.:SensatioN:.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nandorb
aha en nem nezzek ki 19-nek pedig az vagyok...multkor megyek be az elit discoba haverrokkal es erre jon nekem a kidobos hogy hova...kiveszem a szemelyit is befogta a szajat rogton...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

exTrem
18

nandorb
mennyi a korhatar?

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

exTrem
Én idén megyek elosször, de hallottam sok ismerostol, havertól, hogy nagyon nézik :/

És tapasztalat?:D
exTrem
Állítólag elég szigorúan nézik :)

Vki megtudná nekem mondani..h tavaly a Sensation-n mennyire nézték szigoruan a korhatárt? Bnöm miatt érdekelne..Kötelezö volt a személyit felmutatni, vagy nagykoruval be mehetett a "nagykorúnak látszó kiskorú" is?:D
JaSoN HuNTeR
Sensation White mix ami 2009 olyant valaki felrakna ide pls hogy letöltsem?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

AntiHero
Én úgy néz ki megyek 99%:D

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

exTrem
Srácok ha innen jön valaki az szóljon és mehetnénk együtt :) Msnen megbeszélhetnénk a részleteket, hogy mikor hol találkoznánk, de jó lenne együtt bulizni :)

Most már én is meghallgattam egy párat, és nekem is megnyerte a tetszésem...
DJS8
a Jumpstyle egy kiváló zenei stílus <#circling>

JaSoN HuNTeR
Tök mind1 csak fehér legyen.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

AntiHero
Fehér nadrágot miet vegyek fel?:) Vagy ti mibe mentek?
Esetleg ajánlhatnátok fehér nadrágokat.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

exTrem
Hát remélem mert elég cink lenne h amiatt nem engednek be ... remélem tuti nem lesz para miatta

Csuhai G
Szerintem a dresscode teljesen mindegy, azon kívül hogy fehér legyen. Cipõnél nem számít a szín, de nyugodtan mehetsz a Converse-ben.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

exTrem
Most mondta haverom h Converse cipoben nem engednek be Sensationre ... vagyis tornacipoben ha úgy jobban tetszik .. ebbol mennyi igaz ? Másik cipom fekete abban beengednének ?

exTrem
oksam köszi :)

a cipõnek nem kell fehérnek lennie

neviccelj :DD persze

exTrem
Cipoben mennyire szigorúak ? Ez még belefér ? kép

ha valaki nem néz ki 18nak, biztos nézik

2x voltam sensationön, még nem láttam hogy valakitõl is kérték volna

exTrem
Én a kor miatt nem aggódom, de ismerosomnek még van másféléve és nagyon szeretne jönni :)

WuFraZselic
a jegy hátuljára valóban ez van írva
de az elején tisztán ottvan, hogy 18. életévüket betöltöttek látogathatják. értelemszerûen facecontrol lesz, azalapján is belehet határolni imo

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Csuhai G
Tudtommal a jegyre az van ráírva, hogy 14 év fölött nagykorú kísérõvel be lehet menni.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Személyit nem nézik belépésnél?

REAL MADRID

18

ha kinézel annyinak, vagy idõsebb haverokkal mész, nem lesz gáz, simán bejutsz

exTrem
Hi! Korhatár mennyi Sensation White-ra és mennyire nézik szigorúan ?

Carloska
VA_-_Sensation_Black_Belgium-2CD-2009-KTMP3

ALBUM........: Sensation Black Belgium
ARTIST.......: VA
GENRE........: Techno
LABEL........: -

RELEASEDATE..: 20-03-2009

ENCODER......: VBR kbps vbr / 4410khz | LAME 3.97
PLAYTIME.....: 148:19minutes
SIZE.........: 210.08 mb
TRACKS.......: 34 track(s)

TRACK LISTING
--------------

CD 1/2

1. Ruthless - Gers 5:01
2. Evanti - Need A Fix 2:56
3. Davide Sonar - Natural 2:59
4. Killer Clown - Silentium 4:14
5. Sebulba vs. Royal X - Play Out 3:43
6. Crypsis feat. Sasha F - Get Hit 4:45
7. Beat Providers - Magnetik 3:21
8. Coone vs. D-Block & S-Te-Fan - Creation Of Life 4:32
9. Coone vs. Deepack - Mayday Dream (Bonzai Tribute) 4:25
10. Dozer - Relax 4:11
11. Luna Meets Trilok & Chiren - Street Knowledge (Beat Provider 3:51
Remix)
12. Frontliner - Time 4:20
13. Wildstylez - Muzic Or Noize 4:15
14. Headhunterz - A New Day 3:50
15. Vyolet - Master & Slave 4:45
16. Norman - Killed 4:33
17. Zany & Dv8 - Break Away 12:25

CD 2/2

1. Yves De Ruyter - Rave City 3:09
2. Bounthunter - Woops 4:17
3. Dj Rob & Mc Joe - Boyås Interface 5:38
4. 50& Of The Dreamteam - Open Sesame (Theme From Hell) 4:51
5. Prophet - Alright Now Here We Go 5:17
6. Dj Weirdo & Dr Phil Omanski - Young Birds 5:06
7. Nexes - Unstoppable 4:02
8. Nico & Tetta - Gangsta & Gangsta 4:33
9. Nosferatu - Hit Ån Run 4:32
10. Evil Activities With Mc Ruffian - Nothing 4:23
11. Endymion & Nosferatu - Pass The Bottles 5:48
12. Neophyte vs The Stunned Guys - The Soul Collector 4:36
13. Meccano Twins - Magnitudo 5:40
14. Dj Dione - Really Insane 4:34
15. Nexes - The Sign 4:13
16. Hellsystem - Mad Pimp 4:09
17. Headbanger - Evil Never Dies (Partyraiser Remix) -4:-35

