11371
Virtuális autótuning
-
#2572 hogy lehet egy autót leültetni? Mini kicsit magas! kivágom az egész autót,kivéve a kerekeket,és lejjebb csúsztatom? -
#2571 én kész vagyok!:) lehet ici-pici alakítgatások lesznek még,de kész van! egész délelőtt molyoltam vele -
#2570 nem volt semmi ötletem mit cxináljak rá, fogtam egy motorháztető légbeömlős autót, legalsó layernak beraktam a background után, külön layerre körberajzoltamline toolal és utána szépen külön részenként kitöltöegeetem, árnyékot attam -
#2569 A motorháztetőn a légbeömlő furán áll!
Különben okés! -
#2568 jah, nem sok kedvem volt vele szarakodni, nem jó kép volt, az autó annyira jó volt hogy szar volt :P -
#2567 ferde a rács elöl -
#2566 lemaradstam mert el fog kurodni a vidikártyám és folyton megfagy a gépem. vélemény??? -
#2565 oké! -
#2564 Akkor EZT kell, SZERDA 21:00 ig! -
#2563 és mert Matrica és nem valódi lámpa :) -
#2562 Mindegy én max holnap gyors összedobok valamit és tesómmal majd felrakatom mert megyek EFOTT-ra :o))) -
#2561 Végülis nekemis, nincs most annyi meló :D
-
#2560 Túl élethű :DSAASDAS
Egy fénykép már csak ien :D
Najó, megértjük... -
#2559 ahogy neked jó,te vagy ritkábban,meló meg minden! nekem jó a szerda -
#2558 mikorra? hmm...
nemtom... sztem csütörtök talán? vagy Szerda? -
#2557 Na azért nincs lámpája mert az eredeti túl élethű volt újat rajzolni meg lust a voltam!:o) -
#2556 :D
Hát ja, a Nascar már csak ien :D -
#2555 ok,mikorra? -
#2554 de matrica lámpája van!:) -
#2553 de egy matrica van legalább, és ez nem versenyautó :P -
#2552 Mert Villámnak sincs ;) -
#2551 lool :D pont most néztem meg a Verdák-at, és ebben a topicban pont ilyenre gondoltam!!! :DD -
#2550 Nekem ok -
#2549 naszóval, akkor mit szólnátok ehez?
Kép -
#2548 Na akkor MikX lássuk a következő "verdát" !!! -
#2547 enyém fos lett,ez a 3.dik autóm!:D és ez volt az első alkalom,hogy egy képről kivágok valamit,majd azt ráoperálom egy másik képre...csináltam már ilyet,de hogy élethű legyen,meg méretben is jó legyen,ne legyen csálé,így még nem! -
gavor #2546 így van. ezek szerint akkor MikX nyert... igaz?
lássuk a következő képet...
talán most több beküldő lesz, egyértelműbbé téve a győztes kihírdetését.Amúgy mind1ik mű jól sikerült sztem... (kivétel az enyém-még csak 2 napja használom a PS-t és van még mit tanulnom)
Bár nagyon újonc vagyok még, de nagyon élvezem és sztném megtanulni. -
#2545 letelt az idő!:) -
#2544 :D
Hát igen, de pl lámpára gondolok, azt lehetett volna...
De a száj kialakítása elég jólett, te egyébként torzítottad, vagy rajzoltad?
MErt én a küszöböt úgy rajzoltam meg, nem képről van, mert találtam eg yképet amin ien van, csak nagyon kicsit, és inkább megrajzoltam kézzel. a beömlőket az elején szintén, először "leradíroztam" az egészet, és megcsináltam... -
#2543 Gondoltam rá de ahogy nézegetem a rajzfilm képeit azok is marha élethűnek tűntek!
Egyedül a felni az a mi nem tetszik rajta!
De szeretnék nyerni de úgy tisztességes hogy én is szavazok és a tiéd a legjobb ismételten! -
#2542 :O
MIért nem szeretnél nyerni?
Sztem nagyon jó volt az 5leted! Nagyon bejött, ha mégjobban odafigyeltél volna...
pl kicsit rajfilmesíteni kellett volna a képet... -
#2541 De azért várjunk 10 ig hátha még beesik egykét szavazó! -
#2540 Asszem eldöntöttem :O))) -
#2539 Döntetlenünk lesz? :O -
#2538 NA a szavazás topikban elindítottam a szavazást!
Lehet szavazni! -
#2537 Ezzel a szavazás topikkal mi van? -
#2536 :DDSASAD -
#2535 -
#2534 Mert túl élethű volt a lámpa -
#2533 Maga a rajzfilm is óriási dea héten megláttam az új opel reklámot és úgy gondoltam jó poén lesz a mazdából is valami olyasmit csinálni!