40708
:Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
Jordy - Dur Dur D'etre Bebe! -
BEATMASTERS FEAT BETTY BOO - HEY DJ, I CAN'T DANCE (TO THAT) -
B.G. The Prince of Rap - This Beat Is Hot ( Original Club Remix ) Extremly Rare
-
szamóca67 #27020 Nem mindent lehet szép ropogós női testekkel eladni.... -
inkább hagyták volna 
-
Á, ne vedd magadra! :)
Rigolyás vagyok, ha zenéről van szó :)))
-
Retroman #27017 Egyébként bocs, ha ilyen rossz emlékeket idéztem fel benned a Grooveland féle Iskolatáskával, nem állt szándékomban!:) -
Retroman #27016 Szerintem nagyon halovány lett ez a feldolgozás az eredetihez képest, abszolút nem érzem benne azt a lendületet, pörgést, amit a 96-os, eredeti változatban!
Csak érdekességképen linkeltem be, ha már a feldolgozások szóba kerültek. -
Retroman #27015 Ha már a feldolgozásoknál tartunk, egy 1996-os magyar sláger 2011-es verzióban:
-
ha már mc hammer feldolgozás
akkor itt az eredeti flac-ben
-M.C. Hammer - U Can't Touch This
és még két nagyon nagy kedvencem tőle
M.C. Hammer - Pray
MC Hammer - Too Legit to Quit

-
Retroman #27013 Facebookon azt írta egyébként a csapat egykori énekese, Yano, hogy a megalakulásuk 20 éves évfordulójára, azaz jövőre, lehet, hogy összeállnak újból egy koncert erejéig!
Ami az egyetlen probléma szerintem a Digital Scream-mel kapcsolatban, a dalaiknak 90- 95 %-as feldolgozás volt, de önmagában még nem ez a probléma, hanem az, hogy egyik albumokon sem említették meg a dalok eredeti szerzőit, előadóit, egyáltalán semmi utalás nem volt egyik dalnál sem arra, hogy feldolgozás, pedig általában vagy az eredeti szerzőket, vagy az előadót meg szokták említeni. Manapság már nem biztos, hogy megemlítik, mert már a feldolgozásnak a feldolgozását is feldolgozzák, de anno a 90-es években azért még nagyrészben ráírták a lemezborítókra a feldolgozások eredeti előadóit, szerzőit. -
Retroman #27012 Nekem kedvenceim voltak anno, az első, 1992-es The Mixx című albumuk megvolt kazin, rongyosra is hallgattam.
-
bármikor szivesen
-
szia BARÁTOM 
DJ Happy Vibes - Tonight´s The Night.flac
ezt találtam flac-ben talán ez jó lesz neked
még valami ,egy kis cimirási hiba majd orvosolod,bocses
-
Remélem, nem fogtok csodálkozni, ha ez a dal benne lesz a kedvenceimből készült Grand Mixben :)
-
Kérésre! Erről a lemezről remélem így megfelel! 
Betty Love - Fáj még a szó.wav
-
A Digital Scream érdekes színfolt volt akkoriban. Volt számos jól sikerült feldolgozásuk, és pár szégyellnivaló is. De nagy általánosságban remek csapat volt.
A mai traumát a több napja fejemben ismétlődő dallal kúrálom.
이정현 - 너 (Original mix) -
és még meg is vették jópáran a lemezt
-
Retroman #27005 Először azt hittem, hogy a Digital Scream feldolgozásaira írtad ezt, de most látom, hogy az Iskolatáska feldolgozására írtad. -
Retroman #27004
Szerintem a dal mondanivalója és hangulata abszolút nincs szinkronban ezzel a tucc - tucc zenével.
Szegény Máté Péter, ha még itt lenne közöttünk, nem tudom, mit szólna hozzá, hogy mit műveltek a dalával(: (Az Elmegyeket ráadásul Bódi Gusztiék is feldolgozták, de arról inkább ne is beszéljünk!) -
Egyetértek.
Erősék bénák.
-
Retroman #27002 Ha már említetted a Máté Péter feldolgozásokat, szerintem a legundorítóbb közülük egyértelműen az Elmegyek Erős vs. Spigiboy remixelésében. -
De tudok még pár kegyetlen szar magyar dal feldolgozást ám...
- Neoton-dalok [az összeset elk-rták]
- Máté Péter-dalok [Rúzsa Magdit vágnám először fel a Marsra, majd újabban Kökényt, például]
stb.
-
Az általam valaha hallott legrosszabb [csúnyább jutott eszembe] magyar dal feldolgozás... Akkoriban is majd' kidobtam a reggelimet, most feltörtek az emlékek. :(((
-
dj adrián #26999
Egy remek nóta a Time records gondnoksága alatt működő ITALYAN STYLE PRODUCTION-tól (PHARAOH-OVER ME) -
Retroman #26998 Mekkora ritkaságokat találtam!(mármint nem a dalok ritkaságok önmagukban, hanem inkább a klipjeik):
Én ezeket a klipeket nem láttam soha, nem is tudtam róla, hogy egyáltalán léteznek klipjei ezeknek a daloknak, a Hé Várj, és a Túlélem Én című dalaik klipjét ismertem, de erről a kettőről abszolút nem tudtam, azt meg főleg nem gondoltam, hogy valaha felkerül Youtubera, már csak azért sem, mert az együttes énekesének, Yano-nak írtam e-mailt, és azt írta, hogy neki is csak a Hé Várj, és a Túlélem Én van meg klipben, és a többi klipjüket nem tudja megszerezni ő sem, ez kb 3- 4 éve lehetett, aztán most rákerestem az együttes nevére youtbeon, és azóta valaki feltöltötte... ezek szerint vannak még csodák!:) -
Retroman #26997 Az Iskolatáska '99 ebben a verzióban, ami a klipben van, megvan egy gyári válogatás CD-n, de kíváncsi lennék rá, hogy a maxin még milyen verziók vannak! -
Retroman #26996 Ennek is jó lenne, ha meglenne a maxija, vagy az albumnak is örülnék! -

