40708
x7qm6o4e7cb4rxmcadpj.jpg:

Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!

• DFresh
    Így meg pláne
  • reynaud #39132
    Ezeket te nagyon vágod!
  • reynaud #39131
    Csalódás 3 egy másik daluk kapcsán :
    klikk 1
    klikk 2

Ezektől függetlenül a Snap nálam favorit marad,nagy zenéket alkottak,ezen dolgokat beleszámítva is!

• Storung
    Csalódás 2 egy kicsit korábbról :)
  • DFresh
    Pazo barátommal találtuk ezt a zenét.
    Érdekessége, hogy az eredeti 1990-es. Kicsit kiábrándultam Snap-ből, eddig azt gondoltam, hogy korszakalkotót varázsoltak, de ők is csak másoltak.
  • zalrobto
    Én ezekre nem emlékszek anno a Radiókból meg Bulikból, csak késöbb ismertem meg őket

Stream - My Love

Panel 4 - Say Dance!

Rhythm + Dance Machine - Never

Joystick feat. Rebecca - I Can't Wait

Subwave - Teach Me

Kings Krew Feat Boom - Let's Get Down On It

• ItaloMucsacso70
    Nálam tökéletesen működik most is.
  • reynaud #39125
    Kanyarodjunk vissza az ismertebb 90s évjáratú zenékhez.

• reynaud #39124
    Anno e két hsz-t elmentettem a könyvjelzők közé,merthogy olyan pillanat volt,amikor a videó play indítását követően olyan zene szólalt meg,ami egyrészt ritkább kategória,másrészt szuper jó!
    Tudjuk a két dolog nagyrészt nem jár kéz a kézben!

HSZ 1 (Lagrange - Lfe Is To Be Free) DFresh
    HSZ 2 (Whykiky - Don't Give It Up) DJ Adrián

P.S. : Néhány napja jeleztem,úgy tűnik elfogytak a ritkább eurodance zenék,meglehet cáfolni,tessék mutatni a fent említett 2 dal szintjéhez hasonlót .
  • amaximus
    mivel mostanában inkább olyan zenéket raktatok,amik jó eséllyel mindenkinek megvannak, vagy agyonjátszották őket a korukban, így turkáljunk egy picit a szintén jó, de ritkább 90-es eurodance zenék között

Double Impact - F-U-N-K
    Okkio - 4 Your Love (Nylon L.A.B. Mix)
    Double Dare - We Belong
    Kick 99 - All My Love (radio mix)
    Okkio - 4 Your Love (Absolute Love Mix)

• reynaud #39122
    Egy apró ugrás és zeneileg kiemelkedő évjárat 1998.
    Innen számítva indult útjára és tart a mai napig a retro ,aminek a Modern Talking 1998-as albuma adott egy jó alapot.

Ez a dal nálam elsöpört minden más megjelenést,Tina Cousins nagyon jó vokáljával.

• reynaud #39119
    Ha már DJ Dado és a lassabb tempó.

Ez európai kiadás,ami ugyanaz tracklista alapján mint a kanadai,utóbbi több mint 12 €,és jelenleg nem is elérhető.
    Vannak ilyen furcsaságok,hogy még egy példát mutassak:
    Fancy ‎– Get Your Kicks (1985-ös kiadása) hmmm....

• reynaud #39118
    Egy vadonatúj celofánozott lemez ára volt ennyi,a discogs-on amit pár száz forintért megkaphatsz az egy használt ,sok esetben agyon karcolt,pecsétes,poros ,koszos lemez,de ha ott veszed és a shipping hozzáadod számoljuk csak ki úgy mennyibe kerül....

Hasonlatként mondhatnám az autót,megveszed a vadiúj verdát,pár hónap múlva már jelentős érték vesztése van,mert már használt.
    100 € -os lemezek : a ritkaság varázsa,bosszantó ahogy írod,akik ennyiért kínálják a lemezüket azért tehetik mert csak néhány darab van kínálatban pld. a discogs-on,pedig valaha az a lemez is ugyanannyiba került a boltokban mint a 100ft-ét kínált cd lemezek!

Vannak nekem is olyan lemezeim amiket én egy normál áron szereztem be anno,a discogs-on meg elkérnek 300-400 €-ot értük,jót mosolygók a dolgon!
  • DFresh
    Igazad van, viszont ez a lemez ma 100Ft-os kategória lett, egy másik hasonló zyx lemezért meg elkérnek akár 100 eurót is.
    Ez bosszant, hogy ilyen nagy különbségek vannak.
  • reynaud #39116
    Szóval ha 90s évek elejétől indulunk,itthon közel egy ezres volt egy Maxi CD ,és ez az ár minden további évben növekedett valamennyivel,persze biztosan akadtak olyan lemezüzletek ahol 100-200 ft-al olcsóbb volt egy-egy adott kiadvány,Balatonparti üzletekben drágábban adnak sok mindent,sajnos a lemezekre is nagyobb árrést raktak! A 90s évek végén simán fizettem egy CDM-ért 1800-2000 ft-ot!
    DJ Dado maxi,ez 1996-os ,1490-ft volt hazai üzletben,ennyit mára a filléres,nem drága lemezekről, amik valójában főként ha a hazai bérekhez viszonyítjuk,egyáltalán nem voltak olcsók!

