40708
:Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
football2010 #30071 Eurodance - Just The Best No.01-bye.TreMans -LossLess-
01. Native Vision - Easy Life (MTV Mix)
02. Le Click - Tonight Is The Night (Fluid Mix)
03. Cool James & Black Teacher-Godfather (7'' Version)
04. Captain G.Q. - Here I Come (Power Radio Mix)
05. E-Motion - Get Up (Extended Version)
06. Project P.feat The Infinit One - I Give You All My Love (Single Mix)
07. Real Hollywood Project - Love Is Gone (Masterboy Remix)
08. M.P.H. - Touch me (Radio Mix)
09. Eject - Love Me Inside Out (Extended Dance Mix)
10. Everyday People - Ernie's Adventures (Radio Edit)
11. Franky Fonell - If You Believe (Radio Edit)
12. Get The Real Power - In The Heat Of The Night (Radio Mix)
13. Magic Motion - Wonderland (Radio Edit)
14. A Kay BJ - Love Reaction (Global Factory Team mix)
15. Arena - Fly Away (Radio Edit)
Download -

-
Köszönöm szépen! Nekem igazából a klippel együtt jön be, talán a gyerekkori nosztalgiázás miatt. Egyik kollégám hallgatott egy karácsonyi adót a neten, de ott aztán volt minden, de hangulat, az nem...neki akartam megmuatatni ezt a számot, emlékeztem rá, hogy ennek jó hangulata van. Azért elég jól emlékeztem, nem? :)
Lehet, hogy összerakok egy karácsonyi lemezt! :) -
Sziasztok!
Nos,igen tényleg jó lenne losslessben is megszerezni,de nekem sajnos csak így van meg a maxi lemez,320k-ban!
Inhouse,és akinek még tetszik:
Brenda Lee - Rockin Around The Christmas Tree (FLAC)
Mel And Kim - Rockin Around The Christmas Tree (FLAC)
Jó töltögetést!
Üdv.Csaby -
Huuuu...nehéz szülés volt! :) Azért az érdekes, hogy annyi vacak van az első találatok között, aminek köze nincs ahhoz, amire rákerestél. Ennek a számnak a nevében is benne van a karácsony, mégis ha ilyen klippeket keresel nem lesz benne, pedig Kim Wilde és Mel Smith van klippben és szám sem rossz, a klipp maga meg vicces is...
Mel (Smith) & Kim (Wilde) Rockin' Around The Christmas Tree
Boldog karácsonyi készülődést! :) -
Kezdek megőrülni... :) itt van az internet, az infók tárháza és nem találok egy klippet...nem disco, inkább pop, de olyan 80-90-es évek. Nekem úgy rémlik, hogy van benne egy híresebb angol komikus, érdekes arcú, nagy darab, furcsán áll a szája. Karácsonyi készülődésre emlékszem, sláger volt, vicces klippel...Segítsetek légyszi! :)
-
Köszi, ezeket nem ismertem, nekem a Good Time volt meg tőlük, talán ez ismertebb.
Sound Factory - Good Time -

-
football2010 #30063
Ice Mc - It's A Rainy Day (The Christmas Remix) -MAXI-(1994) -FLAC-
Download -
friendh2 #30062 Engem érdekelne a Digital Scream maxi veszteségmentesben. -
hát ja, ez nem úgy néz ki
....ők a 'Sound Faktory' (k-val és olaszból), bár a zene nekem is bejön, de a vokál elég gyenge....
-
nekem ez jön be mint
bár lehet hogy nem ugyanaz a csapat
-
nem mostanában, de LaTour persze már volt párszor...Oxy-ban is biztos voltam, de most hirtelen itt nem ugrik be, viszont mindkettőt szeretem, úgyhogy ez jól is esett. 
...akkor engedd meg hogy reagáljak
, persze nem teljesen ismeretlen itt sem, bár biztos kevesen gondolnák, hogy svédek.
SoundFactory - Understand This Groove (1. maxiról)
SoundFactory - 2 The Rhythm (2. maxiról)
SoundFactory - Come Take Control (Smooth Airwave Mix) (4.maxiról)
-
Hát ez?
Oxy - The Feeling (Original Instrumental Mix)
Üdv
Inhouse -
Ez volt mostanában?
LaTour - People Are Still Having Sex
Üdv
Inhouse -
ez jó zene lossless-ben is meg kéne szerezni
-
Sziasztok!
Kaposi barátom: Nagyon szívesen a maxit! Örülök,hogy segíthettem neked!
AeroCool barátom: Neked pedig én köszönöm nagyon a segítségedet!
Sultan71: Ha nem vagyok pofátlan,a digital scream lemezt amit felajánlottál,feltöltenéd? Örülnék neki!
Zotya: Priviben kértél tőlem segítséget,neked ezzel tudtam segíteni:
Panel 4 - Say Dance! (Go Extreme) (Radio Panel) (1993) (3:51) (320Kbps)
Jó éjt mindenkinek!
