11371
Virtuális autótuning
-
#7717 az is egy lámpa -
#7716 Na ezt most megkaptam rendesen..pedig nekem tetszik..xD -
#7715 a felni tetszik amúgy -
#7714 A bal lámpa alatt az mi akar lenni?? -
#7713 #7711 -
#7712 Itt van ez az izé.
-
#7711 nagyon kaka szvsz, jobbakat szoktal te... -
#7710 az a neon érdekesen néz ki -
#7709 napocska meg neon? -
#7708 tök furcsa jobb oldalon a sárvédö.. mintha bele radiroztál volna vagy nemtom... -
Enyém, végleges, extra napocskával... -
#7706 nm.. -
#7705 Igen, ezt már én is megtaláltam, és ki is javítottam, de thx, hogy szóltál... -
#7704 a baloldali beömlöt(vagy mi az..:D) kicsit hosszabitsd meg :) -
#7703 Na, ez már majnem a végleges.
Még valószínüleg 1 fényezést dobok rá, aztán kész, csak most már nincs rá időm...
Ha találtok hibát írjátok le, megpróbálom kijavítani... THX -
#7702 Te megcsinállod az audit? -
#7701 miagecivanitt -
ktomi22 #7700 mind1ikre.. amit eddig csináltál..
Hassan B: igazad van.. bocs.. -
#7699 Már leültettem, most felnit keresek..:) -
#7698 Hát mondom, akkor se rossz, csak akkor még nem sok mindent csinálltál rajta... -
#7697 Dehogy rajzolt..másik kocsirol csortam és addig torzitgattam mig jó lett :) -
#7696 ez a #7624 -esre válasz? -
#7695 Ha a lökös rajzolt akkor nagyon jó(sztem), de ha nem, akkor is jó, csak akkor még nem sokat dolgoztál rajta... -
#7694 Jó, csak akkor arra válaszolhattál volna, amiben a verdáját mutatja, nem arra amiben az enyémről beszél... -
#7693 Itt tartok jelenleg..félkész munka.. -
ktomi22 #7692 Yoda001-nek -
#7691 Ez most mire ment(kire?)...? -
ktomi22 #7690 nem azér..de naon kezdő kép.. painttal is meg lehet oldalni.. és ajánlom, hogy ha kezdő vagy akkor ne akarrj 1ből "nagy" dolgokat csainálni... amugy meg sztem kezdőnek nem a photoshop ajánlott..de ha mégis azzal akarod, akkor először ne autót tuningolj.. hanem csak valami képet készíts... és ha már megy a photoshop kezelése, akkor lehet autót, de csak nagy odafigyeléssel/pontossággal.. (nem ahogy eddig)
...építő kritikának szántam, ne értsd fére... -
#7689 A gumi tükröződik rajta... majd még lehet kicserélem, mert egyénként se nagyon tetszik.
-
#7688 kicsit érdekes az elsö keréken és a hátso keréken az a lekopottság, horzsolás...agy nemtom mi az -
#7687 Nah... most ilyen.
Az első lökhárítóra még szeretnék majd 1 másik beméllyedést csinállni(mert ez nem nagyon lett jó), de nem biztos, hogy lesz rá időm... -
#7686 megprobáltam a bodykittet,csak elöl, szerintem még mindig jobb,mint a másik képen -
#7685 nah ujra keztem a vw-t. kép
eredeti: kép -
#7684 Ez a kerék...Nem tudom megérteni. Így tetzsik? Vagy nem tudod elforgatni? Így elég bénán néz ki, s nem csak a te kocsid, mert szerintem minden kocsi bénán nézne ki iylen ferde első kerekekkel.... -
#7683 első ránézésre, tetszős, de a lőkőst, ha megnézed, nem kóser, a bal lámpánál egészen a lámpatest széléig van a beömlő, míg jobb oldalt közel sem tart odáig... olyan furcsa :S
más hibát nem nagyon látok, talán az első kerék picit mínuszos
szerk:
/ja most ránéztem nagyban is... hát inkább csak picibe tedd fel ;) -
#7682 majd kérem a véleményeket. Szvsz ez a legjobb eddigi VT-m :) -
#7681 Én is befejeztem az audi tuningolását!
-
#7680 Nagyon jó lett !
THX! -
#7679 most cask ennyivel tudok szolgálni, kocsituninghoz nem sok kedvem volt, így a környezettel akartam feldobni... még lehet valami alakítok rá, de nekem így is bejön ;]
/meg amúgy sem látszana a portól :D
-
#7678 én voltam. Nagyon várom :)