40708
:Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
Köszi Robi, érdekes ritkaságok. 
-
Albumnak album csak nem az enyém sajnos.
-
hoppá egy album 
-

instrumentál, hegedüszó, 90s music losslessben
1995
+Adams - Ucieczka w przestrzen.wav
Adams.rar

-
Na, ez milyen király remix!: aaaaThe Pussycat Dolls...Hush Hush (DJ Fisun Extended mix)[/url] -
Mindenek előtt: B.U.É.K., megkésve :)
Segítséget kérnék, egy ma, a pécsi MediaMarktban látott klip hatására, egy maxit keresek 320+ verzióban: The Pussycat Dolls...Hush Hush - [2009]
Azt, amelyiken az 'I Will Survive' edition is rajta van.
-
egy jó kis freestyle zene
Anthony Norris - Let´s Party.flac

-
pár zene amik szerintem nagyon jók 
Dream Community - Mixed Emotions
Joyce – Out Of Reality (euro mix)
Tribe feat. Cinzia Mella - Dance The Night Away (Radio Mix)
Reactor Project - Give Me Attitude
TMJP & Sheila K– Endless Love
K Mono - Take My Body (Baj Pass mix)

-
Sziasztok!
Imyke: Köszönöm,hogy megnézted! Sajnos nagyon ritka ez a lemez,pláne jó minőségben! Azért ha valakinek meglenne 320k-ba vagy VM-be,nagyon megköszönném ha feltöltené!
Üdv.Csaby -
Minden kedves fórumos barátomnak szeretnék BOLDOG ÚJ ÉVET KIVÁNNI!!!

-
beva02 #32367 Boldog új évet kívánok mindenkinek 

-
Sajnos, nekem is csak így van meg:
-
Ismét sikerült belenyúlnom valamibe,amit lehetetlen szinte megtalálni,a jó minőségről pedig csak álmodhatok! 
Szóval keresném,hátha valakinek meglenne 320k-ba vagy vm-be: Escape AKA Transa – Nothing To Fear/Solar Silence (2003)
Én a Solar Silence dalt keresném! 192k-ban megvan,hatalmas trance zene,épp ezért is keresem!
Nagyon megköszönöm ha valaki segítene nekem ebben a dalban!
Üdv.Csaby -
Sziasztok!
Minden Kedves ismerősömnek és minden zenerajongónak,békés,nyugodt és Nagyon Boldog Új Évet kívánok!
Sokkal boldogabbat ha lehet mint az idei év volt!!
Üdv.Csaby -
dj adrián #32363 Néhány kedvenc csokorba kötve.
-
Regiujzenek #32362 Ma bolondos zenék napját tartjuk itt a Facebook oldalon. Sok meglepetés zene lesz a 90-es évekből is:
Facebook - Régi Új Zenék - Bolondos zenekülönlegességek, szilveszteri tombolással -
nekem még ez is bejön 

Joee - Angel (Pop Piano Edit).flac

-
na meg ez is jóó 
-
ez is jó zene jól is szól vm ben

-
Regiujzenek #32358 A Dr. Beat -ot azt hiszem még a szintipophoz sorolták, bár a zenéjükből nem sokat hallottam. Örülök, hogy megemlítetted az Escalatort, ők még a régi listáimon sem szerepeltek. Jónéhány szerzeményük rajta van a Youtube -on, s meghallgatva észrevehető, hogy erősen EBM stílusú zenét játszottak. -
oké,bár engem csak vm ben érdekelne, nincs bakelit lejátszóm de tudok valakit akit nagyon is érdekelne 
szólok neki hogy vegye fel veled a kapcsolatot
hátha esetleg ahaverod eladná majd
-
szeva lacko ,ebben igazad van a legjobb számuk a lemezen a többi kicsit csalódás nekem
-
....és még egy bár róluk mintha régebben már lett volna szó itt (is) : The New Times
Tőlük ez az album és az Ősidők is meg van...sajna csak kazin..
-
Beugrott még egy 91-es zene Paranoid a stílus talán? techno-disco...(i don't know)... -
Vigyázz kolléga, mert van ám Tornádó zenekar Szajkon is immár 11 éve.
De természetesen Te nem róluk beszélsz.
Kint Békésen a nyaralómban még mindig megvan a Tornádó techno-disco kazettám rajta a Tornádó c. "slágerrel"
És ha már így belemerültünk, nagyjából abból az időből származik egy másik ritkaság is az Escalator (akik kazettáját szintén birtoklom) akiktől az 1993-as Antropologia van meg.
És (bár nekem nincs meg) de létezett ezekben az időkben a Dr. Beat is akiknek a Rock and roll című techno-disco zenei kísérletük még mindig megtekinthető a jutyubon... -
eurolacko #32352 Kár ,hogy a lemezükön szinte csak ez a jó! -
eurolacko #32351 Jól keversz DJ Kolléga! :) 

-
eurolacko #32350 Csak nyugodtan vedd le a polcról és küld el neki az eredeti lemezt 
A másolatért valamivel kevesebbet adnak érte a piacon
-
dj adrián #32349 Még egy only vinyl nóta
-
Ez nagyon kellemes. 
Én csak az ilyeneket szeretem. -
dj adrián #32347 Ez sem rossz
-
dj adrián #32346 Még egy csemege
-
dj adrián #32345 Ezt is érdemes beszerezni
-
dj adrián #32344 Bizony ez is csak vinylen jelent meg. Jó kis zene. Ha érdekel a vinyl megkérdem a havert aki megvette tőlem. -
Bengamen #32343 Hmmm... Kár, hogy semmilyen lemezt nem adok el, sokat ajándékba kaptam, meg dedikált darabok, ráadásul már a srácaim is keresik, gyűjtögetik őket bár inkább a rap, funky, hip-hop érdekli őket. A legjobb az amikor jönnek üzletelni :) -
Ma már úgy mondanék különleges hangja volt. 
Jól teszed ha előkotrod ezt a lemezt mert ha eladod csinos összeget kaphatsz érte.
-
Bengamen #32341 A Cre-Dance az amelyikben olyan rendkívül hamisan énekelt a kislány? Lehet, hogy rosszul emlékszem de valami Magic Boys-al léptek fel anno a 90-es évek közepén. Az első perc után érdektelenségbe fulladt a koncert, de hősiesen végigtátogták, a lemezüket megkaptam ajándékba. Kár, hogy nem dedikáltattam, most a sz@rral gennyesre kereshetném magam :) Van még a pinyóba két láda lemez, azok közt lesz, lehet, hogy valamikor előkotrom. -
Erre csak annyit mondanék hogy a Cre-Dance CD!!! is olyan ritkaság hogy egy megszállott angol srác már 300 Eurót kínál érte.
De nem eladó.
-
Regiujzenek #32339 A Tornádó együttes valóban nagyon elhanyagolt. Csak 1 lemezük jelent meg 1993-ban és azt sem láttam a neten. Rokonoméknak volt meg a kazettájuk, én is ott hallottam először. Kicsit érthetetlen, miért nincsen róluk (tőlük) semmi, mert 1 osztályú technodance-eurodance dalaik voltak. -
keresem losslessben