40708
:Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
dirty24 #21098 Hello mindenkinek!
Én már évek óta keresem a Back II Black - A szerelem betege lettemcímű dalának azt a verzióját amiben még a Guru énekel, sajnos az albumon már a Bebével átdolgozták és ezzel jól el is rontották meg amúgy is megvan. Láttam hogy ebbe a topikban már régen feltette valaki és szám címe után az volt hogy 99' tehát valaszínű hogy az lesz amit keresek.Ha ez maxiban is meglenne vkinek az még jobb lenne (főleg a Suri-Hauber Remix-nek
Előre is köszönöm
-
dirty24 #21097 Hello mindenkinek!
Én már évek óta keresem a szin=blue]Back II Black - A szerelem betege lettem[/szin] c. dalának azt a verzióját amiben még a Guru énekel, sajnos az albumon már a Bebével átdolgozták és ezzel jól el is rontották meg amúgy is megvan. Láttam hogy ebbe a topikban már régen feltette valaki és szám címe után az volt hogy 99' tehát valaszínű hogy az lesz amit keresek.Ha ez maxiban is meglenne vkinek az még jobb lenne (főleg a Suri-Hauber Remix-nek)
Előre is köszönöm
-
mester1987 #21096 Sziasztok, keresem Franky Tunes: Talk About Your Life (2008) maxiját, amin az összes verzió rajta van
Köszi a segítséget előre is -
Jó ez így is.
Ennek is nagyon örülök.
Köszi szépen.
-
devotee32 #21094 Szia!
Jessica White maxija.
Elvileg 320-as.
ITT -
Sziasztok!
Két maxit keresnék,jó minőségben. Akinek meglenne valamelyik,örülnék ha feltenné nekem valahova!
William Orbit - Ravel's Pavane Pour Une Infante Défunte (2000)
Jessica White - Gimme More (1994)
Köszi mindenkinek,aki segít!
Üdv.Csaby
-
Sziasztok!
Ha a komplett maxit nem is találtam, de néhány számot azért sikerült:
Baccara - Wind beneath my wings (Club MajiMix) 320
Baccara - Wind beneath my wings (Bad Girls Blue Mix) 320
Baccara - Wind beneath my wings (NRGized mix) 320
Baccara - Wind beneath my wings (Heartstrings Mix) 320
Baccara - Wind Beneath My Wings (Radio Edit) 192
-
Sziasztok!
Találtam egy "finomságot" 94-ből. Lehet már valaki ismeri is,de nekem bejött,s remélem másnak is tetszik majd!
Next Block Feat. Moktar - Give You My Love (Day Mix) (1994) (4.44) (224Kbps)
Üdv.Csaby -
Srácok ezt a maxi-t keresem .
Lossless-rol nem is merek álmodni de már egy 320-as mp3-nak is nagyon örülnék.
-
ennek a számnak keresem a maxiját
Wienna_-_Only_One
-
Retroman #21088 Sipos F Tamás - Boogie Woogie című albumát keresem 320-as minőségben. -
Igaz!
Én is "komálom" a 4SHARED-et. -
Szívesen!
-
Tudom, hogy a Multiupload jó dolog.
Viszont, a 4Shared-et bejárattam, ismerem és a magam módján szeretem is - a könyvtár- és tárhely menedzselés miatt, a tárhely, és a stabil feltöltési sebesség miatt.
Tudom, hogy várni kell. De inkább várjon az ember 20-30 mp-eket [nekem ennyit kell], mint hogy a letölteni kívánt adatok sorra eltűnjenek a tükör-szerverekről...
Arról nem is beszélve, hogy a 4Shared-ben létre lehet hozni könyvtárakat megosztással vagy megosztás nélkül - azaz, ismerősnek, havernak egyszerűen a könyvtárat osztod meg, és úgy szedi ahogy akarja a cuccokat onnan.
Amúgy meg, mindenkinek ajánlom figyelmébe a JDownloader-t, ami kitűnően kezeli a 4Shared-et is - ergo, bedobod a linkeket, és ő majd leszedi neked.
-
nekem megfelel
IMYke, Köszi 
-
compakt #21083 Sziasztok!
Bug Box-Move your mind zenéről hallott valaki?
2000-es italo zene.
Nagyon jó lenne,ha valakinek meglenne,és feltöltené.Előre is köszönöm.
Sziasztok! -
Szevasztok mindenki!
IMYke: Köszi a feltöltést(Voodoo Nation) viszont egyet soha nem fogok megérteni. Mi a francért töltötök fel arra a xar 4shared oldalra??
Várni kell nem is keveset,főleg ha már szedtél le valamit onnan többször is egymás után,van hogy 10-15perc a várakozás,azt nem is mondom hogy alig jön néha az adat 40-50kval.
Mi a fenéért nem lehet használni például a multiuploadot,ahol rögtön 6 tárhelyre teszi fel a cuccot!Így mindenki onnan tölt,ahonnan akar.
IMYke ne érts félre,qrva jó,hogy feltetted a cdm-t,és ezt köszi szépen.
-
zalrobto-nak és akit érdekel egy 90-es évek eleji techno-house.
Ajánlom ezt a verziót mindenki figyelmébe: Voodoo Nation...Ritual (3 A.M. Bleeb)
Voodoo Nation...Ritual - [1994, MaxiCD]
=======================================
Saját rip - dbPowerAmp - Fraunhofer II MP3, CBR 320 kbit/s
01 - Voodoo Nation...Ritual (Celebration Radio mix) 3:50
02 - Voodoo Nation...Ritual (3 A.M. Bleeb) 5:54
03 - Voodoo Nation...Ritual (Voodoo Club) 5:29
04 - Voodoo Nation...Ritual (House) 5:28
05 - Voodoo Nation...Ritual (Percussion Overdose) 6:08
06 - Voodoo Nation...Ritual (Celebration Nation) 5:39
07 - Voodoo Nation...Ritual (Voodoo Radio) 3:32
A letöltéshez:
WinRAR-ban feldarabolva, hogy egyszerűbb legyen a feltöltés, és ami a legfontosabb, hogy ellenőrző checksum is legyen mellé, így kiderülhet, ha baj van.
1. rész + 2. rész + 3. rész + 4. rész + 5. rész + 6. rész + 7. rész + 8. rész + Ritual.md5 + Ritual.sfv
-
Retroman #21080 A Sing Along klipje is fent van youtubeon, de abból mindössze 20 másodperc van(:
Ha valakinek megvan esetleg a Sing Along klipje, vagy a Love Is The Answer esetleg annál jobb minőségben, ahogy a youtubeon van, vagy bármi más klip a Sir Prize-tól, megköszönném, ha feltöltené valaki! -
Retroman #21079 Találtam youtubeon egy igencsak ritkaságszámba menő klipet.
Legalábbis számomra ritkaság, mert nem láttam még soha eddig, nem is tudtam, hogy volt klipje ennek a dalnak...
-

