40708
:Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
én nem
a maxiját
-
Köszi! Ez az egyik kedvencem a 90-es évekből. 20 év, te jó ég! -
Egy nagy kedvenc vinyl korongról....
B.G. The Prince Of Rap - The Colour Of My Dreams (Dreamidnight-Mix)
Letöltés My Rip...Lossless -
atiapuka #34391 Köszi, akkor azért tetszik nekem, biztos.:) -
Retroman #34390 Annak az lehet az oka, hogy Modern Talking Party válogatáson is rajta van ez az Atisha dal, hogy -hasonlóan a Major T, vagy a Hit The Floor nevű projektekhez- ennek a produkciónak is Dieter Bohlen volt a producere, valamint a dal szerzője. -
Robi meg nem azon,szerintem.
-
atiapuka #34388 Persze, meg.
De az az érdekes, hogy Modern Talking Party sorozaton találtam én is.:) -
jó ez is 
gondolom megvan neked ? mert nekem igen
-
jó is hallgatni 
-
atiapuka #34385 -
Ez is jó volt (van):
-
Storung #34383 Köszönöm szépen! (már csak 3 track hiányzik a teljes maxihoz :) ) -
hát ha a maxit nem is ezt tudom adni egy válogatásról 
B-one - It's A Shame (New York Radio Edit)
FLAC
-
Storung #34381 Üdv Mindenkinek!
Keresem a B-one - It's a shame c. maxit veszteségmentes formátumban. Ha akad valakinek kérem, hogy ne fogja vissza magát, hálám a sírig üldözi majd :) -
Köszönöm a Groovehouse maxikat!
-
szia
itt lenne ha jó lesz
The Soundlovers - People maxi
WAV
-
Szia
látom már elkéstem mind a 2-vel
tegnap este olvastam de csak most tudtam volna feltölteni őket
-
Nagyon köszönöm!
-
Storung #34376 Definition Of Joy - Stay with me 4 ever (Original Extended) -
Üdv Tagok!
Ezt a dalt,ebben a verzióban szeretném lossless,azon belül is lehetőleg wav formátumban,express gyorsasággal!
Definition Of Joy - Stay With Me 4 Ever (original extended)
Köszönettel az esetleges segítségért! -
Nah fél órája gondolkodom persze ahogy elküldtem eszembe jutott, hogy soundlovers! Aaaaaaahhh -
Srácok van egy zene aminek nagyon nem ugrik be az előadója pedig a nyelvemen van!
People a szám címe szerintem és valami olyasmi a refrénje, hogy people come and go blabla
A szám elején a csóka ilyen cigányosan daram daram di dam daram di dam daj -t nyom :)
Remélem vágjátok kikről beszélek! No ez az előadó kellene sos! :) -
-
jó kis zene
-
csak pörög pörög

Melani Thorthon (La Bouche) (R.I.P)
Turbo B ( SNAP )
-
nagy kedvenc 
-
szivesen
-
koszonom szepen!
-
sajnos nem tudom melyik volt meg, nem talalom sehol, de azert koszi
-
Nekem is bejött bár én ugye nem ismertem
-
ÉN SEM SÜRÜN DE MOST MÁR MEGVAN 

Silver Pozzoli - Don't Forget Me (Dance Floor Mix)
WAV
-
itt lenne bár ez FLAC
Riverside People - 02 - Fantasy Dancing (Dance In Fantasy Mix)
-
Nekem a Love Is The Best a kedvencem tőle. 
Mikor először hallottam el sem hittem hogy ez a hatalmas zene az ő száma.
-
Szia!
Nekem csak egy 4:12-es van belőle, de gondolom az nem az amit keresel.
-
Ügyesen ment tovább a 80-as érából Silver Pozzoli, úgy, hogy nem vesztette el önmagát. Nagy zene volt anno a 80-as időkben az Around My Dreams, de ez is nagyon tetszik, asszem még nem is hallottam korábban. -
Sziasztok,
Ezt a zenet fol tudna vakaki tenni jo minosegben? Jopar eve kereste valaki, elo is kerult egy peldany, de nem talalom. Lehett hogy wav volt, de az is lehet, hogy mp3.
Ez lenne:
Riverside People - Fantasy dancing(Dance in Fantasy mix) -
én most ezt hallgatom 

-
atiapuka #34357 Mostanában Gary Moore-t, Knopfler-t, Bruce Springsteen-t, Kamelot-ot, Alice Cooper-t, Scorpions-t és Metallica-t hallgattam. -
odáig én sem mennék, sem mulatós nekem a 70s 80s rock jön be nagyon meg persze 90s eurodance meg pár 2000 utáni muzsika pár italo disco is jöhet néha
-
atiapuka #34355 Azt nem néztem. A 90-es zenéket nem igazán hallgatom, így nem is ismerem.
Régebben szedtem le pedig eurodance zenéket, de nem tudom mikor hallgattam utoljára. A másik topikban írtam múltkor, hogy mostanában kevergetem a zenei stílusokat, mert egy idő után mindent megunok (már amennyit hétköznap ráérek muzsikálni).
Olykor italo-t hallgattam, majd áttértem kicsit a rockosabb vonalra (persze csakis a soft rock), aztán kis pánsíp, zongora, most meg ez az eurodance. Szóval váltogatom. Na azé magyar nótáig nem fogok eljutni.:)