533
The Word\'s Leading Dance Event
-
Reyes #133 És akkor ugye most szombaton volt a White Belgiumban. A Black meg most szombaton lesz. Süteee:)
Várom már a videót, remélem ez is 9 órás lesz, mint a tavalyi;) -
öregember #132 nekem PRÁGAI sens w. mixek kellenének, főleg a megamix + a david guetta mix linkje ... ha esetleg vki -
OPM #131 több helyen volt/lesz európában -
Reyes #130 Bocs, de most nincs időm átolvasni.
Az idei Sens White &Black nem az Amsterdam Arena-ban lesz/volt? -
viizo #129 ma hallgatom meg a 2007-es line up-ot, de már előre látom hogy nem fog tetszeni :( -
#128 Szerintem elképesztően gyenge volt ez a White, Fedde Le Grand, a sok elektro Erick E-től nekem sem tetszik, egyedül Masonre tudom azt mondani hogy tetszett, bár Guettát még nem hallgattam meg.
Számomra csalódás volt, 2005-ös fényévekkel jobb.
MAjd a black... -
carlos05 #127 Hát szerintem kár h az elektrot erőltetik amsterdamra. prágain sokkal jobb settek voltak. na majd a black... -
Hardstyl3r #126 Sensation White 2007 szettek:
Mason
Megamix
Fedde Le Grand
Erick-E
David Guetta -
carlos05 #125 Ha vkit a black érdekel akkor vszínű a hard-sets.net-en megtalálja
Tavaly az egész blacket felpakolták video.google.com-ra. -
#124 Grooveyard - Mary go Wild az egyik, a másikhoz most elő kéne vennem a DVD-t , de most lusta vok :)
Slam Fm! adja majd Amsterdamból a két partyt? -
carlos05 #123 vki tud vmilyen livestreamet jövőhétre?? -
OPM #122 az kimarad :) viszont az oktober 6-os Lengyen SW-ot lehet bejátszom, ha végre nyilvánosságra hozzák a lineupot -
#121 Jön valaki jövő héten sensation white-ra amszterdamba?
Én 5-én megyek és 12-én jövök haza. -
asus93 #120 http://www.travian.hu/?uc=hu1_51843 <-Nézzétek meg köszi -
#119 hali...lehet h figyelmetlen voltam és csak nem láttam...de nem tudnátok adni egy linket ahonnan le tudnám szedni az egész white-ot meg a black-et? me 20perces rövidmixeim vannak...de az egészet nem találom sehol:S előre is köszi szépen -
OPM #118 úgy kb a 27. oldaltól ajánlom -
#117 nemtom mit mondjak.. szerintem csak lustak vagyok...
haverjaimnak soxor irtam beszamolot egys partirol vagy akar csak utazasrol.. imadjak olvasni es imadom masok beszamoloit is.. szal ez a nem lehet leirni meg hasonlo szovegek........ ugyan mar...
ha el tudtam volna menni akkor kapnatok itt tobb millio szavas beszamolot onnan kezdve hogy melyik kezemmel toroltem a seggem indulas elott pragaba.... meg minden funsagot amit elkovettunk.. stb... -
OPM #116 pont emiatt nem írtam énse sehová -
öregember #115 valaki reklamált h írjak élménybeszámolót
hát, ezt igazából átélni lehet, szóban v leírt formában nem adja vissza az élményt -
öregember #114 képek Prágából ( II. felvonás ) -
öregember #113 jutub 1
jutub 2
jutub 3 -
öregember #112 hát ... én alapjában véve mostanság ezt a "modern tánczene" vonalat favorizálom ( a techno és a rap mellett ) , nekem bejött a buli 80 %-a
sens white , Prága -
viizo #111 úgy értem, hogy az indulástól kb egészen 2003-2004-ig még trance volt javarészt, de az utóbbi években egyre borul az arány :/
és ez nekem mint trance-esnek és mint régi nagy sensation-fannak nem jön be -
OPM #110 kezd elmenni? :) 70-80%ban house ment legutóbb a prágai partyn, abból is ELECTRO -
viizo #109 legnagyobb sajnálatomra kezd elmenni a White a trance-ből funk / house irányba, grrr... mire eljutok egyre, teljesen elgagyisodik :( -
OPM #108 erről nem igazán lehet mit mesélni, tényleg olyan dolog, amit át kell élni 1x :)
csekkold a videót, májszpész szájtom közepén, talán átmegy valamennyire a feeling -
#107 ott voltatok???????????? BESZAMOLOT!!!!!!!! ja es ha vki tud letolto helyet a DVD hez az ne kimeljen!! koszke!!! ( egyszer en is el akarok oda jutni... de egy ocean valaszt el tole) nem mintha az 1 hetes Winter Music Conference olyan fika lenne miamiaban... -
öregember #106 elérkezett az idő h nekiinduljunk az év túrájának .... rettegj Prága, MEGYÜNK !
szevasztok -
Hardstyl3r #105 és egy Zany mix is jön nemsokára akit érdekel:) -
Hardstyl3r #104 Scot Project Warm up Mix sensation black 2007 -
#103 én spec black párti vok -
#102 hayhay!! én is white rajongó vagyok mellesleg.. és egy fontos kérdés... a Sensation 2005 DVD-n voltak dj set-ek ... Laidback Luke, David Guetta, Audio Bullys ... stb.. volt 2 szám amit elsőnek nyomott a Laidback Luke... mi azoknak a számoknak a címe? már nagyon rég keresem.. de senki nem tudta! ... help valaki! -
#101 itt mindenki white rajongó? :|
sztem jobb a dark side :D -
OPM #100 no jövő hét szombaton megyek ki a whitera -
Hardstyl3r #99 főleg a Black anthem nagyon üt!!(The Prophet vs. JDX - Blacker than Black) -
#98 feltettem a lreippelt audiot a DVDről ide -
#97 ááááááá, most nézem a Black Editiont ebből: Sensation.Belgium.The.Megamixes.2007.PAL
pfffff, atomkomoly....zúzda ezerrel...ááááááá...mindjárt leteszem a séróm
-
viizo #96 wow, fincsi kis előzetesek az ideire:
sensation 2007 -
Hardstyl3r #95 na emberek ma megérkezett az idei Sensation Black line-up ahol mint tudjuk a keményebb műfajok játszanak szerepet egészen a hardtrance-től a hardcore-ig
Scot Project
Luna
Dana
Black Identity (live)
Zany
Vince
Outblast & Promo
Angerfist (live)
MC Ruffian
Sensation Black
Datum: 14/07/07
------------------------
és itt meglehet nézni a site-ot is:sensation 2007nagyon király lett... én amúgy jobb felhozatalra számítottam, a 2 évvel ezelötti black jobban tetszett -
#94 zinternetről. isohunt.com pölö...