - Enjoy Yourself (hasonló sample)
ROBIN THICKE - When I Get You Alone (azt hiszem ezt kerested)
-
Diszkókirálynő #10794 Nincs mit, szívesen máskor is!
-
Ez meg már inkább durva ... Vágod ? -
Ez még vicces ... -
Na látjátok ezért jó ez a fórum :)
-
http://wikisend.com/download/894004/ Sabrina Paris - This Is My Life (EuroDance) Ez is egy! -
Diszkókirálynő #10789 Ez lesz az! Tessék!
Sirius - This is my life -
colalady #10788 Ha fogalmam se lett volna róla, valószínű nem írom be helyesen utólag javítva a te általad oly óriásnak vélt próblémát!!! Másik nagyon rühelem, hogy nem ismersz és véleményt alkotsz rólam,ehhez egyszerűen nincs jogod. Más is ejtett már itt helyesírási hibát, és nem csináltak ekkora ügyet belőle. Nem tudom most ez mire jó Neked, remélem örülsz és jól fogsz tudni aludni. Azt hiszem elnézést kértem érte, ezért nem kellett volna belém rúgnod. Nem tudom miért de ezen a hétvégén mindenki veszekszik, valószínű jön a front. Szerintem ez a fórum azért van, hogy a rég múltról elbeszélgessünk kötetlenül, nem pedig azért, hogy cseszegessük itt egymást. Én is tudtam volna sok embernek beírni, mert hibát vétett, de inkább nevettem egyet és mentem tovább. Ezt tanácsolom neked is!!! -
Diszkókirálynő #10787 Figyelj csak Colaladyt a legjobban én ismerem!!!
Nagyon jól tudja hogy ki Delhusa, és még sok mást is,ne nézd már hülyének!!!
-
Hali! Keresek egy funky beütésű nótát az alapja szerintem Beethoven: V. (Sors) szimfóniája. A klippjében egy fiatal srác bicajozik emeletes házak között. A gyerek hangjának olyan Jamiroquai-os beütése van... A segítséget megköszönöm! -
Aki tud segítsen !! 
94 körül volt egy eurodance dal , így kezdődött (nő énekli) :
This is my life
I'll never ever have enough (ooouooóóó
)
And this is my life
I'm never gonna give it up .
And this is my life
I go where I wanna be
And this is my life
You don't know how much u mean to me
Nos ?
-
Ez az !

Kössz a feltöltést !
-
Sanyi79 #10783 Sziasztok!
DJ Extacy - She
című számát keresem, hátha megvan valakinek (bár nem annyira 90-es, és lehet nem pontosan így írja az előadó a nevét)
Előre is kösz! -
Sister's Act -
Azt ugyan nem találtam... 
De itt egy chill-out-dance szerű feldolgozása a Sound of Silence-nek:
DUPTRIBE - S.O.S The Sound of Silence -
Ezeket is keresem még :
Sister's Act feat Angee D: I Will Follow Him
Zarah Zoom : Somebody Else's Guy -
Hali ! ) 92 kerül volt egy jó kis disco feldolgozás : The Sound Of Silence . Meg van valakinek .? A You Tube-on ezt a változatot nem leltem . -
4T6 - Loop Di Love
1994-ből egy vidám dalocska. -
nem kell túlbonyolítani a dolgok egyszerűségét......hülye példákat én is tudok felhozni akár, de attól még a példák hülyék maradnak! 
teljesen igazad van, egy kiadónál is vannak bibik, pl. elírhatják a hipnosis-t hypnosys-nek vagy hipnosys-nek a laser dance-t laserdance-nek vagy lazerdance-nek, de valszeg akkora bakit nem csinálnak,
hogy pl. lezerdenc vagy lezerdensz
nem tudom átlátod-e a hasonlatot?! dzsimmi hendrikssz
-
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM MIND KETTŐTÖKNEK 

