11371
Virtuális autótuning
-
#650 Valami filterrel. -
#649 nekem a háttér tetszik, azt hogy csináltad? most komolyan :) -
#648 -
#647 Szép!!Főleg a fényezés tetszik nagyon!!!
A másik nekem nem tetszik.(peugeot) -
#646 És ez?
Tudom, az 1. felni megint kicsit izére sikerült, de hát... :-( Én már csak ilyen vok. :-) -
#645 Nah milyen?
-
#644 Keresünk! -
#643 Jobb fotó nincs????
Hát nem azért lennél, hogy csinálj belőle egy jobb fotót?
Ez volt a kérés ;)
Akkor hát HAJRÁ! @:o) -
#642 Vannak olyan oldalak ahol leírják hogy kell felnit cserélni + stb... -
PeeVee #641 .... jovan :D na majd szarakodok -
#640 #638 Aztán átalakítják amilyenre kell. -
PeeVee #639 atyám.... és hogyan találtok pont olyat ami passzol?.... -
#638 Más kocsikról szedik le!Aztán átalakítják amilyenre kell. -
PeeVee #637 őő lenne egy kérdésem a sok sok 100000 mellett:D hogyan csináltok olyan kerekeket a kocsikra? honnan vágtok ki olyanokat?? -
#636 Hátö, jobb fotó nincs?
Milyen az a Nikon E3500?
-
#635 Sziasztok!
Lenne egy kérésem hozzátok.
Csináljatok ezen az autón egy kis tuningot.
A kocsi a barátomé és Ő kért meg rá, illetve én is kíváncsi vagyok, hogy ti, mit tudtok kihozni belőle.
Thx.
illetve a hátsó fele :)
-
#634 Köszönöm, majd kipróbálom. -
#633 nagyon 1xű.csinálsz 1 új layert ami lesz majd később a tükör.rajzolsz rá 1 kockát vagy akár egyből a olyan perspektívába ahogy a tükör lesz.ha sima kockát rajzolsz akkor meg torzítani kell addig amí a kívánt módon nem áll.aztán kivágsz 1 nagyobb darabot abból a részből ami a tükörben látzsani fog.ezt rányomod 1 külön layerre és tükrözöd horizontálisan.majd rárakod a tükör-re 50% opacity vel, hogy lásd mi lesz a tükörben.ha megvan a megfelelő rész akkor levágod a felesleget(ami lelóg a tükörről)ezt úgy a leg1xűbb, hogy ctrl+tükör layerre kattintassz és akkor kijelölö a tükröt ---> select inverse ----> rámész a tükröződő képre és del gomb.ekkor kész a tükröd.az alap layer-re meg nyomhatsz 1 drop shadows-ot, ha olyat akarsz mint a képen.meg állítassz a színeken, hogy ne ugyan úgy nézzen ki.bár utóbbit nem olyan fontos.
1ébként mire jó ez? -
#632 ÁÁÁÁ csak egy pöppet! -
#631 Gyáá..az első kerék jó vékony.most veszem észre:DD -
#630 Nem sokat változtattam rajta de nekem ígyis tetszik.:D Meg még tanulom.
-
#629 Pl.... -
#628 Nem tudjátok, hogy mivel tudok olyan tükröt rakni a képekre, mint amik egyes kocsik kerekénél vannak? -
#627 képnézegetővel átkonvertálod bazz -
#626 igen!Mert psd-be van és azt nem tudom átalakítani mert ha átírom másra úgy meg nem nyitja meg. -
#625 belinkeled? -
#624 Hogy lehet a photoshoppos képeket berakni?
-
#623 Én is szeretnék képeket látni!! -
#622 Mindenki a versenyre készűl vagy mi? Jó kis képeket szeretnék itt látni. -
#621 én is ne ígulj majd bele jössz -
PeeVee #620 hm hát megpróbálom :D de ügyetlen vagyok egérrel szal lehet reménytelen :) THX -
#619 ja még ez is -
#618 http://www.photoshopchop.com/Tutorials
http://www.digimods.co.uk/tutorials/tutorials.htm
isten hozott hagy fel minden reménnyel.Hízni fogsz és az asszony válással fenyeget majd. -
PeeVee #617 :O:O láttam milyen atomkocsikat csináltatok :)) hogy kell? van valami tutorial, hogy hogyan kell ilyeneket csinálni? -
#616 én colorize CTRL+u verzíót használom majd ha kell mert kell akkor a kilincseket meg ilyesmit radírozom vissza -
#615 Nem inkább a felni és a syinezés az ami nem tetszik!!
De hát valahol el kell kezdeni!
Tényleg ti hogy szineztek?
1. Kaszni kö9rberadíroz adig amíg csak a festendő részmarad vagy 2. kitöltitek syínnel és aztán radíroztok??
mert én az elsőt használom!!
úgylátom chicco te a második verziót használod.
Jól látom vagy nem?
Remélem lesz egy kis időm tuningolni mert már nagyon akarok csak keves az időm!! Bocs a hosszú hsz miatt!! -
#614 no mi a baj az ültetéssel?? -
#613 Rajzolni. :DDD -
#612 Elöszőr a spoiler csinálást hagyni kéne! Ne a legnehezebbel kezd! Spilert rajzolni ugyanis nem a legkönnyebb! Elöszőr a felnit kéne megcsinálni szépen. Meg az ültetést. -
#611 kb 1 éve kezdtem el photoshoppal foglalkozni de munka mellett max 2 hónapnak mondanám.Végül is ANNYI,HOGY NEM VESZEK EL BENNE AZ ÁLLTALÁNOS DOLGOKAT HASZNÁLOM
bocs a nagybetűért lányom belenyult.Van ,olyan hogy megcsinálok 1 klassz dolgot aztán 2 nap mulva már nem is tudom hogy csináltam :-(