533
The Word\'s Leading Dance Event
-
OPM #53 2005ös ölég jó volt live video stream-en keresztül :P -
#52 szoktak adni... en a di.fm en neztem a 2004est.. a 2005 rol lecsusztam de leszedtem netrol es sajna mar nincs meg csak a 2004:(((( de remelem be tudom szervalni meg egyszer vhonnan -
#51 Ha nem lehetünk ott és nem lehetünk részesei ennek a hatalmas eseménynek,akkor meg lehet majd hallgatni,szal adják vmilyen netrádión? -
#50 Ki nem?Ki nem?Itt csak ott lehet lenni,mert itthon ilyen sose lesz. -
#49 OTT AKAROK LENNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!
:((((((((((((((((( -
#48 most meglestem ujra a trailerjet:) hat beszaras:) kiraz a hideg annyira zsir a bemutato:)
-
termosz #47 10#-es hsz-ben a linken tegnap azt hiszem közvetítették tegnap csak nem tudtam nézni,egy hét mulva ugyanott black ugy mint amsterdamiban -
OPM #46 van valami live stream? audió vagy esetleg videó is? -
termosz #45 Tessék:http://sensation.id-t.com/duitsland/
amugy holnap. -
OPM #44 mikor lesz? -
termosz #43 Vinyl!!! a streamet amit belinkeltél azon a német sensationt is lehet majd nézni?, ha nem akkor adj már egy linket amin lehet,thx.
ui.:amugy ezer köszi a linket te mentettél meg végig tudtam nézni multhéten a black-et. -
termosz #42 Ezt a német sensationt közvetitik valahol a neten, ugy mint az amszterdamit? -
#41 1) nem erdekel a black... nekem tulsagosan zuzda... a dodzsit meg meglestem mert allat a fizimiskaja:) de utanna mar itt volt egy ket video a whitebol es inkabb azt lestem.. a masik meg hogy mas kontinensrol irok.. mas idozonaban... nalam este 10 volt -
#40 letoltottem..1.6 giga az egesz -
#39 holnap vagy mikor csuwwi akarja leismételjük drom ba blacket is! -
#38 más kontinens... -
termosz #37 Nézz szét valamelyik torrent oldalon én az egyiken már a white-nak a videostream torrentjét megtaláltam a black-nek az audistream-jét már felrakták ugyhogy pár nap és a black videostream-je is fent lesz. -
#36 valaki esetleg vett fel részleteket vagy esetleg az egészet ? :) -
termosz #35 04:25 az mi este? -
OPM #34 neki nem hajnal volt akkor -
termosz #33 de miért hajnalban nézi meg amikor akkor élőben a black ment? -
termosz #32 azt én is gondoltam -
OPM #31 felvette, esetleg letöltötte? -
termosz #30 hogy a fenébe tudtad te a white-ot nézni,mikor az egy hete volt?most a live stream-en a black jött, ja amugy büntetett az összes fellépő dj, náksiék(az ki?) lehuzhatják magukat a budin. -
#29 haat ez kesz:) az elso par ember nem volt nagy cucc a sensation whitebol.a 2004 es sokkal jobban tetszett de amit ez a burren gyerek muvel meg a szintis.. AARGH.. uber:) nagyon jol nyomja a srac -
#28 aaarghh.. ez a zongoras gyerek nagyon komolyan nyomja armin mellett:))) -
#27 en most a feheret nezem.. azert nekem a white jobban bejon:) -
termosz #26 Megamix vége,jön Dana & Luna jeeeeeee!! -
termosz #25 Próbáld töbször, kicsit foglalt lehet a stream,meg ha felajánl licenset akkor azt is tőltsd le hozzá, ja meg 512kbit-es net allat meg ne is próbálkozz vele. -
#24 nekem még mindig nem játsza le :( 10-es media playert most töltöttem le. -
termosz #23 Most Megamix de a java még hátra van -
termosz #22 Evvel a live stream linkel megmentettétek az életem!!!23 óra óta nézem ezeket az isteneket, a magyar dj-k bekaphatják egyik sincs ezek közelében, Yoji Biomehanika a világ egyik legjobb dj-e, már tavaly is néztem ezeket egyszerüen fantasztikus amit ezek produkálnak. -
#21 ez a bimehanika egy allat:) -
#20 paze:) ez a didzse nagyon durva ezzel a felnyirt/rasszta hajjal:) -
#19 Tom Harding nyomja neki -
#18 áááááá nagyon nagy!!! -
#17 köv 2 hétvégén pedig germán sensation! -
OPM #16 SENSATION BLACK LIVE!
(cím ua. mint #10-ben) -
OPM #15 áááá, so many times acapella a geht's nochra :DDDD durva! -
OPM #14 david guetta live!!! the world is mine!!