11371
Virtuális autótuning
  • Yoda001
    belehet még adni a bogarat? én végülis csináltam egy szintelen indexet meg egy kerék cserét.. nem sok dolog, de ez a bogár ugy jo ahogy van :)
  • Harly18
    Igen, modjuk lámpa gyanánt én kicsit mást csináltam volna oda, de szerintem minőség tekintetében tiéd lett az egyik legjobb...
  • Goruck
    az én kocsim felni és a lámpa kivételével nem kapott semmi újat, csak picit le lett hozva az orra
  • Harly18
    Nagyon helyes...Hozzászólni is lehet ám :)
  • Harly18
    Itt van néhány bogár, ilyeneket szívesen láttam volna, de az tény, hogy a kocsi helyzete és a kép minősége nem volt az igazi...

• r4f1
    én sem akartam agyon tuningolni...
    szvsz sikerült is naggyából az elképzelésemnek megfelelő képet alkotni :)
  • Goruck
    én classikusat akartam eredetileg, csak nem jött össze!!!!! énis így érzek és szoktam nézni a VW topikod
    ÁMEN
  • r4f1
    hm asszem lassan linkelheted a 3 autót Goruck
  • Harly18
    A bogár tipikusan az az autó, amire rak az ember egy király felnit, netán leülteti kicsit és máris nagyon sportos kocsivá válik...
  • Harly18
    Mikor már egyértelmű a győztes...
  • Harly18
    Nem tudom, hogy mennyire van jogom kivesézni a bogarakat főleg, hogy én nem csináltam, de megteszem.
    Látszik, hogy azért majd mindegyik bogárral sokat foglalkoztak, csak az alap elképzelések furcsák számomra.
    Először is egy veterán autót nem úgy kell tuningolni, mint egy mait. Szerintem nem nagyon illik rá neon és műanyag kocka lökhárító például. De ettől függetlenül mindegyik jó lett. De olyan igazi bogár tuningot nem láttam. A Volkswagen topicban, akinek van sok ideje visszanézheti a képeket és elképesztően dögös tuningolt bogarakat találhat. Van amin nem sok változás van, mégis baromi jól néz ki. Sokszor a kevesebb több...
  • r4f1
    mikor zárul le a szavazás?
  • Yoda001
    egyikre se tudok mert minegyikbe... hogy is mondjam... van egy kicsi hiba :P ez épitö jellegü ;Ð
  • Harly18
    Remélem azon tanakodnak, hogy kire szavazzanak :)
  • r4f1
    mindenki hogy elcsendesedett...
  • Harly18
    Lehet szavazni!!!
  • r4f1
    nagyon megtetszett :)
  • r4f1
    nem tükröződik a neon fény a tükörben?
    vagy csak én látok rosszul ?:)
  • Goruck
    tipikus brabus felni ilyen van a terepjárón is a smarton is meg mindenen
  • Harly18
    Akkor Vége...
  • Goruck
    DMX
    Penec
    ÉN
    mostmár Ger1
    plusz félkész Czdano
    és 19 óra van?????
  • Hassan B
    Látom nem javítottad ki amit mondtam...
  • Harly18
    Eddig 5 autó készült, mindjárt teszem a szavazós topicba...
  • r4f1
    itt is van
  • Harly18
    Czdano eddig csak egy alakuló bogarat tett be...
  • r4f1
    nem :)
    eredetileg 1 mercin virított
  • Yoda001
    jol látom hogy egy toyota felni van rajta? XD
  • r4f1
    uhh elfelejtettem írni a kép alá , hogy köszönet az ötletekért , és a segítségért suicidnek!
  • r4f1
    itt az én vtm :
  • Penec
    kié van csak félig kész??:D
  • Harly18
    Eddig 2 kész bogarunk van meg egy félig kész...
  • Yoda001
    nekem csak ilyen szürke elmosodott izék lettek.. ilyen fekte sosem lett
  • Goruck
    amit a multkor mondott hogy Ctrl+Alt+U-val szintelenít és utána a kontrasztal szórakozik, nekem bejött
  • Goruck
    látom jönnek a munkák....:D
    itt az enyém is
  • Yoda001
    hogy csináltad ilyen feketére a felénél? :S nekem soha nem sikerült ilyet
  • Penec
    én meg bocsánatot kérek, mert sazrul linkeltem...:S
    itt van a rendes
  • dmx
  • Penec
    Nos akkor én adom be először!!:D
    itt van: http://www.kepfeltolto.hu/?img=2jsm >>itt<<
  • Goruck
    azért Harly szégyeld magad! :P:P mármint hogy azt gondoltad ilyet adok be, na majd meglátod...amúgy én az előző 3mat hagytam ki, mert nem volt rá időm stb, remélem lesz ellenfelem, mikor végre megcsinálom...
    lesz még bogár az étlapon, ne félj ;)
  • Harly18
    Akkor jó, én nem mertem semmi bántót irni, mert azt hittem, komolyan ez lesz a bogarad :P Én sajnos ma sem tudok erő rukkolni semmivel. Tudom, én rágtam a számat hetekig, hogy legyen végre bogár, erre a legrosszabb időben választottuk meg. A héten alig tudtam a gép elé leülni sajnos, a többi projektemmel sem tudtam foglalkozni, ezért bele sem kezdek a bogárba, inkább majd később mutatom meg, amikor elkészül, hogy na én ezt adtam volna be....De ettől függetlenül remélem születik legalább 1 igazán jónak mondható bogár...