19
-
TommyGun #19 Te meg inkább változtasd meg a neved GYÍKBOY-ra Azé mert egy pancser birka vagy és nem bírkóztál meg vele még nem azt jelenti hogy szar is a cucc..... -
#18 majd legközelebb:) -
#17 nekem a kedvenc mail kliensem. -
#16 BTW greekboy, te mit használsz?
Amúgy Opera rocks :) -
fflx #15
esetleg meg a nickedet valtoztasd meg windowsxpsp2fan-ra
-
#14 Megnéztem, a Beérkezett mappámban jelenleg összesen 128 email van, amiket nem töröltem. A legrégibb tavaly októberi, és közülük összesen 48 db ISO-8859-1 kódolású.
Mellesleg ha nem vetted volna észre, én nem szidtalak téged, meg az agyaddal kapcsolatban sem mondtam semmit. -
greekboy #13 Az agyad miatt menj a Pető Intézetbe, azt a legegyszerűbb mondani, hogy minden fasza, szerintem két e-mailt nem kaptál ami 8859-1-es lett volna, sőt az se biztos, hogy egyáltalán felraktad. Mindegy, ha igen, akor érezd magad igényesnek, használd a "biztosnságos" mindenhéten patchelni való tűzrókát, meg bugokkal teli viharmadarat. Nehéz kimondanom, de kimondom, ennél a szarnál még az Outlook is jobb. -
#12 teszt -
#11 vazz, Pocahontas támogatást olvastam elsőre... -
#10 Passz, hogy miért híreznek most erről, amikor pl a Firefox 1.1 nemrég megjelent első alfa verziójáról (Deer Park Alpha 1) nem volt hír. Pedig abban sokkal több változtatás van, mint a Thundebird 1.0.x és 1.1 közt... (Szerintem mondjuk egyikről sem kellett volna, de úgy tűnik, uborkaszezon van.) -
#9 Népszerű lett a firefox/thunderbird páros. Tupirozzák őket, de sztem megérdemlik. -
fflx #8 En Poco mailt hasznalok es elnezest kerek. Most az miert nagy hir, hogy egy levelezo programbol elkeszul majd egy uj verzio??? Korulbelul 1000 fele levelezo program van. Most mitol fugg, hogy melyikrol kell itt hirezni? -
#7 Miattad nem megyek a Pető Intézetbe, de kösz a javaslatot. Több mint fél éve használom, semmi gondom nem volt vele. Több száz levelet fogadtam pl Yahoo-ról is (rajta vagyok több Yahoo-s levlistán), az égvilágon semmi gond nem volt a megjelenítéssel. Se az ISO-8859-1, se az UTF-8-as kódolású leveleknél. -
#6 Leülhetsz 1-es. -
greekboy #5 Én több mint fél évig használtam, de egy rakás bugos szar az egész, senkinek nem ajánlom. Aki pedig azt mondja, hogy a Thunderbird jó, annak a Pető intézetben a helye. Még mielőtt azt mondanék, hogy semmit nem írok le, röviden. A system trayben, ami kejelzi az új üzeneteket, gyakran el sem akar tűnni. Az ISO 8859-1-es karakterkészleteket gyakran bugosan jeleníti meg, így ha valaki hotmailról vagy, yahoo-ról küldd neket levelet, akkor az ékezetekkel teljesen kikészít, na de nem folytatom tovább. Ingyenes gagyi Mozillás szar ez is, mint a firefox... Most lehet engem megkövezni. -
#4 Asszem a Minimize to Tray segítségével le lehet a naptár ablakát is csukni a Tálcára, az óra mellé, akkor se jelez? Meg aztán ott a Sunbird, ahhoz van egy Suntray nevű progi, amivel az is elindulhet automatikusan a Windows indulásakor, és lecsukható az óra mellé. -
#3 Van hozzá Calendar kiterjesztés (és ez is tud magyarul)... Letöltöd a .xpi fájlt, és pl az Eszközök / Kiterjesztések menüpontban telepíted. Meg ott van külön a Sunbird program is. -
echo #2 extentionként felrakható naptár, csak az a kár,ha nem nézel bele nem jelez... -
TommyGun #1 Király a ThunderBird ajánlom mindenkinek :) Gyors eccerű és magyarul is beszél...jobb mint az Outlook express vagy az MS Outlook...mondjuk naptár nincs benne sajna :(