11371
Virtuális autótuning
-
#3132 itt az enyém.igaz nincs sokminden változtatva rajta:D
-
#3131 eddig 1 kép?:O ez nem sok -
#3130 Na mivan senkinek se tetszett az alap:O)))))
Vagy mindenki nyaral????? -
#3129 Valamikor este 9 - 10 körül fogok csak előkerülni, így felnyomom most a versenyre szánt 206-osomat :))
A teljes méretű kép !
És 1 másik 800X600 méretben, h elférjen a topicban :
-
#3128 #3057 -
Neoncsoves #3127 Ja és matricákat honnan töltsek le? És hogy tudom megcsinálni hogy hozzásimuljon a kocsihoz a matrica? Mintha tényleg rajta lenne... -
Neoncsoves #3126 Srácok majdnem nyitottam egy Virtual Tuningot.. -
#3125 Én gyakorlatilag tegnap reggel befejeztem vele a szórakozást. 1-2 5let még beugrik és próbálom megvalósítani, de pl a mai carbon "szárny", felrakás után nem tetszett annyira mint amilyen 5letnek tartottam. Monnyuk ha kicsit erőt veszek magamon akkor a belsőteret még lecserélem (az eredetivel nem vok kibékülve ... nem teljesen illik a kész autóhoz) csak az sztem az 1ik legmacerásabb feladat. Belinkelni nem akarom mert van aki csak holnap kezd neki :DD -
#3124 else kezdtem,valamelyik mappába van bedobva,és porosodik!:D -
#3123 Készen vannak már a 206 pözsók ? Vészesen közeledik a szavazás . -
#3122 Hát mindenképp érdekes... :D
Deha jól megcsinálod, akkor rendben, mert ahol módosítottál, elég sok helyen el van mosódva, vagy oan, mintha elállna a kasztnitól, de egész érdekes...
Egy kis munka még, és király lesz... -
#3121 fent van a banner a szavazás topicban, egy kedves modnak köszöbhetően(a többiek nem foglalkoztak vele) -
#3120 Egy kicsit még buheráltam
-
#3119 Éppen alakítgatok egy kicsit és szeretnék róla véleményeket kérni!
-
#3118 ITT, és ITT is van leírás a színezésre, ha mindenképp amellett döntessz. -
#3117 Nem muszály. Csak akkor érdemes sztem ha az összképet nem rontja le, és ezt az autót elég macerás szépen átfesteni a tükröződések miatt. -
paulthomas #3116 Hali.Átfesteni hogyan lehet az autót? mert nekem nemsikerült. -
OZ Chewbacka #3115 kb 2 vagy 3 hete kezdtem életemben először ezt az egészet... ne várjátok el tőlem hogy profi munkákat készítsek mert nem megy... tőlem ennyi tellik sorry -
OZ Chewbacka #3114 ez igazi elismerés volt... -
#3113 Na EZ aztán tleg könynebb, mint amit én raktam be...
Nemtom hágy oan munka lesz, ami normálisan meg lesz csinálva...
Nézd meg a tükröződéseket, meg alapból túl telített a kép...
Meg nem azért, de ien fost nem sok embernek lesz kedve megcsinálni...
Úgyhogy én inkább ismét kihagyom, elegem van az ien fostaliga izékból...
De tleg... Csak ien kéeket lehet? És nem hinném, hogy csak engem zavar ez...
De még ha a kép jó minőségű lenne, azt mondanám, hogy oké... -
#3112 jelöld körbe az ajtót a "soxöglasszóval" copy, hozz létre 1 új képet (háttérszín nélkül, paste. tedd fel a képet az eredetire, hajlítgasd rá, h kövesse az ajtó vonalát. aztán az előbb létrehozott új képből másold vissza a helyére az ajtót (segít ha előzőleg az "átalakítás vezérlőből" felírod magadnak a képpontot, h hol helyezkedik el, így full eredeti helyére állíthatod vissza). most a beillesztett ajtó új rétegként jelentkezik, és ennek a rétegnek az áttetszőségét addig viszed le amíg a kép már jól látszik, de az árnyék is ami keresztül fog futni az ajtóra illesztett képen.
elvileg műxenie kell, de ha valami miatt kút a dolog akkor olvasd el EZT is. Valami csak kijön belőle :)) -
OZ Chewbacka #3111 ennyit tudok tenni :S de így se nagyon lehet látni :S -
OZ Chewbacka #3110 -
OZ Chewbacka #3109 hát igen azt én is bánom... de akár hogy próbálkoztam mindig ronda lett :S -
#3108 nekem is csak a matrica nem veszi át a tükrözödést a fényeket. az olyan furi ott de amugy tetszik -
#3107 én nem vok szakértő(árnyékok meg mittomén)
de nekem teccik:) -
OZ Chewbacka #3106 én unalmamban ezt csináltam (nekem tetszik)
várom a kommenteket...
-
OZ Chewbacka #3105 hát ez nagyon pihent :D :)))))) -
#3104 Ha Smart-ból meg lehetett csinálni akkor sztem 206-ból is megy a dolog :)))
-
#3103 Big Foot :))
Nem ültetni ... emelni, traktorkerék, stb :)) -
#3102 adhatsz,de nem biztos,hogy megtudom valósítani! :D -
#3101 Az enyém már majdnem kész :) Nagyon német és amerikai autó beállítottságú vok, de ez a kis vacak rohatt yool tunolható.
Adjak kölcsön 5letet ? :DD -
#3100 nekem semmi ötletem nincs erre a ********** autóra!:D -
#3099 láttátok a hondánál?? második lettem JEE -
#3098 Ehhh.... franc. Most van az amikor semmi sem jó :DDD Túl sok 5letem van a 206-ra, kb 6X kezdtem újra :DD Most ismét ott járok, h: megnyitás. -
#3097 :D:D -
#3096 majdnem összejött :D -
#3095 Akkor ez Vasárnap 20:00-21:00 között! -
tomi555 #3094 3086 -
#3093 Szal az nem baj ha nagyon tükröződik az oldala?