11371
Virtuális autótuning
-
#130 Vájjá már! Most elkezdtem egy másik Renault-ot. Majd ha azzal kész leszek, visszatérhetünk rá. Ok? -
#129 hallod csinájá má ebböl a képböl egy olyat, hogy:
-narancssárga a verda felszpojlerezve
-első nemtudomhogyhiják (legyen ütközéselnyelő)-ot kicseréled másra de az rózsaszin legyen
-a lámpák meg nagy kerekek legyenek
thx -
#128 Renault Master V2.0 by Mafia G:
-
#127 Hát azért én elöbb csinálnám meg a teherautónkat ilyenné, mint sok másik sz@rt... -
#126 ez lál:D -
#125 ezt csak úgy találtam, remélem nem baj ha berakom :)
-
#124 Csináljatok már valami jó kis bannert erre a topic-ra -
#123 -
#122 ráadásul nem is azt a lökhrítós szart akartam berakni hanem ezt:
-
#121 Hoops ezt elbasztam! Töröljétek lécci -
#120 Na ma kész lett a BMW-m is.
Ebből:
Csináltam egy ilyet:
Milyen lett? -
#119 műhely -
#118 pl carbon hood készítés, a matricázás... mondjuk a többi szerintem értelmetlen szar de ez a kettő jó.
Ja apropó. ha van egy autóm és arra beillesztettem azt a patternt amit azon a szar oldalon is csináltak akkor azt hogy tudom úgy hajlítani hogy kövessen egy vonalat?
Van egy egyenes ami lefeleé hajlik és azon akarom végigfuttatni a patternt.
Help!!!! -
#117 és itt hol vannak tutorok? -
#116 http://hvtm.hu/index.php3 oldalon lévő tutorokat nekem nem tölti most be a firefox.
Szokott ilyet csinálni az az oldal? -
#115 köszi -
#114 C:/Program Files/Adobe/Photoshop/Presets/Patterns
legalábbis a cs-ben igy van -
#113 A letöltött patternokat hova másoljam PS 7.0 ben hogy lehessen használni azokat???
Csakmert két festést egy patternnal szeretnék elválsztani egymástól -
#112 Külföldi oldalról, magamtól... -
#111 Akkor te honnan tanultad vagy lested el ezeket a dolgokat?? -
#110 szerintem odaver, de nemhiszem hogy volna valaki aki tényleg ilyenné tuningolna egy teherautót:DDDDDdd -
#109 Szerintem szart sém ér az oldal... Csak a képek a "jók", de semmi normális tutorial nincs....
Amúgy milyen a Masterom? -
#108 ezeket milyen tutorok alapján csináljátok? talán erről? -
#107 Inkább it van eredeti méretben.
Ezt:
Ebből:
-
#106 jó. de mutass egy eredetit is htx -
#105 -
#104 áá de szar! Elnyomta a képet! -
#103 Nah milyen?
-
#102 na az első kép nem is jó :S
na igy:
-
#101 első photoshopos autóm:
előtte:
utánna:
-
#100 Leírna valaki egy tutorialt magyarul hogy hogy lehet Vent eket csinálni ( légbeömlők)??? Ami az angol tutorokban vannak azok is jól de én mindig elakadok...
:-(
Valaki segítsen -
#99 Erre szántál rá időt?? -
#98 sztem is, tekvés is volt az időd, sokat akartál egyszerre, jvaslom hogy egy valamit csinálj, de azt sokáig, és ugy hogy aképen csa profik monjdák meg hogy photoshop, a bambák meg vágják rá hogy eredeti! -
#97 Te hallod ez nagyon gáz szerintem... -
Rolesz #96 Rászántam a Skodára egy kis időtt eredmény:Itt -
#95 !! -
#94 szerintem ez akkor is painttel van -
Goth #93 ez gyönyörűűűűűűű -
#92 kezdésnek nem rossz.mondjuk nemtom mit lehet kezdésnek rossznak nevezni....ja de a #73 az még kezdésnek is rossz:).szerintem a motorháztetőt picit szebben vágd ki, mert az illesztések eltűntek pár helyen.az oldal spoiler az tök jó, de a hátsó ajtónak az alsó illesztése le lett takarva és azt én megcsinálnám olyan ívben ahogy a spoiler megy.szal folytatnám azt a részt ami nincs eltakarva.a clone stamp-ot látom tudod használni:) -
#91 ilyeneket rémegyszerű csinálni valami komolyabbat :C
(félre nem értsétek nem fikázni jöttem mindent én is photoshoppolok de valamit lásson már a nép. htx)