11371
Virtuális autótuning
-
#10089 küszöb túl világos a kasztnihoz képest, az első lökös alján a rács meg piros. a madárkán itt ott fehér foltok maradtak, amúgy nem lesz ez rossz
más is csinálgatja, vagy ketten elszünk összesen? :D -
#10088 Na hellosztok!
Én perpill idáig jutottam, kérnék véleményeket, hibákat (szerintem sok van benne! Vasárnapig még javítgatom...Addig is jó munkát mindenkinek!
-
#10087 Nekem csak az ablak nem teccik... a többi nagyon király lett, de az ablak... -
#10086 mélyen Tisztelt DjSkyline Úr!
nem szeretném megsérteni, de kicsit csalódtam uraságodban...te ennél mindíg csak jobbakat adtál be, az az ablakrész az micsoda?? minden üvegbe más a látvány és a jobboldali ablakokba mi a kuki van? :S meg nekem a felni színe...
nem akarok tényleg fikázni, mert az enyém( már ha elkészül) sem lesz mestermű és biztos lesznek benne hibák, de ilyen hibákat nem szoktál csinálni...
alázattal, Goruck -
#10085 bátyám gépe és a telefonja se hozza be, az internet a kaksi.... -
#10084 a hiba az ön készülékében van , nekem behozza! -
#10083 semmi, szokásos hibaüzi, mintha nem lenne jó a cím... -
#10082 így? -
#10081 az sem jön be, átírányítja .com-ra és a linkek is com végződésüek... -
#10080 jah lol, bocsi, mégse, de probáld meg ugy hogy nem com hanem .net, mert lehet hogy az a baj... vagy nemtom -
#10079 azért mert nem com, hanem net! :P -
#10078 beszarok...miérrt nem jön be nekem az egész netcarshow.com ?!:S -
Szabi1991 #10077 -
#10076 Ohhh, köszönöm szépen...próbálkozom vele, majd lesz vmi... -
Monoton #10075 nahh énis nekilendültem első VTmnek :) -
#10074 ezek sem ilyen szögben álltak ám!
a felni erről, az összes többi meg erről a képről van! jobb klikk azon amit épp hegesztesz, majd szabad alakítás! és azt tudod forgatni, méretezni, stb -
#10073 Ez nagyon tuti!!!
Én most kezdem el másodszorra...
De én nem találok olyan lökőst, meg felnit, ami pont ilyen szögbe van! Vagy csak hüle vagyok és Photoshoppal eltudom forgatni? -
#10072 szép lett! -
#10071 áhh, miért ne! itt-ott vannak rajta hibák, de szerintem összességében jó lett
-
#10070 na én készen vagyok, nem szeretném lelőni a poént, de nekem nagyon tetszik :) -
Monoton #10069 +fav :) -
#10068 ajajjj én alig csináltam vele valamit... -
#10067 én nekem már csak a színt kell lecserélni és készen vagyok! sokkal többet csináltam mint az eddigi munkáimon, de majd meglátjátok! -
#10066 én még hozzá sem nyúltam :D -
#10065 gyerekek, nagyot fogok alkotni :D meglátjátok majd, de nekem már most tetszik, pedig csak félig vagyok kész -
#10064 Előre is köszönöm... -
Mityu91 #10063 Bocs majd holnap adok most hirtelen nem találom de valahol benn van a gépben 3 giga tutorial 100mbre tömörítve aasszem annyi:) -
#10062 Vmi linket nem tudtok adni ha szépen kérem, amin van vmi tutorial auto matricázására, vagy pl ha választok más hátteret, akkor annak a tükröződése az auton...Remélem érthetően írtam... -
#10061 Ráálltam a hibák javítására...De lehet, h elkezdem elölről, és több időd szánok reá, mert ezt kb fél óra alatt raktam össze...
Most rászánok annyi időt, amennyit csak kell...
És utólag/előre köszönöm a segítséget... -
#10060 Hát... semmi ötletem sincs erre.. próbálgattam csinálni, de valahogy nagyon nem megy!Nah de vmit megpróbálok csinálni! -
#10059 HEllo, üdv a "csapat"-ba :D -
Mityu91 #10058 szia!
Bekarikáztam azokat a részeket ahol én hibákat találtam legföbbkép ezek az elmosott területek zavaróak meg a bmw embléma eltüntetése is lehetne preízebb... a képetitt megtalálod:)
-
#10057 Sziasztok!
Ha nem gond, akkor én is beszállnék!
Bár nem szavaztam még, de remélem nem baj, hogy azért csináltam én is egy képet a Bömbiről...
Nyugodtan jöhet a ,,fikázás", mert hát az ember ugye a saját hibáiból tanul... -
#10056 Most nekifogtam a bmwnek, de semmi ötletem nincsen jelen pillanatban.. Talán majd holnap este :D -
#10055 szóval a merci nyert? -
#10054 BMW: 5
Volvo: 2
akkor eldőlt a dolog, az időpont legyen vasárnap este 7 óra, ha kevés, akkor kitoljuk kicsit, de azért jó lenne ha nem 1 hónap múlva születne eredmény akinek túl fakó, az a kontrasztot állítgassa! -
#10053 szerintem Vasárnap este 7 -
#10052 BMW ésd meddig tart averseny azaz hány nap van ráá? -
#10051 ezen ne múljon!
BMW
Volvo
Merci -
#10050 kontrasztot tedd +20-ra és jó lesz! vagy legalábbis jobb