11371
Virtuális autótuning
  • Szabi1991
    az nem is rosz :)
  • Harly18
    Eddig 7 indulót szedtem össze...
  • Szabi1991
    nah még 42 perc :)
  • UnknownAsshole
    Versenyre

• Harly18
    Mi lehet a gond, amikor a hvtm-nek küldök be autót és 3 ugyanoylan e-mail visszajön, hogy Mailer-Daemon...failure notice? Nem fogadta ez e-mailt? Hogy tudhatnám meg, hogy eljutott-e nekik? Nem akarok hónapokat várni, hogy aztán megint hónapokat kelljen várni, hogy kirakják a kocsit :(
  • Harly18
    Hát ez kezd lassan olyan fontos lenni, mint a felni :P
    Gondoltam, hogy az oldalára valamilyen motivum kerülne, de végül maradt ő....
  • Goruck
    Harly azért a cicik ottvannak :D
    na ma énis elkezdem, bár nem szivesen, csak nem akarok kimaradni
  • Harly18
    Közben az autó alatti árnyékot kijavítottam, bár nem lett 100%-os, de jobb, mint volt :)
  • norbi56
    Nekem ez az autó nemtetszik nem is nagyon foglalkoztam vele úgyhogy ez a végleges ez megy a [hatalmas]VERSENYRE[hatalmas]:
  • norbi56
  • Harly18
    Nem szeretnék okoskodni, meg kioktatni senkit, de több embernél is megfigyeltem az elmúlt hetekben, s gondoltam leírom, hátha segít valamit.
    Vonalakat rajzoltam be a képre. A kék mutatja azt, hogy hol lehet kb az autó azon sarka, amit nem látunk. A piros vonal mutatja a szárny feltételezhető helyzetét, amin látszik, hogy az égbe megy. A sárga pedig mutatná, hogy a szárnynak kb milyen szögben kellete állnia. Persze eben az esetben biztos egy spéci, görbe szűrnyunk van, ami ráhajlik a nem látható csücsökre :) Szóval csak azért írom le, mert eleinte én is elkövettem ezeket és így megrajzolgattam és így már könnyen rá lehet jönni, hogy minek hol kellene lennie....Egyébként nagyon bejön a kocsi :P

• Hassan B
    Most veszem észre, hogy az maga a spoiler másik oldala... XD
    Azt mindenképp javítsd, egyébként szerintem jó lett.
  • Hassan B
    A hátsó ablaknál (a spoiler)az tükröződés akart lenni? Mert ha igen akkor az oszlopon szerintem nem tükröződik(legalábbis ennyire nem).
  • Japep
    VERSENYRE:

(A nagyobb képért KATT rá !)
  • hrally
    Ok köszi szépen király vagy.Helló
  • Harly18
    Köszi, állatnak még nem neveztek :P de legalább látjátok, hogy mit lehet kihozni egy Beetle-ből és egy Jetta R-GT-ből...:D
  • Harly18
    Közben tréningezem magam szöveg terén, majd valami hasonlót csak meg tudok oldani, de csak holnap délutánra...
  • DJ Skyline
    te egy állat vagy! :D
    tulajdonképp alig van olyan ami emlékeztetne az eredeti képre, autóra, szuper lett
  • hrally
    Szia harly18.Ha nem boldogulsz a felirattal akkor az nem kell csak így is szeretném látni.Köszi.Helló
  • Harly18
    Igen, át akartam venni a beelte-től az ablakokat is, de akkor meg egy amorf beetle lett volna, így meg nem olyan gáz.
    Lehet ciki, de nekem is nagyon tetszik :)
  • UnknownAsshole
    qúl lett
    de már annyira eltér hogy nem is látszik hogy ez egy eclipse akar lenni
  • Szabi1991
    hát két hete nemtudtad kicserélni a kereket se :P
    most+...
  • Harly18
    Talán fejlődök egy picit?!...
  • Szabi1991

• Harly18
    Na ná, hisz az egy legenda volt, ez az Eclipse meg egy nagy 0 számomra :) Így legalább lett egy kis egyénisége :)
  • bardocz
    bogarasítuk,bogarasítunk kéremszépen?:D
  • Harly18
    Kész lettem ezzel a csodával. Remélem nem csak nekem tetszik :P
  • norbi56
    OFF:ilyen a riga(ez nem az enyém majd azt is lefotózom)nem olyan kicsi mint amilyennek látszik:
    ON
  • Hassan B
    tedd új rétegre(layer) a Ctrl + Shift + J bill. kombinációval...
  • UnknownAsshole
    hi
    ha a tollal kijelölök két kölünböző részt, (pl: motorháztető és szélvédő)
    és kitöltöm majd megváltoztatom a színét, akkor mindkét rész ugyanugy szineződik. (remélem érthető naggyából) na most nekem azt kéne hogy csak az egyik rész szineződjön..
    (mivel csak a kocsi karosszériáját akarom festeni, ezért ki kell jelölnöm hogy a lámpát, rácsot, szélvédőt ne színezze)
  • norbi56
    király a moci!jólenne nekem is:P bár nekem Rigám van csak most xar mert rossz a kuplung meg kiment belőle a 2-es:(nem estem csak má 20-30 éves)még unokatesóm(26)kaptam 10 éves korában és már akkor is használt volt
  • Hassan B
    én is elfogadnék 1-et... :)

(kicsit sok lesz az OFF, de nem baj... XD )
  • ColdFire
    földut, homok, kavics, kanyar, fék, fordulás
  • ColdFire
    igen
  • Hassan B
    50-es? :)
  • Szabi1991
    és hogy estél el ?

te estél el magadtól ? :D
  • ColdFire
    bal idom motor körüli része lelóg a teteje, bal elől festék le, hátul festék le :\
  • bardocz
    mi ment szét rajta?
  • ColdFire
    yamaha tzr volt, van, lesz, jövöhét keddre kész lesz, egybol vittuk hegesztohoz...
  • Szabi1991
    :S

képet, vagy mond(írd) hogy mien moci volt..