2008-ból
-Interface_-_Destination
90s
-Wildside_-_Queen_Of_Love
-Exotica_-_Can_You_Imagine
(m-phasis)
-project_155_-_feeling_your_body
-SYBIL_-_MY_LOVE_IS_GUARANTEED
-SANDY B & FREEDOM WILLIAMS - YOU MAKE THE WORLD GO ROUND (M-PHASIS RMX)

-
ok
-
Rendben - akkor otthon, délután feltőtikézem a második melóhelyen. 512-es a net, szóval 32 kbit/s a max feltöltési sebesség 4Shared-re.
Legrosszabb esetben, holnap reggelre felér a teljes MaxiCD.
-
320 ban jó lesz ha lehetne 
-
Milyen minőségben kell?
A feltöltési sebességem egyik melóhelyen sem hatalmas, de ha lassan is, fel tudom gyömöszölni őket.
Lossless-ben nem ígérhetem, de Fraunhofer II-es MP3-ban mehet.
Ja, és dbPowerAmp-al szoktam ripelni.
-
hát én mindjárt sirva fakadok 
-
és mikor szeretnéd megosztani velem (velünk)Voodoo Nation: Ritual

van egy verzióm belőle de nem valami jó minőség :légyszi!!!!!!!
-
Masterboy Singles tényleg nem él áhhhhhhhh? "delete" -
Nem turkáltam annyira - melóhelyen nem mindig van rá idő :) - ezért a gyorsan szemem elé kerülő megoldást választottam.
-
#21031 Nem válaszoltál, pedig komolyan kíváncsi vagyok rá :) -
Okés nem is azért mondtam. 
Az önzetlenség nálam mindig is nagy piros pontot ért.
-
devotee32 #21067 Tudom,hogy tele van a net ezekkel a lemezekkel.
De elhiheted,hogy rajtad kívűl rengetegen nem hogy nem tudják,hogy
honnan töltsék le,de még azt se tudják,hogy a keresőt hogy kell használni:D
Láthatod,van aki keres valamit,de azt se tudja,hogy mit keres:P
Szóval feltöltöm.Ha jól tudom,ezért még nem kell fizetni.
Üdv:Devo
-
eurolacko #21066 óhhh wazze...pedig már neki is kezdtem - akkor leállok vele
-
Lacikám miattam ne pakold ki azt az 1200 Maxi-t.
-
eurolacko #21064 Még hiányzik jó pár darab, de előbb utóbb majd előkerül :) -
eurolacko #21063 Még választhatsz is! 
-
IMYkém ugye nem neked kell bemutatnom hogy amit nem is olyan régen népszerűsítettél oldal onnan letölthető nagyon sok Masterboy lemezt losslesben.
Nem volt kedvem átnyálazni az összes oldalt.
Így pontos lemezszámot nem tudok de elég jó felhozatal.
-
Szép gyűjtemény.
Nekem is megvannak csak nincs hozzá lemeztok.
-
Én a helyedbe ilyenekkel nem terhelném a drága feltöltő sebességet mert torrenteken játszva elérhető akár losslessben is az egész életműve , de ahogy érzed. -
Albundy75 #21059 HALIHÓ újra!
Egy kb 93-94 es számot keresek, de nem tudom az előadót, se a szám címét....:-)viszont szövegrészlet rémlik:"csak áll a lány csak vár a lány a betonon, szíve fáj a pénz a hatalom, nincs ki segítsen rajta..."ill"pillangó a esti fényben ,megfulladt az élet vizében..."
Ha tudtok segítsetek!