-
Látom volt nálam gyorsabb,de ha már feltöltöttem. 
Sound Of Rels - Raising My Family 256
-
256-320 kbps
Raising My Family Mini Pack
jelszó: coldseed

A Steve Kekana féle csak bónusz. Nekem ez a kedvenc verzióm. -
MrSister #10773 Nem kötekedésből és a colalady védelmére, de megjegyezném, hogy sokszor az együttesek/kiadók/borítókat készítő cégek sem tudják, hogy írják az előadó nevét. Ez egyaránt igaz a hazai és külföldi előadókra is. Példát most ne kérj, mert nincs időm átnézni a lemezeimet. -
MrSister #10772 Én pedig marhára szertnék ilyen nosztalgiázós történeteket olvasni! Nem leszek naiv, gyanítom ez rajtam kívül senkit nem érdekel... Pedig egyszer én is a fuxomat hagytam ott a cd árusnál bizományba, hogy elvihessem a kiválasztott lemezeket...
Köszi az ifolder tutorialt! Akárhogy klikkeltem, a végén mindig vagy kerti törpét vagy guminőt akartam rám sózni...

-
Sziasztok!
lenne 2 kérésem ha lehet jó mínőségben...
CON-DOM-RAISING MY FAMILY (1993-as picit Italo-s)
SOUND OF R.E.L.S-RAISING MY FAMILY
köszönöm szépen aki tud segíteni...
-
...de, megesett, hogy félreírtam, elgépeltem, esetleg nem helyesen írtam le valamit, sőt meg is botlottam párszor.....de ez a példa ide erős ferdítés, hisz egy ősrégi és ismert magyar előadó nevéről van szó,amit Te írtál,az meg egyik kategóriába sem esik, egyszerűen fogalmad sem volt, hogyan írja a nevét! De ne értsd félre kis iróniámat, melynek eredménye meglett, utánanéztél, megjegyezted, a gifnek már biztos ő is őrül! 
-
colalady #10769 -
Leontyn #10768 Kösz! -
Igaz, hogy mostanában már nagyon ritkán veszek eredeti lemezeket (főleg használt maxikat hébe-hóba), de régebben én is vettem eredeti lemezeket. Az összes zsebpénzem erre ment el, és még így is a emésztett a fene, hogy mennyi jó lemezt kell jobbhíján rádióból kazettára felvenni. Kb 1993 óta gyűjtöttem megszállottan az eurodance (meg egyéb) zenéket a helyi kereskedelmi rádiókból. Akkoriban vidéken volt 1-2 kereskedelmi adó+ vasárnaponként 11-től Komjáthy újdonságai + Poptarisznya 3 dal a magnósoknak 18.45-től. Na jó, nosztalgiázás bejezve
-
szivesen!
-
MrSister #10765 7-8 éve még net közelébe sem jutottam, így én már akkor is akkora lúzer voltam, hogy eredeti lemezeket vásároltam... -
colalady #10764 Bocsesz, a lónak is négy lába van, mégis megbotlik! Veled ez még nem esett meg soha??? -
Szerintem ez arra utal, hogy az orosz fórumozó privátüzenetben adja meg a jelszót, ha valaki kéri
-
Én is próbálom minél jobb bitrátával begyűjteni a zenéket. S ha belegondolok, 7-8 éve még örültem a 128 kbps-nak (Gondoltam micsoda csúcs, hogy nem 96 vagy 112), ma már a 128-asok nagy részét leselejteztem. Ki tudja, talán a jövőben már a 320 lesz "nevetséges"?
Csak Flac meg Wav, amerre csak böngészünk? -
Delhussza? 
ez már újmagyarul van kólalédi?
-
colalady #10760 A 90-es években jelent meg Delhussza Gjon egyik albuma, melyen rajta volt a Csavargó című szám. Én erről az albumról keresem az Őszi levél című számot, a felújított változatot. Aki tudja miről beszélek, kérem tegye fel. Köszike!!! colalady