40708
x7qm6o4e7cb4rxmcadpj.jpg:

Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!

• eurolacko
    Halihooo!
    Na szóval...mesélek valamit plextorral kapcsolatban :)
    Volt réges régen egy gyári eredeti CD lemez, amin volt asszem 13 track
    Egy kedves cimborám szerette volna begrebbelni de az utolsó trekknél megállt az olvasás (puff neki)
    próbálta ilyen olyan CD olvasóval nem ment neki próbálta DVD íróval nem ment
    A lemez később hozzám kerül és én is elvittem pár cimbihez hogy az ő cuccuk mit csinál a lemezzel? - hát nem birtak azzal az utolsó trekkel
    Mivel én anno alapból Plextort CD-írót tettem a gépbe (mert már tanultabb kollégák ezt használták) igy itt volt az alkalom hogy kipróbáljam mit is tud....háááát nyögött neki ő is de végül meg lett a zene a CD ről
    Szóval aki zenével foglalkozik én azt javaslom hogy Plextor - régi premium vagy van a premium 2-es ami húzós árban de király kategória
    ....de hangsúlyozom nem azért mert a hangzásban annyival jobb lenne jobb magas vagy mély lenne, hanem mert képes a szar lemezt is bezúzni
  • vinylbakker
    'Mi ebben az érdekes barátom???'

Közben rájöttem hogy nem igazán jól fogalmaztam.Talán az érdekesen szórakoztató kifejezés találóbb lett volna.

'd-rípelés felső fokon'

Rövid leszek megígérem.Vegyél egy egyszerű laptopot a kezedbe és legyen benne egy teljesen névtelen olvasó ketyere illetve egy átlagos ripelő program.Amennyiben működik minden tökéletesen a végeredményed teljesen ugyanaz lesz mint az általad leírtakban.Magyarul cd ripelés felső fokon.
  • vinylbakker
    'Talán azért, mert vannak még jó emberek, akik szívesen segítenek másokon.'

Szerintem ez így is van rendjén.Viszont az olyanokon teljesen felesleges segíteni akik keverik és vegyítik a jópofaságot a pofátlansággal.
  • football2010
    Én most sem vagyok irigy csak azt szerettük volna elérni,hogy ha valaki valamit letölt akkor legalább köszönje meg,azért találtuk ki ezt a jelszavas dolgot,hogy talán PM-ben majd megköszöni!És ez be is vált! Az meg a másik,hogy az oldal igazából a lemezek eladására készült nem töltögetős oldalnak. Egyszer csak azt vettem észre ,hogy tele van zenével amihez kaptam másoktól is segítséget!
  • Biatomi
    Szia Peti!
    ÁÁÁÁÁ az sohasem fog megtörténni,azt is tudjuk miért.
    Te abban az időben nem voltál ilyen irigy,mindenki vihette ha........
    Akkor most minek a rázás?
  • zalrobto
    látom az év végi zsongás nem marad el
  • beva02
    NEM SZERETNÉK SENKIT SEM MEGBÁNTANI. Lehet hogy páran vagyunk "hiénák" de köztetek is vannak olyanok akik megvezetik a másikat és eladja az mp-t wav-nak én annak idején elfogattam azt a mondatot hogy nem nagyon vannak már 80-ok wav-ban csak elvétve de amióta van netem mást látok.Lehet hogy akkor azt a pénzt és energiát eredetibe fektetem és akkor lehet hogy kevesebb lemezem van de eredeti. Remélem nem voltam bántó
  • Wind 67
    Jól nyomod Öcsibá'
  • gyorgy74
    Mi ebben az érdekes barátom???
  • kaposi1
    Anélkül hogy rákattintottam volna tudtam hogy melyik két fórumról van szó.
    Abban meg nem kételkedem hogy örülnének.
  • DFresh
    Talán azért, mert vannak még jó emberek, akik szívesen segítenek másokon.
    Sajnos a "viszont" hiányában fogy a lendület, és egyre záródnak az ajtók.
    Tetszett, amit írtál.
  • vinylbakker
    itt & itt elképzelhető hogy örülnének egy pár feltöltésnek.
  • vinylbakker
    'A hiénákon meg dolgozunk,de nem tudjuk megszüntetni max csökkenteni!'

Technikailag lehetetlen művelet.Amennyiben kiszűröd magad körül a hiénákat könnyen elképzelhető hogy magadra maradsz a barlangodban.(max egy vagy két társad marad)Akkor ugye felmerül a kérdés hogy minek is csinálni az egészet.
  • vinylbakker
    Hello Everybody!

