40708
x7qm6o4e7cb4rxmcadpj.jpg:

Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!

• zalrobto
    szia
    hát nekem simán lejött
    bár 2szor megnyitottam azt irta törölve,3szorra meg megint jó vólt
  • Dióka
    a ritmus bejön, de ezzel a nem túl érdekes vokállal és vezérdallammal nem hengerel le, de mást érdekelhetne, ha jó lenne a link, mert jelenleg érvénytelent mond a kiszolgáló.
  • IMYke2.0.0.0
    A végén lévő refrén hajszálnyit késik, emiatt érezhető lassabbnak.
  • IMYke2.0.0.0
    A szöveget felgyorsítani? A szöveg tempója most pont 135 BPM, mint az általad adott instrumentalé.
  • zalrobto
    senkit nem érdekell?
  • zalrobto
    na igy már azért tényleg jobb:)))
    esetleg ,bár lehet hogy hülyeséget mondok de a szöveget nem tudod felgyorsitani egy kicsit?
  • IMYke2.0.0.0
    zalrobto:

Meg se hallgattam, hogy miként renderelte a Vegas a klipet! Ez valami szörnyű! :(

Természetesen, így, ilyen minőségben - rendes tempóban - akartam:

Powerprocess vs Eurythmics...Sweet Satisfaction (i2k011 Mashed Up mix) - Most hallgasd meg :)
  • DFresh
    Szia!
    Már egyszer felraktam a full maxit (le is töröltem). A két legjobb verzió itt van újból:
    Girls Need Love Mix
    More Ragga Mix
    Flac
  • Howkeddlee #24651
    Valami szarság van már megint... most meg nem rakja be a vidit... nah mindegy!

Szóval ezt keresném: Stylus Force - We Love Girlyz maxiban,jó minőségben!

Köszönettel!
  • Howkeddlee #24650
    Bocs,a videó valamiért nem az lett,amit szántam...

Tehát újból:

Üdv.Csaby
  • Howkeddlee #24649
    Sziasztok!

Egy zenét (maxit) keresnék minél több verzióban,és jobb minőségben... (losslessnek örülnék a legjobban!)

Stylus Force - We Love Girlyz (More Ragga Mix) -- ez megvan,de csak 192k minőségben. Jobb minőségben ez is jöhetne!

Köszönettel!

Üdv.Csaby
  • okiland
    Ment p.ü.
  • okiland
    Én is, mert holnap még meló.
    Meg aztán van aki vissza van rendelve holnapra hozzám.
  • DFresh
    Mindjárt megyek
  • okiland
    Még Te sem alszol?
    Ebből balhé lesz.
  • DFresh
  • okiland
    Az jóóóó.

Majd a magam módján meghálálom.
    Hozom a számokat!!!
  • DFresh
    Szia!
    Ma jött meg a vinyl csomag!
  • zalrobto

nekem ez a száma ami ott van nagyon
  • lifesgood
    Meglehet csinálni...Pontosan egy 151 bpm gyorsaságú dobalap kell alá...
    Ime a példa...Ennek az alapja is lassú szám...de az énekhang a gyorsabb verzióba is azonos tempójú a lassúéval...
    Úgyanúgy a soho party-hiányzol is..a refrénnél... az már rave gyorsaságúnak számit...és az énekhang mégis az eredeti gyorsaságában van...nem "cincognak"
    Egyébként én direkt ilyen gyors tempójú számot akarok...nem érdekel a mai lassitott butitott stilus....

• nandika22
    Hali!

Datura - I Will Pray (The Secret Friend Mix) ebből, vagy a maxiból kellene egy lossless formátum, ha tudna valaki! Előre is köszönöm! Hatalmas nagy zene!
  • Inhouse
    Hmmm...Voodoo Banshee...az is volt... :)
  • zalrobto
    ha esetleg mégis próbálkoznál késöbb valami más megoldással azért kiváncsi lennék rá
  • okiland
    Egy jó kis zene, jó kis feldolgozása:

Utah Saints - Something Good - 2008.vob
  • zalrobto
    amig Dfresh nem teszi fel a maxit itt van egy verzió:)))
    Luxoria-Get High
    WAV
  • IMYke2.0.0.0
    Érthető, nekem sem tetszik nagyon
    Mondjuk, változtatni bőven lehetne rajta, és a FLAC-anyagról készített acapella is számításba jöhetne, de azon meg rajta van a "Sweet Dreams"-es szinti, és az eurodance instrumentallal ütik egymást.
  • zalrobto

KERESEM LOSSLESSBEN?
  • zalrobto

track list
    [03:26] 01. 2 Raff - Don't Stop The Music (Radio Cut)
    [05:30] 02. 2 Raff - Don't Stop The Music (Raffneck Ragga 12" Mix)
    [05:47] 03. 2 Raff - Don't Stop The Music (On & On Mix)
    [05:31] 04. 2 Raff - Don't Stop The Music (Lingo 12" Mix)
    [05:28] 05. 2 Raff - Don't Stop The Music (Smooth Jamaican Mix)
    [05:45] 06. 2 Raff - Don't Stop The Music (Lingo Remix)
    letöltésFLAC FORMAT
    egy nagy kedvenc imádom

• zalrobto
    szia
    háát inkább nem kéremna haragudj de igy inkább hagyjuk
  • DjJany
    Itt egy zene...Datura :)
  • IMYke2.0.0.0
    zalrobto kolléga!

