40708
:Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
szia
én nem találok többet
-
Retroman #31294 Ennek a számnak egyébként csak ez az egy verziója létezik? -
pedig azt hittem hogy megvan nekem is tévedtem 
ezért megköszönöm szépen
-
Retroman #31292 Szia!
Köszi szépen!
-
Szia Retroman! 
Nekem meg, és most már neked is meglehet.
Letöltés
-
Retroman #31290 A Discogs szerint csak ezen a nem hivatalos megjelenésű, Bulgáriai kiadású válogatás CD-n jelent meg:
Various – Dance Dance Dance 8
Bár nekem meglepő lenne, ha csak Bulgáriában jelent volna meg ez a dal, a hangzása alapján én egyértelműen arra tippelnék, hogy egy olasz produkcióról van szó. -
Retroman #31289 Ez a zene megvan esetleg valakinek LOSSLESS-ben?
-
Nastar #31288 Kössz mester!!!! 
-
És a ráadás :
Intermission - Piece of my heart (Single mix) -
És ha már így lendületbe jöttem :
Magic Affair - Give me all your love (Maxi cut)
szintén saját rip -
Na még egy :
F.R. Connection - Listen Up ! (Trance NRG Mix) -
Akkor ime 320-ban :
Dynamic Base - Africa
Saját rip....jó szórakozást hozzá !!! -
ha valakit érdekelne 
www.music-team.net
-
Nastar #31282 Köszönöm azóta már én is ráleltem igaz csak 192kb/s !!!!!
-
Nagyon szívesen Imyke... :)
Nastar: Én körbenéztem a keresett dallal kapcsolatban,de nekem csak 128k-ban volt meg,illetve egy helyről most szedtem le,de ott is csak 160k minőségben volt fent!
Üdv.Csaby -
Nastar #31280 Szerintem ezt most zárjuk le mert soha nem lessz vége a vitának!!!!Én már túlvagyok rajta. -
Hozzáteszem - nincs szerkesztés -, így utólag: Hogy nekem ami a szívemen az a számon.
Kifejezetten jeleztem, hogy saját véleményről van szó [de ugye, évek óta az aláírásomban is ott van], amit lehet nem szeretni, lehet nem elfogadni, de attól még adott.
Már bőven túltárgyaltuk ezt a dolgot, részemről abbahagyva - a többiektől pedig elnézést kérek a flame miatt! -
"Ja és a szarozást nem én kezdtem!!!!"
Most meg átmegyünk óvodába?!
Ezt írtam: "szigorúan saját vélemény: ez a zene szar."
Tudod mit kellett volna írnod, ha nem ilyen szóváltásba akartál volna keveredni [véleményről vitatkozni ugyanis erősan butaság], kábé: Elfogadom, hogy Neked nem tetszik, de én attól még keresem ezt a zenét...
S akkor nem alakult volna azzá ez a néhány hozzászólás, amivé, és nyugodtabb szívvel tudnék segíteni a témában. -
Nastar #31277 Én nem foglalkozom zene remixeléssel és készítéssel, de jó néhány barátom igen sőt a családban még profi zenész is van, elhiheted hogy nem fogják közkincsé tenni a műveiket!!!! Ja és a szarozást nem én kezdtem!!!! -
Lám-lám, még a végén anyukámat is a szádra veszed...
Nem baj, hogy nem tetszenek neked a YT-videóim, a zenék, amiket különböző programokkal készítek - hiszen vélemény szabadság van, ugye? -, nyugodtan sértődj meg: nem alszom mostantól rosszabbul, mert te leszaroztad őket.
Én legalább hobbi szinten csinálom, és tanulgatom, Te mit tudsz felmutatni a témában? -
Nastar #31275 Na akkor te sem sértődsz meg ha azt mondom hogy van még mit tanulnod a remixelésről cimbi, 
a youtubon közzé tett szarjaidra gondolok!!! Ja és majd elfelejtettem hogy ez is szigorúan magán vélemény!!!!
-
Egy: a véleményemet közöltem (olvasd el még egyszer a hozzászólásomat)!
Kettő: konkrétan leszarom, hogy te nem szereted, ha más leírja a véleményét arról, amit megemlítettél... -
"aki kedveli a 90-es évek kiváló muzsikáit"... ööö, ugye ezt nem céloztad nekem? Mert, hát... na, inkább nem írok semmit. -
Nastar #31272 De talán ítélje meg a többi fórum tag, aki kedveli a 90-es évek kiváló muzsikáit -
Nastar #31271 Máskor ha kérhetem ne hangoztasd a véleményedet,főleg akkor ne ha fingod nincs az említett felvételről és természetesen a jó zenéről cimbi!!!!!Egyébiránt ez a szám a 90-es években a számomra igen nagy becsbe tartott pillantás az európai diszkókba című Haluska Imre által vezetett műsor egyik állandó vendége volt.Ez van cimbi nem szeretem ezeket a fikázós dumákat!!!!!! 
-
Én is nagyon szeretem.
Viszont, értelmesen sehogy sem lehet mixbe beilleszteni a számot :)
[A sample megoldásoknak nem vagyok híve] -
Így nem csoda, hogy 3-ból sikerült összegyúrni egy jót:) Amúgy pedig az U96 "Love Sees No Colour" című dalát imádom a mai napig (akárhogyan is született meg) -
Nos, akkor leszögezhetjük, hogy a "Love Sees No Colour" - eddig - 3 különböző eladó számaiból lopva készült el :() -
http://www.discogs.com/Dynamic-Base-Africa/release/143727 -
Ezt nem is vettem benne észre:)
A discogs adatbázisa szerint:
"Utilizes the infamous riff from U2's "New Year's Day". Later deleted because of the unauthorized sample."
Szóval még a U2-s vonalat sem tüntették fel...Stealing... -
Sőt, mivel én a gyakorlatban jöttem rá [kevergettem a régóta készülő mixemet], amikor a két számot véletlenül egymás után hallgattam meg... 100%-osan elhiheted :) -
Akkor meg fogsz lepődni - mert ennek a zenének az alapjait is használja:
-
faresz4125 #31263 Üdv. Sziasztok. Ezt a két albumot keresném Lossless-ben,ha valaki tudna segíteni, azt nagyon megköszönném.
UFO - Szerelemdoktor
UFO - Paris
Köszi sziasztok.
-
Illetve még egy 1993-as dal, ami szintén nem saját szerzeménye Bitty McLean-nek:
Az eredeti Fats Domino:
-
És szintén csak pár napja jöttem rá, hogy a U96 "Love Sees No Colour" sem saját szerzemény, hanem Anne Clark egyik dala szolgáltatja az alapját:
-
A zenei sample a dalban innen:
Nekem egyébként tetszik a dal. Nem is hallottam még róla.
Itt egy 192 kbps (mp3), amit találtam -
Hú... ez az állandó "Africa" rész nagyon kivett a béketűrésből... szigorúan saját vélemény: ez a zene szar. -
Nastar #31258 Ez megvan valakinek wav vagy mp3-ba jó minőségben????Dynamic Base - Africa, ha igen akkor szívesen elfogadnám.Előre is köszönöm.
-
Csaby! Ezt kerestem - köszönöm szépen! 
-
Sziasztok!
Robi: Nagyon szépen köszönöm a feltöltéseket.
Ha valaki tudna még segíteni nekem a keresett maxikban, losslessben, nagyon megköszönném!
Üdv.Csaby