40708
:Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
Te amúgy is hozzá vagy szokva, hogy italo fronton 19,9EUR-t lehúznak egy maxiért. No úgy nézve tényleg nem sok :D -
Hát nem tom. Soha nem fizettem még ennyit vinylért :o -
Hozzáteszem alapból persze nagyon sok pénz lemezért, de ezért a dupla kiadványért talán nem.
-
Szerintem a minta értékű dupla vinyl-ért nem sok a 39 Euro + posta a németektől. -
Erről eszembe jutott, hogy kihagytuk az Intermissiont.
1 szám Intermission - Piece of My Herat -
Retroman #33629 A Jam & Spoon zenéi minden szempontból telitalálatok voltak, a zenei alaphoz nagyon illett Plavka hangja, a három legismertebb zenéjük (Right In The night, Find Me, Angel) szerintem mind maradandó, örökértékű alkotások, sőt szerintem még a Kaleidoscope Skyes című daluk is. -
Van ennek a műfajnak egy koronázatlan királya.
Úgy hívják hogy Eurodacer.
Ha valaki megérdemelné hogy kiadják az albumait , na akkor ő az.
Többek között az Ice Mc számokat is brutálisan dolgozza fel.
-
ó nagyon sok mindent kihagytam -
Ezt kihagytad...KLF - 3am Eternal -
Retroman #33625 Az X-Perience-nek az énekesnője tudomásom szerint eredetileg operaénekesnő volt, hallatszik is a hangján, hogy profin képzett énekhang, nekem pont ez miatt nem is jönnek be az X-Perience zenéi,valahogy ehhez a szinti alapú dance zenéhez abszolút nem illik az "operás" énekhang szerintem. -
It's A Rainy Day az nagyon ott van ám... Volt egy remix albumjuk amire készült egy karácsonyi feldolgozás nagyon sokszor hallgattattam It's A Rainy Day (Christmas Remix)
-
Jah én erre gondoltam konkrétan (nagylemezre, maxit mostanában nem veszek - meg talán meg is van az everybody needs somebody)
Masterboy - Different Dreams -
Ha 1 számot lehetne mondani a Culture Beat-től akkor tőlük meg Mr Vain :)
1 szám Masterboytól - I got to give it up
1 szám Scootertől - Hyper Hyper
1 szám Lofttól - Hold On
1 szám Captain Hollywood Projecttől - More and More
:) -
Very Good Plus Nem jó????
-
ICE MC – Dreadatour Albumon található hmmmmmmmmmm jó album ezt is beszereztem annak idején pontosabban 1996.ban. 
-
Ha 1 számot lehetne mondani én is azt mondanám :) -
Ha csak egy számot lehetne mondani akkor az nekem a It's A Rainy Day.
Nálam ez jelenti az Ice Mc kfejezést. -
Másik nagy etalon: (Sajnos ha véletlen felbukkan a piacon egy jó állapotú lemez akkor iszonyatosan küzdeni kell érte és felmegy az ára az egekbe)
-
Ice MC-től inkább ilyenek az etalonok :)
-
Igen nagyon nagy zene volt Neverending Dream azonban nekem tőlük ez a kedvencem.
-
Jaja engem ezzel a linkelt számmal ki lehetne kergetni a világból :) -
És teleírhatnánk még az oldalt.
-
"Ice MC (kivéve első lemeze)" Ice MC - Cinema lemezére gondolsz? Scream...Easy nálam az etalon daloknak számított nem vagyunk egyformák.
-
valóban Neverending Dream örök sláger :P -
"Urban Cookie Collective
Prodigy"
Ez a kettő jöhet. Bár a prodigyt kicsit másabb stílusba sorolnám.
Nekem 90-es évekből ezek az "ászok" (többek között)
Mark Oh
Marusha
Scooter (abszolútfavorit)
2 Unlimited
Captain Hollywood Project
Ice MC (kivéve első lemeze)
Unique
Masterboy
Loft
és még sokan mások, de ugyanezen a vonalon :) -
Végre egyetértünk valamiben Gyuri!
-
-
X-Perience játszott még nagyon jó zenéket.
-
Csak az általad felsorolt 3-at vesszük,akkor is több milliós példányszámban fogyott adathordozókról beszélhetünk,oly fokú volt a népszerűségük! -
The Shamen
Urban Cookie Collective
Prodigy
ezek még nekem is bejöttek -
Segítek angol dance stílusban!
