40708
x7qm6o4e7cb4rxmcadpj.jpg:

Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!

• zalrobto
    miben is?
  • gyurep
    Sziasztok! keresem ezt a zenét...

INFO
  • zalrobto
    és a zenék milyenek?
  • zalrobto
  • kaposi1
    Randa az új nick-ed.
  • zalrobto
    én is ilyenre gondoltam
  • Storung
    Van itt egy ilyen is, bár ez nem a mintán szereplő változat. Bingoboys feat. Princessa - How to dance (Extended Radio Version)
  • Storung
    Akkor viszont semmiképp ne hagyjuk éhezni a zenekedvelőket :) Hithouse - Jack To The Sound Of The Underground ('94 Remix)
  • zalrobto

jó kis remixfőleg jó minőségben
  • Howkeddlee #30522
    Sziasztok!

Akit esetleg érdekel,hogy mi ez a dal,a 80-as évek topikban megtalálja!

Üdv.Csaby
  • Howkeddlee #30521
    Sziasztok!

Egy nagy kéréssel fordulok hozzátok! Adott ez a video:

Ebben szól oroszul egy (nekem nagyon tetsző) zene,aminek keresném az előadóját és a címét! Amúgy szerintem nem is rossz zene...
    Amit megtaláltam a hozzászólásoknál,hogy ez talán egy átdolgozás. Az eredeti zene (Игорь Тальков - Чистые пруды),ami szintén nem rossz zene:

Szóval nagyon keresném az átdolgozás előadóját és címét! Ha valaki tudna nekem segíteni,pláne ha valaki tud legalább oroszul is kicsit :-) ,azt nagyon megköszönném!

Üdv.Csaby
  • Inhouse
    A Mr.Presidentes koppincsról senki semmit?
    Eszméletlen jó ez a Bingoboys! Köszönöm!
  • Inhouse
    Mármint a klasszikusok közül!
  • Inhouse
    Imádom! Áááá, nem gondoltam, hogy vannak még zenék, amik nincsenek meg...
  • allada67
    Köszi szépen,Storung !
    A No Limit's-No Limit's, már más világ,az ha meg lenne.
    Főleg az a verzió amit annak idején a Petőfi Rádió,
    Pillantás az európai diszkókban, műsorban szólt.
  • Storung
    Üdv!

Bingoboys - How to dance
  • allada67
    Sziasztok !
    Szeretnék egy 90s zenét azonosítani.
    Igaz nem eurodance,hanem house,de hátha valaki tudja az előadót,és címet.
    http://www.4shared.com/mp3/3fYty4I1/House_90s_4.html
    Köszi előre is.
    Csak azonosítani kellene.
    Amit mp3-ban keresek az a No Limit's-No Limit's (1996)Ez a jó zene.
  • kaposi1
    Szerinted ki kattint rá ilyenre, te szerencsétlen.
  • zalrobto

nagy kedvenc
  • zalrobto

egész jó nekem tetszik
  • Inhouse
    Huhhh, látom én is, hogy élőben is dolgoznak vele, azért az nem semmi...
    Most próbálom feltenni a 8.2.2-t, de kibontogatott dolgokat, aztán beállt, mint a gerely...pedig elvileg fut, a tálcán látszik, de nem lehet felhozni...
  • IMYke2.0.0.0
    Ez beteg Ö)
  • IMYke2.0.0.0
    Ez nagyon "alap" funkciója - enélkül a DJ-k nem tudnának ÉLŐBEN dolgozni a laptopjaik mögött :)
    Én láttam olyan videót, amin látható volt, amint valaki mint a szélvész - egy másik éppen szóló zene alatt - készített elő egy másikat, alapnak.
  • IMYke2.0.0.0
    Röhej, hogy blokkolnom kellett a "fastonlineusers.com" oldalt ahhoz, hogy be tudjak ide nézni.
    Több mint 10 percig vártam előtte arra, hogy a topik betöltődjék!
  • Inhouse
    Ez a srác készen van...
    90'-es disco slágerek egy érdekes hangszeren - Youtube video
  • Inhouse
    Vannak még gondjaim, de az biztos, hogy ez a szoftver nem semmi...
    ezen a funkción a végén berosáltam
  • Inhouse
    Nagyon köszönöm! Most belevetem magam és próbálom!:)
  • IMYke2.0.0.0
    Ha két/több audió fájlt dobsz be azt a PROJEKT tempójával játssza le, ha elindítod.
    Tehát, ha behúzol 3 zenét, az 121, 111, 138 BPM tempókkal, de a projekted 120 BPM-es, akkor amikor elindítod őket [kis háromszög előttük, vagy fenn a projekt vezérlőn, vagy Space], akkor mindegyik 120-al megy.
  • IMYke2.0.0.0
    Az Impulse-ban MINDEN bedobott hangmintát külön tudsz vezérelni, szűrni stb. Így nagyon frankó dobot/ritmust tudsz létrehozni.
    S természetesen, a tempót [bal felső sarok] módosíthatod.
  • IMYke2.0.0.0
    A program nagyon egyszerű.

