533
The Word\'s Leading Dance Event
-
viizo #293 -
viizo #292 Sensation.The.Ocean.Of.White.2008.PAL.MDVDR-MUTE
kijött ;) -
#291 :) -
toretto r34 #290 hopsz ezt benéztem már lejárt -
toretto r34 #289 valaki megy ki vagy lehetne szervezni valamit és több magyar mehetne eggyütt -
toretto r34 #288 Sziasztok nem volt közületek valaki már blacken, és nem tudjátok mikor szokott lenni? -
pgguru6 #287 őőő nálam a legjobb műfaj a trance :) elég sok volt belőle a sensation-ön. de a legjobb az egészben az volt hogy megvolt a feelengje a bulinak, de nagyon :D érdemes lesz elmenni majd pesten is. bár addigra más lesz majd a játszott music. -
#286 hat nincs mit tenni.. en a trancet szeretem.. a lagymatag house zene meg nem indit meg:( -
pgguru6 #285 na szép, gondoltam csevegek egy kicsit sensation white rajongókkal... de hát elhordjátok mindennek a mostani bulikat, igy nehéz. Pedig a julius 5.-i buli hihetetlenül jó volt, FLG és Marco V vitte a pálmát, na meg persze a megamix áááá :D. a díszlet nagyot ütött, a táncos lányokkal, medúzás lányokkal együtt is :D a legvégén volt a legrosszabb, elhagyni az arénát áááá nem is akarok visszagondolni rá :( na csőőő -
#284 Egyetértek. 2005-ös DVD a best, azóta sem volt jobb Sensation.(ez csak White -ra vonatkozik, Black sokkal jobb mint volt)
Idei White-ról csak Marco V szettje tetszik, hallgatom rendszeresen :) -
#283 regiek fergetegesek voltak.. a mostaniak.. hat.. szodaval elmennek -
Zigginator #282 sziasztok
én mostanában rákattantam erre a sensation témára
a magyar buli is hatalmas volt:))) -
#281 VA-Sensation-The_Limited_Album_Edition-CD-2008-hM -
#280 Live at Black from Amsterdam -
#279 hát ja. a lájvok mellett ebbe hallgattam bele. és hát ez sztem kifejezetten szörnyű:c -
#278 VA_-_Sensation_White_Amsterdam_2008-2CD-2008-KTMP3 -
#277 fú hát lekaptam a white-okat, igaz csak bele-bele hallgattam 5-5 perceket tekergetve, de ezt eddig még buszmegállóban sem hallgatnám:)) -
viizo #276 nézz be az armin topikba, néhányan livestreamen követtük az eseményeket szombat hajnalban -
#275 leszedtem ezt:
Sensation White 2008 Hoogtepunten
kibaszott szep lett a diszlet, kurvajo volt az oceanos felallas meg a meduzak meg minden.. beszaras lett minden.. de a zene?:!?!?!?!?! nagyon lagymatag:(( DE MIERT???????????? -
#274 Sensation_White_2008_-_The_MegaMix_LIVE-(538)-CABLE-07-05-2008-TT
Sensation_White_2008_-_Fedde_Le_Grand_LIVE-(538)-CABLE-07-05-2008-TT
-
#273 Viszont itt legalább ugatnak is valamit és pörgetik közönséget -
#272 közönség se nagyon csápol..... -
#271 a buli eddig ilyen egyedül vagy buszmegáloban és halgatod zenét feeling :DXD -
#270 Nézem hát fedde le grand elég gyenge -
#269 HElyesbítés, aki nemakar videót:
Radio 538 -
#268 Holnap élőben:
Dance -Tunes - Winamp
Live Video -
#267 sztem te randán félreértelmeztél:) arra irányult volna a mondatom azon része, hogy ha denszelni akartunk, ill vmi mocorogtatósabb zenét szerettünk volna, akkor black, és az egyéb említett műfajok jöhettek számításba. -
#266 10 perces összeállitás, megamix legjobb részei:
Sensation White Budapest 2008 Megamix - The Best Parts -
#265 densz akkor black?
densz mjuzik egyaltalan nem egyenlo a hardcore vagy hard trance zenevel -
#264 én is szeretem. nem erről van szó. csak meglepett, hogy a white ennyire népszerű. mikor eddig nekem alap volt, hogy ha densz, akkor black. ill ezt láttam mindig is^^ még ha új arcokkal is ismerkedtem meg, ők is inkább feketéztek. -
#263 kinek ez kinek az... ha vkinek a black jon be akkor nem csoda hogy nem fog nekiannyira tetszeni a white. en pl egyaltalan nem hallgatok blacket mert nekem nem tetszik az a zene.. en a trance-t szeretem. a HC meg mar elfajult zene szamomra. -
#262 vágás. defqon, és társai is igencsak bejönnek, ha nem jobban, csak ezt nem értem..:) amióta van fekete és fehér, a környezetemben mindenki feketézik, ha szenzésönről van szó. én is^^ ha páre van, akkor amíg alapozunk -> trensz, aztán jönnek a hárdsztájlok hárdkórok, meg egyebek. aztán másnap nyálcsorgatásra vagy megint transzié, vagy vmi chill:) szal kissé meglepett a white ilyesfajta népszerűsége^^ mer eddig max buszra váráskor hallgattuk. -
#261 Hollandián kívül nem annyira populáris, de már jön fel nagyon, előbb utóbb az is turnés lesz:)
Addig meg van Qlimax, Q-Base, Defqon 1, Ghosttown, Hardbass... -
#260 miért nem eröltetik a black-et is egyébként? white sose tetszett. legalábbis nem jött be, mint "party zene". 1-1 mixet el lehet hallgatgatni séta közben, vagy tárggyá készülés után nyálfolyatás közben..:)) de annyi:) -
OPM #259 ja, elég ütős volt :) bár a vizuálra tavaly nagyobb hangsúlyt fektettek -
#258 volt sensation white pragában:Sensation White Prague 2008 (31-05-2008)\ -
pgguru6 #257 Hali! Valaki valami újat tud mondani? Jobb minőségű megamix esetleg? Vagy az Amszterdami Sensationről valami friss hír... stb -
#256 angol tudas szukseges
OMG SHITFUCK LOAL:D -
#255 ANyád!!!! -
fr #254 nagyon jó!!!!