11371
Virtuális autótuning
-
#7837 Azzal annyi a probléma, hogy aki nyerni akar, az nyilván a rosszabbat választja...
A másik gond meg az, ho én lehet ho azt mondom(csak jószándékból), hogy az 1ik jó, de a többieknek meg a másik tetszik...
Remélem érthető amit írni akartam... -
#7836 olyan jellegű segítséget lehet kérni ,hogy
ha van 2 VT-m és szerintetek melyiket küldjem be?
Vagy az úggy nem ér ?:D
-
#7835 köcce -
#7834 Kijelölöd, Ctrl+shift+U színteleníted a kijelölt területet, Brightness/Contrast-ban a contrast-ot felhúzom tetszés szerint ,
Curves-ben (Ctrl+M) adsz neki egy kis króm jelleget ha feljebbhúzod a gorbén (csak óvatosan). -
#7833 na igen.. ez engem is érdekelne -
#7832 Hogy lehet megcsinálni azt hogy pl egy piros kocsit átfestesz feketére, de úgy hogy ne legyen matt! úgy mint DMX koicsjánál!!:D vki segítsen plz -
#7831 amúgy ez az első "légbeömlőm"(mostmár így írom:P)
és akkor azt adom be a versenyre amejik nincs befestve!! -
#7830 :DD kis firkálás :DD -
#7829 énsem találtam, de mostmár sejtem, a hátsó sárvédő és az ajó helye találkozásánál sztem
Penec: elég érdekes lett a festés széle... -
#7828 :D hát lehet h annak nem az a neve...:D pdig tudtam mi a neve XD de amúgy ott hátul XD legalábbis az akart lenni... -
#7827 hol van a képen légbeömlő? :S -
#7826 Hát azokat én is észrevettem, ezért lehet, hogy azt adom be ahol nincs lefestve!:D de amúgy nekem a légbeömlő nem teccik...:S -
#7825 Hátőőőő...egy csomó helyen kivillan a narancssárga festés + az egyik index zöld maradt..:( -
#7824 Nos kész az enyém is, csak kisebb átváltoztatásokat csinálok még rajta, azon kívül kész!Kérem a kritikákat, szerintem eddig ez lett a legjobb VT-m!!:D ITT VAN -
#7823 Tégy úgy... -
#7822 na én készen vagyok sz.tem , de várok szombatig , a linkeléssel -
ktomi22 #7821 akkooo mér síklap a tükör? :D -
#7820 ktomi22 vedd úgy hogy a tükör torzít-egyszerű homorútükör csak jól álcázom -
ktomi22 #7819 teccik.. csak talan picit tul tiszta a szemtakaro..+ az a tükör.. hát a tükör ugy ahogy van nem tetszik.. tulsagosan is nagyobb ott minden.. plusz a lökharito benne van a régi... plusz nicns egyáltalán tükör hatás, hanem mintha valami kemény lapra rá lennne téve vadiúj poszter és csillogna.. de hogy nem tükör az tutkermány... rem tudtam segiteni :D:D -
#7818 "tükrözés" :D -
#7817 thx -
#7816 Jobb gombbal kattintasz a képre, select all - ctrl t - flip horizontal... -
#7815 valaki elmondja hogy kell megforditani egy kisebb vagy nagyobb dolgot? pl egy autot vagy egy kereket.. arra gondolok hogy bal oladlrol le van fényképezve az auto és hogy akkor megforditom az egész képet.. háttérrel mindennel.. hogy kell? lehet hogy nem érthetö..:D -
#7814 Nincs ötletetek? Pedig annyi féle lehetőség van. Ha beírjátok a Google-ba, hogy VW Bug, Old Beetle, 1200, 1300, 1302, 1303, Kever, Käfer, Maggiolone, Fusca, akkor baromi sok képet találtok és nem csak széria Bogarakat... -
#7813 Nekem sincs..Az új bogarakról probálok felniket meg lököst lopni de szerintem kezdem ujra (márcsak a szélesités miatt is..) -
#7812 én ezzel a bogárral nem haladok semmi 5letem nincs:( -
#7811 A tükörképen még látszik a bogár originál lököse...
Egyébként jó lett. :) -
#7810 SO ez közelít a véglegeshez..Javítva a felni fénye, a szemöldök úgyszint:
VWBogarFT -
#7809 Hupszika ezt észre se vettem :S
#7806--->ez csak 1 gyors screenshoot volt -
#7808 ha már tükröt teszel oda tudod-e hogy miért szokás odatenni?
akkor lépj is a cél érdekében és vakítson az a felni -
#7807 Szépen alakulnak a Bogárkák :) -
#7806 kicsit fura ez a kiszélesités :D meg ott fennt mi az a kis izé? tudom ogy photoshopba van de hogy kerül oda??? -
ktomi22 #7805 nem azér ..de első kerék érdekes.. sztem te is tudod mi a baj vele.. szal nem ecsetelem -
#7804 Nah én eddig itt tartok.. -
#7803 Durva :D Morcositáson még picit dolgozz sztem -
#7802 Na a versenyre ez készülődik:
VW DuB Tuning -
#7801 Téééék -
#7800 Legyen úgy -
#7799 Lol
>jó a logód< -
#7798 Most aztán sokat vesztettünk... O.o