11371
Virtuális autótuning
-
#370 Nem!!! -
#369 Nem, bocsi sz@rúl csináltam inkább beraktam a GALÉRIÁMBA.Oda is írtam melyiket kell. -
#368 A kamion is kocsi ám, csak teher :)
A gyöngyházszínű Volvóra gondoltál? -
#367 Hali.Tudom Ti kocsikat tuningoltok de meg csinálnátok nekem ezt a kamiont.. -
#366 Most hizelegsz? :D -
#365 xeonozs!!!!!4 -
#364 Jó a lámpa! -
#363 Különben meg így.
-
#362 Ülök :) -
#361 Elkezdtem tuningolni egy "fura" autót. Ültettem, tettem rá low rider kereket, és már most marhára tetszik nekem. [#nyeð]
Sonajk! Hogy állsz? -
#360 -
#359 A "háttér" nem éppen tetszik... A felni frankó, bár én nem raknék ilyet a kocsira. A lámpa is tetszik. -
Gyanusított #358 Sonajk: tetszik a verda!!! -
#357 Cinkelni nem szabad (szerintem azt te sem szereted), de az őszinte és hozzáértő szakmai kritika, főleg ha az építő jellegű, mindig jól jön az embernek (nekem is!!!). -
#356 Akkor most szabad cinkelni vagy sem? -
#355 Én pedig itt tartok :).
Bár ez még egy kezdeti stádium, de gondoltam, ha te is meg mutattad, akkor én is meg mutatom :)
Kéretik nem "cinkelni" :D
-
#354 Jó lett nekem csak az első felni nem teccik!!!
Amúgy jó! -
#353 Nah milyen lett?
XL kép -
#352 köszi. még annyi 5letem lenne rá, csak nincs türelmem megcsinélgatni, meg nem is vagyok egy pro photoshopos. -
Nuki #351 jó, nekem tetszik! :D
szolídan, csak ami kell, az lett feltéve rá :P -
Nuki #350 keress flip horizontalt valahol az 'image-rotate canvas' ban. -
#349 Ennek nekilátok, mert nagyon tetszik a "verda" :) -
#348 Figyelj! 1024x768-as! Ne szórakozz már, hogy ez nagy... -
#347 Nekem kimondottan tetszik, annak ellenére, hogy azért eltüntethetted volna, azt a "fránya" rendszátáblát. Mindegy. Szerintem jól sikerült. Grt. hozzá. -
#346 leszedtem a spoiler hátulról, mert anyám is azt mondta, hogy gagyi :D
lecseréltem a visszapillantót is. próbáltam a morcosítást, de gagyi lett (a sok tükröződés miatt nehéz illetve nekem nem megy, ahogy a beömlők sem) -
#345 ne rakjatok mar fel ilyen nagy kepeket, ha tul nagy a kep inkabb linkeljetek... -
#344 én már csinálom is -
#343 egész pofás. a hátsó felni kicsit ramaty, meg a hátsó spoiler kicsit nagy erre az autóra. de egyébként nem rossz. -
#342 -
Rolesz #341 Miért ne?
Én ilyen tükrözésre gondoltam:#305 -
#340 inkább ne -
Rolesz #339 hogyan kell photoshop cs2-ben tükrözni? -
#338 Nah ebből mit tudtok kihozni?
-
#337 mondom elmegyek :) -
#336 3d-s felnit! -
#335 olyan szuper hogy az indexe is zöld :P de azért szineztem át mivel nem rendes városi kocsi, rendszáma sincs -
#334 1. a fejed
2. htx :))
-
#333 De szááárr.
Amúgy jó a szín! -
Egyszerű, úgyhogy nem kérek nagy fikázásokat, többet is tehettem volna rá csak holnap elmegyek Szegedre és ott is maradok, nem lesz gépem, de legalább reggeltől-estig internet van az egyetemen :))
-
#331 jólett:)