• reynaud #39115
    Igen,ez így volt,külföldön kedvezőbb áron megvásárolhattál egy lemezt,mint egy hazai lemezüzletben,2000s évek elején szintén!
  • DFresh
    Emlékeim szerint akkoriban a maxi lemezek egy árban voltak. Bécsből volt viszonylag egyszerű vásárolni. ZYX lemezek 600 Ft körül voltak, a VIRGIN lemezek kicsit drágábbak 7-800 Ft.
    Azaz érdekes, hogy valamelyik lemez azóta leárazódott, valamelyik meg felárazódott.
  • reynaud #39113
    Ez sem ritkaság,de egy alapmű a 90s évekből,ha könyv lenne az mondanám kötelező olvasmány.
    Semmi pénzért nem adnám,az előadó az egyik első számú kedvencem!

• DFresh
    A másik zene a 4 hónapos kislányom kedvenc zenéje.
    Amikor meghallja, mindig nevet, jókedvű lesz.
    A zene 2017-es, elnézést érte, nem biztos, hogy ide való.
    Ezúton is köszönöm Birizdo Lajosnak, hogy a zenéje jókedvre deríti a babámat

• DFresh
    Ma két érdekességet szeretnék veletek megosztani:
    Az első zene a párom kedvenc zenéje. 2-3 éve sikerült beszereznem, ilyenkor az új szerzeményeket többször is meghallgatom. Páromnak olyannyira megtetszett, hogy azóta is ez a zene a csengőhangja:

• reynaud #39110
    Én meg nyomok neked egy köszit,azok nevében akik ezt a remek dalt letöltik ,és elfelejtik megköszöni.
    Nekem megvolt!
  • reynaud #39109
    Zalrobto esetében nem meglepő ha azt írja ,van még több kedvenc is !
  • reynaud #39108
    "nem drága lemezekről vagy ritkaságokról van szó"

Ehhez néhány gondolat....
    A 90s évek első felében ezek a maxi CD lemezek, cirka 1000 - 1200 - 1500 Ft áron voltak kaphatók a lemezboltokban.
    Az évtized második felének vége felé már 1500 - 2000 Ft között mozgott egy-egy CDM ára.
    Az albumok 3-4 ezer Ft körüli áron ,majd később úgy 1998 körül fizetünk már egy-egy albumért 5-6 ezer forintot is.
    Remélem emlékeztek mennyi volt hazánkban az átlagbér a 90s évek elején.
    Nos ,egyáltalán nem volt olcsó egy-egy CD lemez .

Ha pedig a mai beszerzési lehetőségeket nézzük,egy igazán jó állapotban lévő lemeznek,pláne ha teljesen új állapotú most is megkérik az árát + a lemez utaztatásának költségét is ki kell fizetni,ami szintén nem két filléres díj!
    Szóval nem kell szerénykedni,ezek nagyon is értékes lemezek,én aktuálisan a megjelenés idején vásárolgattam ezekből,hazai lemezboltokban,illetve rendelésre.
    Sajnos sok jó dal ismeretlen volt anno,a klubokban is elsősorban azokat a nagyobb slágereket játszották,melyek könnyebben beszerezhetők voltak.
  • MrSister
    Ha megnyomta, hadd vigye!
    Patrick Victorio - Middle Of The Night (Factory Team Mix)
  • zalrobto
    Folyt köv....
    4 nagy kedvencem persze van még több is

Taboo - I Dream Of You Tonight

Face II Face - I Want You

Bang - You Know I Know (The Game Of Love)

The Free - Born Crazy

• zalrobto
    Hogy én se maradjak le annyira

Zapata feat. T-Flex - Viva La Revolución

La Esperanza - Everybody Dance

Hysterie - Midnight Hour

igy hirtelen
    Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2017.10.11. 00:39:56
  • reynaud #39104
    Az olasz vonal,igen ismerem ezeket,szintén jó zenék!

Van egy ilyen remek sorozat,ezeken hasonló muzsikák találhatók.
    Dance On The Web - The Definitive Collection

Ez óriási zene!

• reynaud #39103
    Szép kollekció,nagyon jó zenék!

A 3 hip-hop zene nálam is nagy kedvenc,olyannyira hogy (totál véletlen!) de a De La Soul dalt úgy cirka másfél órája hallgattam!

Jó látni hogy vannak ilyen nagy lemezgyűjtők mint te is,és a ritkaságok többsége éppen ezeknek a nagy slágereknek a dallamaira épül.
    Remélem még bedobsz pár kedvencet a későbbiekben,látom van miből válogatnod!

• mfn
    Haddaway egy két sikerét még Ian Lex is feldolgozta 1997-ben!

Utoljára szerkesztette: mfn, 2017.10.10. 20:45:05
  • DFresh
    Hiphop kedvenceim

• DFresh
    És akkor a videók is: Eurodance kedvenceim:

• DFresh
    Ezek a lemezek nagy kedvenceim, nem drága lemezekről vagy ritkaságokról van szó, egyszerűen csak bármikor szívesen hallgatom őket.
    Ha eurodance ,akkor hirtelen ez a 3 zene ugrott be

Ha hiphop, akkor meg ez a 3 lemez:

Utoljára szerkesztette: DFresh, 2017.10.10. 20:15:10
  • reynaud #39098
    A német vonal,az egyik legnagyobb alakja a 90s eurodance stílusnak.

• reynaud #39097
    Addig is én folytatom tovább,ez a zene új színt hozott az eurodance világába,én nagyon kedvelem.
    Az angolszász vonal...

• reynaud #39096
    Várjuk!
  • DFresh
    Látom, próbáljátok kicsit feldobni a fórumot.
    Dicséretes
    Na majd kicsit később én is bemutatom néhány kedvenc zenémet.
  • reynaud #39094
    Több mint 34 millió megtekintés!!!
  • reynaud #39093

...s az olasz vonal !
  • reynaud #39092

Tovább haladva,a legnagyobb 90s zenék közt a svéd vonal...
  • reynaud #39091

Abszolút favorit!