Virtuális autótuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megosztom veletek is !
Vélemények?

http://f1ferrari.hu
de akkor is lehetne valahogy indokolni, hogy miért olyan "borzasztó" így elsõre a képem...
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
kéne nekem egy kis segitség
Hogyan kell neont csinálni????
\\__/) (O.o) ( } { )
"nomeg a képméretfikához, ugyan akkora mint másé, szoval bocs..."
Jómost elmagyarázhatnád, h melyik kép méretéért szóltam egy szót is...
csupán (!) 400 (!) megabyte na sztem bannolnának egy évre az egész netrõl...
nomeg a képméretfikához, ugyan akkora mint másé, szoval bocs...
u dont have to listen anybody else but me
jah, a képméretért bocsi.:/
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
a felsõ kép egészen tûrhetõ <#nyes>#nyes><#vigyor>#vigyor><#nevetes1>#nevetes1>
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Egyrészrõl ez borzalmas, másrészrõl szerinted nem lett kicsit nagy a méret?
nah, csináltam én is egy tuningot így elsõre...
eredeti:
tuningolt:

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
es csinalok 1 ujj layert amit beszinezek teljesen asztan ctrl+g 😄 es nem tom mit csinal akkor es erted 😊) na de aszt a kepet hogy szinezem ugy hogy metalos legyen vagy valami otlet hogy csinaljam ? 😊 meg 1x thx
(ez nem leszólás volt, inkább dícséret)
ne ijedj meg, mindenki így kezdi, de aki kitartó sokra viheti
ne add fel

"a kiszolgáló nem található"
<#szomoru2>#szomoru2>
akkor hát próbáld +
ebbol
ez

1 kérdésem lenne... hogyan lehet megcsinálni a felniket? meg a hátsó spoilert? köszi elõre is!
ÁZ!
ÁZ!
ÁZ!
ÁZ!
elsõ munka, nem vmi profi,de aki tud jobat ebbõl akocsiból csinálni, azt megkérem és rajta😄
ÁZ!
ÁZ!
\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tőle egyet-mást\"
thx a lot <#worship>#worship>
\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tőle egyet-mást\"