40708
:Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
Retroman #31937 -
Sziasztok!
Berguson: Itt a következő amit kértél: Moho Sapiens - Angyalbőrben (2:54) (1990) (FLAC)
Töltse nyugodtan akinek így losslessben nem volt még meg!
Üdv.Csaby -
Berguson: Még ezt találtam neked a keresett dalok között! A másik kettőn is rajta vagyok!
Skorpió - Azt beszéli már az egész város (1985) (4:06) (FLAC)
Üdv.Csaby -
Sziasztok!
Berg: ebben a verzióban ritkábban hallhattad,és nem fogod megbánni ha letöltöd!
Amúgy az általad keresett "rész" 4:27-től hallható benne,ami nincs a "normál" változatban! Akinek kell,nyugodtan töltse!
Double You - Dancing With An Angel (Na Na Mix) (1995) (5:53) ((WAV)
Üdv.Csaby -
inkább kaposi 
egy remek verzió

-
compakt #31932
Köszönöm szépen tisztelt GTR 2 pontosan így szerettem volna :)
-
srácok valakinek ez a remek zene nincsen meg lossless bne?

-
Regiujzenek #31930 Legutóbbi cikkek a 90-es évekről:
Trance:
Trance zenék története 1. - 1990-1994
Trance zenék története 2. - 1995-1998
Trance zenék története 3. - 1999-2001
Hard trance zenék - A 90-es évek
Progressive trance zenék
House:
Hard House zenék
Progressive house - Transzba ejt és táncra perdít egyszerre
House-Trance keverék:
House-Trance keverék zenék -
Digital Scream - Nagy Szerelem - apocalypso mix.wav
-
compakt #31928
Sziasztok.
Keresném Digital Scream-Nagy szerelem című dalát minnél jobb minőségben audio wav vagy mp3 formájában.
Ha valaki feltenné akkor előre is köszönöm neki.
Sziasztok.
-
Most már én is. -
vagyis
skypon:)
-
kicsit megkésve de vagyok ott már:)
-
Retroman #31924 Melina - tól az On & On az mikori zene? -
-
Lassan, de biztosan 20 éves lesz az egyik kedvenc eurodance számom,ami hangulatában akkor nagyon nagy hatással volt rám, és még mielőtt el fogom felejteni e pár gondolatot, ennek apropójaként szeretnék néhány írásos nyomot hagyni ezügyben és háttérinfóval szolgálni a női vokált biztosító (akkor még nagyon hamvas) Melina-ról, akit itt-ott mindig hallottunk, de a múltjáról szinte csak a nagyon elszánt rajongók tudnak érdekes infóval szolgálni, most néhány apróságot összeírtam:
Tehát Melina Bruhn német-kanadai énekes, zeneszerző, 'színész' és hang'kölcsönző' Hamburgban végzett, elöszőr diszkó vonalon próbált érvényesülni, aztán Ő tudja miért jónéhány éve New Yorkba költözött, azóta kisebb klubokban és együttesekhez kapcsolódva élőben szeret énekelni, persze vissza-visszatér németbe is, legutóbb a 2008-as tehetségshowban tűnt fel, de akkor ott nem jutott be az elődöntőbe sem (mondjuk nem csodálom, ha Joe Cocker - You Are So Beautiful To Me számával akart ott valamit).
Pályája során néhány tucat reklámfilmben és rádió reklámban is feltűnt, kisebb jelenetek erejéig néhány filmben is szerepeltették. Legalább kéttucatnyi saját szerzeménye ismert, de ezek egészéban nem kerültek sem publikálásra, sem lemezre.
Számomra , illetve zenei szempontból ismert és megszeretett előadásai közül ezek voltak a legnépszerűbbek és legemlékezetesebbek dance vonalon,amiből akkortájt vagy azóta is szerintem csak keveseknek tűnt fel, hogy a hangja milyen produkciókban maradt meg az 'örökkévalóságnak.'
1993 Prince Ital Joe feat Marky Mark - Happy People, United (a lemez vezető női hangja)
1994 Unit - Move Your Body
