40708
x7qm6o4e7cb4rxmcadpj.jpg:

Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!

• zalrobto
    nincs legalábbis azt hiszem bár lehet hogy tévedek
    de most igy is jó
  • IMYke2.0.0.0
    Tökéletes lesz -
    A "Mortevicar mixet" ráadásul eddig még nem is ismertem.
  • Biatomi
    Hogy über brutál azt nem mondanám,de ezzel tudok hozzájárulni.
    http://www.multiupload.com/F5JDC4WVH4
    http://www.multiupload.com/HVBJB489U9

• Biatomi
    Hálás Köszönet érte!Folyamatban van a keresett dolog.
  • kaposi1
    Ez is érdekelne Audioba, akár még egy jó minőségű mp3-ba is kivételtelesen.

• kaposi1
    Köszönöm részemről.
    Még a Love train nekem is nagyon hiányzik.
  • IMYke2.0.0.0

Rapidshare, VOB, 209 MB
  • IMYke2.0.0.0

A Megaupload-os működik - VOB, 184 MB
  • IMYke2.0.0.0
    Nagy kedvencem klipje:

Rapidshare, VOB, 162 MB

S ha valakinek van über-brutál lossless belőle, szívesen venném minden verzióját.
  • IMYke2.0.0.0
    "Holly Johnson...Americanos"

FORMAT: FLAC / LOSSLESS
    YEAR: 1989
    GENRE: POP
    SIZE: 258 MB
    RIPPER: EAC

TRACKLIST:

1. Holly Johnson - Americanos (3:37)
    2. Holly Johnson - Americanos [Liberty Mix] (5:34)
    3. Holly Johnson - Americanos [The Perfect Taco Mix] (6:13)
    4. Holly Johnson - Americanos [Magimix] (6:41)
    5. Holly Johnson - Americanos [7'' Magimix Version] (3:27)
    6. Holly Johnson - Americanos [Justin Stauss Mix] (6:49)
    7. Holly Johnson - Americanos (Mambo Dub) (4:14)

Part 1: Megaupload
    Part 2: Megaupload
  • Biatomi
    Sziasztok!Tudom nem 90' mert ezek 1980 évek vége megjelenésű maxik ami keresek.Aki tud segíteni jelezze,előre is köszönöm!
    Holly Johnson - Americanos
    Holly Johnson - Love Train
    Csak jó minőségben.
  • kaposi1
  • DFresh
    Tényleg jó zene, gyors meg is hallgatom:

• kaposi1
    Gondolom meg is van 320-ba, ugye?
  • kaposi1
    Köszi, jó zene.
  • zalrobto

Rapture - Music Is My Life (Stateside Edit).flac
  • zalrobto
    az ám
  • zalrobto
    máskor is
  • szamóca67
    4F-Club és mégis csipáztam őket.
  • szamóca67
    Erre számtalan példa akad a 90! es évekből Milli Vanillin keresztül az E-Type-ig sokan a tátikáztak, nem beszélve Magyar honban lévő "előadókról".
    Állítólag a play-back a 70' évekbeli diszkó diszkó című show-tól kezdett teret hódítani, amikor is Műanyag Berci, ismertebb nevén Plastic Bertrand, alias Roger Allen François Jouret elejtette "éneklés" közben a mikit és az ének ment tovább, a közönség pedig ugyanúgy élvezte az "előadást."
    Amikor élőben hallgat az ember olyan előadókat, akik maguk éneklik fel egyébként a dalokat, néha hátrahőköl, mint jó magam is, "hogy ez nagyon nem úgy szól, sőt szarul"!
    Én attól hogy a stúdióban rakják össze az ilyen típusú zenéket, nagyra tartom a hangtechnikust, mérnököt, előadót aki elkészíti, ötletekkel tarkítja, díszíti a művét, hogy végül én mint hallgató azt mondjam rá, basszus ez de f@szára sikerült.
  • Retroman
    Már eszembe is jutott egy külföldi példa is arra, amikor más "adta elő" a színpadon a dalokat, és más énekelt valójában benne.

Igaz, ez a példa nem a 90-es évek eurodance szférájából van, hanem egy 80-as években népszerű italo disco project, a Baltimora: náluk úgy nézett ki a dolog, hogy egy modell srác szerepelt a klipekben, és ő tátogott, mert az énekest, aki valóban énekelt a dalaikban - és valljuk be- nem is rosszul - őt - a magyar Ufo együttes esetéhez hasonlóan szintén nem tartották színpadképesnek.
  • Retroman
    Félreértés ne essék: nem lealacsonyítani akarom az eurodance zenét, csak azoknak az előadóknak a dalai, ahol igaziból az előadók is a zenészek azért azok maradandóbb értéket képviselnek mindenképpen szerintem.

