11371
Virtuális autótuning
  • xtuner1991
    versenyre:
  • báttyó02
    hehe,látom adtam 1jó ötletet a multkori lambi ajtóval
  • Yoda001
    hm.. miért teljesen szürke a bal oldali ablak? meg nem festetted le a küszöböt (vagy mi az :D)
  • Balka14
    sajna szavazáson nemtok itt lenni:S
  • krisz91

végleges versenyre
  • VRSDM
    mibe jöttem bele hova? :O :D
    /végre melónak ma vége, szóval éjjel meg is csinálom a skodám
  • bardocz
    nagyon belejöttél :D
    én itt meg nem látom a órumban a képeket,hát nem otthon vagyok :D
  • Balka14

végleges versenyre
  • VRSDM
    rendszámnak az íve nagyoncsálé, a lökős jobbfelénél az a hókotró elem :D annak a széle homályos :] a bal felénél meg van egy törés a mintájában

az első kerékjárat íve hullámos hátul, közvetlen az elején meg van egy kósza ívrészlet, a jobbolali kisrácsos akárminek sokkal vékonyabbnak kéne lennie a perspektíva miatt, és a kasztni ívére sem igazán passzol, a jobboldali A oszlopon van egy sárga paca

ezeket javítsd és nagggyon sakál lesz ám ;]
    ja és szvsz füstöt-mhééééééÉÉg :]
  • D4nY
    jaja ez átvan alakítva
  • bardocz
    szerinted miből tart átalakítani?:D

van impreza is driftre alakítva wrx sti,de átalakították hátsó kerekesre
  • Szabi1991
    láttam már driftelni, szal kipörgőt a hátsó kerék, és szabályosan keresztbe ment át 2 kb egymástól 4 méterre lévő villanyoszlop között :OO
  • Smicy2
    Az "oktávia" első kerekes!
  • D4nY
    Sziasztok! Még nem végleges de szeretném ha megmondanátok mit kéne javitani rajta xD ez az első virtuális tuningom xD

• r4f1
    felni elég érdekesen áll rajta.
    A alsó rácson vannak sötétebb foltok . a fölsőn pedig elvan csúszva a középső pár borda. Az első szélvédőnél látszik a másik festés
  • Smicy2
    Nem sokat javítottam rajta.. inkább "festék hiányosságokat"
    Végleges

• Yoda001
    probáltam kijavitani a dolgokat rajta.. végleges
  • Hassan B
    jahátigen....
    de én most úgy általánosságban a kép minőségéröl beszéltem... :)
  • VRSDM
    akkor átfogalmazom, nem azon fog múlni hogy nyersz-e hogy 6 vagy 10-es qual.al mented el.
    az más hogy minden psd-t megtartok így mindig tudok csinálni csúcsminőséget ha kéne...
  • Hassan B
    Hát én a saját dolgaimon nagyon is észre szoktamvenni.... De lehet hogy a tiéd alapbol is jó, és azért van... :)
  • VRSDM
    hiddel nem veszed észre hogy most 6ra vagy 10-re van téve ;)
  • Hassan B
    Érdekes, másnak sikerül jól elmentenie... amikor mented a minőséget nem szoktad beállítani? Mer olyan 10-12 körül szép, és nem is olyan nagy a mérete.
  • Hassan B
    Ez jól sikerült... ;) (pedig nem is versenyre ment...)
  • VRSDM
    hiddel. náladvanabaj
  • báttyó02
    nekem ocsmány ha jpgbe mentem le :\ majd vmit megprobálok csinálni vele
  • VRSDM
    [center]ps munkám - jpg - 1000*1330px - 250k -_- nemértem minemmegy neked
  • báttyó02
    :\|
    mer ez a kibaszott fotosopp nem menti le normálisan
    ha jpeg-be mentem le,akkor ocsmány mint disznó
    ha gif-be,akkor jó,csak igy elszemcsésíti
    a többit meg ugye nemkell mondani,azok mind iylen 2megásra mentik le:|
  • VRSDM
    [center]méééé'' jóó haszemcséééés ??
  • báttyó02
    versenyre,végleges
    vágom a hibákat,nemkell felsorolni,csak már nincs erőm tovább szarakodni vele:\:D

• VRSDM
    ahány fotó-alkatrész-fényviszony annyi féle képp kell játszani vele. image menüben lehet nézelődni :]
  • roberto
    ja és a szinezéshez visszatérve tudnátok küldeni egy kedvező beállitást a szinezéshez...
  • roberto
    értem csak ebben a 2 hétben szereztem be a photoshopot és ezek még az első müveim télleg a legutóbbi szólásomra ne is figyeljetek mert az hülyeség volt megirni bocsánatot kérek mindenkitől!!és megfogadom a tanácsaitokat és az észrevételeiteket!!
  • VRSDM
    a kritikusok is lehordják a filmeket, nem azért mert szarok. hanem mert vannak kifogásolható részek amik hiányában mégjobb lenne a film, na ha ezeket javítod csak jobb lesz a kocsid -_-

ha le akartalak volna paszni már banolva lettem volna

sky: a szineket nem úgy értettem hogy maguk nem passzolnak hanem a mienségük miatt, értsd, ha fotózol is se lehetnek különbőző fényvisoznyok által keltett szinek. na mind1, érted te :]
  • Szabi1991
    talán azért , mert a valósághű autókat szeretjük, nem az a lényeg hogy látszodjon hogy PS-el csináltad..
  • Hassan B
    Mondjuk azért, hogy legközelebb tudj jobbat csinállni... de ha nem tetszik, nem kell ide jönni, nem kell berakni a képet.
  • roberto
    egyéb esetleg hogy má meglegyen a tiz???nem értem mért kell minden nényzetcentiméter kritizálni..
  • DJ Skyline
    az "arany" vs fekete színösszeállítás annyira nem is vészes, de a piros index a visszapillantón, meg ez a kék lámpabúra nem passzol a képhez
  • VRSDM
    homályos airbrush-béna felni forma-lelógó rendszám szöveg-nemjó lámpamatrica kijelölés jobboldalt- és a színek ámblock nem passzolnak.
  • roberto
    kész
  • Smicy2
    Mégse végleges...