11371
Virtuális autótuning
  • Goruck
    ez az én szövegem :D:D:D
  • norbi56
    grat harly
  • Goruck
    ez a transporter sokkal jobb....
    GRATULÁLOK HARLYnak a győzelemhez szép lett!!
    Egerbe voltam a hétvégén és nem volt internet!!!ÁÁÁÁÁÁ majdnem belehaltam
    nem tudtam szavazni se...kicsit lemaradtam, most akkor két fiátból bármelyiket csimálhatom???? jóötlet...
  • Szabi1991
    ezt kb 5 perc alatt csináltam azért nem tettem fel nagyobban :DD
  • Harly18
    Tudtam én, hogy van fantázia ebben is :)
    Köszi a Bannert, jó lett :)
  • Szabi1991
    ha már mindenki ezt csinál :D

• Magnumrolcsi
    :D
  • norbi56
    vao eredeti GTI piroscsík és felni:)
  • ktomi22
    és még 1 kérdés :D..
    szal: nem tudok.. googlen kívül, ahol spoilerek és egyebek vannak kategorizálva autókra?
  • ktomi22
    nem tudtok valami helyet.. ahol van direct autó tuning tutorialok?

..tutorial.hu-t kérlek ne irjátok..
  • Dénes é
    ja a hátsó nem a legjobb
    carbont nem rakok rá mert azt nem szertem, spoileren még gondolkodom
    viszont vmi jó kis brush-t rá fogok tenni sztem
  • Czdano
    Hátsó felni "kapott egy kis papírfelni effektet" de amugy tutko :) Egy airbrush, spoiler, talán carbon és kész is ;)
  • Dénes é
    most íppen eddig jutottam
  • Harly18
    A hátsó felni kicsit fura.....de jó :)
  • Gabor1990
    Ehh
  • Szabi1991
    :D
  • Dénes é
    nem jött össze
  • Gabor1990
    Szal a kép:
  • Gabor1990
    Csak úgy unalomból(tudom hogy a kidolgozás nem a legjobb)
  • Harly18
    Ezenaz oldalon viszonylag sok régi orosz autó van, mondjuk nem a legjobb a képminőség, de ezeken kívül is sok régi autó van fent, olyanok is, amik nem is ismertek Európában. Itt is lehet találni elég sok régebbi verdát, bár nem olyan nagy mennyiségben. Még ezt szoktam használni, bár itt viszonylag kevés kép van, de vannak olyanok is, amik máshol nem. Az utolsó pedig ez :) ahol órákon keresztül szoktam keresgélni, ha valami nagyon spéci járgány kell. De megpróbálhatod azt is, néha én is szoktam, hogy a Google-ban lehet nyelvet állítani, meg azt, hogy milyen nyelvű oldalakon keressen. Ha pl.: egy olasz járgánygt keresel, akkor átállítod és szótárból kikeresed a megfelelő szavakat (pl: háttérkép) és úgy keresel. Régebben én sok számomra ismeretlen autót fedeztem fel, ami csak más kontinenseken létezik...
  • ktomi22
    hy..
    photoshoppal én kb fél éve foglalkozok.. de autótuninggal csak pár napja..
    .. szal mostantól gyakran írok majd ide ;) (ha nem baj)..
    1 kérdés kapásból :D... szal:

Harly18-hoz szólnék: Írtad hogy NetCarShow-on nincs annyi régebbi tipusú autó.. tudnál nekem ide írni már oldalt, ahol régebbiek (is) vannak?
  • Dénes é
    igen
  • xtuner1991
    Most az Uno-t kell építeni?
  • Dénes é
    mai lustaságom eddig ennyit hozott
  • DJ Skyline
    hogy ne érje kritika a ház oldalát az elkövetkezendő képek minőségével kapcs., így csináltam egy kis oldalacskát, ahol van egy röpke leírás a használatáról! bővebben a banner alatt
  • Harly18
    Mármint a Golfom :) :P
  • Harly18
    Kis magyarázat, hogy miért is lett olyan, amilyen :)
  • DJ Skyline
    na, akkor időpont meg van, 2 kocsi banner alatt! sajna most ekkora a szöveg mérete, mert a tuningolandó autó méretét nem tudom változtatni, így a linkek kissebbek lettek 1 mérettel
  • Harly18
    Azt tudom, csak van 1-2 másik oldal, ahol sokkal több régi tipus van, amit netcarshow-n nem találtam meg, ezért nem is itt keresek először...
  • Czdano
    Pedig van mindenféle..
  • Harly18
    Eszembe sem jutott itt megnézni, mert a régebbi tipusok általában hiányoznak az oldalról....
  • Czdano
    Itt van ugyanaz az UNO nagyobb felbontásban...:)
  • Dénes é
    igen igen
  • Harly18
    Vehetjük úgy, hogy az UNO nyert. Akkor egyezzünk meg abban, hogy mindenki azt kezdi el csinálni, amelyik szinpatikusabb, az 5 ajtóst vagy a 3 ajtóst. Mivel tényleg nem sokban különböznek, sőt úgy is át lesznek alakítva, emiatt szerintem mindegy...
  • Dénes é
    én 3ajtóssat kezdtem el
  • Harly18
    Szerintem ha már elkezdted... Végülis a 2 kocsi dettora ugygan az, ugyanolyan szögben van és háttérrel. Szerintem még az is elfogadható lenne, ha mindenki azt választja, amelyiket akarja. (5 ajtóst vagy 3 ajtóst)
  • Szabi1991
    csak az a gáz hogy én it tartottam a másikkal :S link
  • DJ Skyline
    meg a felni sem! :) meg ha nagyító alá tesszük, akkor biztos találunk még 20 eltérést ^.^
  • Szabi1991
    az ajtók száma nem stimmel :P
  • Gunnersboy
    na ezmár egy jo kép.
    amugy én azért ezt választottam mert nekünk volt egy ilyen autónk régebben :)