11371
Virtuális autótuning
-
#7917 belehet még adni a bogarat? én végülis csináltam egy szintelen indexet meg egy kerék cserét.. nem sok dolog, de ez a bogár ugy jo ahogy van :)
-
#7916 Igen, modjuk lámpa gyanánt én kicsit mást csináltam volna oda, de szerintem minőség tekintetében tiéd lett az egyik legjobb... -
#7915 az én kocsim felni és a lámpa kivételével nem kapott semmi újat, csak picit le lett hozva az orra -
#7914 Nagyon helyes...Hozzászólni is lehet ám :) -
#7913 Itt van néhány bogár, ilyeneket szívesen láttam volna, de az tény, hogy a kocsi helyzete és a kép minősége nem volt az igazi...
-
#7912 én sem akartam agyon tuningolni...
szvsz sikerült is naggyából az elképzelésemnek megfelelő képet alkotni :) -
#7911 én classikusat akartam eredetileg, csak nem jött össze!!!!! énis így érzek és szoktam nézni a VW topikod
ÁMEN -
#7910 hm asszem lassan linkelheted a 3 autót Goruck -
#7909 A bogár tipikusan az az autó, amire rak az ember egy király felnit, netán leülteti kicsit és máris nagyon sportos kocsivá válik... -
#7908 Mikor már egyértelmű a győztes... -
#7907 Nem tudom, hogy mennyire van jogom kivesézni a bogarakat főleg, hogy én nem csináltam, de megteszem.
Látszik, hogy azért majd mindegyik bogárral sokat foglalkoztak, csak az alap elképzelések furcsák számomra.
Először is egy veterán autót nem úgy kell tuningolni, mint egy mait. Szerintem nem nagyon illik rá neon és műanyag kocka lökhárító például. De ettől függetlenül mindegyik jó lett. De olyan igazi bogár tuningot nem láttam. A Volkswagen topicban, akinek van sok ideje visszanézheti a képeket és elképesztően dögös tuningolt bogarakat találhat. Van amin nem sok változás van, mégis baromi jól néz ki. Sokszor a kevesebb több... -
#7906 mikor zárul le a szavazás?
-
#7905 egyikre se tudok mert minegyikbe... hogy is mondjam... van egy kicsi hiba :P ez épitö jellegü ;Ð -
#7904 Remélem azon tanakodnak, hogy kire szavazzanak :) -
#7903 mindenki hogy elcsendesedett... -
#7902 Lehet szavazni!!! -
#7901 nagyon megtetszett :) -
#7900 nem tükröződik a neon fény a tükörben?
vagy csak én látok rosszul ?:) -
#7899 tipikus brabus felni ilyen van a terepjárón is a smarton is meg mindenen -
#7898 Akkor Vége... -
#7897 DMX
Penec
ÉN
mostmár Ger1
plusz félkész Czdano
és 19 óra van????? -
#7896 Látom nem javítottad ki amit mondtam... -
#7895 Eddig 5 autó készült, mindjárt teszem a szavazós topicba... -
#7894 itt is van -
#7893 Czdano eddig csak egy alakuló bogarat tett be... -
#7892 nem :)
eredetileg 1 mercin virított -
#7891 jol látom hogy egy toyota felni van rajta? XD -
#7890 uhh elfelejtettem írni a kép alá , hogy köszönet az ötletekért , és a segítségért suicidnek! -
#7889 itt az én vtm :
-
#7888 kié van csak félig kész??:D -
#7887 Eddig 2 kész bogarunk van meg egy félig kész... -
#7886 nekem csak ilyen szürke elmosodott izék lettek.. ilyen fekte sosem lett -
#7885 amit a multkor mondott hogy Ctrl+Alt+U-val szintelenít és utána a kontrasztal szórakozik, nekem bejött -
#7884 látom jönnek a munkák....:D
itt az enyém is -
#7883 hogy csináltad ilyen feketére a felénél? :S nekem soha nem sikerült ilyet -
#7882 én meg bocsánatot kérek, mert sazrul linkeltem...:S
itt van a rendes -
#7881 -
#7880 Nos akkor én adom be először!!:D
itt van: http://www.kepfeltolto.hu/?img=2jsm >>itt<< -
#7879 azért Harly szégyeld magad! :P:P mármint hogy azt gondoltad ilyet adok be, na majd meglátod...amúgy én az előző 3mat hagytam ki, mert nem volt rá időm stb, remélem lesz ellenfelem, mikor végre megcsinálom...
lesz még bogár az étlapon, ne félj ;) -
#7878 Akkor jó, én nem mertem semmi bántót irni, mert azt hittem, komolyan ez lesz a bogarad :P Én sajnos ma sem tudok erő rukkolni semmivel. Tudom, én rágtam a számat hetekig, hogy legyen végre bogár, erre a legrosszabb időben választottuk meg. A héten alig tudtam a gép elé leülni sajnos, a többi projektemmel sem tudtam foglalkozni, ezért bele sem kezdek a bogárba, inkább majd később mutatom meg, amikor elkészül, hogy na én ezt adtam volna be....De ettől függetlenül remélem születik legalább 1 igazán jónak mondható bogár...