40708
x7qm6o4e7cb4rxmcadpj.jpg:

Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!

• EURODANCE-GIRL
    JOBBULÁST !!!!!
  • EURODANCE-GIRL
    Köszi, szuper Télapó vagy :)
  • zalrobto
    Tegnap szereztem ezt a remek EURODANCET

Joyce - Let The Rhythm Take Control (Radio mix)

LETÖLTÉS

Mondhatom a MIKULÁS hozta

Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2017.12.07. 11:27:16
  • reynaud #39497
    Attól nem kell tartani hogy te elbízod magad,attól szerényebbnek tartalak.
    Nagyarcú,nagyképű embereket ki nem állhatom,szerencsére nagy általánosságban pofára esnek,előbb-utóbb!

De vissza a zenéhez,igen szerintem is járt volna egy külön maxi,akár néhány remix verzióval megtoldva a Double You zenének,Alexia parádés vokálja nagyon feldobja.
    Én nem tudtam e remix maxi létezéséről sem aktuálisan,sem mostanáig,néhány hete kérdeztem rá itt a topicban.

Masterboy - GOL = hasít rendesen,a jobbak közül való a zenéik közt!
  • zalrobto
    Egy remek zene 1995 BŐL

Out Of Mind - Groovin FLAC
    http://www.mediafire.com/file/po3k4d99fhja4y4/Out_Of_Mind_-_Groovin%27.flac
  • zalrobto
    Oké értem És köszönöm hogy igy gondolod ,persze nem bÍzom el magam azért
    Ez tényleg nehéz eset Double You feat. Alexia - got to love (Club Mix) simán érdemelt volna 1 külön maxit is
    Én még gyűjtöm a MASTERBOY maxikat pár van ami még érdekell
    Masterboy - Anybody Movin On ,Masterboy - Generation Of Love ezek már megvannak

• reynaud #39494
    Szia.

Mielőtt kukacoskodók félreértenék,nem ezért a felajánlásodért,s különben korábban is leírtam már,az sg zenefórumon toronymagasan a legjobb arc te vagy!
    Azért majd ne bízd el magad ,de itt létem néhány éve alatt hozzád hasonló korrekt tagot nem tudok említeni.
    Sok Zalrobto típusú fórumozóval többen lennénk itt aktívan!
    Egyszer majd ,azt hiszem inkább csak privát elárulok neked valamit! !

Masterboy-tól megvan szinte minden ami nekem számít,de azért köszönöm.
    Közel 100 db válogatás lemezem van 90s eurodance stílusból,ezek zöme ráadásul 2 cd-s kiadvány.

Amiben tudnál te vagy akár más segíteni,az ezen a kiadványon track 3,megvan rendelve a lemezbeszerzőmnél ,de kizárólag vadiúj állapotút szeretnék,a discogs-os maszatok nem érdekelnek,még ha látok is új állapot jelölésűt,akkor sem.
  • Copernico
  • zalrobto
    Ha akarod egy kedvencet megoszthatok veled

ha érdekel
  • reynaud #39491
    Ajánlom hogy legközelebb nagyobb sebességre kapcsolj!
  • zalrobto
    Dj Simonassi - Movin` On The Rhythm (Extended Mix)

https://yadi.sk/d/nax5Yt1n3QGeyc WAV
  • zalrobto

Jaya Feat. Chetta - Falling In Love With You (Radio Mix)
    Remek italodance https://cloud.mail.ru/public/CWSF/WhdgxEsnW WAV
  • zalrobto
    Bocsi majd máskor gyorsabb leszek
  • reynaud #39487
    La Bouche verzió még nincs meg,viszont egy több mint tíz éve keresett dalra ma rábukkantam,anno DJ barátom lemezkészletében fedeztem fel,remek feldolgozás,azt nem mondanám hogy ritkaság,de azt igen hogy nem közismert!

Most ti is meghallgathatjátok!

Audio Force Crew ‎– Rapper's Delight (Don't Stop Groove Mix)
    discogs
  • reynaud #39486
    Igen,Storung fórumtársnak köszönhetően,én is megismerhettem ezeket a jó verziókat,szerencsémre Ő nem egy fotót pakolt az orrom alá,miután vette az adást miszerint csak albumom van La Bouche-tól!
  • zalrobto
    Szia hát látom van aki képben , annyi fajta verzió van hogy én is néha belekeveredek
    Pedig nagy kedvencem ez a szám

Szerencsére a maxin is jó verziók vannak
    Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2017.12.03. 19:58:14
  • zalrobto
  • eurolacko
    Whigfield szintén ott volt tegnap.