(Erre egyébként mostanában jöttem rá, egy jó ideig kizárólag csak eurodance-t hallgattam, de rájöttem, hogy pl a Roxette és a hozzájuk hasonló előadók talán értékesebb zenei világot képviselnek.)
  • Retroman
    Én ilyen szempontból mindenképpen többre tartom a rock zenekarokat az eurodance előadóknál, mert a rock zenekaroknál a legtöbb esetben (szerintem mindig) valóban azok állnak ki a színpadra is, akik a dalok igazi előadói.
    Nincs semmi bajom az eurodance zenével, nagy rajongója vagyok természetesen én is a stílusnak, de mondjuk, ha a 2 Unlimited-et, Culture Beat-et, Mr Presidentet és társait összehasonlítjuk mondjuk a Roxette-tel, akkor én egyértelműen inkább a Roxette tagjait tartom igazi, valódi zenészeknek!
  • Retroman
    És néha szerintem az is elképzelhető, hogy akik énekelnek egy bizonyos projektben nem egyeznek meg azokkal a személyekkel, akik a színpadon "előadják" a dalokat.
    Magyarországon erre példa az Ufo együttes volt, ahol a dalokban Keresztes Ildikó és Kozma Orsi énekeltek, viszont a koncertjeiken Cynthia és Doris tátogtak a dalokra, mivel úgy gondolták valószínűleg, hogy ők "színpadképesebbek", mint a két hölgy, akik igaziból énekeltek a dalaikban.
    Külföldi eurodance előadóknál nem tudom, hogy konkrétan volt -e ilyen, hogy más énekelt a dalban, és más "adta elő" a színpadon (szerintem biztos volt ilyen külföldön is), de szerintem az egyszámos projekteknél gyakran volt olyan, hogy "élőben" soha nem adták elő a dalt, csak egyszer felénekelték a maxira, és kész... és sok egyszámos eurodance projekt dalához klip sem készült.
  • Inhouse
    A Zalrobto által máj.17-én éjjel linkelt zenék között is vannak érdekességek...DJ.Bobo pl...egy az egyben...a többi most nem ugrik be...
    Én ezt mindig úgy képzeltem el, hogy adott pár jó stúdiózenész, aki csinálgat számokat, de nem színpadképesek, vagy nincs kedvük hozzá...gyártják a számokat, a manager meg szervez hozzá csapatot, van amelyik 1 szám erejéig, van amelyik jobban bejön és tovább...
  • IMYke2.0.0.0
    Az én eszmefuttatásom a témakörben:

Sokan voltak, akik "álnéven" - tehát, az eredeti művésznevükhöz képest egy újabb, másik néven - is kiadtak nótákat: egyszerre több vasat is tartottak a tűzben. Lehet, hogy épp az "álneves" dal lett nagyobb siker, mint a saját-művészneves.

Illetve, az is lehet, hogy akkoriban nemesebb gondolataik is voltak a zenészeknek: a csúcson kell abbahagyni.
    Ezt ma más nem adhatod be a tucatzenészeknek - ők még a rókabőrről is rókabőrt akarnak lehúzni a ... pénz miatt.
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm szépen!!!
  • DFresh
  • Retroman
    Ha figyelmesen hallgatjátok ezt a Moskobeat dalt, amit Zalrobto belinkelt, a 3:25 - 3:32 közötti részből ki lehet venni, hogy ebben a dalban is szerepel az az effekt, ahogyan a Soho Party - Gyere Táncolj! című dalának a rádió verziója kezdődik.

Több helyen is benne van ez az effekt a Moskobeat dalban, de ennél a résznél különösen észre lehet venni, ahol nem megy benne a basszus.
    Úgyhogy ezek szerint a Gyere Táncolj című dalban is (mint oly sok másik Soho Party slágerben is) van olyan rész, amit lenyúltak.
    (Gondolom, hogy a Náksiék nyúlták le, és nem a Moskobeat tőlük..:)
  • Retroman
    Ennek a Moskobeat dalnak a kapcsán (is) felvetődött bennem az a kérdés, hogy vajon mi lehetett az oka annak, hogy a 90-es évek eurodance előadói közül rengeteggel az történt, hogy csináltak 1 (maximum 2, vagy 3) hatalmas zenét, és aztán utána csöndben el is tűntek?

Szerintem azoknak az eurodance előadóknak a száma lényegesen több, akiknek csak 1-2 maxijuk jelent meg, mint azoknak a száma, akik legalább egy albummal is rendelkeztek.
    Sem a 90-es évek előtt, és utána sem, és egyetlen másik zenei stílusnál sem volt ilyen, ennyi rengeteg egyszámos előadó.
    Szerintetek ennek mi lehet(ett) az oka?
  • Retroman
    Ez qrva nagy zene!!!
  • zalrobto

Moskobeat - Come Back (The Source Mix).flac
  • Retroman
    Köszi!
  • zalrobto
    itt a maxi is
    1996 FLAC
    Track List
    [04:56] 01. Bandolero Team - Paris Latino (No Rap Edit)
    [05:30] 02. Bandolero Team - Paris Latino (Reggae '97)
    [06:10] 03. Bandolero Team - Paris Latino (Factory Team Remix '97)
    [05:40] 04. Bandolero Team - Latino
    most találtam
    a factory remix mellett a többi is jó
  • zalrobto
    igaz csak 192kbps
    Bandolero - Paris Latino (Longer UltraTraxx Retro Mix)
    hossz 9:49
  • zalrobto
    szivesen
  • szamóca67
    Ez szerintem is biztosan így van!
  • DFresh
    Ez jó zene, jó pár verzióban hallottam, de így még nem.
    Köszönöm
  • DFresh
    Ez jó zene, jó pár verzióban, de így még nem.
    Köszönöm
  • lifesgood
    Köszi.közbe megtaláltam...amúgy ez az eredeti?? mert mintha feldolgozás lenne...