Virtuális autótuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

acsati
nem jön be nálam a kép
sferrari
laci haverom csinált egy új verziót a bdw-n 😊
megosztom veletek is !
Vélemények?

http://f1ferrari.hu

Vorpal
én még mindig azt mondom - ne moddoljatok,)

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

passatgt
Homály,maszat😊

Yulcsa
okok, már elnézést kértem:/ sry
de akkor is lehetne valahogy indokolni, hogy miért olyan "borzasztó" így elsõre a képem...

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

peteragoston
megint kerek mindenkit! figyeljetek oda a kép méretére!!! ne rakajtok be ilyen hatalmas képeket... <#ejnye1>

acsati
na senki nem tud nitro lángot csinálni kocsira? <#vigyor>
ez kurva jó lett, kajra azt hittem original a kocsi😊

acsati
hellotok
tud vki nitro lángot csinálni? <#nevetes1>
hi
kéne nekem egy kis segitség
Hogyan kell neont csinálni????

\\__/) (O.o) ( } { )

ivjoe
Jah, csakhogy azt a pano-t én csináltam. 😛
"nomeg a képméretfikához, ugyan akkora mint másé, szoval bocs..."
Jómost elmagyarázhatnád, h melyik kép méretéért szóltam egy szót is...
passatgt
Szélesítést próbálok rajzolni,egyenlõre felni nincs😊

VRSDM
ja nekem meg viszatérve van egy nasa-s mühold fényképem a földrõl kiterítve... ilyen palást módón...

csupán (!) 400 (!) megabyte na sztem bannolnának egy évre az egész netrõl...

nomeg a képméretfikához, ugyan akkora mint másé, szoval bocs...

u dont have to listen anybody else but me

Yulcsa
hát köszönöm a bíztatást...
jah, a képméretért bocsi.:/

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Sonajk @:o)
már miért lenne "borzalmas"?
a felsõ kép egészen tûrhetõ <#nyes><#vigyor><#nevetes1>

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Dichter
<#wilting>

Egyrészrõl ez borzalmas, másrészrõl szerinted nem lett kicsit nagy a méret?

Yulcsa
Heló megint!

nah, csináltam én is egy tuningot így elsõre...

eredeti:

tuningolt:

thx (ismerem)

megnézheted még ezt + ezt + ezt + ezt is 😉

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

ismetelten csak koszonni tudom 😊) en innen tanulgattam nehany dolgot www.tutoraial.hu
Sok okosságot találhatsz itt is 😉

koszi teccik csak karr hogy angol 😄 de azert jo
Nézz körül itt

koszi 😊 tom hogy gagyi ojan mint vami rajz film kocsi de aszt meg mondhatnad hogy tom szebre csinalni a szinet ien metalfenyesre mert en ugy csinaltam hogy kijelolom a szinezni kivant teruletet es akkor IMAGE ADJUST DESATRUATE
es csinalok 1 ujj layert amit beszinezek teljesen asztan ctrl+g 😄 es nem tom mit csinal akkor es erted 😊) na de aszt a kepet hogy szinezem ugy hogy metalos legyen vagy valami otlet hogy csinaljam ? 😊 meg 1x thx
nm

sok hiba van benne, de elsõre (gondolom segítség nélkül) nem is rossz
(ez nem leszólás volt, inkább dícséret)

ne ijedj meg, mindenki így kezdi, de aki kitartó sokra viheti
ne add fel

thx 😊)

"a lap nem jeleníthetõ meg"
"a kiszolgáló nem található"
<#szomoru2>

próbáltad már IDE feltenni
akkor hát próbáld +

sorry utolso hozzaszolasomra kattincsatok ra azokra a kepekre es akkor bejon 😄 de elmodnom meg 1x en 2 napja tolom ne varjatok ell tolem semmit 😄
kurva elet

Hi en meg nagyon lama vok 2 napja PS-ezek de azert vamit osszedobtam 😊) es lenen 1 ekrdesem hogyan lehet ien szepre meg csianlni a festest ien metal fenyesre ? mert az enyem iszonyat gagyi 😄😄😄

ebbol

ez
Yulcsa
hali! nagyon jók ezek a tuningok! profi munkák! grat mindenkinek!
1 kérdésem lenne... hogyan lehet megcsinálni a felniket? meg a hátsó spoilert? köszi elõre is!

acsati
én még olyat se tudok mint te <#circling> szal grat 😄
<#nyes>

😄D

ÁZ!

Neon, mi? 😊) Max eltüntetem azt a hányás buszmegállót a háttérbõl. :p
de ha ráérõs vagy ott a forrás abból megcsinálhatnál vmi kis tuningot😊

ÁZ!

az neon nem veszeed észre?😄

ÁZ!

Melyikre gondolsz? Hogy kék maradt a föld vagy hogy az egész elsõ szpojler ellett cseszve? 😊)
franc az elején észrevettem egy súlyos hibát😞 namind1.(

ÁZ!

Ebbõl lett

elsõ munka, nem vmi profi,de aki tud jobat ebbõl akocsiból csinálni, azt megkérem és rajta😄

ÁZ!

hogy a pybe kell azt megcsinálni, hogy van a kocsi ami szembe bal oldalt sötét jobb oldalt világos, ráteszek egy bodykittet, és az meg pont fordítva, jobb oldalt világosabb bal oldalt sötét. és így megfordítani a világoságát , hogykell????????

ÁZ!

arsene
ez, remélem nem komoly kérdés?

\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tőle egyet-mást\"

arsene
ez nagyon klassz oldal!
thx a lot <#worship>

\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tőle egyet-mást\"

acsati
oh ez nagyon jo! köszi! vki nem akarja leforditani <#vigyor>
acsati
hellotok
nincs vkinek kis szabadideje hogy csináljon egy jo kis részletes tutorialt a bodykit-re? vagy ha van hol?