533
The Word\'s Leading Dance Event
  • viizo
  • viizo
    Sensation.The.Ocean.Of.White.2008.PAL.MDVDR-MUTE

kijött ;)
  • 12346
    :)
  • toretto r34
    hopsz ezt benéztem már lejárt
  • toretto r34
    valaki megy ki vagy lehetne szervezni valamit és több magyar mehetne eggyütt
  • toretto r34
    Sziasztok nem volt közületek valaki már blacken, és nem tudjátok mikor szokott lenni?
  • pgguru6
    őőő nálam a legjobb műfaj a trance :) elég sok volt belőle a sensation-ön. de a legjobb az egészben az volt hogy megvolt a feelengje a bulinak, de nagyon :D érdemes lesz elmenni majd pesten is. bár addigra más lesz majd a játszott music.
  • CSOCSO
    hat nincs mit tenni.. en a trancet szeretem.. a lagymatag house zene meg nem indit meg:(
  • pgguru6
    na szép, gondoltam csevegek egy kicsit sensation white rajongókkal... de hát elhordjátok mindennek a mostani bulikat, igy nehéz. Pedig a julius 5.-i buli hihetetlenül jó volt, FLG és Marco V vitte a pálmát, na meg persze a megamix áááá :D. a díszlet nagyot ütött, a táncos lányokkal, medúzás lányokkal együtt is :D a legvégén volt a legrosszabb, elhagyni az arénát áááá nem is akarok visszagondolni rá :( na csőőő
  • zolo
    Egyetértek. 2005-ös DVD a best, azóta sem volt jobb Sensation.(ez csak White -ra vonatkozik, Black sokkal jobb mint volt)

Idei White-ról csak Marco V szettje tetszik, hallgatom rendszeresen :)
  • CSOCSO
    regiek fergetegesek voltak.. a mostaniak.. hat.. szodaval elmennek
  • Zigginator
    sziasztok
    én mostanában rákattantam erre a sensation témára
    a magyar buli is hatalmas volt:)))
  • Carlos HUN
    VA-Sensation-The_Limited_Album_Edition-CD-2008-hM
  • zolo
    Live at Black from Amsterdam
  • 12346
    hát ja. a lájvok mellett ebbe hallgattam bele. és hát ez sztem kifejezetten szörnyű:c
  • Carlos HUN
    VA_-_Sensation_White_Amsterdam_2008-2CD-2008-KTMP3
  • 12346
    fú hát lekaptam a white-okat, igaz csak bele-bele hallgattam 5-5 perceket tekergetve, de ezt eddig még buszmegállóban sem hallgatnám:))
  • viizo
    nézz be az armin topikba, néhányan livestreamen követtük az eseményeket szombat hajnalban
  • CSOCSO
    leszedtem ezt:

Sensation White 2008 Hoogtepunten

kibaszott szep lett a diszlet, kurvajo volt az oceanos felallas meg a meduzak meg minden.. beszaras lett minden.. de a zene?:!?!?!?!?! nagyon lagymatag:(( DE MIERT????????????
  • Carlos HUN
    Sensation_White_2008_-_The_MegaMix_LIVE-(538)-CABLE-07-05-2008-TT
    Sensation_White_2008_-_Fedde_Le_Grand_LIVE-(538)-CABLE-07-05-2008-TT
  • Carlos HUN
    Viszont itt legalább ugatnak is valamit és pörgetik közönséget
  • Carlos HUN
    közönség se nagyon csápol.....
  • Carlos HUN
    a buli eddig ilyen egyedül vagy buszmegáloban és halgatod zenét feeling :DXD
  • Carlos HUN
    Nézem hát fedde le grand elég gyenge
  • zolo
    HElyesbítés, aki nemakar videót:
    Radio 538
  • zolo
    Holnap élőben:
    Dance -Tunes - Winamp
    Live Video
  • 12346
    sztem te randán félreértelmeztél:) arra irányult volna a mondatom azon része, hogy ha denszelni akartunk, ill vmi mocorogtatósabb zenét szerettünk volna, akkor black, és az egyéb említett műfajok jöhettek számításba.
  • Daffi 01
    10 perces összeállitás, megamix legjobb részei:
    Sensation White Budapest 2008 Megamix - The Best Parts
  • CSOCSO
    densz akkor black?

densz mjuzik egyaltalan nem egyenlo a hardcore vagy hard trance zenevel
  • 12346
    én is szeretem. nem erről van szó. csak meglepett, hogy a white ennyire népszerű. mikor eddig nekem alap volt, hogy ha densz, akkor black. ill ezt láttam mindig is^^ még ha új arcokkal is ismerkedtem meg, ők is inkább feketéztek.
  • CSOCSO
    kinek ez kinek az... ha vkinek a black jon be akkor nem csoda hogy nem fog nekiannyira tetszeni a white. en pl egyaltalan nem hallgatok blacket mert nekem nem tetszik az a zene.. en a trance-t szeretem. a HC meg mar elfajult zene szamomra.
  • 12346
    vágás. defqon, és társai is igencsak bejönnek, ha nem jobban, csak ezt nem értem..:) amióta van fekete és fehér, a környezetemben mindenki feketézik, ha szenzésönről van szó. én is^^ ha páre van, akkor amíg alapozunk -> trensz, aztán jönnek a hárdsztájlok hárdkórok, meg egyebek. aztán másnap nyálcsorgatásra vagy megint transzié, vagy vmi chill:) szal kissé meglepett a white ilyesfajta népszerűsége^^ mer eddig max buszra váráskor hallgattuk.
  • zolo
    Hollandián kívül nem annyira populáris, de már jön fel nagyon, előbb utóbb az is turnés lesz:)
    Addig meg van Qlimax, Q-Base, Defqon 1, Ghosttown, Hardbass...
  • 12346
    miért nem eröltetik a black-et is egyébként? white sose tetszett. legalábbis nem jött be, mint "party zene". 1-1 mixet el lehet hallgatgatni séta közben, vagy tárggyá készülés után nyálfolyatás közben..:)) de annyi:)
  • OPM
    ja, elég ütős volt :) bár a vizuálra tavaly nagyobb hangsúlyt fektettek
  • LaszloLedzenyi
    volt sensation white pragában:Sensation White Prague 2008 (31-05-2008)\
  • pgguru6
    Hali! Valaki valami újat tud mondani? Jobb minőségű megamix esetleg? Vagy az Amszterdami Sensationről valami friss hír... stb
  • CSOCSO
    angol tudas szukseges

OMG SHITFUCK LOAL:D
  • Carlos HUN
    ANyád!!!!
  • fr
    nagyon jó!!!!