D:ream
Kenny Thomas
Tony Di Bart /nagy kedvencem/
Cathy Dennis
The Shamen
Urban Cookie Collective
Prodigy
Kapásból ennyit,ne mond hogy nem ismered őket!
Nagy zenék birtoklói!
Nem igaz hogy nem szeretem a holland vagy német dance vonalat!
pld: 2 Brothers on the 4th floor
vagy C.B Milton,hollandok!
Haddaway meg bár trinidadi származású ,de német stílus mint ahogy a Captain Hollywood Project is!
-
Nehéz és fogos kérés!
A Jam and Spoon zenék hangzása elég egyedi volt,évekkel előzték meg a 90s évek végétől tömegével jelentkező hasonló zenei stílust!
Nem véletlen hogy a Right in the Night daluk pld.Angliában a hivatalos lemez eladási listán ha jól emlékszel egyből az első helyen landolt!
Szétnézzek lemezeimen és valamelyik nap megpróbálok egy listát összedobni hasonló zenékkel,de nem lesz egyszerű dolog!
Tőlük még az 'Angel' maxit ajánlom,szinte az összes verzió remekmű!
Valamint a "Stella" zenéjüket! -
"többségét cd-n ill.vinylen nem adják ki,így marad a BEATPORT ahol fájlként megvásárolható!"
Hát én digitális zenéért nem adok pénzt szóval ez nekem kiesett :)
"Mellesleg ez a daluk az én véleményem szerint nagyságrendekkel jobb mint a "Right in the Night" bár azt is kedvelem!"
Azt tudom, hogy nem vagyunk egyformák, mert emlékeim szerint te a dance zenékből is inkább az angol stílust kedveled míg én inkább a holland és német vonalat. (Olyan szintig, hogy a 90-es évekből hírtelen nagy angol tánzenei előadó nem is jut eszemb...:o) -
Narumon,írtam én ilyent hogy az 320kbps mp3 jobb vagy azonos minőség az cd vagy a bakelit adathordozó minőségével?
Írsz úgy választ hogy végig sem olvasod tán amit leírtam!
A wav fájl és az igazi 320kbps mp3 fájl minőségét hasonlítottam össze!
Erre írtam hogy alig érzékelhető különbség,azt viszont Te nagyon helyesen írtad hogy nem mindegy milyen hifi rendszeren,vagy berendezésen hallgatod meg,bizony ez sem mellékes!
Magam végső megoldásként vásárolok mp3 fájlt de kizárólag 320kbps minőségben!
Tehát én sem vagyok az mp3 minőségért rajongó,persze vannak elérhetetlen zenék amiket én örömmel fogadnék akár egy jó minőségű mp3-ban is!
Veled beszélgettünk arról már hogy zenében mindenevők vagyunk,én szeretem a progressive house illetve progressive trance zenéket is és ezek többségét cd-n ill.vinylen nem adják ki,így marad a BEATPORT ahol fájlként megvásárolható!
A Jam and Spoon videóban alkalmazott technika miatt volt olyan drága a videó klip!
Mellesleg ez a daluk az én véleményem szerint nagyságrendekkel jobb mint a "Right in the Night" bár azt is kedvelem!
-
Én kukába raktam az összes mp3-at.
Kocsiban is úgy oldottam meg, hogy vettem egy 8GB-os "mp3" lejátszót, ami lejátssza a wavot is, itt is hatalmas minőségjavulást értem el. -
Én hallgatok mp3-at is, mondjuk kocsiban szerintem éppen elmegy, bár épp most volt szerencsém egy ilyen járgányt próbálni, de szerintem még akár itt is elég lenne. -
Nem nagyon szeretem a 90-es éveket zenei szempontból, mert nem túl sok muzsika van, ami bejön (a 80-ashoz képest), az is főleg az évtized elejéről való.
De bekukkantottam már, mert látom, hogy nagyon pörög a topik és lám, mennyi ismerős "arc"!
Beleolvastam a diskurzusba és már megint előjött az ezerszer lerágott csont, mp3 kontra fül... Nem szaporítom a szót, mert már sok mindent leírtatok, de ez a "Egyébként pedig a veszteség mentes fájlok esetében a 'wav' sokkal szebben szól mint a 'flac',de ez csak saját vélemény!" reakciót váltott ki belőlem: az első felével abszolút nem értek egyet, a másodikkal igen.
Ami a Felli szám minőségét illeti, arra ne adj, mert ugye az én ripem nem etalon, én nem rendelkezem olyan technikával, ami annak számítana... szerintem!
ez van.
-
-
-