533
The Word\'s Leading Dance Event
-
OPM #213 lesz jövőre is, ne fossá'.. -
pgguru6 #212 B**meg!! mé nem tudtak várni legalább 1 évet, akor én is mehettem volna már, de még nem vagyok 18!!!! :@:@:@ és holnap lesz a nagy buli ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nem vagyok ideges, mind1, jó bulizást annak aki ott lesz -
#211 fujj bazdmeg büszke lehet magára ezt persze nem reklámozák discoshitben .... -
OPM #210 Dance-Tunes Radio - This Saturday: Sensation Belgium Live!
This saturday you can enjoy the worlds biggest dance event Sensation, Live! This time the show has touched down in Antwerp, Belgium. Dance-Tunes radio is live from 21.00 and we will be broadcasting Yves V, Mason and Sebastian Ingrosso, followed by the megamix and after the megamix we will broadcast an exclusive set by Axwell recorded on Sensation Germany. Then we switch back to Belgium for the live sets of Marco V and Marcel Woods!
http://blog.dance-tunes.com/ -
OPM #209 íme egy rövid videó a magyar sw egyik lemezlovasáról -
OPM #208 -
Lipi1980 #207 Idén nálunk is tiszteletét teszi a Sensation White!!!!
2008. Május 3. - Papp László Sportaréna
-
#206 Amugy ezen volt a közvetitésnek nem nevezhető kisérletezés az amit te belinkeltél az régebbi németországi buli de alá is van irva!
http://www.selfcast.com/Phase1@Sensation -
#205 Gyerekek nem azon adták az élő közvetitést és semmit nem vesztetetek hajnali 2 kor kezdödött itteni idő szerint a party és semmit nem lehetet látni belöle álandon buferelt szoval kurvára elkurták végig akadozott szoval teljesen mindegy... 2másopercig ment aztán 2 percig nem -
OPM #204 Timetable Sensation Chile (times are CET = GMT+1
)
01:00 - 02:00 Possitive
02:00 - 03:15 Morrison
03:15 - 04:30 Tweeter
04:30 - 05:00 Megamix
05:00 - 06:20 Sebastian Ingrosso
06:20 - 07:40 Armin van Buuren -
#203 Tull képp ezen éjjel-nappal Sensation megy? Most Monika Kruse, az meg nincs benne a Chilei Line-Up -ban :S -
#202 Jöhetett volna kicsit hamarabb is a link :)
Ez már Darren Emerson? Szőke kapitány mellette eléggé béna :DDD -
OPM #201 azt nem gondoltam volna h helyi idő szerint hajnali 2 előtt már vége -
OPM #200 [b]Sensation - Élő on-line közvetítés Santiago de Chileből
http://www.selfcast.com/sensation-white -
#199 kérsz havertol egy áll személyit :D -
#198 Ha csinálnak személyi ellenőrzést akkor necces a dolog...:S -
#197 mondjuk az már 4 éve voltt :D -
#196 hát pedig én emlékszek mikor 17 voltam minden nagyob bulira bemehetem ahova 18as karika volt jo mondjuk lehet már akkoris idös fejem voltt :D :D -
#195 szvsz tuti fasza lesz.. kar hogy nem lehetek ott...
amugy szerencsesek vagytok.. itt amcsiban 21 eves koromig kellett varnom hogy bemehessek barmilyen klubba... nomeg minden mas gyerek is 21.ig varhat. de a legkomolyabb hogy a sztriptiz barokba bemehetsz 18 evesen csak nem ihatsz !!! LOL .. szanalom.
a 3 nev amit emlitettem meg igenis jok lesznek szerintem. mondjon carlos barmit is. -
#194 Azért ekkora volumenü rendezvénynél ne legyél ebben ennyire biztos...Nem kockáztatok, majd jövőre megyek, addigra a barátok is betöltik a 18-at. -
#193 Ez pénzről szól nem arról hány éves vagy megvan elővételis jegyed beengednek legalábbis én tutira veszem nem csak 18 felettiek lesznek :D -
OPM #192 régen jók voltak, de manapság már csak a nevükből élnek -.- -
#191 Sry, így hogy megmutattátok kik is ők, így már bizakodóbb vagyok, hogy siker lesz, és jövőre én is ott lehetek. Júniusban leszek 18 :(
2005-ösről a DVD megvan, meg van kb 10 szett összvissz. -
#190 valakinek megvan mp3 ban az osszes? esetleg dvd? -
#189 jezos!!! ez most komoly??????????????????????????????
Sander Kleinenberg,Paul Oakenfold és Mauro Picotto.......... ez igy ahogy van eleg lesz egy kibaszottnagy partihoz!!!!!!!!!! meghogy ki az az oakenfold.. LOL -
#188 komodo volt a nagy picott sláger:) -
viizo #187 picotto pedig kb 7-8 évvel ezelőtt volt zeneileg a csúcson, nem is értem mit keres itt /az iguana-ra nagyot tomboltunk azért anno :)/
és picottohoz itt a helyes link: iguana
-
viizo #186 keress rá a 'southern sun' kifejezésre a jutyúbon
/itt egy live: link/
oakenfold a legnagyobb név ebben a line-upban, valszeg a zene alapján is be fog ugrani ;)
picotto pedig kb 7-8 évvel ezelőtt volt zeneileg a csúcson, nem is link -
#185 Érdekes... -
#184 Nemtecc a Line Up :(
Hamvai és tsa béna , Fedde Le Grand tavalyi szettje unalmas volt nagyon. És megint nyomni fogja tuti a milliószor játszott slágereit :S
Sander Kleinenberg-től csak a This is Sensation-t ismerem, az alapján teccik.