Üdv.Csaby -
Retroman #30054 Sajnos a Tombolj című dal, amit keresünk, nincs rajta ezen a Desperado demo albumon(: -
sultan71 #30053 Köszönöm a félajánlásokat, mp3-ban nekem is megvan, lossless-ben keresem. -
dlajcsi #30052 Ja most látom, hogy már megelőztek. 
És nem maxit, hanem albumot akartam írni
-
dlajcsi #30051 Hello!
Erre a Cre-Dance maxira gondoltál?
FLAC-ban nincs meg, de elvileg 224kbps a minőség. Ha van rá igény akkor majd holnap délelőtt felrakhatom. -
Retroman #30050 Köszi a Desperado-t!
Nekem 320-as MP3-ban van meg a Cre-Dance. -
sultan71 #30049 Tessék:
Desperado demo kb. 1998-ból, a tracklista nincs meg (azt én is megköszönném), az AudioChecker losslessnek hozza. Viszont sajnos elkövettem azt a nagy hibát, hogy Philips audio cd-t használtam és az utolsó trackeknél ez érződik is erősen. Az idő vasfoga megrágta...
Desperado demo.part1.rar (190.73 MB)
Desperado demo.part2.rar (190.73 MB)
Desperado demo.part3.rar (98.36 MB)
Van még egy ilyen maxi is a birtokomban, ha valakit érdekel azt is felrakhatom.
Ui: elég régóta keresem az alábbi Cre-Dance cd-t, ha valaki megosztaná lossless-ben, azt megköszönném. -
Retroman #30048 Szia sultan 71!
Én is nagyon megköszönném, ha fel tudnád tölteni a Desperado demot! -
-
azt nagyon megköszönnénk 
-
sultan71 #30045 Üdv mindenkinek,
Nekem megvan valahol ez a demo. Még vagy 10 éve kaptam írott lemezen és átmásoltam egy audio íróval. Leellenőrzöm,és ha valóban audio, akkor hamarosan felpakolom valahová. -
johnny760 #30044 Nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon köszönöm nektek!
Királyok vagytok!!!
Már ezer éve keresem és végre megvan
Mégegyszer köszönöm, nagy örömöt szereztetek! -
én már hallgatom is régebbb óta igaz csak FLAC-BEN:) -
Még válogathatsz is...
-
Szerintem is ez az (Storung, király vagy
)
És, hogy még jobb kedvre derítselek, nekem megvan az az album eredetiben, amin ez a zene rajta van, és fel is töltöttem neked:
Daft Punk - Revolution 909.wav
-
Storung #30040 Végül csak megleltem a Daft Punk maxit, íme az "Original Mix" róla: Daft Punk - Revolution 909 (Original Mix) -
Storung #30039 Esetleg ez:Daft Punk - Revolution 909 -
johnny760 #30038 Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Égen földön keresek egy számot, a 90-es évek közepén még a Z+ on is adták, kicsit elvont stílusú volt. A témája a paradicsom feldolgozása volt, a termeléstől az asztalig bemutatta, közben pedig voltak bevágások videó játékról. Már évek óta keresem de vagy senki sem emlékszik rá vagy aki igen nem tudja sem a címét sem az előadóját. Bocsánat ha rossz helyen kérdezek de ez tünt logikusnak.
Előre is köszönöm a segítséget. -
Szia Ádám! Én is köszönöm a maxit!
Jó volt már felkavarni az álló vizet én is teszek fel majd egy maxit ha lesz rá időm.
Adáig is egy ritkásságot osztanék meg veletek, az eredeti ballada verziója egyik kedvencem a lemezről! Minőséggel biztos nem lesz gond...
Century - Lover Why (Dance Remix).flac
Download
-
Ez bizony egy jó kis maxi.
Részemről köszi szépen.
-
Sziasztok! 
Viszonylag régen jártam már itt, de amint látom, nem maradtam le semmiről. Rendesen behalt a topic.
Gondoltam feltöltök nektek valamit a gyűjteményemből wavban, hátha kicsit beindultok újra.
Jó letöltést.
Downloads
-
Retroman #30034 Biztos, hogy nem ugyanaz a szám!
Ami a 2002 -es Gyere és álmodj című albumukon van, az egy másik Tombolj, csak a cím ugyanaz, és a 2002-es albumon már Betty énekel, ebben, ami youtubeon van, ebben pedig még egy másik énekesnő, ez 98-ban kezdeti próbálkozása volt a Desperado-nak, allmusic.hu oldalon is írják, hogy volt 98-ban egy demó CD-jük, ha csak demó volt, akkor azt meg elég nehéz beszerezni, mert demó, illetve promó CD-k általában csak rádiókhoz és DJ-khez szoktak eljutni, kereskedelemi forgalomba nem nagyon kerülnek ezek általában. -
más: nálam van hiba vagy a youtubon
megint nincsen hang
-
szia
nem biztos hogy ugyanaz a verzió
(szerintem nem)