Hát ez roppant érdekes amit írtál.
  • kaposi1
    Elnézést Lacikám kicsit félreérthető voltam nem Eurodance hanem 80 - as évek Italo zenéirõl van szó.
    A számok viszont stimmelnek amit írtam.
  • eurolacko
    Én értékelem azt a munkát amit Te csinálsz az oldaladon , de hidd el nekem ezt már sokan próbálták megakadályozni,hogy potyázók széthordjanak minden jobb anyagot
    Hiába a jelszó védelem mindig lesz olyan aki privátban tovább nyomja a többi cimbinek
  • DFresh

kokodzsámbó, az meg mi?
  • football2010
    Értelek hát! A hiénákon meg dolgozunk,de nem tudjuk megszüntetni max csökkenteni!
  • gyorgy74
    Igen Eurolászló barátom ez így van cd-rípelés felső fokon egy jó progi ami jó be van lőve az olvasóhoz! Illetve így kellene kinéznie a log-fájnak....
    Used drive : PLEXTOR DVDR PX-716A Adapter: 1 ID: 0

Read mode : Secure
    Utilize accurate stream : Yes
    Defeat audio cache : Yes
    Make use of C2 pointers : Yes

Az eredmény akkor kiváló minőséggel párosul!

Meg persze gyári cd sem utolsó szempont.
  • eurolacko
    Kedves Tremans!

Én már ezen túl vagyok, és elegem lett már abból ,hogy egy fórumban talán 2-3 ember eredeti lemezről zenél (és talán tud is feltenni normális minőségben) és a többi 200 meg csak a potyát várja mert amit eredeti lemezről rippelsz be az érdekes jobban szól mint a netes
    Szóval nagyon szívesen beregelek (azon ne múljon) de gondolom érted miről is beszélek
  • eurolacko
    ...szóval nem netes - netán eredeti lemez?és több száz? ....atya világ én még ennyit nem is láttam egyben
    Na akkor itt lenne az ideje már hogy abból a sok lemezből valami értékesebbet tolhatnál a világnak
    ....csak szólok hogy a kokodzsámbót már feltolták :)
  • beva02
    Nem nem csak úgy tettem oda mivel nem tudtam hogy miröl digized és mivel harakirit nem tudok ilusztrálni ezér gondoltam lelövöm magam
  • lifesgood
    Ok köszi..Ez a szám,amúgy feldolgozás,v sajátjuk??
  • DFresh
    Lejjebb találsz egy fotót, azt a verziót keresd
  • lifesgood
    Igen azt láttam,de az albumon szerintem csak a klipverzió van,az meg,nemaz,h nem tetszik,de a pörgősebb jobb,ezért keresném a maxit...
  • DFresh
    Beva02 feltette wm-ben neked az albumot, onnan leszedheted.
    http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1118059139&no=30180
  • lifesgood
    Köszi,az is jó lenne,ha nem nagy teher...de ha sok nyűg van vele,akkor nem fontos..jó nekem az mp3 is...
    Melyik lejátszóval lehet most elérni,h legjobban szólaljon meg a flac??
  • lifesgood
    Köszönöm a Maxit....Nem találtam egy linket se róla...A koncertDVD megvan valakinek??v csak az az egy szám is jó lene belőle....
    Ha visszaemlékszünk 2000-be igen ütős számok voltak.....szerintem az az egyik legnagyobb Dance zenei év....
  • DFresh
    Nem rontottad el, csak gondolhattam volna, hogy a google gyorsabb, mint a digizés, feltöltés.
    Remélem, nem engem vettél golyózápor alá.
  • beva02
    Bocsánat hogy elrontottam a kedveteket
  • football2010
    Nem te Laci :) Eurolaszlora gondoltam !
  • zalrobto
    nem hinném:)
  • kaposi1
    Ugye ez a Laci nem én vagyok?
  • football2010
    Laci miért nem reggelsz be hozzánk is és ott talán kedvet kapnál egy kis feltöltéshez is :)
  • football2010
    igen! jó helyre kerülnek :)
  • kaposi1
    Annyira krokodil könnyeket nem fogok ejteni ez miatt Lacikám elhiheted.
    Így is több száz maxi van olyan nálam ami feldolgozásra vár és nem netes.
    Szóval elvagyok így két ünnep között is elhiheted.
  • zalrobto
    nem annyira kolléga máshová teszem a többségét
  • eurolacko
    Jó bizony :) - mi történt kolléga? - mostanában nagyon visszavettél - elfogyott az eurodance?
  • eurolacko
    Heyaaa kaposi :) tésis itt vagy? - ment már a privát üzenet DFresh kollégának ,hogy add már nekem ezt a rippet mert a netes az nem nekem való?
  • zalrobto
    hú de jó lesz