11371
Virtuális autótuning
-
#2492 majd kiderül este ki mit hozott össze belőle!:) -
#2491 én is ezt monsdom -
#2490 bazzeg azon az auton mit ke még tuningolni? :D -
#2489 a topik arról szól,hogy van egy "alap" autó,ami nem tuningolt,és azt a PS maszterek átalakítgatják,ahogy gondolják! megvan adva egy fix időpont,és addigra elkell készülni...ide belöki mindenki aki megcsinálta,majd szavazás a legjobbra,aztán a nyertes betesz egy új autót,és megbeszélik az időpontot...és ez így megy a végtelenségig!:) -
#2488 ezt kell ma 8-9 között felrakni: #2431 -
#2487 csak szar volt az alap. jobbanmondva olyan jó volt hogy az már szar :P -
#2486 verseny. autót kell tuningolni -
#2485 milyen mű?:) -
#2484 igen, én 1 óra alatt csináltam meg de nem olyan jó, mint amennyire éjjel jó volt :P -
#2483 ha jól tudom ma este 8-9 között kell bemutatni az elkészült műveket! -
#2482 mivanma? :D -
#2481 tényleg ma van a "nagy nap"...hamar eltelt a hét,kíváncsi vagyok mit hoztatok össze!:) -
#2480 huh most fejeztem be a mazda tuningolását, nem tuttam sok mindent csinálni, ilyen matricázással nem akarom ezt a szép kis autót elkurni, de csináltam rá olan dolgokat amit még semmilyen kocsin nem sikerült, szal gyakorolni meg jó volt. -
#2479 ja, csak harder küldte be, ok -
#2478 egyépként passatgt a nevem:)asszem -
#2477 kosz -
#2476 http://www.hvtm.hu/index.php3?ID=2000 -
#2474 Harder?:) -
#2473 ott mi a neved? tut.hu-n? -
#2472 1. :D
-
#2471 ya:) -
#2470 :) -
#2469 amit én csináltam:D -
#2468 tutorial.hu-n van 1-2 -
#2467 nincs vmi tutorial autótuninghoz?:) -
#2466 probléma megoldva. OP-oknak kell szólni. milyen legyen a banner/logó?
autók lesznek rajta addig oké. ("donorok" linkjét küldhetitek priviben ha van kérés/vagy ajánlat)aztá mi legyen még rajt autókon kívül? -
#2465 vagy el kell érnie X hsz-t/ időt hogy tuggyak bannert berakni? -
#2464 LOL, sikerült!:D(Ezt én irtam:D)
sziasztok, nagyon punnyad a forum ,ezért fel szeretném kicsit dobni...
a photoshop topikokban van olyan hogy felraknak egy képet és mindenki átshopolja... na ezt jó lenne ide is bevezetni, megadott időre, egy képet jól át photoshopolni. Akár szavazás is lehetne a végén hogy melyik a legjobb(ilyet még semelyik topicban nem láttam)
aki bennevan az irjon! akinek ellenvetése van az is -
#2463 nah akkor első kérdésem: off hol tok bannert feltenni? -
#2462 KÉSZ
hát ha berakod FAVba -
#2461 de akkor azt valahogy bekéne linkelni a banner helyére,hogy ne kelljen összevissza kattintgatni -
#2460 csináljak szavazós topicot ennek? ÖTLETET NEM LENYÚLNI, amugyis én találtam ki régebben is csak el lett felejtve. szal nem tom hogy hajlandóak lennétek e 2-t kattintani hogy a szavzás topicba kerüljetek. na mind1 megcsinálom, aztá akkor nem lesz keveredés, és oda CSAK a szvazást lehet irni, max egy csíkot hogy lezárult... -
#2459 Bazzz olyan ötletem támadt ma az RX8-ra!!!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁ
Igazából nem tuning de rendesen változtatva lesz rajta!
És tök jó poén! -
#2458 a neont elkurtad amugy jó, bár eredewti nélkül nem tom mit csináltál az alap dolgokon kívül. Egyébként nem FELESLEGES. nem attol lesz szép egy autó(én is amikor elkezdtem mindig a neon akartam de rájöttemh felesleges) -
#2457 széép -
#2456 itt van pár...nem túl nagyok,de nem is kicsik -
#2455 Egyébként szerintetek ez milyen lett?
-
#2454 Nem tudna vki egy nagy felbontású képet felrakni egy buszról, vagy troliról? Szeretnél megpróbálni egy olyat tuningolni. -
#2453 Ez nem feltétlen igaz, egy kicsivel több fantázia, és bármi lehet belőle, nem fontos egy fapados autót tuningolni... -
#2452 Persze, megcsinálom, de nem csicsázom túl nagyon, ennek nem állna jól :D