11371
Virtuális autótuning
  • Harly18
    Jó, hogy rám gondoltál :) És pontosan mivel jár ez a Házigazdaság?
  • UnknownAsshole
    Nagyon nincs elképzelésem, hogy hogyan nézzen ki csak meglepném tesómat egy tuningolt képpel. Persze megmondom neki, h nem én készitettem
    Tehát aki készíti még monogrammot is rakhat a képre ha esetleg ezen múlik.
    Valami szép fényezést és szép felnit tennék rá, ha értenék a szerkesztéshez :) Nah, szóval nézzétek meg, és akinek van kedve az készítsen valamit ebből:
    KÉP
  • Csori
    a kékes árnyalat nem gáz sztem. háttérnek vlmi kék vacak kell és akkor tükröződésként is felfogható.
  • DJ Skyline
    nem akarsz majd lenni a Szavazó topik házigazdája? :) ezzel a mindent rendben akarok látni, és maximalista stb stb stílussal pont megfelelnél oda:D nem bántásból mondtam ezeket, ne értsd félre
  • Czdano
    eclipse!
  • Harly18
    A legegyszerűbb, ha ide berakod az autó képét és hogy mit szeretnél, ha változtatna rajta valaki...Sokkal több esély lenne rá, mert lehet megtetszene valakinek a kocsi és kedvet kapna hozzá...
  • UnknownAsshole
    na akkor aki nagyon ráér és elvállalja az szóljon nekem pls :)
  • Picar77
    én is így vagyok vele egyik sem tetszik de a legkevésbé rossz az eclipse(azért választottam azt)
  • Harly18
    Nem csinál senki nagy ügyet szerintem, csak vannak olyan dolgok, amik megnehezitik az átalakitást és nekem, mint kezdőnek túl nehéz lenne szinte mindhárom kocsi, egyik ezért a másik meg azért....Jó képet csak úgy lehet csinálni, ha az alap kép is minél jobb. Szerintem nem a kocsikkal van baj általában, hanem a képekkel... Az Eclipse csak azért jobb, mert világos szinű...nekem legalábbis azért szinpatikusabb....
  • DJ Skyline
    ha valaki nagyon ráér, és elvállalja, akkor miért ne :)
  • UnknownAsshole
    és itt olyat lehet kérni hogy tesom autoját berakom és azt valaki kicsit átalakitja nekem ?
    ha nem akkor ne hordjatok le csak közöljétek velem
  • DJ Skyline
    mondjuk az igaz, próbálgattam most, és a kékes árnyalat valahogy mindíg benne marad, ha meg leveszem a színeket, és fekete / fehér lesz, akkor meg egy kis sötétszürkés! ebből a szempontból nem lenne jó a merci
  • VRSDM
    meg figy. most minek ekkora ügyet csinálni? akkor csináljátok a merdzsót... megnézzük azt is szívesen :)
  • Harly18
    Biztos meg lehet, de már mindegy, mert szavaztam. Főleg az autó szinére gondoltam. Nem nagyon lehetne mondjuk átfesteni világosabbra, mert nem lenne hiteles. Tudom, megint a hitelesség, de hát ez a rákfeném.... :)
  • DJ Skyline
    a most szavazók meg is csinálják majd azt a kocsit, amire szavaznak, vagy csak úgy legyen egy szavazat rá, mert tetszik!? ^.^
  • Japep
    +1 Eclipse

Én még nem szavaztam... :D
  • DJ Skyline
    mióta 9? :D
    Merci vezet 8 szavazattal, Eclipsenek 7, Micra 1
    ColdFire szavazata nem lett át rakta, mert nem mondott indokot, VRSDM szavazatai meg nem számítanak, mert neki mind1
  • Lada16
    mercire voksolok :)
  • DJ Skyline
    meglehet azt is csinálni, hogy ne legyen sötét! automatikus szintbeállítás, még egy kis fényerő, és jó is!
  • Hassan B
    9
    7
    2
  • Hassan B
    "RESPECT" :)
  • Dénes é
    merci
  • Hassan B
    Szerintem pont, hogy ez a legkevésbé átalakíthatóbb, de ezen ne vesszünk össze...
  • Harly18
    Nekem sem tetszik, de hát a 3 közül még ez a legalakithatóbb.....De az az érzésem, hogy most nem lesz 20 induló...
  • LeePí17
    kb..
    oldtimer cars rulez :)
  • Hassan B
    Nem értem, hogy azon az eklipszen mit lehetne tuningolni... úgy néz ki mint 1 gnóm...
  • Hassan B
    Akkor #&??!!*`/!!!
  • Szabi1991
    Merci-re szavazok :)
  • VRSDM
    figy, ha van egy 500.000 fényképeződ, és 3000*4000-be fotózol egyet az még ennél is zajosabb lesz... csak szólok, hogy ez a magas felbontás miatt van, nem azért mert a kép rossz, tessék kissebbetíeni ha nem tetszik -.-
    ja és szvsz pont az ilyen alsóbb kategóriás sportkocsikból, (lsd, eclipse) lehet a legdurvább cicakocsikat csinálni szvsz
  • Harly18
    A Merci túl sötét szerintem, a Micra ismét nem olyan éles és egy sportautó, amit még mindig nem értem, hogy miért akarunk tuningolni, mikor szerintem abból születhetnek a legegyedibb alkotások, aminek a sportossághoz semmi köze (pl.: Polski) De az autó szine, helyzete és "egyszerűsége" miatt legyen az ECLIPSE...
  • Hassan B
    Szerintem még ne kezd el... :)
  • Hassan B
    8
    5
    2
  • Hassan B
    Merci, de ha nem az lesz akkor most nem csinállok, mert a másik kettő nagyon gagyi...
  • Csori
    1 szavazat is szavazat : Merci
  • Szabi1991
    "Népszerű témák
    1. Virtuális autótuning"
  • tzsoltika
    kösz =D
  • DJ Skyline
    van egy Neat Image nevű program, ami külön arra van szakosodva, hogy a szemcséket (kép zaj) kiszedje a képekről!
  • tzsoltika
    különben hogy csináltad?
  • tzsoltika
    itt!
  • DJ Skyline
    szemcse? hol?