11371
Virtuális autótuning
-
#6349 Jó, hogy rám gondoltál :) És pontosan mivel jár ez a Házigazdaság? -
#6348 Nagyon nincs elképzelésem, hogy hogyan nézzen ki csak meglepném tesómat egy tuningolt képpel. Persze megmondom neki, h nem én készitettem
Tehát aki készíti még monogrammot is rakhat a képre ha esetleg ezen múlik.
Valami szép fényezést és szép felnit tennék rá, ha értenék a szerkesztéshez :) Nah, szóval nézzétek meg, és akinek van kedve az készítsen valamit ebből:
KÉP
-
#6347 a kékes árnyalat nem gáz sztem. háttérnek vlmi kék vacak kell és akkor tükröződésként is felfogható. -
#6346 nem akarsz majd lenni a Szavazó topik házigazdája? :) ezzel a mindent rendben akarok látni, és maximalista stb stb stílussal pont megfelelnél oda:D nem bántásból mondtam ezeket, ne értsd félre -
#6345 eclipse! -
#6344 A legegyszerűbb, ha ide berakod az autó képét és hogy mit szeretnél, ha változtatna rajta valaki...Sokkal több esély lenne rá, mert lehet megtetszene valakinek a kocsi és kedvet kapna hozzá... -
#6343 na akkor aki nagyon ráér és elvállalja az szóljon nekem pls :) -
#6342 én is így vagyok vele egyik sem tetszik de a legkevésbé rossz az eclipse(azért választottam azt) -
#6341 Nem csinál senki nagy ügyet szerintem, csak vannak olyan dolgok, amik megnehezitik az átalakitást és nekem, mint kezdőnek túl nehéz lenne szinte mindhárom kocsi, egyik ezért a másik meg azért....Jó képet csak úgy lehet csinálni, ha az alap kép is minél jobb. Szerintem nem a kocsikkal van baj általában, hanem a képekkel... Az Eclipse csak azért jobb, mert világos szinű...nekem legalábbis azért szinpatikusabb.... -
#6340 ha valaki nagyon ráér, és elvállalja, akkor miért ne :) -
#6339 és itt olyat lehet kérni hogy tesom autoját berakom és azt valaki kicsit átalakitja nekem ?
ha nem akkor ne hordjatok le csak közöljétek velem -
#6338 mondjuk az igaz, próbálgattam most, és a kékes árnyalat valahogy mindíg benne marad, ha meg leveszem a színeket, és fekete / fehér lesz, akkor meg egy kis sötétszürkés! ebből a szempontból nem lenne jó a merci -
#6337 meg figy. most minek ekkora ügyet csinálni? akkor csináljátok a merdzsót... megnézzük azt is szívesen :) -
#6336 Biztos meg lehet, de már mindegy, mert szavaztam. Főleg az autó szinére gondoltam. Nem nagyon lehetne mondjuk átfesteni világosabbra, mert nem lenne hiteles. Tudom, megint a hitelesség, de hát ez a rákfeném.... :) -
#6335 a most szavazók meg is csinálják majd azt a kocsit, amire szavaznak, vagy csak úgy legyen egy szavazat rá, mert tetszik!? ^.^ -
#6334 +1 Eclipse
Én még nem szavaztam... :D -
#6333 mióta 9? :D
Merci vezet 8 szavazattal, Eclipsenek 7, Micra 1
ColdFire szavazata nem lett át rakta, mert nem mondott indokot, VRSDM szavazatai meg nem számítanak, mert neki mind1 -
Lada16 #6332 mercire voksolok :) -
#6331 meglehet azt is csinálni, hogy ne legyen sötét! automatikus szintbeállítás, még egy kis fényerő, és jó is! -
#6330 9
7
2 -
#6329 "RESPECT" :) -
Dénes é #6328 merci -
#6327 Szerintem pont, hogy ez a legkevésbé átalakíthatóbb, de ezen ne vesszünk össze... -
#6326 Nekem sem tetszik, de hát a 3 közül még ez a legalakithatóbb.....De az az érzésem, hogy most nem lesz 20 induló... -
LeePí17 #6325 kb..
oldtimer cars rulez :) -
#6324 Nem értem, hogy azon az eklipszen mit lehetne tuningolni... úgy néz ki mint 1 gnóm... -
#6323 Akkor #&??!!*`/!!! -
Szabi1991 #6322 Merci-re szavazok :) -
#6321 figy, ha van egy 500.000 fényképeződ, és 3000*4000-be fotózol egyet az még ennél is zajosabb lesz... csak szólok, hogy ez a magas felbontás miatt van, nem azért mert a kép rossz, tessék kissebbetíeni ha nem tetszik -.-
ja és szvsz pont az ilyen alsóbb kategóriás sportkocsikból, (lsd, eclipse) lehet a legdurvább cicakocsikat csinálni szvsz -
#6320 A Merci túl sötét szerintem, a Micra ismét nem olyan éles és egy sportautó, amit még mindig nem értem, hogy miért akarunk tuningolni, mikor szerintem abból születhetnek a legegyedibb alkotások, aminek a sportossághoz semmi köze (pl.: Polski) De az autó szine, helyzete és "egyszerűsége" miatt legyen az ECLIPSE... -
#6319 Szerintem még ne kezd el... :) -
#6318 8
5
2 -
#6317 Merci, de ha nem az lesz akkor most nem csinállok, mert a másik kettő nagyon gagyi... -
#6316 1 szavazat is szavazat : Merci -
Szabi1991 #6315 "Népszerű témák
1. Virtuális autótuning" -
tzsoltika #6314 kösz =D -
#6313 van egy Neat Image nevű program, ami külön arra van szakosodva, hogy a szemcséket (kép zaj) kiszedje a képekről! -
tzsoltika #6312 különben hogy csináltad? -
tzsoltika #6311 itt! -
#6310 szemcse? hol?