40708
x7qm6o4e7cb4rxmcadpj.jpg:

Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!

• eurolacko
    Passsz...szerintem tedd ki az orosz fórumra ...ott nem ismernek lehetetlent!
  • eurolacko
    ....hogy mik vannak arra felétek?
  • eurolacko
    Nagyon szívesen cimbora...örülök,hogy segíthettem! Jövőre remélhetőleg újra ott találkozunk és 3 napra összejön kis csapatunk.
    Szerencsére nekem nem kell sok várnom a következő 90s partyra mert szeptember 8.án Regensburgban majd novemberben Mannheimben leszek.
    Ha gondoljátok gyertek ki!
  • Zephyr Retiring
    Akkor zenéljünk is...

90's MEGAMIX - BEST DANCE HITS

• zalrobto
    Oké nekem mindegy
  • Zephyr Retiring
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Azért tettem spoilerbe, mert van egy másik ismerősöm, aki letagadta hogy ismeri eurolackót, miközben egy negyedik ismerősömtől tudom, hogy nem csak hogy ismerik egymást, de elég sokat is üzletelgetnek bakelitokkal. Kicsit meglepődtem amikor nem ismerte be a másik kolléga az ismeretséget, de gondoltam legyen ahogy akarja. Ha nem ismeri, hát nem ismeri...

Én viszont ismerem mind a négyüket, tehát tudom ki kit ismer..
    Ugyanakkor igyekszem tiszteletben tartani másik (a fotón nem szereplő) kolléga döntését is..
    Tehát akkor ott tartottunk, hogy a Kyra feletti arc egy kollégám ikertestvére lehet...
  • zalrobto
    Vagy lehet hogy ő volt Az Eurolaci ismerőse volt
  • zalrobto

B.G. The Prince of Rap & Chrizz Morisson feat. Timi Kullai & Pamela O'Neal - So Special (Dolls Euro Remix)
    Fantasztikus EURODANCE verzió 2018
  • Zephyr Retiring
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A Kyra feje feletti arc, egy kiköpött mása egy orosházi kollégámnak. Ha talizok vele jövőhéten, szólok neki, hogy van egy ikertestvére az SG-n
  • Higanygőzlámpa
    Senki?
    https://youtu.be/Gy8KoOLHfeg
  • ItaloMucsacso70
    Én csak egyen de azt is hanyagolom már rendesen.
  • zalrobto
    Köszönöm
    Na megállj te is fent vagy páron
  • ItaloMucsacso70
    Ugye nem kellene mindenféle közösségi oldalakon megjelenni!

Amúgy meg Eurodance-ban Gazdag Boldog Születésnapot Kívánok Neked !!!!!!
  • zalrobto
    Köszönöm Lacinak ezt a remek fotó lehetőséget

Ez a KYRA még mindig jó csaj
    Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2018.07.01. 01:12:24
  • zalrobto
    Kösz hogy lebuktattál
  • zalrobto
    Péntek
    Kozso és az Ámokfutók lépet fel remek volt a hangulat majd jött mint tavaly is az Ufo jó hangulatott teremtve továbbra is
    Náksi és Betty Love következett ,elöször csak Náksi jött na mondom nem ezt igérték de egyszer csak megjelent Betty Love is nagyon jó volt :)

És végre jött a MAXX

Nem én kiabálok nem én vettem fel Imádtam minden számukat !
    És jött még az abszolutt kedvenc Captain Hollywood Project a legjobbak voltak (ez az én véleményem)

Idén is (mint tavaly) Jött Sterbinszky szokásos remek hangulatott csinálva !

Majd a nap utolsójaként Snap feat Turbo B
    Rhythm Is A Dancer

Fantasztikus este volt ez is !!!!!!!!!!
    Persze utánna még maradtunk egy kicsit ........
    Szombat
    az idő szerencsére délután már kegyes volt hozzánk és indulhatott a Buliiiiiiiiiiiii !!!!!
    A Vtech lépett fel (Kefir ) elöször ,majd jött a Splash de régen láttam őket , jók voltak A Happy Gang folytatta remekül !

És végre jött A Pharao Köszönöm Lacinak ezt a remek fotó lehetőséget

Majd DJ Dominique jött és az eddigi nagyon jó hangulatot fokozta !

Az E-rotic is megérkezett ! Jók voltak :)

Zárásként jött Real McCoy !!!

Köszönöm Timinek ,Katinak,Lacinak ,Dávidnak,Ferinek és persze jó barátomnak Csabinak még egyszer hogy átélhettem ezt a 3 remek napot veletek Őrök Emlék Marad

Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2018.06.30. 22:50:55
  • Higanygőzlámpa

Sziasztok! Ennek szeretném tudni az előadóját és címét! Az biztos hogy 90-es évekbeli! Tudnátok segíteni?
    Üdv.: István
  • reynaud #39724
    Első blikkre a tippem az alsó képen.a szemüveges magas srác lett volna ! .... na tessék,ezt telibe trafáltam volna!
    Köszönöm !
  • ItaloMucsacso70
    Innen már menni fog.
  • reynaud #39722
    no és a fotókon Zalrobto is ott van,gondolom igen,beazonosítást kérek!
  • eurolacko
    Jövőre ismét adjuk magunkat!