Utoljára szerkesztette: eurolacko, 2017.12.03. 19:41:09
  • zalrobto
    én itt szoktam http://kepkezelo.com/index.php majd KÉP BESZÚRÁSA
  • zalrobto
    Sajnos fél kézzel nehéz lett volna jól érezni magam bármilyen buliban is (bal könyéktörés)
    Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2017.12.03. 19:33:10
  • eurolacko
    Végre sikerült! :)
    A múltheti Mannheimi fellépés után tegnap este Münchenben léptek fel így egy egészen friss képet tudok mutatni a csapatról.

Utoljára szerkesztette: eurolacko, 2017.12.03. 19:30:47
  • eurolacko
    ....hogy bánatba lehet ide képet feltenni?
  • eurolacko
    Nem ,hogy inkább kijöttél volna Mannheimbe...csak lestél volna mint a moziban!
  • zalrobto
    Csak kár hogy nem elöbb jutott eszükbe és a DEJA VU mutatták volna be
  • zalrobto
    Szia elötte megosztottam csak sajnos le is szedték azért hirtelen a hivatalosat raktam be
  • eurolacko
    Lehet még gondolatban sem volt akkor még ez a zene. :) Tommy-tól azt az infót kaptam ,hogy mindenképp ki akarja adni cd-n és vinylen is jövő év tavaszán...szóval gyűjtők ,zeneszeretők örülhetnek.
  • amaximus
    valahogy sejtettem!

az euro-house kezdetektől mesterfiútól nekem azért fent van a listán még a
    Dance To The Beat, Indian Grave (Snap Power alapok), Masterboy Theme is,aztán jött az eurodance
  • reynaud #39473
    Tetszik ez a válasz !
  • amaximus
    így van, egy szebb, fiatalabb, okosabb, informáltabb és nálamnál szerényebb embertől, mint te, nem szégyen okulni.
  • reynaud #39471
    Thanks!
  • Storung
    Ha már Sweet Dreams, akkor legyen maxi is:La Bouche - Sweet Dreams (wav)
  • reynaud #39469
    Köszi a tippet Storung!
    Az amire én emlékszem a "Club Mix" hosszabbra nyújtott verziója,minden flikk-flakk nélkül,kb 6 és fél percben!
  • reynaud #39468
    Csak kioktattalak Maxika,tanulni nem szégyen!
    Nyugi,inkább csak arra céloztam,amire te is utaltál,Masterboy alapkő a stílusban,jahh és a legnagyobb zenéik közt ezt lefelejtettem!

• Storung
    Talán ez az:
  • amaximus
    a kedvenceiden felül,
    nem hittem volna, hogy ez itt nem egyértelmű, de nekem, aki a 90es eurodanceken is 'felnőtt' (oké,már jócskán felnőtt voltam), fontos infó, hogy a Masterboy mi és kiféle is valójában?! szerintem még az első zenéjük előtt meg volt az egész albumuk!

az új zenéjük nem hozott lázba, arra céloztam a sor első részével.a többi rész máig lázba hoz!
    Utoljára szerkesztette: amaximus, 2017.12.03. 16:59:19
  • reynaud #39465
    Maxika,a Masterboy nagy durranás volt a 90s években,top minőségű zenékkel,amit tőlük kaptunk az kiemelkedett az átlag 90s eurodance zenék közt!

Reynaud favoritok :
    Is this the love
    Feel the heat of the night
    I got to give it up

Utoljára szerkesztette: reynaud, 2017.12.03. 16:50:40
  • amaximus
    ennyiből ez különösebben nem jön be, de amit ez a csapat még mindig tud tolni, az szuper!

másodvirágzásukat élik, legalábbis koncerteken.

2 hete a litvánoknál, ahol a kaunas-i csarnokban a hónapban megfordult a 90es eurodance csapatok nagyjai

Trixy zseniális! és szuperül tartja magát!

Utoljára szerkesztette: amaximus, 2017.12.03. 16:35:56
  • reynaud #39463
    Zalrobto jó hogy éppen itt vagy,mint a 90s eurodance stílus tudás professzora,talán eltudsz látni egy infóval.

La Bouche - Sweet Dreams (Club Mix) ,ennek a verziónak ,memóriám villanásai alapján volt egy ennél hosszabb verziója,nincs maxim ,csak albumom tőlük,így aztán nem is ismerem a maxikon kiadott verziók mindegyikét!
    Remélem nem ezzel a top verzióval keverem!

P.S. : borzalmas tud lenni egy nem megkímélt állapotú vinylen hallgatva egy-egy dal,recseg.csörög,zörög,serceg,sziszeg,kattog,na ezért vagyok inkább CD lemez pártján!
  • zalrobto

Normal generation - Everybody
  • zalrobto
    Jó lehetett azt azért sajnálom hogy már nem nyáron pl :Szegeden mutatták be ezt az új szerzeményt