Ahogy láttad már, alapesetben kapsz egy Audio és egy MIDI "csatornát", amibe behúzhatsz - értelemszerűen - audió fájlt (lásd a képen), vagy kész MIDI-t, és Te magad is létrehozhatsz.

Most megmutatom, hogy kreálhatsz alapdobot, mondjuk egy saját számhoz, vagy mixhez:

S íme egy szemléletes videó a témáról:

• Inhouse
    Köszönöm!
    Megnézem majd még egyszer, már nekifutottam régebben, de belekavarodtam...ha itt pl. állítani akarsz a tempón, akkor hol teszed? A midi csatornán lehet hasonlóképpen a FL-hoz csinálni ritmust pl.?
    Ha 2 audio csatornát raksz be, akkor melyikhez állítja a tempót? Hogyan hozod össze a kettőt?
  • IMYke2.0.0.0
  • Inhouse
    Ami a Mix meisterben tetszik, hogy 99%-ban egyből elkapja a bpm-et és ütemre lehet húzni a számokat, gyakorlatilag csak arra kell ügyelni, hogy jó helyen tegye az ember a két számot és jól állítsa össze a hangzást...
    Ha beleraknának egy olyat alulra, mint a FL pattern készítője, minden meglenne...
    Akkor ezek szerint kicsit másképp az Ableton tudja ezeket?

Ui:
    Még mindig keresem azt a dance zenét, ami egy-az egyben nyúlja egy Mr.Pesident szám szintis részét, az nem ugrik be, hogy coco jambo, vagy floor on the floor, vagy melyik...esküszöm meg volt, már kétszer átnéztem az akkori gyűjtéseim és nincs meg...pedig volt akkoriban több ilyen nyúlásos és az mind meg van...segítsetek légyszi!
  • IMYke2.0.0.0
    Én is sokat szenvedtem régebben - Atomic DJ, Tracktor, Sony ACID.
    Jelenleg, számomra a világ legjobb DJ/tracker programja az Ableton.

Ha beállítom, és rendesen előkészítem a számokat, akkor végig tartja a tempót - század BPM pontosan.

Ha lesz időm, és kedvem, akkor a régebbi kutyulásaimat is elkészítem vele, újra.
  • mester1987
    Akik MP3-at keresnek, esetleg régit is jó minőségben. A pláne az, hogy ha beírsz egy ismertebb DJ-t, mint DJ Dean-t akkor a keresőben még az adatait is láthatod (csak annyi, hogy oroszul).
    Kell ennél is több? :D
  • zalrobto

jó kis zene
  • zalrobto

na ez nagyon ott van
  • Inhouse
    Volt itt régebben egy szám, a Mr.President egyik számának szintije van benne, de amúgy más...elvileg meg is van, de nem találom, mi lehet a címe?
  • Inhouse
    Jó kis mix! :)

Mit össze szenvedek...mix meistert szoktam használni mixekhez (kis remix is), nagyon jó, szeretem, de kellene néha a ritmuson javítani, kis basskick, hihat, stb... ez nem alkalmas rá igazán (egy-egy szám alá be lehet tenni, és szinkronban is van, de végig nem lehet egy ritmust alápakolni), de nagyon jó a ritmus szinkron és egyéb funkciók miatt, de új ritmus alárakásra nem igazán, inkább csak az egymás utánra...néztem az fl stúdiót, az meg nagyon jó lenne ritmus készítésre, de egy zene alá berakni nekem nem igazán jött össze, hiába mondja meg a bpm-et, be is állítja, de el-el mászik, nem találtam benne bpm "tappancsot" az automatikusan nem jól felismertekhez...akkor jött az ötlet, hogy összekötöm a kettőt midi-n keresztül...na ez meg nem ment...régebben néztem az abletont is, na az még kínaibb...

Üdv
    Inhouse
  • zalrobto
    oké akkor egy kisebbet szivesen meghallgatnék töled
    C-Block...MiX 2008 (i2k'008's Party mix)