11371
Virtuális autótuning
-
#9319 A színt én mindenképpen lecserélném másikra. Szerintem nagyon nem szép. Bocs. A syinezésnél végig látszik a széleknél a régi szín. A hátsó felnín egy kicsit sötétíteni kellene mert nagyon elüt a kép többi részétől. Kb úgy kellene kinéznie, mint az elsőnek. -
#9318 nem leszek itt szeptemberig,úgyhogy a szavazáson nem igazán tusok érsztvenni -
Balka14 #9317
én se leszek itthon szombaton atiékkal kerty party:D
ugyhogy versenyre -
#9316 marha zajos a kocsi :S -
#9315 azér felnit átalakitani rajzolni még nem tudok semmi gond -
#9314 igaz.. monjduk én arra gondoltam hogyha sokáig forgatod ide oda egyszer ugy fog állnimind1.. bocs -
#9313 Még véletlen sem! Ha megnézed egészen más szögben állnak a cadillaceden a felnik mint az audimon. -
Szabi1991 #9312 kivágás szinte mindenüt :S -
#9311 nem végleges, mondjatok hibákat pls amiket javitani kellene kép -
#9310 igazából nem sok minden változott rajta csak a hátsó sárvédő lett megszélesítve,enyire volt időm az utóbbi napokban,ma meg már inkább html-ttanulmányozom... -
#9309 hmm. gyerekek, szebbnél szebb autók, letisztult szép vonalvezetések, semmi tulzások cicázások. congrat :]
/végén még nekiesek énis ha lesz ma időm :C (holnap AS) -
na itt az enyém is sajna tovább már nem tudok vele haladni majd max pár hét múlva(szeptemberben...) -
#9307 a felnik véletlen nem az én cadillacemröl valok? -
Szabi1991 #9306 nagyon divatosak ezek a hamann felnik :DD -
#9305 huhú gyerek . ez az a work.work (csak olyan warcraft-osan :DDD)
tényleg nagyon szép, grat, jó a háttér, a színek, kontrasztok a kocsituningja meg simán jó... szóval le a kalappal nagggyonbejön ;) -
#9304 Köszi -
tzsoltika #9303 ez tetszik! Grat! Rád fogok szavazni ha nem lesz szebb :) -
#9302 Beadom most az Audit és ez a végleges ami a versenyre készült:
Szombaton sajna nem leszek -
#9301 futtatásba írd be, hogy msconfig. És asszem a szolgáltatások, vagy mi a fene fül alatt vannak többek között azok a szolgáltatások is, amik a tálca jobb also sarkában jelennek meg elinduláskor. Ott nézz körül, mert lehet, hogy a háttérben fut valami adobe akármi és az a baja. -
#9300 Na nekem azt hiszem elkészült az autóm! Holnap feltöltöm -
#9299 Egészségedre... -
#9298 ki a fasz mondta hogy hülyének nézlek?segíteni próbáltam ha nem tünt volna fel... -
#9297 nem kell hülyének nézni....
töröltem registry, common, újraindítottam a gépet, kikapcsoltam... ugyan úgy kilép... -
#9296 vagy gimp -
#9295 ctrl+alt+del és ott leállítod a folyamatot -
#9294 Szerintem nekem se lesz meg.... újratelepítettem a windows-t és nem tudom visszatenni a ps-t... folyton azt írja, hogy már fut egy adobe telepítő... -
mikiking #9293 Sajna nem tudom elkésziteni rendesen a kocsit,pedig naon teccik,mert megyek Komáromba pár napra :S sry............... -
#9292 sajna ezt az autót lehet nem tudom befejezni :S itthon felfordulás van alig jutok gépközelbe:( -
Szabi1991 #9291 de :DD -
mikiking #9290 kicsit elkéstél nem ? -
Szabi1991 #9289 Z4 :D -
#9288 semmi ötletem nincs -
mikiking #9287 nem mondanám -
#9286 hm.. nehéz lesz ezzel az autoval akármit is csinálni -
mikiking #9285 teso,ha hüjeség akkor sorry,de izeg mozog a fantaziám,amugy rád szavaztam volna,mer düt az auotd,teccik -
#9284 jah...el is írtam vasáranp jöttem cska xarul tudtam a dátumokat és én is összezavarodtam -
#9283 1000 sorry mindenkitQl de kibaszo.. mmint nagyon nem gondoltam hogy én nyerek, és mint írtam NAAF-en voltam(Nemzetközi Amerikai AutóFesztivál)
életemben elQször nyerek és nem avgyok itthon....XD nah mind1 -
#9282 na akkor Audi! -
#9281 majd szólok a haverjaimnak mindjárt :D -
#9280 bár elég egyértelmű, hogy Audi, szerintem már 8-kor lezárom, vagy ha jön még rá 1-2 szavazat, akkor azonnal! mert már így is eléggé megfordíthatatlan az állás!