-
Retroman #26994 Ennek a feldolgozásnak a maxija megvan esetleg valakinek?:
-
Timcsy76 #26993 Sziasztok Fiúk !
Keresem jó minőségben!
Betty Love - Fáj még a szó
Üdv ! Timcsy
Köszi előre is !!! -
Retroman #26992 A múltkor emlegetett eurorap témához kapcsolódóan:
ez is hatalmas zene ebben a műfajban:
-
Köszönöm szépen.
-
Sziasztok!
DJ Happy Vibes-től van bármitek lossless-be?
Nagyon megköszönném.
-
D-Fresh barátomnak igaz nem a maxit de 1-verziót találtam belőle
C&C Music Factory - Gonna Make You Sweat (Everybody Dance Now)(Slammin' Vocal Mix).flac6:47min
és még kettö remek zene
A FUTURE CITY-TŐL A KEDVENCEM
Future City - Only Love(Future Mix).flac
és még ez is jó
Beat Society-Feel The Beat (radio mix).flac

-
ezt a maxit kellene begyüjteni lossless-ben csak sehol se találom 
Future-City-Infactuation

-
köszi erről a remek számukról el is feledkeztem,legalábbis lossless-ben begyüjteni. 
-
De igen, megkaptam, és olvastam is - köszönöm.
Lehet, hogy majd élek az ajánlattal, valamikor. -
dlajcsi #26985 Üdv.
Imi pár napja írtam PÜ-t. Nem kaptad meg?
Ez a zene nincs meg esetleg valakinek?
Kazettáról van felvéve Party Club - It's Your Birthday -
Újra Ő, mert ezt meg most találtam meg: Younha - Memory (Feat. Tablo) (08.09.05) - Youtube HD