---------
148:19min

Letöltés:
http://rapidshare.com/files/211989981/VA_-_SBB-2CD-2009-KTMP3.part1.rar
http://rapidshare.com/files/211943545/VA_-_SBB-2CD-2009-KTMP3.part2.rar

Carloska
http://letitbit.net/download/7cfc76736242/Junkie-XL-Live-at-Sensation-CHILE-14032009.mp3.html

http://letitbit.net/download/e39887593455/Marco-V-Live-at-Sensation-CHILE-14032009.mp3.html

http://letitbit.net/download/4ab2d253626/Monika-Kruse-Live-at-Sensation-CHILE-14032009.mp3.html

http://letitbit.net/download/0f57e7969336/Sebastian-Ingrosso-Live-at-Sensation-CHILE-14032009.mp3.html

WuFraZselic
akit érdekel a ma esti 2 Sensation (Belgium + Chile)
klikk

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

A balatonsoundos résszel erõsen vitatkoznék, de ez nem a BS topik :)

a többire pedig már ott a válasz abban a postban, amire válaszoltál :)

WuFraZselic
nem igazán értelek, a Sensation jóideje már fõképp House vonalat képvisel. És ha számodra Axwell, Ingrosso vagy épp Muzzaik ismeretlen és szar az talán azért van mivel õk House-t játszanak. és a sensation white mostanában errõl is szól. és Te, mint látom trancet szeretsz. ez a legütõsebb line up house zene szempontjából amit utobbi idõben sensationre megszerveztek

amugy a tavalyi sound... a legjobb bulit messze BookaShade és Guetta csinálta, van buren kb semmit nem adott hozzá a dologhoz

nem ár érték arányra gondolok..

nekem (és ahogy hallom / látom / olvasom sok embernek) ezek a magyar Sensationös fellépõk az egy szem SvD kivételével kis túlzással a sz@rnak egy pofon...

bár én elfogult vagyok (fel is vállalom), és sosem bocsátom meg a Sensation szervezõgárdájának a pár évvel ezelõtti house-ba, minimal-ba forduló stílusváltást..

tavaly Balatonsoundon viszont Armin Van Buuren, Guetta, Fatboy Slim, hogy csak pár húzónevet említsek :)

És idén pedig... legalább olyan felhozatal várható :)

Az nálam már nem oszt nem szoroz, hogy mindenki fehérben bohóckodik, bár kétségkívül impresszív a látvány. A tavalyi holland Sensationt is, mint elõtte sokat, élõben néztük a neten, ál-leejtõs volt a szökõkút és a koreográfia - de mit érek vele ha a zene csak felidegesít, hogy miezafosminimalmármegint? <#zavart2>
Ezt úgy mondod, mintha a Balatonsound sokkal-sokkal jobb lenne, mint a Seansation. Nyilván ár/érték arányra gondolsz...

Lehet, hogy jövõre már én is máshogy fogom látni, de az azért bízom a Sensation-ben!
alap hogy sokkal inkább a Balatonsound, mint ez a Sensation :)

Tetszik ez a jumpstyle (is)
Carloska
szóval ha ugy veszük az 4 nap és több buli jobban megéri , sokan inkább sporolnak nyára legyen nyarlni menni meg bulizni pénzük

Carloska
Június 12-ig elõvételi, kedvezményes áron
Heineken Balaton Sound bérlet: 25 000 HUF

Carloska
nah én kihagyom idén ezta bulit inkább balaton soundra lemegyek egész hétre jobb lesz!

WuFraZselic
szerintem félreértettél :) ugyértem, hogy ha számodra ezek ismeretlen nevek, az nemjó :D mivel Ingrosso sensation rezidenssé nõtte ki magát, Axwell szintén SHM tag és rengeteg ütõs release "szárad a lelkén :D", Muzzaik legjobb magyar house producer, SVD is letette a névjegyét, bár õ inkább trance-be áthajló zenékben utazik, de õ sem egy Sensation-ön fordult meg. Tocadiscot szintén nem kell bemutatni asszem (Streetgirls, morumbi, nobody likes the records that i play, és jópár remixe, etc :D)

Az a baj, hogy nincs Tiesto a fellépõk között???
;)

És ha nem ismerek egyetlen fellépõt sem, akkor már nem is lehet jó a buli????
WuFraZselic
"Számomra csupa ismeretlen név" azé az baj :D

jumpstyle:

youtube link

és a technikák, ahogy a gabberek nyomják rá <#vigyor3>

vagy egy sensation black videó, ez is jumpstyle végig:

link
CSOCSO
tenyleg le vagy maradva. en amerikaban vagyok idaig el se jut a sensation white/black hire.. ahogy a jumpstyle vagy tektonik hire se.. de ha netezel erre arra akkor ugyis rabukkansz ezekre.

legalabbis velem ez tortent. - lehet tobbet kene a csaladommal foglalkozni netezes helyett?:D
Bocs!

Ebbõl is látszik, hogy igencsak le vagyok maradva, ami a zenei stílusokat illeti. A jumpstyle-ról még nem is hallottam <#vigyor3>

Mindig tanul valamit az ember...
Sensation Black-en még nem hallottam house-t :)

ellenben jumpstyle-t, tech-trancet és hardcore technot minden mennyiségben :)
Ha ennyire house-nak mondjátok, akkor az már nem Sensation Black lenne?
Ezt akárhogy is számolom, "csak" 7 óra hosszú!

Bár ezt is elég lesz végigzúzni...

Számomra csupa ismeretlen név, de azért várom nagyon...
elég veretes a lista!!! jobbak a nevek mint tavaly ez 100%

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}