.:SensatioN:.

← ElőzőOldal 11 / 11

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de miért hajnalban nézi meg amikor akkor élõben a black ment<#guluszem1>?
azt én is gondoltam
felvette, esetleg letöltötte? <#ravasz1>

hogy a fenébe tudtad te a white-ot nézni,mikor az egy hete volt?most a live stream-en a black jött, ja amugy büntetett az összes fellépõ dj, náksiék(az ki?) lehuzhatják magukat a budin.
CSOCSO
haat ez kesz😊 az elso par ember nem volt nagy cucc a sensation whitebol.a 2004 es sokkal jobban tetszett de amit ez a burren gyerek muvel meg a szintis.. AARGH.. uber😊 nagyon jol nyomja a srac
CSOCSO
aaarghh.. ez a zongoras gyerek nagyon komolyan nyomja armin mellett😊))
CSOCSO
en most a feheret nezem.. azert nekem a white jobban bejon😊
Megamix vége,jön Dana & Luna jeeeeeee!!
Próbáld töbször, kicsit foglalt lehet a stream,meg ha felajánl licenset akkor azt is tõltsd le hozzá, ja meg 512kbit-es net allat meg ne is próbálkozz vele.
Narcotic Syntax
nekem még mindig nem játsza le 😞 10-es media playert most töltöttem le.

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

Most Megamix de a java még hátra van<#vigyor2>
Evvel a live stream linkel megmentettétek az életem!!!23 óra óta nézem ezeket az isteneket, a magyar dj-k bekaphatják egyik sincs ezek közelében, Yoji Biomehanika a világ egyik legjobb dj-e, már tavaly is néztem ezeket egyszerüen fantasztikus amit ezek produkálnak.
CSOCSO
ez a bimehanika egy allat😊
CSOCSO
paze😊 ez a didzse nagyon durva ezzel a felnyirt/rasszta hajjal😊
EOX
Tom Harding nyomja neki

Retteketet

ÁjjLe BoBBi
áááááá nagyon nagy!!!

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

JAST
köv 2 hétvégén pedig germán sensation!

SENSATION BLACK LIVE!
(cím ua. mint #10-ben)

áááá, so many times acapella a geht's nochra 😄DDD durva!

david guetta live!!! the world is mine!!

nálam m1 medial playerrel

Narcotic Syntax
nekem nem naon muxik a link 😮

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

VinylToy
Doors open in 15 minutes!!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

VinylToy

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

PResident Evil
joh, tetudod

JAST
elárulom h a jegyek 2 nap alatt elfogytak. holland haver nemtudta lefoglalni nekem a 2 jegyet...
amúgy 1 hét különbség van a 2 buli közt majd utánna lévõ 2 héten németbe is lesz sensation.

CSOCSO
latod hogy vannak olyanok akik kimennenek ha lenne eleg ember... haverom is nagyon gondolkozik rajta hogy kimenjen.. szal ugy csinalsz mintha miamit emlegetnem ausviuccban'
PResident Evil
CSOCSO...

CSOCSO
<#nemtudom>
nemtom😞

PResident Evil
jó, most külföldi rendezvénnyel mit kezdjünk ? <#nemtudom>

CSOCSO
ide nezzetek fel

ha elegen lesztek el tudtok menni egy busszal...

CSOCSO
Nyah szoval nemtom ki mit tud errol az egeszrol.. en a tavalyit vegiglestem a di.fm segitsegevel, es azt kell mondanom hogy valami fergeteges buli volt... olvastam kritikakat hudeneves magyar mittom en milyen zenevel foglalkozo oldalrol.. de veluk ellentetben szerintem ez a zenei rendezveny a leglatvanyosabb.. leghangulatosabb es legjobban eltalalt!
zeneileg az elejetol a vegeig buntetett es az egesz korites csodalatos volt...

itt vannak a bemutatok
CSOCSO
White July 2 2005

Black July 2 2005

← ElőzőOldal 11 / 11