Ezt Neked hoztam - tekintsd demónak, hogy lásd, mit sikerült kihoznom a projektből.
    Sajnos, a FLAC-ből készített "Sweet Dreams Acapellám" azért esett ki a felhasználható elemek listájából, mert a mögöttes szinti alapot semmivel nem tudtam kiütni (pontosítok: a gépemen lévő programokkal) - az általad elküldött homemade acapellával készült az anyag, hallható is. Pedig mindent elkövettem, hogy testesebb, kevésbé 'telefon' hangzása legyen. Ennyire futotta. Ha így is kell, jelezd, és akkor feltöltöm az anyagot.

Powerprocess vs Eurythmics...Sweet Satisfaction (i2k011 Mashed Up mix) 03:57, 135 BPM

• IMYke2.0.0.0
    A SB AWE 64-emet 2003-ban adtam el, egy megbízható havernek, mert kellett a Linux alapú gépébe, hangkeltőnek :)
    Ja, 1997-ben vettem, a Voodoo Banshee-vel együtt :)
  • Inhouse
    Akkor mojoltál vele egy ideje...
    Jók ezek a mostani programok, nincs már szinte semmi megkötés, korlátozás...
    Hol van már a tracker korszak, ahol a Sound Blaster Pro kártyáról kiderült, hogy sztereóban csak 22kHz/16bit-et tud, a 44kHz/16bitet csak monóban... mint ahogy a többség nem tudja mi az, hogy Gravis Ultrasound, vagy Awe32 24Mbyte RAM-mal... :)

Üdv
    Inhouse
  • IMYke2.0.0.0
    Na, végre megtudtam, hogy mi megy a "The Social Network" diszkóklub jelenete alatt - a film kaki, de ez a zene nagyon a helyén van!

BD, 5.1, fél hangerő = garantált ablakremegés :)
  • IMYke2.0.0.0
    Tekintve, hogy az eredeti tempó 76 BPM, és szövegben is lassú, egy 150+ BPM-es alapot kellene rátenned = iszonyatosan disszonáns lenne.
    A techno-korszakban is volt már tucat ilyen próbálkozás, némelyik sikeres is volt, de a többsége kritikán aluli.
    Csak úgy lehet az ilyesmit áthidalni, ha az (ének)hangot modulálod (cincogás lesz, direkt) - pl. a Carolina-techno, emlékeim szerint. De ott voltak a Mark 'Oh számok is, ahol csak a 'kiállások' voltak "lassúak".
  • lifesgood
    Lényegébe mindegy,h mennyi a tempója számban kifejezve..Én az eredeti,hangtempó alá akarom a dance dobalapot berakni...
    De már feladtam,ne offoljunk tovább...
  • IMYke2.0.0.0
    De az nem az eredeti tempója. A köztes csapások miatt látja majd' minden audió program a duplájának. De, ha elindítasz egy motronómot az Ableton-ban, vagy a Sony ACID-ben a Beatmapper Wizard-ban, akkor hallani a dupla ütéseket, és a helyes tempót. Az eredeti, valódi tempója 75,994 BPM = 76 BPM.
  • IMYke2.0.0.0
    Ezt természetesen, meg tudja csinálni az ACID + Ableton kombóval is.
  • IMYke2.0.0.0
    2010.12.10-e óta. Akkor települt fel a Live 8, és készültem el az első dobmintámmal. (HDD-ről készült katalógusom miatt tudom ilyen pontosan).
    Azóta megnéztem közel 100 tutorialt dob, basszus, ritmus, szinti, pluginek témában, és persze komplett zeneszámok, settek készítésében. 4 DVD-nyi anyag.

Az Ableton rewire technológiája miatt a Sony ACID-ről sem kellett lemondanom (egymásból tudnak importálni, exportálni, egymást indítani stb.).

Tutorial témában TomCosm az isten - őt szorosan követi a Sonic Academy, PrimeLoops, Dubspot.
  • lifesgood
    Én ha belehúzom az eredeti számot az audio sávba,akkor 151,83 -ra hozza ki a BPM-et... és nekem ez kellene dob nélkül...
    Mint irtam korábban,a szakszavak megnemértése végett nemtudom elvégezni azt a műveletet melyben segiteni akartál...