11371
Virtuális autótuning
-
#9681 #9672.... -
Balka14 #9680 hali na gyerekek legyen már vmi utószét unom magam -
#9679 Sziasztok, tudom h volt egy tuti kis honlap ahol auto motorok voltak lefényképezve, van egy nyitott mocitetős képem, és nem találok hozzá motort, légyszi segítsetek
köszi -
#9678 Igen, nem csak te vagy így ezzel.....De lesz itt még újra olyan sok autó, mint régen, mikor TOP10-ben voltunk rengetegszer.....Csak legyen végre szünet, ami 2 napnál tovább tart :S -
tunmania #9677 jaja -
#9676 Én mostanába nem nagyon érek rá ps-elni... ahogy nézem, ezzel nem csak én vagyok így... aztán majd év végén megin beindul ez... :) -
tunmania #9675 én itt vagyok -
#9674 Na csasztok most ujra elkezdek vt-zni!
irjatok éledjen fel a forum énmár csinálom az autot!;)
-
#9673 nekem teccik, van mit tuningolni rajta :D -
#9672 jo egy ilyen? :D hogy mégis "csináljunk" valamit?
-
#9671 f et és tabot énis használom, tovább space-l tologatom a munkafelületet, de akkor is zavart az elődökben már előtte is. konkrétan ez, így nekem öröm a köbön hogy itt már ilyen :]
/mondjuk hiába panaszkodok :]1600*1200-ba nem valami sokat takar az eszköztár, de anno 1024. meg 1280as időkben :CCC -
#9670 nyahh... nekem ez már nem is tetszik a CS3-ba :(
én az F billel szoktam nagyítani teljes képernyőre + eszköztárak. 2 scrollos egérrel oda húzom a képet ahova akarom, ha mégis zavar az eszköztár akkor a TAB billel eltüntetem, és a kiválasztott eszközzel lehet dolgozni, amikor eszközcsere van akkor ismételt TAB-al előszedem őket, v használom a gyorsbilleket a cseréhez. -
#9669 amit írtam elég sokat látom itt vt source 6megapixeles kép, de a többi source csak 3-4 és akkor a 3-4-est nagyítják fel a 6os méretére, még jó hogy homályos lesz. inkább legyen egy 800*1000px-es képed tűélesen, mint egy 3000*1800 foshomályba... :] -
#9668 pako: vidd és örültem, hogy tetszett!
vrsdm: kösz! /építő jellegű/ -
pako #9667 szavakba kibeszéltük megdumáltuk tehát korekt de ezt te nem tudhatad természetesen -
#9666 sztem ha a szerzőnek nincs ellenvetése, akkor miért ne? esetleg oda lehet írni hogy xy rajza szerkesztve xyz által. -
#9665 szerintem nem kéne ellopni más vtjét... -
pako #9664 Qurva jó leszedem dolgozok rajta egy kicsit -
#9662 cs3 gyorsabb. eleve az indítása is, másrészt sok funkciója hamarabb elérhető. nagy újdonságokra ne számíts, az extended verzióba vannak új fícsörök, de azok se átlag felhasználásra szánva, ergó kocsiszerkesztéshez fölösleges, használhatatlan...
CS3-amvan, a gyorsaság miatt, mint említettem, másrészt nagyon utáltam az eddigiekbe, hogyha átméreteztem egy kép ablakát teljes méretre, akkor a kép előtt voltak az eszköztárak kitakarva a képből nem kevés részt... itt a eszköztárak által közrezárt részre nagyítja csak ki.
ilyen apró hasznosságokban újúlt csak meg... -
#9661 Ti millyen verziót használtok??? szerintetek megérti a CS3mat használni??? -
#9660 szerintem 2 hét!
-
#9659 picibe tetszik, nagyba már nagyon homályos az eleje az autónak, szedd le, mittom 800px szélesre, és akkor akárhol mutogatod szép lesz :]
/de nézdmeg tényleg fura hogy a mögötte a villám tűéles, a kocsi meg homály :] pedig a kocsin kéne lennie a fókusznak. -
#9658 -
#9657 hiába lenne 2hét akkorse tudnám sokszor beadni (suli), még erre a ferrari-ra se jutott időm pedig én linkeltem be ... :S
én fakultatív dolgozok majd ha lesz időm...
emellett a 3. választás közül a 2hetes időlimitre voksolok, az a legésszerűbb.. -
#9656 nem, most az a kérdés ki mit akar! fellett sorolva 3 lehetőség! -
#9655 hát igen.. de akkor most mi van? keresni kell tuningolandot? -
#9654 a mostani kép szar volt, mert színezni nehezen lehetett! meg eleve PS-es kép volt, lehetett látni rajta, hogy kicsit mű kép! -
#9653 szerintem nem ilyen autot kellene találni, mint ez a bmw... mindenkinek több kedve lesz :) (végülis a lényeg hogy jo háttér legyen jo autoval) -
#9652 na skacok! kérdés, mi legyen!? mivel a suli beindult, így láthatóan mindenkinek kevesebb lett az ideje! 3 lehetőségre gondoltam:
- egy kis szünet, és akkor fakultatív dolgozgat mindenki azon amin akar
- még több idő a kocsira, pl 2 hét
- megy tovább minden
ha valaki a 2 hét mellett voksol, akkor tényleg olyan autót válasszon, ami nem tucat szar vadi új bádogdoboz, hanem valami sportosabb, ám de nem túl bonyolult autó! hogy legyen kedvük az embereknek hegeszteni! mert ha most valaki belök egy Peugeotot, vagy egy x+1 Fordot, akkor nem biztos hogy mindenkinek lesz kedve! szóval gondolkozzatok mi legyen, ha nem ír senki, vagy nagyon kevesen, akkor úgy vesszük, hogy szünet -
#9651 a merci lopott a ferrary-tol adatokat. a részleteket majd valami formula topicban, vagy mittom aki érz is hozzá (nem úgy mintén) -
#9650 ?ebböl nemtudom...XD -
#9649 f1 -
#9648 teccik, de mijen botrány? -
#9647 -
#9646 ...kép csak poénból, a kémbotrányra hajazva!
-
#9645 Ha megnyitom Photoshop-ba a képet akkor nekem tök pixeles lesz:S -
#9644 talán totál igénytelen vagy ... -
#9643 talán már túl nagy kép..xD és tiszta kocka lesz... -
#9642 nézd már meg milyen kockásan vágsz ki mindent, nem lebaszás de így sosem lesz egy szép munkád sem, (kerkjárat-ablakok...)... igényesen könyörgömmár -
#9641 Én már csinálgatom...