40708
:Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
Szerintem: FLAC
Hogy miért?
Bővebben: nincs kedvem kifejteni,
tömörebben: csak.
-
ahoz gyüjtenem kellene egy kicsit,nem panasz de lakáshitel miatt nehézkes
mostanában
-
Nincsenek horror áron - lassan már 3 TB-osak is lesznek 30 ezer alatt.
Egy csamcsogó-féle 2 TB-os már 19.000 Ft-ért vehető.
-
erről van szó! 
-
jó neked hogy csak úgy hozzádvágták ,nekem is jól jönne egy ilyen ajándék 
-
Jah, amit 2006-2008 között guberáltam össze, aztán rájöttem, hogy a minőség a lényeg és nem a mennyiség, ergo a büdös életben nem hallgattam meg azokat, amiket kivágtam a szemétbe, mert már akkor is inkább a lossless érdekelt jobban. Most csak olyanok vannak meg, amit néha meg is hallgatok :) -
100.000?! Úristen! :)
3-400 dollár rohadt sok egy-egy bakelitlemezért. De, gondolom, azért vannak olyan példányok, amikért még mindig megéri - igaz, nekem egy sem jut eszembe :)
-
A majd 100 ezres "anno mindent letöltök a [email protected]" gyűjteményemet, mára 10 ezer alá csökkentettem, a 90%-ka lossless a többit meg, nem lehet megtalálni jó minőségben, illetve 3-400 dollárt nem fizetek a kurva bakelitért. :) -
Mióta én sem írok sem DVD-t, sem BD-t, és a 3,3 TB helyből van még bőven, engem sem izgat :)
Igaz, én animével, és filmekkel töltöm meg a HDD-imet. :)
-
Manapság, mikor hozzávágják az emberhez a 1-2 TB HDD-ket, nem nagyon tud érdekelni, hogy minek mekkora a mérete, mondjuk soha nem is érdekelt annyira.
-
Ohh köszönöm mindenkinek a segítséget!
Kipróbáltam egy albumnál,ami ape-ba 458mb volt,flac-ban már 485 lett,wav-ban meg 808mb.Úgyhogy asszem maradok a flac-nél.
-
én látom a táblát, de attól még nem látom mire gondoltál vagy csak rosszul értem.
"""Az APE kevésbé jobb minőségű,mert a tömörítési algoritmusa miatt kicsit több adat "vész el", mint a FLAC-nél"""
ez így butaság
a kevésbé jobb az rendben, mert ugye relatív, hogy miért, de nem azért mert bármi elvész, hisz azért veszteségmentes, mert nem vész el, sőt kisebbre tömörít,mint a flac, tehát emiatt pont hogy jobb, csak mindezt jóval lassabban teszi.
jelenleg a "lossless" tömörítő eljárások közül a flac azért a szo-szo'legjobb',mert bár valamivel (3-8%-al) nagyobb fájlokat csinál, mint a konkurensek, viszont abszolút a leggyorsabban tömörít ki és be és mindeközben még a legkevésbé terheli is a rendszert.
ugye ezt akartad írni?!
-
A tömörítési arányokat nézd, és látod mire gondoltam - hogy helyesen-e, azt úgyis megmondod majd.
-
na ez így teljesen sántít és félreérthető vagy félrevezető.
most akkor mit is akartál mondani?!
-
akkor nem jött össze 
-
Le kell lombozzalak: az APE (bár szintúgy veszteségmentes) kevésbé jobb minőségű, mint a FLAC, vagy a WAV, mivel a tömörítési algorítmusa miatt kicsit több adat "vész el", mint a FLAC-nél, például.
Értelmezésem szerint, fentről lefelé javul a helyzet
-
SZIA
meta adatok(F2)
nem tudom hogy igy kell -e pontosan de beirtam az előadó neve elé 01.
a lejátszóban úgy jelent meg,
a másik kérdésre válaszolva úgy tudom hogy nem romlik a minősége ha WAV-ban konvertálod át ,inkább a wavot ajánlom
ha APE -ben van
főleg hogy több fajta lejátszó támogatja
-
Zalrobto: Még egyben segíts itt légyszi az xrecode II-nél.
Hol tudom azt beállítani,és hogyan,hogy amit átkonvertál zenéket,azok úgy jelenjenek meg hogy: track sorszám. Előadó - Zene címe,azaz példával mutatva így pl.: 01. Dj.Bobo - Let the dream come true
Köszi a segítséged!
Jó éjszakát! -
Szevasztok!
Zalrobto: Hát ez az xrecodeII ez valami qrva jó! Ez rögtön át is konvertálja más formátumba,ha úgy szeretném. Hatalmas nagy köszönet érte!!!!
Azt viszont még megkérdezném,hogy lejátszásra winampot használok,mást nem is szeretnék,de ez nem boldogul normálisan az ape kiterjesztéssel.
Az tényleg úgy van,hogy ha van egy ape file (legyen egy maxi cd egybe összerakva pl) akkor ha azt átkonvertálom pl flacba,akkor romlik a minősége? Vagy hagyjam szerinted ape.ba,vagy wavba konvertáljam inkább?
