11371
Virtuális autótuning
-
#5178 toyota -
#5177 toyota -
#5176 civic -
#5175 na akkor ez a 3 közül lehet választani
http://www.netcarshow.com/toyota/2003-celica/1600x1200/wallpaper_05.htm
http://www.netcarshow.com/ford/2007-edge/1600x1200/wallpaper_0a.htm
http://www.netcarshow.com/honda/2002-civic_si/1600x1200/wallpaper_02.htm -
Szabi1991 #5174 pl a színe , meg a fakó matrica.. -
#5173 yay 1 szavazatot se kaptam xD mi a hiba az én tuningomban? ;/ -
#5172 Igen, ez is egy szempont. De szerintem a versenynek nem az a lényege, hogy mindenféle próbálkozást bemutasson az ember. Én is próbálkozom bodykittel és elég szarul megy még a dolog. Éppen ezért egyelőre még nem teszek fel saját bodykittet versenyre. De majd ha már elfogadhatónak tartom, akkor az is fel fog kerülni a járgányra. Ennek ellenére azonban tisztelem az erőfeszítéseiteket és szerintem van egy két biztató próbálkozás. -
#5171 biztos vt :D -
Szabi1991 #5170 általában a skykline 2 ajtós :)
ez meg 4 :D -
#5169 Nem mondtam, ho csúnya, de ez nem lehet skyline... -
#5168 jolvanmárna :D -
#5167 csak a skyline nem a szépségéről volt híres :\ -
#5166 sztem szép kocsi :) -
#5165 ha táényleg,akkor ennél jobban csak akkor b***ák el ha papírból készül -
#5164 Hát ha ez az új skyline akkor nagyon elba**ták... -
Szabi1991 #5163 -
#5162 -
Szabi1991 #5161 eredeti kép ?
-
#5160 skyline néven találtam:DD
#5159: ok, ezentul majd jobban figyelek arra is :) -
#5159 nézz meg egy SkyLine-t és egy G35öt. Vannak hasonlóságok
Gunnersboy: beletöröltél a neonba (amit én feljebb tettem volna) de amúgy jó -
Szabi1991 #5158 ez nem G35 ? :D -
második VT-m...... -
Szabi1991 #5156 8-) -
#5155 nemis vettem beszólásnak :D....tudom h nem lett teljesen jó, összecsaptam!!!
multkor pont a Te videódat néztük bátyámmal youtubon (mármint te töltötted fel)
amúgy köszi a hibákat, mert nem néztem volna meg, így legalább már tudom
szójjábe nyugodtan :D -
Szabi1991 #5154 izé.. nem beszólni akartam , gratula , nagyon jó , én iet se tudok , csak gondoltam szolok hogy oan hibáid vannak ami nem a Ps tudástól függ , hanem hogy nem figyeltél eléggé :P
Én nem is változtattam szinte semmit , mert nem sikerült élethűt csinálnom , ezért inkább hagytam a francba :DD -
#5153 köszi, de a festés csak akkor pixeles, ha a kép is....
HOGY LEHET MÁ ILYEN KÉPET FELRAKNI A NETRE ????? tiszta pixel az egész...:S
na nyugivan -
#5152 nalátod, én ilyet sem tudok, lásd képem.. :D -
Szabi1991 #5151 a tiéd is kira, a kasztni nagyon jó, de a festés pixeles :( -
#5150 nekem kb 6-8 óra volt a bodykit de nekem sem tetszik túlzottam :D de majd a sokadik bodykitem biztos jó lesz vagy legalábbis jobb mint ez -
#5149 pontosan ezt akartam énis valahogy megfogalmazni, énsem tudtam igazán dönteni, de őszintén meg kell hagyni az első 3 helyezetben sem volt semmibodykit...csak rácsozás..én órákat szenvedtem az enyémmel(jó oké, attól még nekem sem tetszik a sajátom:D )
de akkoris, na szóval nemtudoom.... :S:S :D:D
- most kelltem - -
#5148 hát igen ez is egy szempont -
#5147 Minnyá én is szavazok, de nem tudom eldönteni. igazábol az lett az első 3 helyezett aki kiszinezte a kocsit :S
Zárjatok ki a versenyből ha ugy gondoljátok hogy irigykedésből irom, pedi csak vélemény lesz !!!
-jó persze, arra szavazunk ami első látásra legjobban bejön, de könyörgök, nézzünk már egy kicsit a dolgok mögéá is. nézzük meg hogy ki szenvedett esetleg új bodykittel, esetleg lámpával, légbeömlővel, netán spoilerrel.
Ne arra szavazzunk már(nem befolyásol) aki beszínezte a tütüjét meg rácsot rakott rá. Ennek ellenére mégis csak szavaznom kell, pedig megmondom őszintén, nem tudok dönteni, mert van aki többet csinált gyengébben, van aki keveset de jól néz ki.
Igen, nehéz választani, és nem csak nekem, nektek is, de amint előbb is irtam, nézzük már meg hogy a készítő fél órát, vagy napokat szenvedett vele.
Köszönöm. -
#5146 OK! Délután bepakolok egyet. -
#5145 én is benne vagyok,hajrá :D -
Szabi1991 #5144 ez tetszik , jó ötlet :) -
#5143 sztem nem gáz, h holtverseny van. mivel 1 ember 3 képet rakna a következő feladványnak így mind3an rakjatok 1-1 képet, és abból lehet választani a következőt. (vegyétek ezt büntetésnek, mert 1ikőtök sem tudott kimagasló munkát beadni ) én + már csak azért nem szavazok, h ne legyek döntnök :DD -
#5142 de én régen nem szavaztam mert még vérpistike voltam :D -
#5141 Én eldöntöm... te nyertél... XD -
#5140 jelent pillanatban 3 ember van az első helyen, valaki döntse el :D -
#5139 már régóta 1 órán át szokott tartani!