11371
Virtuális autótuning
-
#6955 névről felismertem, tudom melyik kocsi ez, ezt megakartam csinálni egy katonai járgányá, de azóta sem tudom hogyan lehet terepszínű kocsit csinálni, aki tud segítsen pls -
#6954 fekete autót krómhatásű, tükörautóvá csinálni rendkívűl egyszerű, de csak fekete kocsi
annyi hogy raksz rá egy Overaly-ra állított hófehér réteget -
#6953 brekekkkke -
#6952 Meg a krómozás érdekelne még :) Mert ha szürkére csinálok valamit az nem ugyan az... -
#6951 Kijelölésnél jobbklikk és fill (a kijelölésen legyen feather), vagy burn tool... -
#6950 Tud valaki olyan tutorialt, ami azt mutatja meg, hogyan kell árnyékolni egy adott elemet? Mondjuk egy rajzolt lökhárítót vagy hasonlót?
A másik, hogy eddig nem jöttem rá, de ps-ben nincs olyan, mint paintben, hogy színkitöltés. Mert itt ki kell jelölni és átfesteni esettel. -
LeePí17 #6949 Fiat Ducato -
#6948 nem volt MÁR kedved dolgozni rajta? pedig ha befejeznéd...
köszi harly, mindíg elfelejtem ezt az oldalt... -
#6947 Na, mára ennyi... Nem volt kedvem dolgozni már rajta. :)
-
#6946 Már egyszer betettem a oldal linkjét, ptt biztos találsz :) -
LeePí17 #6945 minjá -
#6944 te most beszólsz nekem? :D:D
akarok csinálni vami jó kis teherautót (mint pl fiat doblo, opel combo, renault kangoo, peugeot partner....vagy citroen jumper, peugeot boxer, fiat ducato......satöbbbi) de nemtalálok egy normális képet sem...:S -
LeePí17 #6943 szpem? :D -
#6942 :)
Harly mi írunk a legtöbbet a topicba -
#6941 Rávettem az angol nyelvűre, mert már kezdődött, a mi hol van dolog :) -
#6940 :)
azért reklámozom itt neki ezerrel a szótártot :) -
#6939 Angol tényleg jobb, csak ne az legyen a végén, hogy én fordítgassak le mindent vagy azt is el kellejen magyarázni, hogy mi hol található....Ezért is jobb az angol.... -
#6938 nekem mondták hogy mindenképp angolt szerezzek be, én eleinte magyart akartam, de így sokkal jobb. Szinte az összes tutorial angolul van és ez megkönyíti
és nemgyőzom hangsúlyozni a digiretus.hu/szotar-t mert az kell egy ilyen Küldöncgyereknek :D:D -
#6937 És sem vagyok profi, de felvettem. Majd 2 amatőr elbeszélget egymás füle mellett :P Főleg, hogy neki magyar, nekem angol PS-em van, ez méginkább nehezítő körülmény :) -
#6936 nem sima szótár, Photoshop angol-magyar szótár!!! -
#6935 gyakorlatilag sosem vagyok msn-en ezért nem veszlek fel, meg nemis vagyok profi(mégha pár sorral lejjjjjebb azt írtam :D) meg magyar PS-t még sosem láttam. Image-t gondolom még megtalálod (3.fül) és ott a második
ezt ajánlom nekedszótár -
#6934 ha vki nagyon ért a photoshop-hoz és szivesen segitene nekem, az vegyen fel msn-re plz! :))) msn: [email protected]
thx -
#6933 tőlem várhattok kemény 2,5hete kezdtem photoshoppolniXD -
Mityu91 #6932 Huh basszus 2 napig nem tudtam csinálni ezt a rohadt autót a windows megint megszivatott:S!
De most neki fogok:) -
#6931 a felni szinét szeretném korrigálni -
#6930 mondjátok már meg hogy hol találom az image-adjustment-et. Nekem magyarul van meg a photoshop -
#6929 Legyen ez a követkető tuningolandó autó.:) -
LeePí17 #6928 ez 1 tetszetős hummer :) -
...eredeti
...contest
-
#6926 Ettől még nem lenne rossz, ha mindenki törekedne, ha nem is profi szintre, de minél jobbra. Mert tényleg nagyon jókat csinál, de oylan hibákkal olykor, mint a kezdők, már bocs :( -
#6925 ezt a hátteres dolgot ki fogom próbálni...
én profi vagyk :P:P xD
idáig ez volt a hátterem... saját alkotás, de már nem friss :D -
#6924 figyelj, szvsz te vagy a legjobb tuner innen, én a helyedben előbb elkészíteném, majd betenném háttérnek és nézegetném csak úgy, akkor rájönnél még az apróságokra, alapvetően nekem tetszik a kocsid ;] mondom apróságokon tudna csak elcsúszni de mivel ez nem egy profi kocsituning topic, igy előre jelzem én rád szavazok ;] -
#6923 :D hihi, nem akartam belinkelni, mert az úgy nemjó, majd a verseny elött és nem akartam olyan nagyban sem mint Harly :D
akad benne hiba bőven, most annak kijavításaival kűszködöm, de nagyjából ilyen lesz :D -
Szabi1991 #6922 ezen a kisképen nemlátok sok hibát :)
max a lámpa meg neon :PP -
#6921 A képeden egy hibát sem látok, mondjuk magát a képet sem nagyon :P -
#6920 Jófejvagy :)
kéne FUCK azaz FAQ :)
nekem is jelöld be pls
itt az én kocsim(végleges) -
Szabi1991 #6919 :) -
#6918 Oké, wordben megirom feltöltöm vhova a bannerba rakást meg megoldjátok vhogy :DDDD -
Szabi1991 #6917 csinálj faq-ot , és ki lesz linkelve :P -
#6916 Kéne egy faqot csinálni és bannerba bevágni..hmmhmm