Nekem lejátszásilag a legjobb a wav lenne,mert azt mindenem lejátsza.
Csak azért kérdeztem,hogy lesz e minőségromlás esetleg ha átkonvertálom,mert az előbb ape.ból csináltam flacot,és valahogy a mély hangok mintha egy picit elvesztek volna.Lehetséges ez,vagy csak késő van már,és fáradt lehetek ehhez? :) Köszi a segítséget! -
Iggy #25680 Algo Rhythm - Stay The Same -
Retroman #25679 Ennek a zenének keresem az előadóját és a címét:
http://www.speedyshare.com/files/27758298/Unknown.mp3 -
tessék
train to nowhere
-
Riverside People - You Got To Move.flac
-
Á, megint csak holnap lesz belőle...
-
Real Hype - Train Of Love (Radio Edit).flac
Train To Nowhere-t elfogadom.
-
Alhogena - I Try (Club Mix).flac
-
Szia Barátom jöhet mindkettő 

Real Hype - Train To Nowhere ezt tudom felajánlani ha nincsen meg
FLAC-BEN
-
Megint hoztam valamit... Ennek a remixét készítettem el:
Most kreálom hozzá a klipet, és még ma felkerül a profilom alá.
-
Sziasztok!
Imádom az ilyen zenéket, viszont a maxit sehol nem találom.
Tudnátok segíteni nekem?
Play-CompanyFeat-Gee-Williams-Come-Together
Ill., keresnék hasonló stílusú zenéket.
Ha lenne esetleg.
Kicsit reggae-s beütéssel.
Köszönöm! -
A hetest csak Jutyúkon láttam működés közben.
Nekem egy bővített Ableton Live 8 Suite, a legutóbbi patch-csel, van az otthonin és ezen a gépen.
A nyolcashoz találsz oktató videókat a Youtube-on, és ott látható is, hogy a betöltést követően a program megkeresi és sárga "pöttyökkel" meg is jelöli a transient pontokat, melyeket magad még változtathatsz - hallás után.
Sőt, ez ajánlott is, mert a 8-as sokkal érzékenyebb és ezért hibázik - pl. erőteljesebb percussion-ökre "hiszi" azt, hogy dob...
-
Még egy ajánlat persze csak a flac miatt! 

Real Hype - Train Of Love
-
Szevasz!
Egy ajánlat,ha esetleg nincs meg feltehetem flac-ba.
-
Bandido - Get into the groove (factory team remix)
ezt a számot keresem lossless-ben
-
szia
x recode 2 vel próbáld meg én azt használok ape ,wav ,flac darabolásra:)))
-
Szevasztok!
Tudna segíteni valaki? Ape file-t próbálnék darabolni (egy CDM-t) és a cuesplitter csak mp3u és mp3u8 formátumot csinál meg belőle. A többi zene sehol. Tud valaki ebben segédkezni nekem? Vagy mi mással daraboljam?Örök hála segítőnek! -
Sziasztok!
Prohasca barátom: Ohh... megtisztelő eme remek lemezt megkapni,pláne ilyen jó minőségben!
Ez a lemez,én nem tudom miért,de nagyon ritka,szinte meg sem lehet találni a neten letöltendő formában! De mostmár,neked hála,meglett!
Nagyon nagyon köszönöm!!S örülök,hogy van még valaki rajtam kívűl,akinek tetszik ez a zene... :)
Üdv.Csaby -
sziasztok
ezeket keresem losslessben
-Bang-Gang-Featuring-Conchita-Bang-Gang-Night
-Time-Machine-Run-Away
-Mr-Shah-Vamoz-Through-The-Night
csak mp3-ban vannak meg
:(( -
lifesgood #25662 A 7 es van és eddig mindig egy tempóra hozta...A sample box az alul van?? ott is 140 re állitottam,de pont akkor állt át az eredeti sebességre....ha ott nem állitottam át akkor nagyon gyors volt a szám..
Tehát pontosan mire kattoljak,hogy pl ténylegesen 130 legyen a 2 szám tempója..?? -
Ha az Ableton Live Suite 8-ast használod, akkor ez természetes.
A 8-as előtti verziók voltak képesek majdhogynem emberi beavatkozás nélkül megtalálni a tempót, cserébe lassabbak voltak.
A 8-as alapesetben 120 BPM-el nyit meg új projektet.
Amikor az Audio fülbe bedobsz egy számot, azt feldolgozza, és a klip melletti "Sample" dobozban jelzi a valódi sebességet. De, ha elindítod, akkor a projekt sebességén fog szólni...
Ezért, értelemszerűen, a "Sample" boxban kell a sebességet beállítani. Mégpedig, ha a két számot egy tempón akarod tudni, egyforma sebességre. S persze, a projekt BPM-en is módosítanod kell:
1. kép - bedobás után / 2. kép két szám, és egy sebesség.
-
lifesgood #25660 Az abletonba vmit elállitottam..Mert eddig ha behúztam 2 számot egy tempóra vette mindet...most meg az eredeti tempójukon futnak a számok...bal felül egy számot a 140-et mutatja....Hol kell beállitani??