11371
Virtuális autótuning
  • Hassan B
    na sok minden lett a versenyből... :)
    Amúgy szerintem azért vasárnap, mondjuk este 9-kor lehetne szavazás...
  • bardocz
    normafa nekem sajna mesze van,úgyhogy marad gellért hegy,amúgy már voltam bicózni és rohadt jó volt:D kb 2-3 hónapja nem bicóztam úgy kifáradtam benne:D
  • DJ Skyline
    én is lefeküdtem 6-kor, 1 órája keltem :D ja, kikell használni a havat, pl Pesten Normafa és környéke elég jó!
  • bardocz
    jah és amúgy BUÉK
  • bardocz
    miez baszki,mindenki megy aludni?én azon gondolkzok hogy hóban el kéne menni biciklizni,addig amíg nincsen feltisztíva az öszes út:D
  • Hassan B
    na b.u.é.k. minenkinek... asszem emgyek aludni mert mnidjárt... na mind1... jó éjt vagy mit...
  • Hassan B
    Hát... beírtam a gugliba, hogy forest, és ezt dobta ki 3.nak, ráadásul 3Mpixeles felbontásba...
  • Goruck
    #10000, na eztis megéltük, így az év végén, Hassan B honnan koppintottad ezt a *****jó hátteret???
  • Smicy2
    Juhúúú :D
  • Hassan B
    És ezt sem...
    ték #2
  • Hassan B
    Bocs, de ezt nem hagyhatom ki... :)
    ték #1
  • Hassan B
    Eddig ennyi...

(tessék kinagyítani, mert most nagyon torzít az átméretezés...)
  • Penec
    Ne kritizálj, inkább kezd el te is megcsinálni! :D
  • Hassan B
    Őőő... hát igazábol nem olyan feltűnő, csak nekem épp szem elé került, hogy amit kijavítottál, a vágás az üvegen úgy görbül, mintha homorú üveg lenne ott. Persze ez nem igazán nagy hiba, csak épp észrevettem... :)
  • Goruck
    van kisebb :P
    melyik üveg :S, vak vagyok...
  • Hassan B
    kisebbe incs meg? :)
    Amúgy jó, de miért homorú az üveg?
  • Goruck
    kijavítottam...
  • Goruck
    AZTAAAA!! :D tényleg :D pedig a hátsó ablakéról leszedtem
    Köszi, hogy szóltál
  • Penec
    Egy nagy hiba van a kocsiban! Az egyik oldalt az ajtónál van oszlop a másikon pedig nincs! Nem fikázásnak szánom :P
  • VRSDM
    mikorra van a határidő? mert akkor megcsinálnám újra (amúgy a source képen lett megcsinálva az egész, eredit méretben, szóval pepecskedtem vele, a véglegesen gondoltam hogy dejó akkor majd sötétítem meg hdr meg tökömtudja, aztán a végén már nekem sem tetszett a végeredmény...no sebaj.

majd legközelebb ;)
  • Goruck
    ... aztán azt *kenegettem* egyre ....
  • Goruck
    na most én jövök, sokat dolgoztam vele, bár nem látszik, mert töröltem :P aztán újrakezdtem és jött az a légből kapott ötlet, hogy lecseréljem a hátteret, aztán azt enegetttem egyre undorítóbbá és rájöttem hogy letröltem a félkész munkám...jellemző...így csak a fekete maradt

nesze, ne kíméljetek! :D
  • Hassan B
    Nem valami bejövős, hogy sötétítéssel tüntetjük el a hibákat...(ha nem azért sötétítetted, akkor csak szimplán azt mondom, nem néz ki jól :))
    A lökös elég fura... az a valami az egyik oldalon eléri a hűtőrácsot, a másikon nem.
    Amúgy jó lett! :D Télleg láccik, ho dolgoztál vele.
  • VRSDM
    nem passzolnak a színek, nem ad át hangulatot, az orra torz picit és a tuning sem valami komoly... de ha már elment vele a délutánom...

[center]

full
  • Goruck
    :)
  • VRSDM
    [apro]vrsdm látta hogy milyen a felni de már nem szólja meg többöször, inkább Ő is nekilát :P
  • Penec
    Majd a következő verzióban megcsinálom! Majd egyszer :D
  • bardocz
    és igaza is lenne
  • Penec
    Büntipontot kaptál:D nem szép dolog! De ilyenért nemkár!
    Tényleg nem érdemelte meg az a kis ****** gyerek a győzelmet!
    De ez nem ehhez a topichoz tartozik!
    Amúgy ha már szinteleniteted akkor fesd már be vmijen szinűre is azt a kocsit!:D
  • Penec
    Furcsa az ülés :D csak nézd meg
  • N o N a m e
    a B oszlopot én is kivettem, de eszedbe ne jusson azt hinni hogy rólad másoltam.
    Az enyém ilyen eddig. Még felnicsere lesz és még pár javithatás. Ide is jöhetnek a hibajelzések! :)
  • Goruck
    lehet h azért azt vesem észre amit te is tudsz, mert csak az a hiba...
  • Penec
    nekem nagyban teccik XD de amugy mindig at veszed észre amit tudok!
    Nah, de majd emgcsinálom a felnit ha megszavazzuk hogy csináljuk a kocsit! :D
  • Goruck
    Ha most VRSDM látná belekötne hogy homályos a felni és miért nem kicsíted le az eredeti képet...

amúgy nekem tetszik!!!!
    jó a háttér
  • Penec
    Most kész van, de ha ez lesz feladva, akkor azért javitok rajta, és be is festem! Addig is mondjátok a hibákat!
    Ittvan a gyönyörűség :P
  • Goruck
    őőő igen :P nem! jó lesz ha kész lesz...énis nekilátok holnap, oszt' majd fikázhatod
  • Penec
    Most fikázni akarsz???? :P
    Amúgy azt tudom... majd kijavitom :D
  • Goruck
    én amit találtam az apró hibák, de lényegesek, de nem mondom meg, mert azthiszitek h csak fikázni tudok, tetszik az ajtó!! hűtőrácsot nézd meg...!!:(!!
  • Harly18
    Én nem nagyon látok :)
  • Penec
    Hibákat mondjátok plz