Utoljára szerkesztette: eurolacko, 2018.06.29. 21:32:48
  • Regiujzenek
    Pár napos utánjárással sikerült elkészíteni a 90-es évek legnagyobb hatású, legtöbbet értékesített, és mára klasszikussá vált trance zenéiről szóló cikket: A 10 legjobb trance zene a 90-es évekből
  • Higanygőzlámpa

Sziasztok! Ennek szeretném tudni az előadóját és címét! Tudnátok segíteni?
    Üdv.: István
  • zalrobto
    Sziasztok
    Kicsit megkésve ,de most akkor elmondom a nekem 2. Szegedi DEJA VU Fesztivál élményeit .
    Tavaly Timcsy - vel (EURODANCE-GIRL ) idén meg még Eurolackó - val is sikerült találkozni
    és nagyon jó volt bulizni velük KÖSZÖNÖM NEKIK EZT A HÁROM FANTASZTIKUS ESTÉT persze még másoknak is
    Jun 7 elsö nap

Groovehouse kezdte a bulit be is melegedtünk (bár volt igy is 30 fok )majd a Erős vs Spigiboly következett és az első külföldi előadó Fragma is szinpadra lépett bevallom egy számukat ismertem csak de azért jó volt
    Majd a Spy The Ghost lépett fel utánna jött a LayZee aka. Mr. President és a COCO JAMBO
    Remek volt
    A Kozmix is hozta amit tavaly is

A Groove Coverage ZÁRTA az estét a Nagyszinpadon

A HANGHIBÁKÉRT ELNÉZÉST KÉREK
    kövi nap majd este

Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2018.06.24. 03:05:42
  • tormesz

• tormesz
    szia barátom!igy van mútkor néztem Bobo circus show-át,és elcsodálkoztam,hogy még mindig micsoda lendület van benne,látszik a profizmus.én személy szerint Geszti Péterhez hasonlítanám akire lehet sok mindent mondani de amibe belenyúlt sosem volt sz....r.vagy például Madonna aki mindig meg tud újulni .tudod te is milyen elöitéletek vannak az eurodance iránt mert hogy egyforma meg hogy egy sablonra készült igen aláirom de nem minden esetben.14 millió eladott felvétel az nem a véletlen műve!Rockwell's egykori feldolgozása nagyon nagy dobás volt nagyon-nagyon ritka hogy egy mixböl bárhol is csinálják a világon kihagynák.ide teszek egy szöszenetet valamikor ez volt annak a kis falusi discónak a bekonferálása neked tudnod kell hiszen sokszor te játszotadcsak finoman hozzáteszem addigra én már egy szines ásitáson túl voltam
  • Unlimited2
    Dj Bobo
    Ha a 90 évek zenéit és korszakot emlegetjük, néha elfelejtkezünk róla. Pedig, ha a Masterboyra azt mondjuk, hogy kiemelkedő, minőségi zenéket kaptunk tőlük, akkor talán egy hatványozottan igaz rá. Saját estés show műsor, jól megkoreografált táncok, hatalmas díszletek, jelmezek, mindig valami történet köré épített müsorok. Ez Ő, Dj Bobo! Nem állt be haknizni discoba, a saját útját járta. Szemeben egy korszakalkotó előadó, aki mindent maga csinált, mindent maga teremtett meg. A zenéit maga írta, szervezi a mai napig a showit, csinálja a koreográfiákat, úgy hogy kezdte, ugyan azzal a lendülettel. Ezzel mindig is kitünt a többiek közül, ezzel mindig is több lesz. Nagyon bírom!
  • Copernico
    Prime - To Be Free (Extended Mix)
  • tormesz

• Nastar
    Jól ismert dal,könnyen megjegyezhető, dúdolható, bizonyára mindenki ismeri!!!!! I love it.
  • tormesz

• tormesz

egy pár sör után besokaltam!
    jó hétvégét!
  • carbit
    Sziasztok!

Ennek a zenének keresem az előadóját, és a dal címét.Egy eurobeat zenéről van szó a 90-es évekből. A vokál az Gino Caria,de hogy melyik álnéven fut ez a zene, azt nem tudom. Köszönöm a segítségeteket.
    https://www59.zippyshare.com/v/A9uhse8J/file.html
  • zalrobto

Digital Base project - Black Town

Digital Base project - Movin' Faster (Euromix)

Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2018.05.30. 01:43:51
  • candeele
    https://www.youtube.com/watch?v=SJ0G3LHg1Pc
  • candeele
    Sziasztok !

Egy 2005 környéki zenét keresek, valami Spy The Ghost féle feldolgozás lehet a hangzásából itélve, Kovács Kati számából a Menetjegyből, csak az elődaó nincs meg hogy ki követte el ezt újra akkor. Esetleg megvan innen valakinek?

• vtomcsire
    Sziasztok!

Nagyon sokat kerestem ezt a zenét. Hátha nektek is jó lesz ;)
  • zalrobto
  • eurolacko
    Szólj ha segítségre van szükséged! ;)
  • zalrobto
    Szia
    Látom a vinyl könnyebben beszerezhető mint a cd egyenlőre nekem , de meglessz