11371
Virtuális autótuning
-
Szabi1991 #6635 az nem is rosz :) -
#6634 Eddig 7 indulót szedtem össze... -
Szabi1991 #6633 nah még 42 perc :) -
#6632 Versenyre
-
#6631 Mi lehet a gond, amikor a hvtm-nek küldök be autót és 3 ugyanoylan e-mail visszajön, hogy Mailer-Daemon...failure notice? Nem fogadta ez e-mailt? Hogy tudhatnám meg, hogy eljutott-e nekik? Nem akarok hónapokat várni, hogy aztán megint hónapokat kelljen várni, hogy kirakják a kocsit :( -
#6630 Hát ez kezd lassan olyan fontos lenni, mint a felni :P
Gondoltam, hogy az oldalára valamilyen motivum kerülne, de végül maradt ő.... -
#6629 Harly azért a cicik ottvannak :D
na ma énis elkezdem, bár nem szivesen, csak nem akarok kimaradni -
#6628 Közben az autó alatti árnyékot kijavítottam, bár nem lett 100%-os, de jobb, mint volt :) -
#6627 Nekem ez az autó nemtetszik nem is nagyon foglalkoztam vele úgyhogy ez a végleges ez megy a [hatalmas]VERSENYRE[hatalmas]: -
#6626 -
#6625 Nem szeretnék okoskodni, meg kioktatni senkit, de több embernél is megfigyeltem az elmúlt hetekben, s gondoltam leírom, hátha segít valamit.
Vonalakat rajzoltam be a képre. A kék mutatja azt, hogy hol lehet kb az autó azon sarka, amit nem látunk. A piros vonal mutatja a szárny feltételezhető helyzetét, amin látszik, hogy az égbe megy. A sárga pedig mutatná, hogy a szárnynak kb milyen szögben kellete állnia. Persze eben az esetben biztos egy spéci, görbe szűrnyunk van, ami ráhajlik a nem látható csücsökre :) Szóval csak azért írom le, mert eleinte én is elkövettem ezeket és így megrajzolgattam és így már könnyen rá lehet jönni, hogy minek hol kellene lennie....Egyébként nagyon bejön a kocsi :P
-
#6624 Most veszem észre, hogy az maga a spoiler másik oldala... XD
Azt mindenképp javítsd, egyébként szerintem jó lett. -
#6623 A hátsó ablaknál (a spoiler)az tükröződés akart lenni? Mert ha igen akkor az oszlopon szerintem nem tükröződik(legalábbis ennyire nem). -
#6622 VERSENYRE:
(A nagyobb képért KATT rá !) -
hrally #6621 Ok köszi szépen király vagy.Helló -
#6620 Köszi, állatnak még nem neveztek :P de legalább látjátok, hogy mit lehet kihozni egy Beetle-ből és egy Jetta R-GT-ből...:D -
#6619 Közben tréningezem magam szöveg terén, majd valami hasonlót csak meg tudok oldani, de csak holnap délutánra... -
#6618 te egy állat vagy! :D
tulajdonképp alig van olyan ami emlékeztetne az eredeti képre, autóra, szuper lett -
hrally #6617 Szia harly18.Ha nem boldogulsz a felirattal akkor az nem kell csak így is szeretném látni.Köszi.Helló -
#6616 Igen, át akartam venni a beelte-től az ablakokat is, de akkor meg egy amorf beetle lett volna, így meg nem olyan gáz.
Lehet ciki, de nekem is nagyon tetszik :) -
#6615 qúl lett
de már annyira eltér hogy nem is látszik hogy ez egy eclipse akar lenni -
Szabi1991 #6614 hát két hete nemtudtad kicserélni a kereket se :P
most+... -
#6613 Talán fejlődök egy picit?!... -
Szabi1991 #6612
-
#6611 Na ná, hisz az egy legenda volt, ez az Eclipse meg egy nagy 0 számomra :) Így legalább lett egy kis egyénisége :) -
#6610 bogarasítuk,bogarasítunk kéremszépen?:D -
#6609 Kész lettem ezzel a csodával. Remélem nem csak nekem tetszik :P
-
#6608 OFF:ilyen a riga(ez nem az enyém majd azt is lefotózom)nem olyan kicsi mint amilyennek látszik:
ON -
#6607 tedd új rétegre(layer) a Ctrl + Shift + J bill. kombinációval... -
#6606 hi
ha a tollal kijelölök két kölünböző részt, (pl: motorháztető és szélvédő)
és kitöltöm majd megváltoztatom a színét, akkor mindkét rész ugyanugy szineződik. (remélem érthető naggyából) na most nekem azt kéne hogy csak az egyik rész szineződjön..
(mivel csak a kocsi karosszériáját akarom festeni, ezért ki kell jelölnöm hogy a lámpát, rácsot, szélvédőt ne színezze)
-
#6605 király a moci!jólenne nekem is:P bár nekem Rigám van csak most xar mert rossz a kuplung meg kiment belőle a 2-es:(nem estem csak má 20-30 éves)még unokatesóm(26)kaptam 10 éves korában és már akkor is használt volt -
#6604 én is elfogadnék 1-et... :)
(kicsit sok lesz az OFF, de nem baj... XD ) -
#6603 földut, homok, kavics, kanyar, fék, fordulás -
#6602 igen -
#6601 50-es? :) -
Szabi1991 #6600 és hogy estél el ?
te estél el magadtól ? :D -
#6599 bal idom motor körüli része lelóg a teteje, bal elől festék le, hátul festék le :\ -
#6598 mi ment szét rajta? -
#6597 yamaha tzr volt, van, lesz, jövöhét keddre kész lesz, egybol vittuk hegesztohoz...
-
Szabi1991 #6596 :S
képet, vagy mond(írd) hogy mien moci volt..