11371
Virtuális autótuning
  • madtolyy
    A színt én mindenképpen lecserélném másikra. Szerintem nagyon nem szép. Bocs. A syinezésnél végig látszik a széleknél a régi szín. A hátsó felnín egy kicsit sötétíteni kellene mert nagyon elüt a kép többi részétől. Kb úgy kellene kinéznie, mint az elsőnek.
  • bardocz
    nem leszek itt szeptemberig,úgyhogy a szavazáson nem igazán tusok érsztvenni
  • Balka14

én se leszek itthon szombaton atiékkal kerty party:D
    ugyhogy versenyre
  • bardocz
    marha zajos a kocsi :S
  • acsati
    azér felnit átalakitani rajzolni még nem tudok semmi gond
  • Yoda001
    igaz.. monjduk én arra gondoltam hogyha sokáig forgatod ide oda egyszer ugy fog állnimind1.. bocs
  • acsati
    Még véletlen sem! Ha megnézed egészen más szögben állnak a cadillaceden a felnik mint az audimon.
  • Szabi1991
    kivágás szinte mindenüt :S
  • Yoda001
    nem végleges, mondjatok hibákat pls amiket javitani kellene kép
  • bardocz
    igazából nem sok minden változott rajta csak a hátsó sárvédő lett megszélesítve,enyire volt időm az utóbbi napokban,ma meg már inkább html-ttanulmányozom...
  • VRSDM
    hmm. gyerekek, szebbnél szebb autók, letisztult szép vonalvezetések, semmi tulzások cicázások. congrat :]

/végén még nekiesek énis ha lesz ma időm :C (holnap AS)
  • bardocz

na itt az enyém is sajna tovább már nem tudok vele haladni majd max pár hét múlva(szeptemberben...)
  • Yoda001
    a felnik véletlen nem az én cadillacemröl valok?
  • Szabi1991
    nagyon divatosak ezek a hamann felnik :DD
  • VRSDM
    huhú gyerek . ez az a work.work (csak olyan warcraft-osan :DDD)

tényleg nagyon szép, grat, jó a háttér, a színek, kontrasztok a kocsituningja meg simán jó... szóval le a kalappal nagggyonbejön ;)
  • acsati
    Köszi
  • tzsoltika
    ez tetszik! Grat! Rád fogok szavazni ha nem lesz szebb :)
  • acsati
    Beadom most az Audit és ez a végleges ami a versenyre készült:

Szombaton sajna nem leszek
  • madtolyy
    futtatásba írd be, hogy msconfig. És asszem a szolgáltatások, vagy mi a fene fül alatt vannak többek között azok a szolgáltatások is, amik a tálca jobb also sarkában jelennek meg elinduláskor. Ott nézz körül, mert lehet, hogy a háttérben fut valami adobe akármi és az a baja.
  • acsati
    Na nekem azt hiszem elkészült az autóm! Holnap feltöltöm
  • Hassan B
    Egészségedre...
  • bardocz
    ki a fasz mondta hogy hülyének nézlek?segíteni próbáltam ha nem tünt volna fel...
  • Hassan B
    nem kell hülyének nézni....
    töröltem registry, common, újraindítottam a gépet, kikapcsoltam... ugyan úgy kilép...
  • bardocz
    vagy gimp
  • bardocz
    ctrl+alt+del és ott leállítod a folyamatot
  • Hassan B
    Szerintem nekem se lesz meg.... újratelepítettem a windows-t és nem tudom visszatenni a ps-t... folyton azt írja, hogy már fut egy adobe telepítő...
  • mikiking
    Sajna nem tudom elkésziteni rendesen a kocsit,pedig naon teccik,mert megyek Komáromba pár napra :S sry...............
  • bardocz
    sajna ezt az autót lehet nem tudom befejezni :S itthon felfordulás van alig jutok gépközelbe:(
  • Szabi1991
    de :DD
  • mikiking
    kicsit elkéstél nem ?
  • Szabi1991
    Z4 :D
  • Yoda001
    semmi ötletem nincs
  • mikiking
    nem mondanám
  • Yoda001
    hm.. nehéz lesz ezzel az autoval akármit is csinálni
  • mikiking
    teso,ha hüjeség akkor sorry,de izeg mozog a fantaziám,amugy rád szavaztam volna,mer düt az auotd,teccik
  • Penec
    jah...el is írtam vasáranp jöttem cska xarul tudtam a dátumokat és én is összezavarodtam
  • Penec
    1000 sorry mindenkitQl de kibaszo.. mmint nagyon nem gondoltam hogy én nyerek, és mint írtam NAAF-en voltam(Nemzetközi Amerikai AutóFesztivál)
    életemben elQször nyerek és nem avgyok itthon....XD nah mind1
  • DJ Skyline
    na akkor Audi!
  • VRSDM
    majd szólok a haverjaimnak mindjárt :D
  • DJ Skyline
    bár elég egyértelmű, hogy Audi, szerintem már 8-kor lezárom, vagy ha jön még rá 1-2 szavazat, akkor azonnal! mert már így is eléggé megfordíthatatlan az állás!