Lehet műveletlen vagyok, de ki az a Paul Oakenfold és Mauro Picotto?Számcímeket tudtok mondani tőlük?
Ingrosso ok.
Ferry Corsten, esetleg Armin jó lett volna...De ez álom marad idén... -
Pukkka #183 Az egész LUP-ban 1 db húzónév van, az pedig Ingrosso. Nem azzal van a gond, hogy house-electro vonalra mennek rá, hanem az, hogy erről a vonalról is ilyen másod-harmad kategóriás DJ-ket hoznak el, mint Fedde Le Grand ( hozzáteszem, sasha-nak es digweed-nek sincs túl sok köze az electro/house krémjéhez ).
A másik pedig, hogy mindezért elkérnek 15k forintot. A prágai buli, normális szállással, kocsival, 3 napra, jeggyel együtt nincs több 50k HUF-nál, úgy, hogy akkor már költöttél is rendesen. Akkor már inkább kimegy az ember, ott legalább normális LUP-van, nincs tele az aréna idióta studió szökevényekkel, és a cseh szervezők is sokkal nagyobb hozzáértéssel rendelkeznek.
-
viizo #182 15 rugó + fogyasztásért ilyen lineup mellett kapnak az alkalmon? hehe :)
nem vitatkozni akarok, nem is olyan sokára úgyis meglátjuk hogy mi sül ki ebből a végén :)
-
OPM #181 jahogy csak tipp.. szerintem egy sw garancia rá hogy teltház lesz
sokan nem tehetik meg hogy külföldön bulizzanak és most mindenképp kapnak az alkalmon. nem is csoda.. egyszer mindenkinek át kell élni, mert tényleg leírhatatlan vizuális élmény! -
OPM #180 hol látsz te ilyen mutatókat? -
viizo #179 én sem hinném hogy akár huszonévesek örömmel adnak ki 20+ ezret egy buli kedvéért - és bizony nagyon sok partyface arcáról leolvadt a mosoly a felhozatalt látva, ami bizony nem jó előjel.
ergo úgy saccolom, 3-4ezer gazdagabb mókus kivételével a többiek a távollétükkel fognak tüntetni, jelezve hogy "rendezők, elk*rtátok" :D
van egy tippem: látva a siralmas elővételes jegyeladási mutatókat, időközben mérsékelve lesznek az árak
-
#178 Figy a divatmajmok tod azért is elmennek me elöszőr van magyarországon sensation white és a gazdagok is akik megtehetik :) -
#177 15 ezer forint és akkor még nem is ittál semmit, meg ha megéhezel ennni is kéne valamit, utiköltségek ugye ha iszol, minimum egy 20 a party hát én 20 ezret biztos hogy másra fektetek be
egy 10 ért még elmentem volna de a magyar fizetésemböl 20 ezer forint az nagyon sok pénz
és ugyis ha belegondolsz rá egy hétel már kutyát se érdekli és jön a következő party kitudja mi...
Fedde Le grand télleg érdekesén voltam személy szerint a sensation clubba mikor voltt ,igaz jó buli voltt de a számait már halálra unom 10 ezerszer játszoták, ekkora méretü partyra sztem télleg nem a legjobb ember... -
viizo #176 ezzel a line-uppal bukta lesz a magyar sensation
- nincs huzonev (egy mayday is sokkal nagyobb neveket tud lehozni, vicc!?)
- ehhez kepest baromi draga jegy
- ha mar a house-ra vagy elektrora mennek ra, akkor oakenfoldon kivul miert nincsenek pl. sasha, digweed vagy hasonlo tomegvonzo dj-k (ezek komolyan fedde le grandtol vagy ingrossotol varjak hogy bemenjen 14-15.000 ember!?)
- a kulfoldi sensationokon legalabb ott van min. 1-2 nagy trance dj, itt ez nuku
- es meg sorolhatnam :/
uff -
SlayR #175 Huhh ez kicsit csúnyán lett írva elnézést...beteg a billentyűzet :D -
SlayR #174 Noh hamár van egy ilyen topic akkor mostmár úgydöntöttem kicsit kidühöngve magam léeírom mi is az én nagy fájdalmam....anno még egy másik fórumon egy ezzel a témával foglalkozó opicba utaltam arra, hoy a White nagyon jónak igérkezik mert elég bizto helyről hallottam a megálmodott Lie Upot amit akkor teljes reálisként kezeltek...Utána elindultak a dolgok a nehezen egszülető nevek és a kicsit nyögvenyelősnek érezhető ledése a magyar Snsationnek döntsétek el ti is hogy szerintetek a mostani vagy az eredeti lista lett volna jó:
Steve Angello, Sebastian Ingrosso, Fedde Le Grand, D.O.N.S, John Dahlback, David Guetta (az ő neve helyett késöbb többször hallottam esetlegesnek Sander Van Doornt) és persze a magyar dj/dj-k