11371
Virtuális autótuning
-
#210 Hát például ez jó lenne:
-
#209 Milyet? -
#208 Tök igaz... -
#207 Maffia gé, segitenél dobsz rá nekem egy felnit??? mert egy szerűen nem jön össze,]
ERRE -
#206 Ezen mi a tuning? Van rajta egy szarúl megcsinált matrica, egy szerintem ronda szín, meg szellőző(?). -
#205 2. photoshop-os autóm -
#204 Ja bocsi köszi!! -
#203 Hányszor írjam még be ezt az oldalt? -
#202 Légyszi nem tudnál mondani valami jó tutorial oldalt vagy esetleg te leírni nekünk kezdőknek hogy te mit hogyan csinálsz????
THX!
További jó munkát! -
#201 Van egy baj. Vagy így hagyom a színét, vagy kicsit csúnya lesz. Melyik legyen? -
#200 -
#199 :P
most munkahelyen vok, este 9re otthon vatyok kedves mafija gé :P -
Kösz. Akkor mostmár segítesz olyan bannert csinálni? Vagy csak írd le, hogy kell, azt megpróbálom. Vagy valami tutoriál is jó lesz. De asszem menjünk akkor a PSP topikba. -
#197 okés elhiszem, hogy meg tudod csinálni ........nem kell -
#196 Jajj már. -
#195 hááát, nem is tudom.....jobb lenne a Renault Master V2.0 by Mafia G-böl :P -
#194 nah hellosztok! 19kor leszek legközelebb léccike vki próbáljon segíteni
msn címem: [email protected] -
#193 tutorial.hu? :) -
#192 Vki felvenne msn-en partnernek és nekem elmagyarázná hogy mit hogy? dedós szinten léccike!
ezeket a layer, meg rétegeket meg szineket forgatás ezeket egyáltalán a többit sem nagyon értem:( -
#191 aztis néztem de nekem ez magas:( paint shop pro-t használtam 2 évig azt kitanultam de a photoshop más többet tud meg furi a psp után -
#190 Magyart nem tudom, hogy fogsz-e találni, de lentebb már belinkeltem egy külföldi oldalt... -
#189 grat ilyet elfogadnék -
#188 hellosztok!
letöltöttem a photoshop cs-t a simát magyarul ezenkívül a gimp-et magyarul, lenne vki oly kedves és elmagyarázná nekem hogy lehet tuningolni? sok honlapot néztem át de nekem egyáltalán nem jön össze!
van msn címem és ha lehet ott , 19kor leszek gépnél legközelebb most még lehetek egy fél órát -
#187 Megfelel?
-
#186 Mit szólnál ahoz, ha mondjuk egy Renault Traffic-ot csinálnék meg? Master-hoz már nincs kedvem. -
Nuki #185 nembaj, mondom mégeccer: fotosoppos vagyok!
[büszke rá] -
#184 Nuki már mondtad hogy fotosoppos vagy :P -
#183 Max holnap tudok nekiállni. Mert már mindjárt megyek aludni. Aztán majd meglátom mit tehetek az érdekedbe. -
#182 Jajj vazze! A gokartos bannert már megígértem egy oldalnak. -
Nuki #181 üdv [fejet hajt]
én photoshop párti vagyok :P -
#180 Nuki :P -
Nuki #179 Én viszont marhára örülök ennek a PHOTOSHOP autótuningnak!!! HÁlás KÖSZÖNET!!! :D most komcsi! :DDD -
#178 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
elsőre lássam amit kértem :P -
#177 Igen, vagy nem? Mert ha igen, akkor fölrakom a PSP-t és a megfelelő topikba fojtathatjuk. Vagy fölvehetsz MSN-re is a mailommal. -
#176 Én nem úgy csináltam. Asszem. Vagy ki tudja. -
#175 lehet :P -
#174 hm amiket láttam ott ugy változtatják a szint, hogy uj layerbe megváltoztatják felé rakják és kivágják lassoval...szerintem ez nem tul jo megoldás -
#173 És PSP-ben eltudod nekem "magyarázni"? -
#172 tuti hogy fotosoppban is lehet, de én azzal már jó rég nem nyomtam -
#171 nem csak a hobbim :P