Virtuális autótuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jointeer
utálom ezt a felnit semmilyen autonak sem áll jol<#shakehead>

köcsög

Magnumrolcsi
<#taps><#wow1>

jointeer
micsoda?:o

köcsög

Magnumrolcsi
Köszi.😊😊

Duddits
Nah milyen lett?

Döglött Kacsa
ez,vagy ez de lehet ez is

Duddits
Mercedes-Benz Hullaszálító C-Class! <#hehe>

Sland
Annak a Mercinek ami hullaszállító is szokott lenni mi a neve?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Magnumrolcsi
Tudnátok mondani egy olyan oldalt amin magyarúl van leírva, hogy kell photosshopot használni?

Sonajk @:o)
Pedig pont olyan "szaga" volt a dolognak 😄

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Duddits
Nem!!! <#beka3>

Magnumrolcsi
Nem, bocsi sz@rúl csináltam inkább beraktam a GALÉRIÁMBA.Oda is írtam melyiket kell.

A kamion is kocsi ám, csak teher 😊
A gyöngyházszínû Volvóra gondoltál?

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Magnumrolcsi
Hali.Tudom Ti kocsikat tuningoltok de meg csinálnátok nekem ezt a kamiont..

Most hizelegsz? 😄

jointeer
xeonozs!!!!!4

köcsög

Duddits
Jó a lámpa!

Különben meg így.

Ülök 😊

Duddits
Elkezdtem tuningolni egy "fura" autót. Ültettem, tettem rá low rider kereket, és már most marhára tetszik nekem. <#nyeð>

Sonajk! Hogy állsz? <#wink>

<#integet2>

Duddits
A "háttér" nem éppen tetszik... A felni frankó, bár én nem raknék ilyet a kocsira. A lámpa is tetszik.

Sonajk: tetszik a verda!!!<#taps>
Cinkelni nem szabad (szerintem azt te sem szereted), de az õszinte és hozzáértõ szakmai kritika, fõleg ha az építõ jellegû, mindig jól jön az embernek (nekem is!!!).

Duddits
Akkor most szabad cinkelni vagy sem? <#nyes><#wink>

Én pedig itt tartok 😊.
Bár ez még egy kezdeti stádium, de gondoltam, ha te is meg mutattad, akkor én is meg mutatom 😊
Kéretik nem "cinkelni" 😄

Hunter of Deer
Jó lett nekem csak az elsõ felni nem teccik!!!
Amúgy jó!

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Duddits
Nah milyen lett?

XL kép

threeman
köszi. még annyi 5letem lenne rá, csak nincs türelmem megcsinélgatni, meg nem is vagyok egy pro photoshopos.

jó, nekem tetszik! 😄
szolídan, csak ami kell, az lett feltéve rá 😛

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

keress flip horizontalt valahol az 'image-rotate canvas' ban.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Ennek nekilátok, mert nagyon tetszik a "verda" 😊

Duddits
Figyelj! 1024x768-as! Ne szórakozz már, hogy ez nagy...

Nekem kimondottan tetszik, annak ellenére, hogy azért eltüntethetted volna, azt a "fránya" rendszátáblát. Mindegy. Szerintem jól sikerült. Grt. hozzá.

threeman
leszedtem a spoiler hátulról, mert anyám is azt mondta, hogy gagyi 😄
lecseréltem a visszapillantót is. próbáltam a morcosítást, de gagyi lett (a sok tükrözõdés miatt nehéz illetve nekem nem megy, ahogy a beömlõk sem)

peteragoston
ne rakjatok mar fel ilyen nagy kepeket, ha tul nagy a kep inkabb linkeljetek...

Sland
én már csinálom is

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland
egész pofás. a hátsó felni kicsit ramaty, meg a hátsó spoiler kicsit nagy erre az autóra. de egyébként nem rossz.

threeman

Miért ne?
Én ilyen tükrözésre gondoltam:#305

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

jointeer
inkább ne<#wilting><#wilting><#wilting>

köcsög

hogyan kell photoshop cs2-ben tükrözni?

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

Duddits
Nah ebbõl mit tudtok kihozni?

Aquir
mondom elmegyek 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

jointeer
3d-s felnit!

köcsög

Aquir
olyan szuper hogy az indexe is zöld 😛 de azért szineztem át mivel nem rendes városi kocsi, rendszáma sincs <#nyes>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
1. a fejed<#vigyor>

2. htx 😊)

Duddits
De szááárr. <#nyes><#wink>

Amúgy jó a szín!

Aquir

Egyszerû, úgyhogy nem kérek nagy fikázásokat, többet is tehettem volna rá csak holnap elmegyek Szegedre és ott is maradok, nem lesz gépem, de legalább reggeltõl-estig internet van az egyetemen 😊)

Aquir
jólett😊