40708
:Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
eddig számomra ismeretlen előadó 
Your Ultimate Parther - Rescue Me(Radio Version)
jó kis száma
Wav
-
Retroman #23914
-
lemongrass #23913 minden tiszteletem a tiéd! :D ez az! -
Retroman #23912 Szia!
Én abból a korszakból, amikor még Judy nem volt a Groovehouse tagja, egy zenét ismerek tőlük ebből a korból, mégpedig ezt:
-
lemongrass #23911 hi all!
1 kérdésem lenne /remélem vki sejti a választ/
egyik ismerősömmel történő beszélgetés alkalmával valahogy a GrooveHouse nevű magyar formációra terelődött a szó - amivel kapcsolatban ama megállapítást tettem, h össz. 1 zenéjük volt számomra elfogadható.
ezt anno (98 körül) a Z+ zenecsatorna adta is. a klippből annyi rémlik, hogy vmi harcikutya volt a végén... /illetve, hogy a Judy nevű hölgy akkoriban még tervben sem volt az akkor még 2 fiúból álló formációnál/
szóval a kérdés -> Mi lehet a szám címe? :)
ha valakinek van vmi sejtése, pls segítsen, mert azóta is idegel a dolog :)
köszi -
Koszi ezt elvittem, kellemes emlek fuzodik hozza.
Vagy ez, vagy valamelyi verzio dongott a szobatarsam trabantjaban mikor harmadevesen jartunk a koleszbol a suliba.
Vett a kollega egy profi Kenwood cuccot erositovel az autoba, rogton duplajara ugrott a Trabi erteke

-
dlajcsi #23909 Üdv.
DFresh korábban írtam neked PÜ.-t. Megkaptad, vagy nem? Dobj egy választ légyszi.
Slam - U Got 2 Know (Radio Edit II)wav
-
Nagyon köszönöm! :)
Aludjunk most már!
A Youtube-on el lehet veszni a feldolgozásokban, szerintem több százszor fenn van az eredeti és a feldolgozásokból még legalább annyi! -
Retroman #23907 Most hallgattam, sajna nem végig van feltéve, a vége nincs meg (: -
Retroman #23906 Egy változatban megtaláltam, tessék:
Edyta & Co. - Losing My Religion -
Ez modern, de legalább kitűnik az egysíkú mezőnyből! -
Ezt eddig soha nem adta fel!!!! -
-
Honnan lehetne leszedni? -
Pedig már küzdöttem...nem először, de szerintem nincs közte...
-
Tényleg?! Keresem!!! :) Köszönöm!!! -
Köszönöm...kár érte...
Egyébként teszik?
Üdv
Inhouse -
Retroman #23898 Akkor mégiscsak egy egyszámos, ismeretlen előadó a megfejtés:) -
Leontyn #23897 Edyta & Co. - Losing My Religion '93 -
Retroman #23896 Szerintem az Abigail - féle feldolgozásnak valamelyik remix változat ez, mert a Discogs is csak Abigailt, és Rozalla-t adta ki találatnak az REM-en kívül a Losing My Religion-re, ha csak a 90-es években nézzük, és a hang hasonlít is Abigail hangjára eléggé, úgyhogy szerintem az Abigail számnak valamelyik remixe lesz ez. -
Retroman #23895 Rákerestem ezen az oldalon, ami egy eurodance adatbázis:
http://www.eurokdj.com/
2 találatot adott ki Losing My Religion-re, az egyik az Abigail féle, amit valaki már belinkelt, és azt mondtad rá, hogy nem az, a másik pedig Rozalla, abba belehallgattam youtubeon, sajnos az sem ez, amit te keresel, úgyhogy szerintem valószínűleg valami ismeretlen előadó nevéhez fűzödik ez a feldolgozás. -
Anonym - Losing my religion (REM remix kazettáról)
Segítsetek!
Üdv
Inhouse -
En Rage - Run to you, hú de szerettem...alig találtam meg...
Hova tölthetek büntetlenül fel egy mp3-at, amíg kitaláljátok ki követte el?
Üdv
Inhouse -
Húúú a japók...
Üdv
Inhouse -
Retroman #23891 Köszi!
-
Hova lehet feltenni egy próba MP3-at, amit kazettáról digiztem?
Tudjátok, REM - Losing my religion átirat! :)
Üdv
Inhouse -
eurolacko #23889 Szia Laci!
Sztem este 7-körül előkerülök
Üdv
-
Szia Laci! 
Engem már ez a fejezet is megnyugtatott:Near Mint (NM or M-)

Ha holnap vagy akkor beszélhetnénk este.
-
eurolacko #23887 Szia Kolléga!
Ha ráérsz átpasszolhatod most is - várom!
Üdv a többieknek is!
-
Na szevasz. Van még pár kép, amit át kéne dobnom. -
eurolacko #23885 Itt nézelődjetek kicsit:
Discogs -
Igen, ha tejelsz az Artisjus-nak, bárhonnan zenéhetsz. -
Media:Mint (M)
Sleeve:Mint (M)
Az egyik a lemez minőségére, a másik a borító minőségére utal.
Az "M" nem a legjobb.
A "Very Good+" a legjobb -
lifesgood #23882 Pl laptopról is lehetne?? és onnantól nem is vehetik el a laptopom??
Nem kizárt,h a közeljövőben zenélni fogok... -
Mi az hogy "M"?
-
Ez Ráadásul csak "M"
Ha jól tudom, az nem túl jó. -
Csak egy példa. -
A hitelest nem tudom hogyan de az okos úgy hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vesz egy üres audió cd-t azt gyönyörűen megszitáztatja mondjuk egy ATB CD képpel és arra írja rá a zenéit.
Aztán a lapozgatójában úgy néz ki mint ha jogtiszta CD-kel zenélne.
Az ellenőr úgy sem fogja azt mondani hogy tegye már fel mert belehallgatna.Hangsúlyozom profi képre gondolok amit az isten sem különböztet meg az eredetitől ránézésre.Persze ez csak CD lemezes DJ-knél
játszik. -
A hiteles dj-k már nem zenélnek...
Be kell jelenteni a jogvédő irodának, hogy zenélsz, befizetsz havi sok ezret, kapsz egy igazolást, hogy zenélhetsz. Innentől kezdve bármilyen forrásból zenélhetsz.
-
Én biztos nem adnék annyi pénzt egy lemezért sem. Csak a postaköltség sok, illetve ismerve a magyar postát lerágom a körmöm, mire megjön. Volt egy csomag, ami több mind egy hónapig ment körbe és körbe az egész országba. Már lemondtam róla, mikor megjött.