40708
:Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
Igen én ezt a verziót ismerem!
-
sziasztok
tudna valaki segíteni ebben a számban az előadó és a szám címe kéne, igaz nem egészen 90's évek hanem 2000-es
http://www.youtube.com/watch?v=PpT9CQuzgvs
köszi -
szia barátom csak ilyet tudtam találni 
XTM & DJ Chucky Presents Annia / Fly On The Wings Of Love flac

mixből való
-
még egy verzió
-
Igen erre gondoltam ,de én a youtube-n Groove Coverage előadóval láttam.
Szóval így vagy úgy de szeretném megszerezni lossless-ben. -
dj adrián #27138 -
ejjha #27137 szerintem te erre gondolsz:
-
Tudja valaki hogy Groove Coverage - Fly Me On The Wings Of Love száma melyik albumon található? 

-
Isten vagy, ennyiből hogy jöttél rá? Ügyesen adtam elő, vagy van Juventus-os listád? :)
Köszönöm!
-
Köszönöm szépen. Remek lesz.
-
nandika22 #27133 Hello!
Ezt a maxit keresem jó minőségben! Vagy ha megvan róla a Full vocal mix, akkor elég az is!
Horny United -
Itt van Clean Full HD-ban is:
1. rész + 2. rész.
Ha jelszó kell: kenhnghenhac.net -
Lee Jung Hyun - Suspicious Man - egy percig bírjátok ki, meg fogtok lepődni... :)
Remek szám! -
Koyote...Return - az énekes srác visszatért a katonaságból. A szám tavalyi.
Tempós, jó mjúzik. -
Koreában ez a 9 hölgyből álló énekes csapat a legnépszerűbb: SNSD - persze, japán mintára :) -
Storung #27128 Esetleg ez? Velile & Safri Duo - Helele -
Storung #27127 Üdv!
A megoldás: Maquina Total 11 CD2/2 :) Nekem csak 192 kbit/s-ben sikerült találnom. Íme: Suite - Man in the rain -
A nemrég általatok megfejtett kazettás összeállításomban benne volt, igen szeretjük!!! :) -
Most szólt a Juventus rádióban egy szám, amit régóta vadászok...a kábeltévén keresztül nincs RDS, szopás. Gyors laptop izzítás, online lejátszó...ott sem sugározzák a címet...weboldal, online, most szól: Juventus rádió...köszönjük! 
Hangulatban kicsit a Yeke-Yeke-re hajaz (nekem olyan afrikásnak tűnik), egy csaj énekel, a refrén valami ilyesmi, hogy Ooo, na na na na naaaa...persze szöveg is van, ez csak a ritmus...na ha ebből megmondjátok, istencsászárok vagytok! :)
-
Na szerintem ez lesz az:
http://www.discogs.com/Suite-Man-In-The-Rain/release/1016550
Lehet csak bakeliten jelent meg. Spanyol dance formáció. Ha valakinek mégis meglenne, az szinte csoda. -
Szaisztok skacok!
Hallott valaki erről a remixről? Akinek megvan jó minőségben, bedobhatná a közösbe:)
Üdv,
coldseed.
-
ez a zene is nagyot szólt 1993-ban ,óriási kedvenc
Rob 'N' Raz - In Command CDM.flac

-
imádtam(dom) ezt a számot
rongyá hallgattam a kazin
-
Még egyszer köszönöm a hiteles megosztás!!!
Egy bakaelit meg hagy percegjen.
-
Jahhh, persze. -
Basicly Sonic - 'Let's Go To The Playground' én erre gondoltam 
de ez is megfelel most
-
Feltöltöttem:
Klikk
Jelszó: vinyl
-
ha meglessz felteszed majd?
-
bocsika
-
Nagyon szépen köszönöm!
-
Na jó, akkor feltöltöm. Semmi baj nincs vele, profin szól, csak találkoztam már olyan kritikával (nem nálam), hogy pattog, serceg, stb. Ezért óckodom.
Ha felér, belinkelem, meg lefotózom.
-
Storung #27112 Köszönöm mindenkinek! A letöltés is megoldódott... -
Splash – One More Dream (Radio Mix) És erről a válogatás albumról tudnám prezentálni! Látom már meg előztek.
-
Storung #27110 Köszönöm! Már csak az a kérdés, hogy én vagyok béna vagy a multiról nem jön az adat? Ha esetleg ez utóbbi, akkor a feltennéd a speedyshare-re? -
tessék barátom
klikk
remélem jó lesz
-
Storung #27108 Hűha...
DFresh:A vinyl rippel mi a gond?
Zalrobto:A rádió verziót is tisztelettel megköszönném.
György74:Ha a válogatáson lévő anyag nem a rádió verzió, akkor szintén tisztelettel megköszönném.
-
Én szintén így vagyok ezzel a kérdéssel, bár nekem meg van a Cd maxi lossless-be csak az a baj nem tudom milyen forrásból ezért ezt nem osztanám meg. Kaptam vagy nettes nem tudom én inkább felfüggesztem a megosztását. És ha neked Vinyl és saját eredeti rip szívesen fogadnánk itt a topikba és megköszönném szívességedet!
A tökéletest azt nem tudom, hogy érted nem jól lett bedigizve?
Storung Egyébként most jut eszembe nekem meg van egy gyári válogatáson ez a szám azt viszont fel tudom tölteni csak nem most mert nem vagyok oda haza ha érdekel akkor elérhetővé teszem.
-
szia
a maxi sajna nincs meg de a radió verzióval tudok szolgálni WAV-ban
-
na végre megint megélénkült a topik
-
Nekem Vinylen van meg, be is digiztem, de csak tökéletes minőséget osztok meg szívesen.