533
The Word\'s Leading Dance Event
  • Reyes
    És akkor ugye most szombaton volt a White Belgiumban. A Black meg most szombaton lesz. Süteee:)

Várom már a videót, remélem ez is 9 órás lesz, mint a tavalyi;)
  • öregember
    nekem PRÁGAI sens w. mixek kellenének, főleg a megamix + a david guetta mix linkje ... ha esetleg vki
  • OPM
    több helyen volt/lesz európában
  • Reyes
    Bocs, de most nincs időm átolvasni.

Az idei Sens White &Black nem az Amsterdam Arena-ban lesz/volt?
  • viizo
    ma hallgatom meg a 2007-es line up-ot, de már előre látom hogy nem fog tetszeni :(
  • zolo
    Szerintem elképesztően gyenge volt ez a White, Fedde Le Grand, a sok elektro Erick E-től nekem sem tetszik, egyedül Masonre tudom azt mondani hogy tetszett, bár Guettát még nem hallgattam meg.
    Számomra csalódás volt, 2005-ös fényévekkel jobb.

MAjd a black...
  • carlos05
    Hát szerintem kár h az elektrot erőltetik amsterdamra. prágain sokkal jobb settek voltak. na majd a black...
  • Hardstyl3r
    Sensation White 2007 szettek:
    Mason
    Megamix
    Fedde Le Grand
    Erick-E
    David Guetta
  • carlos05
    Ha vkit a black érdekel akkor vszínű a hard-sets.net-en megtalálja
    Tavaly az egész blacket felpakolták video.google.com-ra.
  • zolo
    Grooveyard - Mary go Wild az egyik, a másikhoz most elő kéne vennem a DVD-t , de most lusta vok :)

Slam Fm! adja majd Amsterdamból a két partyt?
  • carlos05
    vki tud vmilyen livestreamet jövőhétre??
  • OPM
    az kimarad :) viszont az oktober 6-os Lengyen SW-ot lehet bejátszom, ha végre nyilvánosságra hozzák a lineupot
  • G@b0r
    Jön valaki jövő héten sensation white-ra amszterdamba?
    Én 5-én megyek és 12-én jövök haza.
  • asus93
    http://www.travian.hu/?uc=hu1_51843 <-Nézzétek meg köszi
  • Italiano
    hali...lehet h figyelmetlen voltam és csak nem láttam...de nem tudnátok adni egy linket ahonnan le tudnám szedni az egész white-ot meg a black-et? me 20perces rövidmixeim vannak...de az egészet nem találom sehol:S előre is köszi szépen
  • OPM
    úgy kb a 27. oldaltól ajánlom
  • CSOCSO
    nemtom mit mondjak.. szerintem csak lustak vagyok...
    haverjaimnak soxor irtam beszamolot egys partirol vagy akar csak utazasrol.. imadjak olvasni es imadom masok beszamoloit is.. szal ez a nem lehet leirni meg hasonlo szovegek........ ugyan mar...

ha el tudtam volna menni akkor kapnatok itt tobb millio szavas beszamolot onnan kezdve hogy melyik kezemmel toroltem a seggem indulas elott pragaba.... meg minden funsagot amit elkovettunk.. stb...
  • OPM
    pont emiatt nem írtam énse sehová
  • öregember
    valaki reklamált h írjak élménybeszámolót

hát, ezt igazából átélni lehet, szóban v leírt formában nem adja vissza az élményt
  • öregember
    képek Prágából ( II. felvonás )
  • öregember
    jutub 1
    jutub 2
    jutub 3
  • öregember
    hát ... én alapjában véve mostanság ezt a "modern tánczene" vonalat favorizálom ( a techno és a rap mellett ) , nekem bejött a buli 80 %-a

sens white , Prága
  • viizo
    úgy értem, hogy az indulástól kb egészen 2003-2004-ig még trance volt javarészt, de az utóbbi években egyre borul az arány :/

és ez nekem mint trance-esnek és mint régi nagy sensation-fannak nem jön be
  • OPM
    kezd elmenni? :) 70-80%ban house ment legutóbb a prágai partyn, abból is ELECTRO
  • viizo
    legnagyobb sajnálatomra kezd elmenni a White a trance-ből funk / house irányba, grrr... mire eljutok egyre, teljesen elgagyisodik :(
  • OPM
    erről nem igazán lehet mit mesélni, tényleg olyan dolog, amit át kell élni 1x :)
    csekkold a videót, májszpész szájtom közepén, talán átmegy valamennyire a feeling
  • CSOCSO
    ott voltatok???????????? BESZAMOLOT!!!!!!!! ja es ha vki tud letolto helyet a DVD hez az ne kimeljen!! koszke!!! ( egyszer en is el akarok oda jutni... de egy ocean valaszt el tole) nem mintha az 1 hetes Winter Music Conference olyan fika lenne miamiaban...
  • öregember
    elérkezett az idő h nekiinduljunk az év túrájának .... rettegj Prága, MEGYÜNK !

szevasztok
  • Hardstyl3r
    és egy Zany mix is jön nemsokára akit érdekel:)
  • Hardstyl3r
    Scot Project Warm up Mix sensation black 2007
  • Hyder
    én spec black párti vok
  • clooney87
    hayhay!! én is white rajongó vagyok mellesleg.. és egy fontos kérdés... a Sensation 2005 DVD-n voltak dj set-ek ... Laidback Luke, David Guetta, Audio Bullys ... stb.. volt 2 szám amit elsőnek nyomott a Laidback Luke... mi azoknak a számoknak a címe? már nagyon rég keresem.. de senki nem tudta! ... help valaki!
  • bodesz
    itt mindenki white rajongó? :|
    sztem jobb a dark side :D
  • OPM
    no jövő hét szombaton megyek ki a whitera
  • Hardstyl3r
    főleg a Black anthem nagyon üt!!(The Prophet vs. JDX - Blacker than Black)
  • Hyder
    feltettem a lreippelt audiot a DVDről ide
  • Hyder
    ááááááá, most nézem a Black Editiont ebből: Sensation.Belgium.The.Megamixes.2007.PAL

pfffff, atomkomoly....zúzda ezerrel...ááááááá...mindjárt leteszem a séróm

• viizo
    wow, fincsi kis előzetesek az ideire:

sensation 2007
  • Hardstyl3r
    na emberek ma megérkezett az idei Sensation Black line-up ahol mint tudjuk a keményebb műfajok játszanak szerepet egészen a hardtrance-től a hardcore-ig

Scot Project
    Luna
    Dana
    Black Identity (live)
    Zany
    Vince
    Outblast & Promo
    Angerfist (live)
    MC Ruffian

Sensation Black
    Datum: 14/07/07
    ------------------------
    és itt meglehet nézni a site-ot is:sensation 2007nagyon király lett... én amúgy jobb felhozatalra számítottam, a 2 évvel ezelötti black jobban tetszett
  • MerlinW
    zinternetről. isohunt.com pölö...