1994 Double AA - Dancers In The Night
évekkel később éppen itt is ő énekeli egy film betétdalát
Melina - "I WILL SURVIVE" (remix)
...és reméljük ez a száma is megér majd néhány jó verziót
Melina - On & On....
az idő felette sem állt meg, de még mielőtt nagyon megöregszik....
-
Jean Michel Jarre...Oxygene IV (Xerxes Take) -
Szia Robi!
Gyere Sjkypera, és meglesz.
-
csak ezt a verziót keresném losslessben ???
-
Bár késve, de képpel prezentálva, erre gondoltam:
-
WhoGo #31917 Üdv!
Ez remek muzsika, lassan 20 éve keresem ezt a remixet jó minőségben (wav,flac) lehetőség szerint cd-ről: Jump around (Power Mix) Ha valakinek megvan és nem sajnálja megosztani, azt arra kérem, hogy ne habozzon :) -
Dr. Alban neve azért még mindig "húzócím" - a csatornámon a legnézettebb videó:
* Dr. Alban...Reggae Gone Ragga (i2k011 Extended Dance Remix) - 9559 megtekintés
* Dr. Alban...Loverboy (i2k'012's Extended Remix) - 2 nap alatt 58 megtekintés - [az új videóimat/zenéimet ennyiszer kábé 1,5-2 hét alatt szokták ennyiszer megnézni].
-
egy nagy kedvenc 
-
lifesgood #31914 Sziasztok
A TNT-nek,a Bumm,Bumm cimü albumát fel tudnátok dobni? 1998-as köszönöm -
Ez így is nagyon jól szól. Ritkaság!
-
keresem ezt a zenét lossless ben ha valakinek meglenne
-
Inkább ma már úgy fogalmaznék, hogy a hét slágere....
A 80-90-es években ez a kifejezés meg állta volna a helyét, ma már ilyen nincs sajnos.
-
Szívesen :)
A Radio verzió jött be legjobban nekem, így azt tuningoltam fel :) -
Van még olyan kifejezés hogy a nyár slágere?
-
Retroman #31908 Én júliusban, Velencén az EFOTT-on láttam élőben is a "Fogorvos Úr" fellépését, és nem adták elő ott sem ezt az új dalt, az egyik szám után megkérdezte a közönségtől, hogy ki ismeri ezt az új dalát, a Loverboy-t, aztán úgy tűnt, hogy az fog következni, de végül annyit mondott, hogy akit érdekel, meghallgathatja/ megnézheti a klipjét a hivatalos Dr. Alban website-on ezt az új dalt, így élőben nem adták elő, csak a régi, jól bevált slágereit a "békebeli időkből" :) -
Köszi Imi, hogy megosztottad! Én már el is felejtettem ezt a dalt. Pedig júniusban azt hittem ez lehet a nyár slágere. Nos, nem lett az... -
Kicsit másképp: Dr. Alban...Loverboy (i2k'012's Extended Remix) - 05:55, 100 BPM
-
Retroman #31905 Sziasztok!
Lenne egy kérésem: fel tudná valaki tölteni ezt a zenét ebben a verzióban?
Kim Appleby - Free Spirit (12" Mix) (7:08)
Nagyon örülnék neki, ha valakinek meglenne legalább egy 192-es minőségben. -
köszi mindkettöt 

és üdv itt

-
WhoGo #31903 Ez pedig a bónusz:De La Soul - Ring Ring Ring Az előzőnél elfelejtettem jelezni, hogy full maxi, ahogy ez is. Ja és wav. -
WhoGo #31902 Üdv!
Ha már De La Soul, akkor ajánlanám figyelmetekbe ezt a darabot is: De La soul - Keepin' The Faith -
Igazán nincs mit Gyuri! Nagyon szívesen!!
-
Köszönöm Csaby erről a zenéről van szó... 
Jó magam én is ismerem a számot az iskola évek alatt sokat néztük a SKY Music TV-ben.
Csak nem ugrott be...Még egyszer köszönöm!
-
Akinek az előbbi tetszett,ez is tetszeni fog
:
De La Soul - Piles And Piles of Demo Tapes Bi-Da Miles (Conely's Decision) (1991) (320Kbps) -
Parancsolj: De La Soul - Ring Ring Ring (Ha Ha Hey) (Extended Decision U.S. Mix) (1991) (320Kbps)
Remélem tudtam segíteni!
Üdv.Csaby